-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
goal 2μ'άρεσε
8/10 θα την έβαζα κ περίπου ισάξια με την πρώτη
(έχει κ 3... )Που, πως, ποτε βγηκε; Γιατι δεν διαφημιστικε καθολου; Δεν εχω δει ουτε ενα trailer!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
goal 2
μ'άρεσε
8/10 θα την έβαζα κ περίπου ισάξια με την πρώτη
(έχει κ 3... )Που, πως, ποτε βγηκε; Γιατι δεν διαφημιστικε καθολου; Δεν εχω δει ουτε ενα trailer!
Goal.II.Living.The.Dream.LiMiTED.DVDRip.XviD-DoNE
2cd
και που λέτε πάει στη Ρεαλ ο μικρός κ πρώτο αγώνα champions league ποιος μπορεί να ήταν καλύτερος αντίπαλος για να σκοράρει κιόλας;;;
-
έχει να προτείνει κάποιος καλά αστυνομικά θρίλερ στο στυλ του Se7en, dejavu κτλ...;
-
Ειδα για πολλοστη φορα το 'Της κακομοιρας'. Ομολογω πως δεν ειμαι φαν του ελληνικου κινηματογραφου της περιοδου (πλην εξαιρεσεων) και του ταλεντου των πρωταγωνιστων. Η συγκεκριμενη ταινια ειναι ενα απο τα πιο λαμπρα δειγματα της εποχης, ενα σεναριακο και ερμηνευτικο διαμαντι, που θα επρεπε να διδασκεται στις σχολες κινηματογραφου. Αν ειχε γυριστει στη Γαλλια ή την Ιταλια της εποχης, θα μνημονευοταν απο τους απανταχου κριτικους ως οροσημο νεορεαλισμου κλπ., ενω ο Χ''χρηστος, τετοιο one man show-ρεσιταλ δεν πρεπει να εχει ξαναδωσει στην καριερα του. Κριμα, τοσο ταλεντο και τετοιο ερμηνευτικο μεγεθος να παει χαμενο σε ρολους β' διαλογης....
(για να κανουμε και τις συγκρισεις με συμπαθεις ηθοποιους τυπου Μουστακα, για τον οποιο διαβασα τις απιστευτα βλακωδεις μεγαλοστομιες προσφατα...) -
The fountain: Δεν ξετρελαθηκα, αλλα ηταν σχετικα καλο.
-
Γνωρίζει κάποιος ταινίες με θέμα το ποδήλατο?
Δεν μιλάμε για ταινίες όπου κάποιος περνάει σε μια σκηνή καβάλα σε ποδήλατο,αλλά να έχει όλη η ταινιά σχέση μ' αυτό.
Είχα δει μια ταινία με τον Κέβιν Κόστνερ, αλλά δεν θυμάμαι τίτλο.
Όποιος γνωρίζει ας μιλήσει! -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος ταινίες με θέμα το ποδήλατο?
Δεν μιλάμε για ταινίες όπου κάποιος περνάει σε μια σκηνή καβάλα σε ποδήλατο,αλλά να έχει όλη η ταινιά σχέση μ' αυτό.
Είχα δει μια ταινία με τον Κέβιν Κόστνερ, αλλά δεν θυμάμαι τίτλο.
Όποιος γνωρίζει ας μιλήσει!'Κλέφτης ποδηλάτων' του Vittorio De Sica ...(πολύ ωραία ταινία αλλά δεν έχει σχέση με ποδήλατα )
'American Flyers' είναι η ταινία με τον Κόστνερ...
Ακόμα
'Breaking Away' (1979) με τον Dennis Quaid ίσως να έχει ενδιαφέρον...Πάντως δεν τα έχω δει, δεν έχω άποψη...Εδώ για περισσότερα :
http://bicycleuniverse.info/stuff/movies.html
http://www.massbike.org/info/movies.htm -
http://www.bicyclefilmfestival.gr/
και
Ο Ελέφαντας και το ποδήλατο, 86', Juan Carlos Tabio, 1995 (Κούβα) (Viva la revolution!!!! -καμία σχέση με ποδήλατα)
-
The Ghostrider: απο τις λιγες...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
The Ghostrider: απο τις λιγες...+1
Είδα και το Ocean's 13... Χλιαρό έως κρύο...
-
Είδα και το Ocean's 13... Χλιαρό έως κρύο...
Eμενα μου αρεσε αρκετα...
