-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με μια μικρή καθυστέρηση είδα και γω το Zodiac.. Απλά απίστευτο...Δε μου αρεσε καθολου.Βαρεθηκα οικτρα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με μια μικρή καθυστέρηση είδα και γω το Zodiac.. Απλά απίστευτο...Πολυ καλο, αλλα σε μερικα σημεια κουραζεσαι......
-
Ειδα το 88λεπτα...μου αρεσε παρα παρα πολυ...καιρο ειχα να νιωσω τοση αγωνια σε ταινια!
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Bourne Ultimatum αλλη κλαση. Σημερα θα αραξω να δω το Seraphim FallsΠολύ ωραίες περιπέτειες τα 2 πρώτα, πιστεύω και το τρίτο θα είναι κάπως έτσι.
ΑΛλά κακά τα ψέματα, τα βιβλία είναι μακράν καλύτερα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Bourne Ultimatum αλλη κλαση. Σημερα θα αραξω να δω το Seraphim Falls
Πολύ ωραίες περιπέτειες τα 2 πρώτα, πιστεύω και το τρίτο θα είναι κάπως έτσι.
Τα εχω διαβασει και τα τρια βιβλια. Εχω δει τις αλλες δυο ταινιες. Περιμενω πως και πως να ερθει η ταινια στην Λιβαδεια.
-
Ειδικά στο 2ο βιβίο ο Bourne μ@μ@ει το σύμπαν!
Πάντως, όσο κι αν δε μπορούσαν να κρατήσουν την πλοκή με τον Carlos στο σήμερα είναι μεγάλο κρίμα που δεν πήραν τη γενικότερη ιδέα του 2ου βιβλίου: Νέος Bourne, απαγωγή Marie, κλπ. Θα έβγαινε κορυφαία ταινία....
-
να δειτε το 1408...αρκετα καλο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να δειτε το 1408...αρκετα καλο!Το είδα εδώ και καιρό και το είχα πει. Είναι πολύ καλή, είχα πολύ καιρό να δω τόσο καλό θρίλερ.
-
άρα στα υπόψη το Zodiac & 1408...
-
άρα στα υπόψη το Zodiac & 1408...
Και το 88 λεπτα
http://www.imdb.com/title/tt0411061/ -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
άρα στα υπόψη το Zodiac & 1408...Τα ειδα και τα δυο.
-
Ειδικά στο 2ο βιβίο ο Bourne μ@μ@ει το σύμπαν!Πάντως, όσο κι αν δε μπορούσαν να κρατήσουν την πλοκή με τον Carlos στο σήμερα είναι μεγάλο κρίμα που δεν πήραν τη γενικότερη ιδέα του 2ου βιβλίου: Νέος Bourne, απαγωγή Marie, κλπ. Θα έβγαινε κορυφαία ταινία....
Μετα τον θανατο του συγγραφεα Ludlum (12/3/2001), ο συγγραφεας Eric Van Lustbader συνεχιζει την ιστορια του Jason Bourne με δυο νεα βιβλια The Bourne Legacy και The Bourne Betrayal.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bourne_Legacy
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bourne_Betrayal -
ΜΠΛΙΑΧ. Διάβασα το Legacy και είναι χάλι μαύρο(είμασε λίγο offtopic, αλλά υπάρχει κάποια σχέση με τον κινηματογράφο!)
-
ΜΠΛΙΑΧ. Διάβασα το Legacy και είναι χάλι μαύρο(είμασε λίγο offtopic, αλλά υπάρχει κάποια σχέση με τον κινηματογράφο!)Μπορει να εχεις δικαιο. Δεν τα εχω διαβασει. Δεν ξερω αν κυκλοφορουν στην Ελλαδα. Νομιζω οτι καποια στιγμη θα γυριστουν σε ταινιες. Το πραγμα πηγαινει αλλα James Bond......
-
σήμερα είδα το Bourne Ultimatum. πολύ καλό.
-
Εγω για το χαρακτηρα δεν ειχα ιδεα οτι ηταν ηρψας απο βιβλιο κλπ. Μετα το Ultimatum (+ τις 2 πρωτες ταινιες) μπηκα στο wiki και διαβασα και για τ α βιβλια τα οποια (περα απο το 1ο) ειναι οντως διαφορετικα. Η 3η ταινια παντως ειναι αλλη κλαση παρολο που ειναι παραλαγμενη.
Για τα καινουργια βιβλια εντελως απαραδεκτα...(αλλος τα εχει γραψει κιολας)
Ειδα και το Seraphim Falls. Τη συνιστω.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Εγω για το χαρακτηρα δεν ειχα ιδεα οτι ηταν ηρψας απο βιβλιο κλπ. Μετα το Ultimatum (+ τις 2 πρωτες ταινιες) μπηκα στο wiki και διαβασα και για τ α βιβλια τα οποια (περα απο το 1ο) ειναι οντως διαφορετικα. Η 3η ταινια παντως ειναι αλλη κλαση παρολο που ειναι παραλαγμενη.
Για τα καινουργια βιβλια εντελως απαραδεκτα...(αλλος τα εχει γραψει κιολας)
Ειδα και το Seraphim Falls. Τη συνιστω.
Αν θυμαμαι καλα (το ειχα διαβασει πριν 3 χρονια και πρεπει να το ξαναβγαλω απο την αποθηκη) , στο τριτο βιβλιο η σειρας, οταν ο Bourne ψαχνει τον Carlos υπαρχει και ενα κεφαλαιο που αναφερει οτι οι ερευνες εγιναν και στην Αθηνα.......
-
Και ρε παιδιά στις ελληνικές αίθουσες πότε θα έρθει?
-
4 Οκτώβρη στο Village.
-
Είδα πριν από λίγο το 'Ρατατούη' και τον συστήνω θερμά!Προκειται για εξαιρετική ταινία,η οπόια ανέτρεψε ευχάριστα την ανεξήγητη ραθυμία μου να πάω σινεμά τους τελευταίους μήνες..
Δείτε τη!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]