-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέχασα να σας πω ότι είδα το Paris, je t'aime. 20 ιστορίες έρωτα από διαφορετικούς σκηνοθέτες (αδερφοί Κοέν Γκας βαν Σαντ κ.α.) με φόντο το εκπληκτικό Παρίσι.Πολύ προσεγμένο, εξαιρετική φωτογραφία, καθόλου άνισο όπως άλλες παρόμοιες προσπάθειες (πχ 9 ζωές).
Ενδέχεται να μην είμαι αντικειμενικός και να μου άρεσε μόνο και μόνο επειδή έβλεπα το εκλπηκτικό φόντο!
koutsan, λαμβάνεις;
εχει βγει σε dvd? η κατεβασια?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ξέχασα να σας πω ότι είδα το Paris, je t'aime. 20 ιστορίες έρωτα από διαφορετικούς σκηνοθέτες (αδερφοί Κοέν Γκας βαν Σαντ κ.α.) με φόντο το εκπληκτικό Παρίσι.
Πολύ προσεγμένο, εξαιρετική φωτογραφία, καθόλου άνισο όπως άλλες παρόμοιες προσπάθειες (πχ 9 ζωές).
Ενδέχεται να μην είμαι αντικειμενικός και να μου άρεσε μόνο και μόνο επειδή έβλεπα το εκλπηκτικό φόντο!
koutsan, λαμβάνεις;
εχει βγει σε dvd? η κατεβασια?
Νοικάρικo το πήραμε εμείς Άρα έχει βγει σε DVD...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ξέχασα να σας πω ότι είδα το Paris, je t'aime. 20 ιστορίες έρωτα από διαφορετικούς σκηνοθέτες (αδερφοί Κοέν Γκας βαν Σαντ κ.α.) με φόντο το εκπληκτικό Παρίσι.
Πολύ προσεγμένο, εξαιρετική φωτογραφία, καθόλου άνισο όπως άλλες παρόμοιες προσπάθειες (πχ 9 ζωές).
koutsan, λαμβάνεις;
Το έφερε σπίτι μας η κοπέλα μου και το είδα πριν 1 βδομάδα ...Μου άρεσε πολύ αλλά εκτίμησα ότι μάλλον ήταν λόγω προσωπικών βιωμάτων...
Πολύ χαίρομαι που άρεσε εξίσου και σε σέναΜου λείπει ήδη το Παρίσι (και πήγα 5 μέρες, όχι κάτι χρόνια). Είμαι καλά γιατρέ μου;
Edit: αδη έχει βγει σε dvd
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
koutsan, λαμβάνεις;
Το έφερε σπίτι μας η κοπέλα μου και το είδα πριν 1 βδομάδα ...Μου άρεσε πολύ αλλά εκτίμησα ότι μάλλον ήταν λόγω προσωπικών βιωμάτων...
Πολύ χαίρομαι που άρεσε εξίσου και σε σέναΜου λείπει ήδη το Παρίσι (και πήγα 5 μέρες, όχι κάτι χρόνια). Είμαι καλά γιατρέ μου;
Όχι δεν είσαι, αλλά εγώ χαίρομαι γι αυτό
-
Ειδα το λοιπον, το 'Sympathy for lady Vengeance' ετσι για να ολοκληρωσουμε την τριλογια της εκδικησης του κ. Wook.
Ωριμα δειγματα σκηνοθεσιας(εξυπνα transitions),συμπαθητικες(no pun intended) ερμηνειες,πολυ καλη φωτογραφια(δεν την περιμενα τοσο καλη) και ενα εξυπνο ευρημα προς το τελος της ταινιας.
Χωρις να αγγιζει,ποσο μαλλον να ξεπερνα το (αριστουργηματικο) old boy,εχει αρκετα να πει.Το σημαντικοτερο εκ των οποιων το οτι ο κορεατικος σινεμας εχει μελλον.
-
Ειδα το 'Hannibal, The Rise'
....Ηταν ...Τρομακτικα τρομερο!
Δεν καταλαβαινω γιατι το θαψαν οι κριτικοι κινηματογραφου...
δεν ειδαν τις πρωηγουμενες ταινιες;;;
Δεν ηξεραν τι να περιμενουν;;; -
http://www.youtube.com/watch?v=eneMU40I ... ed&search=
-
Ποτε θα δουμε την ταινια με τους 'Σιμσονς' ξερει κανεις;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειδα το 'Hannibal, The Rise'
....Ηταν ...Τρομακτικα τρομερο!
Δεν καταλαβαινω γιατι το θαψαν οι κριτικοι κινηματογραφου...
δεν ειδαν τις πρωηγουμενες ταινιες;;;
Δεν ηξεραν τι να περιμενουν;;;Άμα δεις τις προηγούμενες δεν ξέρεις τι να περιμένεις; οπότε τι βλέπεις;
(αυτό πάει σε πολλές ταινίες και ειδικά αμερικάνικες) -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποτε θα δουμε την ταινια με τους 'Σιμσονς' ξερει κανεις;Όταν την κατεβάσεις..?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν την κατεβάσεις..?
κοιτα megane98hp δε νομιζω οτι εχει φτασει ως εκει η σχεση μας να βλεπουμε ταινιες μαζι...σε συμπαθω μεν αλλα να γνωριστουμε πρωτα λιγο γιατι νιωθω αβολα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Όταν την κατεβάσεις..?
κοιτα megane98hp δε νομιζω οτι εχει φτασει ως εκει η σχεση μας να βλεπουμε ταινιες μαζι...σε συμπαθω μεν αλλα να γνωριστουμε πρωτα λιγο γιατι νιωθω αβολα...