The Ghostrider:
Τεραστια
-
Χωρίς να βαράτε θα σας ομολογήσω οτι αν και αντι-Ρουβίτσα είδα το Alter Ego και μ'αρεσε πολύ.
Σακης Θεός, πολύ ωραίος κ σαν ηθοποιος,
Ντορέττα ΘΕΑ, μετά απο αυτήν πιστεύω το χάος (αν κ ξανθιά)
Η κοπελίτσα η άλλη μου ήταν λίγο αδιάφορη, δεν με τρέλανε κιολας...Αν εξαιρέσουμε σκηνή που φαινόταν ο 'Αλέκος' (ο μπούμαν πρεπει να παει σπιτι του) πολύ καλογυρισμένη, με φανταστικό φωτισμό και φωτογραφία. Το Island εδωσε τις καλύτερες του γωνίες για καταπληκτικά πλάνα...
Σόρρυ που σας στεναχωρώ αλλα ειμαι φανατική του Νεο-ελληνικού Κινηματογράφου κ κρίνω οτι το Alter Ego έκανε μακράν την διαφορά απο όλες τις άλλες...σαχλες που βλεπουμε τελευταία...
Θα μπορούσε να φτάσει τις Νύμφες + Πολίτικη Κουζίνα...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Χωρίς να βαράτε θα σας ομολογήσω οτι αν και αντι-Ρουβίτσα είδα το Alter Ego και μ'αρεσε πολύ.Σακης Θεός, πολύ ωραίος κ σαν ηθοποιος,
Η κοπελίτσα η άλλη μου ήταν λίγο αδιάφορη, δεν με τρέλανε κιολας...Αν εξαιρέσουμε σκηνή που φαινόταν ο 'Αλέκος' (ο μπούμαν πρεπει να παει σπιτι του) πολύ καλογυρισμένη, με φανταστικό φωτισμό και φωτογραφία. Το Island εδωσε τις καλύτερες του γωνίες για καταπληκτικά πλάνα...
Σόρρυ που σας στεναχωρώ αλλα ειμαι φανατική του Νεο-ελληνικού Κινηματογράφου κ κρίνω οτι το Alter Ego έκανε μακράν την διαφορά απο όλες τις άλλες...σαχλες που βλεπουμε τελευταία...
Εισαι αντιρουβιτσα , αλλα ο Σακης ωραιος , θεος και σαν ηθοποιος .
Μηπως πρεπει να κανεις μια μικρη διορθωση στο κειμενο σου .
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Χωρίς να βαράτε θα σας ομολογήσω οτι αν και αντι-Ρουβίτσα είδα το Alter Ego και μ'αρεσε πολύ.
Σακης Θεός, πολύ ωραίος κ σαν ηθοποιος,
Εισαι αντιρουβιτσα , αλλα ο Σακης ωραιος , θεος και σαν ηθοποιος .
Μηπως πρεπει να κανεις μια μικρη διορθωση στο κειμενο σου .
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑΘεος εννοω κουκλος! Δεν χορευω με τα τραγουδακια του ομως!!!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
The Ghostrider: απο τις λιγες...Και γω το ειδα προχθες. Μου φαινεται μερικοι μερικοί ανθρωποι δεν ξερουν πως να περάσουν το χρονο τους, και αλλοι πως να χαλασουν τα λεφτά τους.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Χωρίς να βαράτε θα σας ομολογήσω οτι αν και αντι-Ρουβίτσα είδα το Alter Ego και μ'αρεσε πολύ.Σακης Θεός, πολύ ωραίος κ σαν ηθοποιος,
και οι 2 θεοι με λιγα λογια...
οι νυμφες κ οι πολιτικη κουζινα που τους συγκηνισε ολους δεν καταλαβαινω ποιος τις εβαλε στο τοπ....
παντως ο νεοελληνκος κινηματογραφος εχει να δωσει πολυ περισσοτερα απο ειδωλα για 15 χρονες σαν τον ρουβα και ξανθιες μπιμπο -
Fantastic Four 2
Θα ήθελα να ξεκινήσω αυτό το review λέγοντας πως μέχρι σήμερα μόνο σε μια ταινία είχα φύγει στη μέση κι αυτό όχι επειδή ηταν χάλια αλλα επειδή ήμουν εγώ.
Γενικά προσπαθώ να δίνω ευκαιρίες ακόμα και στα αθλιότερα έργα, ελπίζοντας - μάταια, τις περισσότερες φορές - πως κάπου προς το τέλος τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν.
