-
ερχονται πολυ σκληρος για να πεθανει και τρανσφορμερς και σεις ασχολειστε με κολοκοτρωνεικα πραματα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ερχονται πολυ σκληρος για να πεθανει και τρανσφορμερς και σεις ασχολειστε με κολοκοτρωνεικα πραματα..+159SW
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ερχονται πολυ σκληρος για να πεθανει και τρανσφορμερς και σεις ασχολειστε με κολοκοτρωνεικα πραματα..
+159SW
-159SD
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
+159SW
-159SD
Δεν τσιμπάω στα φλάμες σου
-
Με εχεις κανει [:/Ignore] δηλαδη?
-
/ignore
Αχάπαρε -
κολλησατε απο τον ψυχοβγαλτη ροκστα..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+159SW
-10ανΕρθειΠοτέ ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ερχονται πολυ σκληρος για να πεθανει και τρανσφορμερς και σεις ασχολειστε με κολοκοτρωνεικα πραματα..Μάλλον κοροϊδευτικά το λες, αλλά μόνο εγώ είμαι που μου άρεσαν ΚΑΙ τα τρία πρώτα Die Hard?
-
ooχιι!!!! Άντε να ρθει αυτός και οι τρανσφόρμερς!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον κοροϊδευτικά το λες, αλλά μόνο εγώ είμαι που μου άρεσαν ΚΑΙ τα τρία πρώτα Die Hard?
το 3ο δε με τρελανε αλλα τα 2 πρωτα...
-
βλέπει κανείς το Death Note???
έχω φάει τρελό κόλλημα απο χτες!!
-
Μόλις είδα το **Diarios de Motocicleta **(Ημερολόγια Μοτοσικλέτας) του 2004...
Συμπαθής, γλυκιά αλλά δεν είναι για τίποτα παραπάνω...Έπιασε τη βάση και αυτό είναι όλο... -
Δεν ηταν φοβερα γκομενακια η Νικη Λιναρδου και η Ελενη Προκοπιου;
Ειδικα οταν δεν κυκλοφορουσαν με το μαλλι-κουνουπιδι -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Συμπαθής, γλυκιά αλλά δεν είναι για τίποτα παραπάνω...Έπιασε τη βάση και αυτό είναι όλο...Εμένα μου άρεσε περισσότερο. Εξαιρετική μουσική, σίγουρα! (santaolalla rulez)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Συμπαθής, γλυκιά αλλά δεν είναι για τίποτα παραπάνω...Έπιασε τη βάση και αυτό είναι όλο...Εμένα μου άρεσε περισσότερο. Εξαιρετική μουσική, σίγουρα! (santaolalla rulez)
Είσαι ρομαντικός και ευαίσθητος γι αυτό
Ορθόν, η μουσική ήταν παραπάνω από καλή -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είσαι ρομαντικός και ευαίσθητος γι αυτό
Ορθόν, η μουσική ήταν παραπάνω από καλήGustavo Santaolalla: το άλλο εξαιρετικό soundtrack που έχει συνθέσει είναι του 21gramms. Επίσης και μεγάλο μέρος του Babel.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
βλέπει κανείς το Death Note???έχω φάει τρελό κόλλημα απο χτες!!
απλά φοβερό , είδα της 2 ταινίες, και σύντομα θα δω τα anime, εφόσον βρω και κατεβάσω τα 25-36 επισόδια που μου λείπουν.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
βλέπει κανείς το Death Note???έχω φάει τρελό κόλλημα απο χτες!!
To έβαλα να κατεβαίνει, για να δούμε, αξίζει;
Για πες ρε Βασίλη, τι παίζει με αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
βλέπει κανείς το Death Note???
έχω φάει τρελό κόλλημα απο χτες!!
To έβαλα να κατεβαίνει, για να δούμε, αξίζει;
Για πες ρε Βασίλη, τι παίζει με αυτό;
τρελό σενάριο!! απίστευτες ανατροπές!!
μεταφυσικό αστυνομικό είναι.αλλά κωλολέει
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]