Καταρχην, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. Θα ειμαι πολυ τρυφερος μαζι σου.
Σου υποσχομαι οτι θα ξετρελαθεις μαζι μου. -
-
koutan καλή η φίλη τουλάχιστον;
Δεν ξέρω ρε γμτ. Καταλαβαίνω ότι περνάει μηνύματα ο άνθρωπος αλλά κάπου καταντούσε πολύ αργός ως κουραστικός...
Βέβαια δεν έχω δει άλλα έργα του οπότε να μην τον αδικώ...YΓ: Cross Iron respect
Αρκετά καλή
Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε προβληματίζει αν σου άρεσε ή όχι ο Dead Man ούτε αν καταλάβαινες 'τι θέλει να πει ο ποιητής'...Εκτός από το Dead Man έχω δει και το Down by law (του 1986 είναι) και το Broken Flowers (τα οποία και τα 2 ήταν καλά και 'προσιτά' )
πολυ καλο το νταουν μπαι λω με φοβερη φωτογραφια κ ατμοσφαιρα
εγω εχω δει αυτο ,το ντεντ μαν κ το μυστερυ τρειν
ολες πολυ καλες αν κ ειναι διαφορετικες ιστοριες σε διαφορετικες εποχες φαινεται να ειναι πανομοιοτυπες στην αφηγηση κ στο νοημα -
Το Simpsons παίδες τα έσπασε ασύστολα.
Δε το περίμενα να ειναι τόσο καλό (20 χρόνια παίζεται η σειρά και θα περίμενε κανείς να έχουν στερέψει απο αστεία).
Αξίζει 100% κατα τη γνώμη μου να το δείτε...
-
+1 το μονο που με χαλασε ειναι που πηγε να γινει ρομαντικο στο τελος.
-
αντε ρε σαν το Family Guy δεν εχει....
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
αντε ρε σαν το Family Guy δεν εχει....+1
-
Μόλις είδα το 'Dead Man' με τον Depp.
Τι μουφιά ήταν αυτή; Δεν ξέρω αν είμαι τόσο ακαλλιέργητος ώστε να μην αντιληφθώ το βαθύτερο νόημα της ταινίας αλλά παραλίγο να κόψω φλέβα πολύ πριν πεθάνει ο Depp...
Μόνο ο Iggy Pop ως γριά αξίζει. Όλο το άλλο μόνο αν έχει κάποιος αϋπνίες.Κοίτα το 'Dead Man' δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό και πράγματι δεν μπορείς (δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις δηλ.) να κατανοήσεις τις αναφορές του Jarmusch αν δεν έχεις την απαιτούμενη εξειδικευμένη 'καλλιέργεια' ...
Μια πολύ καλή μου φίλη έκανε διδακτορικό στον Jarmusch (στο Παρίσι) και πιο συγκεκριμένα στο πως ο Jarmusch βλέπει την Αμερική μέσα από τις ταινίες του...
Έχουμε περάσει αρκετές ωρίτσες κουβεντιάζοντας για Jarmusch (εγώ δηλ κυρίως άκουγα )αλλά το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης μαζί της ήταν η μεγάλη μου αγάπη : ο Sam PeckinpahΚαι μια και τον ανέφερα συνιστώ ιδιαιτέρως τα
The Wild Bunch
Straw Dogs
Bring Me the Head of Alfredo Garcia
Cross of IronΈλα όμως που την Άγρια Συμμορία δε μπορώ να τη βρω πουθενά και λόγω δουλειάς έχασα και τις προβολές από το περσινό φεστιβάλ της Ελευθεροτυπίας. Αν και δε πολυτρελαίνομαι για γουέστερν αυτό λόγω υπόθεσης και Πένκιπα (ή μήπως Πεκίνπα;) αυτή τη κυνηγώ χρόνια.
-
Μόλις είδα το 'Dead Man' με τον Depp.
Τι μουφιά ήταν αυτή; Δεν ξέρω αν είμαι τόσο ακαλλιέργητος ώστε να μην αντιληφθώ το βαθύτερο νόημα της ταινίας αλλά παραλίγο να κόψω φλέβα πολύ πριν πεθάνει ο Depp...
Μόνο ο Iggy Pop ως γριά αξίζει. Όλο το άλλο μόνο αν έχει κάποιος αϋπνίες.Κοίτα το 'Dead Man' δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό και πράγματι δεν μπορείς (δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις δηλ.) να κατανοήσεις τις αναφορές του Jarmusch αν δεν έχεις την απαιτούμενη εξειδικευμένη 'καλλιέργεια' ...
Μια πολύ καλή μου φίλη έκανε διδακτορικό στον Jarmusch (στο Παρίσι) και πιο συγκεκριμένα στο πως ο Jarmusch βλέπει την Αμερική μέσα από τις ταινίες του...
Έχουμε περάσει αρκετές ωρίτσες κουβεντιάζοντας για Jarmusch (εγώ δηλ κυρίως άκουγα )αλλά το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης μαζί της ήταν η μεγάλη μου αγάπη : ο Sam PeckinpahΚαι μια και τον ανέφερα συνιστώ ιδιαιτέρως τα
The Wild Bunch
Straw Dogs
Bring Me the Head of Alfredo Garcia
Cross of IronΈλα όμως που την Άγρια Συμμορία δε μπορώ να τη βρω πουθενά και λόγω δουλειάς έχασα και τις προβολές από το περσινό φεστιβάλ της Ελευθεροτυπίας. Αν και δε πολυτρελαίνομαι για γουέστερν αυτό λόγω υπόθεσης και Πένκιπα (ή μήπως Πεκίνπα;) αυτή τη κυνηγώ χρόνια.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]