Μετά απο την σύντομη αυτή εισαγωγή επιτρέψτε μου να συνεχίσω με μια σύντομη σχετικά κριτική του Fantastic Four 2.
Πριν 2 χρόνια, η Fox, έχοντας χρυσαφίσει απο την συνεργασία της με την Marvel και την τριλογία των X-Men, αποφάσισε να φέρει ακόμα ενα μεγάλο comic book property στην μεγάλη οθόνη, τους Fantastic Four.
Η ταινία ηταν μια οικτρή αποτυχία - άθλιο σενάριο, μετριότατη - στις καλύτερες των περιπτώσεων - ηθοποιία και εντελώς άοσμη σκηνοθεσία.
Ο Τιμ Στόρυ, μέγας σκηνοθέτης αριστουργημάτων όπως το αμερικάνικο ρημέηκ του γαλλικού Taxi (που απλά δεν βλέπεται) και η Fox αποφάσισαν παρά τον βομβαρδισμό που υπέστη το πρώτο FF απο τους κριτικούς να προβούν στη δημιουργία του απαραίτητου, πλέον, sequel.
Φαντάζομαι πως το meeting των συντελεστών της ταινίας με τα στελέχη της εταιρίας θα πήγε κάπως έτσι:
'-Καλημέρα. Φαντάζομαι ξέρετε γιατι είστε όλοι εδώ. Μιας και το πρώτο FF έβγαλε το κώλο του απο φράγκα παρά τις άνανδρες απόπειρες των απανταχού κριτικών ταινιών να καταστρέψουν την πορεία του στο box office, σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε sequel.
-Ακριβώς. Κι επειδή μετά την πρώτη ταινία όποιο σκηνοθέτη κι αν καλέσουμε μας το κλείνει στα μούτρα θα προσλάβουμε πάλι τον Τιμ.
-Δοκιμάσατε εκείνον τον τυπά που έκανε την τελευταία τηλεταινία με τον Στήβεν Σηγκάλ??
-Ποιόν τον Χανς? Αυτός ασχολείται με τσόντες τώρα. Τον πήραμε τηλέφωνο αλλα ειπε πως προτιμά να γυρίσει το 'Kάθε Τρύπα Και Μαρκούτσι Νο. 14' παρά να ασχοληθεί με το Fantastic Four 2.
-Κρίμα γι' αυτόν!!! Χαχα!!! Τέλος πάντων. Ας επανέλθουμε στο θέμα. Ιδέες για το σενάριο?
-Θα έχουμε και σενάριο αυτή τη φορά???? Δεν γράφει κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο!!!
-Ναι Τζέσσικα, μην ανησυχείς, θα φροντίσουμε να βρούμε κάποιον να στο διαβάζει αργά-αργά.
-Μιας και λέμε για σενάριο, είχα μερικές ιδέες στο πρωινό χέσιμο τις οποίες ανέπτυξα σε ενα πλήρες first draft. Μισό λεπτό να βρώ την χαρτοπετσέτα... ορίστε.
-Α παρα πολύ ωραία! Λοιπόν απ' ότι βλέπω εδώ έχουμε τα πάντα έτοιμα! Ρομάντζο. Τσέκ. Τυπικά άθλιοι διάλογοι. Τσέκ. Αρκετές εκρήξεις. Τσεκ. Τραγελαφικές σκηνές χωρίς δράση για την επέκταση της 'πλοκής'. Τσέκ. Δισδιάστατοι χαρακτήρες. Τσεκ. Και ο Silver Surfer. Κα-τσίνγκ!!!!'
-Τέλειο ακούγεται! Τζίμ θέλω απο τώρα και στο εξής οταν χέζεις τα πρωινά να κρατάς μαζί σου ολόκληρο πακέτο απο χαρτοπετσέτες και στυλό!
-Οκ. Τα βασικά τα φροντίσαμε. Τώρα χρειαζόμαστε στοιχεία που θα προσελκύσουν το κόμικ κοινό!
-Έχουμε την Τζέσσικα Άλμπα στο κάστ...
-Κύριοι αυτό πλέον δεν ειναι αρκετό. Το Ίντερνετ έχει κορέσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των απανταχού PFY* οπότε θα χρειαστούμε κατι πιο hardcore για να τραβήξουμε τους σπασίκλες.
-Τι λέτε για ηλίθιες ψευδοεπιστημονικές ορολογίες που ούτε ο Στάν Λη το '60 υπο την απειλή όπλου δεν θα χρησιμοποιούσε στο κόμικ?
-Έγινε. Εσείς οι δύο, νοικιάστε παλιά επεισόδια Battlestar Galactica και Star Trek και βρείτε ηλίθιες ορολογίες και πλοκές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μπορέσει το έργο να τελειώσει σε ενα παρανοικά χαζό happy end.
-Επίσης θα βάλουμε και τον Lawrence Fishburne απ' το Μάτριξ να κάνει την φωνή του Silver Surfer. Σύμφωνα με τις έρευνες μόνο και μόνο αυτό θα ανεβάσει τις πωλήσεις εισιτηρίων κατα 15%.
-Μην ξεχάσουμε και το κοινωνικό μύνημα στο τέλος περί πατρίδος, θρησκείας και οικογενείας. Σημείωσέ το Μπράιαν.
-Οκ. Πιστεύω ειμαστε έτοιμοι. Ξεκινάμε τα γυρίσματα την επόμενη βδομάδα.
-Μααα... Δεν έχουμε κλείσει καν όλο το καστ ακόμα!
-Απλά δείξτε τους την επιταγή και που να υπογράψουν και ειμαστε έτοιμοι παίδες! Όσον αφορά την ψυχή τους αυτή ειναι ήδη πουλημένη στον διάβολο!'
Πραγματικά ειμαι σίγουρος οτι έτσι κύλησε το meeting. Τα αποτελέσματα τουλάχιστον αυτό δείχνουν.
Η πλοκή δεν βγάζει νόημα (ξέρω πως το να το λές αυτό σε ταινία βασισμένη στο κόνσεπτ μιας οικογένειας που έχει μεταλλαχθεί απο κοσμική ακτινοβολία ακούγεται παράξενο, αλλα πραγματικά δε βγαίνει νόημα), η σκηνοθεσία δίχως ψήγμα πρωτοτυπίας, η μουσική αδιάφορη, τα εφφέ μέτρια...
Πέραν αυτών έχει και μερικές σκηνές στις οποίες ένιωσα τα μάτια μου να αιμοραγγούν - η σκηνή που ο Μίστερ Φαντάστικ χορεύει στο μπάτσελορ πάρτυ (έλεος), οι μελό σκηνές με το ζευγάρι της χρονιάς και με φονικές κλισεδάτες ατάκες του στυλ 'Ο πατέρας σου θα ηταν περήφανος' ναι ναι το ακούσαμε κι αυτό, το τέλος που δε βγάζει πραγματικά κανένα νόημα...
Τι να πω... Το χειρότερο είδος ταινίας τελικά ειναι αυτές στις οποίες βλέπεις πως κανείς απο τους συντελεστές δεν προσπάθησε ούτε λίγο για να βγάλει κάτι καλό.
Μια κακή ταινία έχει μια κάποια αξία - μπορείς π.χ. να γελάσεις ή να σχολιάζεις καθώς την βλεπεις.
Το FF2 ειναι βαρετό και αυτό ειναι το έγκλημά του.
Γιατι το να έχεις στη διάθεση σου κάποιες απο τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες ever (μην ξεχνάμε οτι οι FF ειναι απο τους πιο παλιούς υπερήρωες), χαρακτήρες που ο κόσμος αναγνωρίζει και λατρέυει και φυσικά την ελευθερία που μόνο ο κόσμος των κόμικ σου προσφέρει και αντι να κάνεις κάτι τουλάχιστον ενδιαφέρον, κάτι που θα το δεί ο άλλος και θα πεί 'Wow!' και εντέλει να κάνεις μιάμιση ώρα να φαίνεται σαν μια αιωνιότητα, ειναι έγκλημα όπως και να το κάνουμε.
Βαθμολογία: 0/10 (ούτε καν Ποπκορν που λέει και ο Δανίκας)
*PFY: Pimply Faced Youth
-
Xώσε Θέμη!
-
χιχιχι
Ούτε για κατέβασμα λοιπόν. Κα-τσινγκ! ( ) -
Είδα το Fracture με Antony Hopkins!
Πολύ καλό σενάριο...με πλοκή που δεν σε κάνει να βαριέσαι. Ανατρεπτικό...του βάζω 8,5/10
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]