-
Σιγα μην ειναι και ο Ζαμπον! Ντέιμον ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
-
Λεπτομέρειες...
-
Ο πληροφοριοδοτης ηταν καλη ταινια, μεχρι το τελευταιο 10λεπτο... Νιωθεις οτι το τραβηξαν 2.5 ωρες χωρις λογο. Αυτο το 'ξεκαθαρισμα' στο τελος ειναι απαραδεκτο.
Αυριο θα παω στο Village να δω το Deja Vu.
Απο DVD, τις τελευταιες μερες εκανα 'ανασκαφες' στη συλλογη μου και διαλεξα ορισμενες θρυλικες ταινιες με τον Pacino. Χτες ολοκληρωθηκε η τριλογια του 'Godfather'.
-
Πιστεύω πως έπρεπε να έχει τελειώσει στην σκηνή που την τρώει ο Λέο...
Το deja vu θα το δω σήμερα εγώ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιστεύω πως έπρεπε να έχει τελειώσει στην σκηνή που την τρώει ο Λέο...Το deja vu θα το δω σήμερα εγώ...
Οχι, επρεπε να αποδωθει δικαιοσυνη!
Απλα, το τραβηξε πολυ το πραγμα... 2.5 ωρες χωρις ουσιαστικο λογο! Μπορουσαν τα ιδια πραγματα να γινουν και σε ενα 2ωρο. -
Ειδα το Deja Vu. Αν και ειναι καλογυρισμενη ταινια, με αρκετη δραση και γενικα περναει πολυ ευχαριστα η ωρα, με χαλασε το ολο παραμυθι της υποθεσης. Αν ηθελαν να κανουν ταινια με ταξιδι στο χρονο ας εδιναν περισσοτερη σημασια στο... τεχνολογικο κομματι γιατι ο τομεας αυτος στην συγκεκριμενη ταινια πασχει. Αυτο το 'παντρεμα' αστυνομικης ταινιας με 'Back to the Future' στοιχεια με ψιλοξενερωσε με τον τροπο που εγινε, αν και επαναλαμβανω οτι το εργο βλεπεται ευχαριστα!
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Ειδα το Deja Vu. Αν και ειναι καλογυρισμενη ταινια, με αρκετη δραση και γενικα περναει πολυ ευχαριστα η ωρα, με χαλασε το ολο παραμυθι της υποθεσης. Αν ηθελαν να κανουν ταινια με ταξιδι στο χρονο ας εδιναν περισσοτερη σημασια στο... τεχνολογικο κομματι γιατι ο τομεας αυτος στην συγκεκριμενη ταινια πασχει. Αυτο το 'παντρεμα' αστυνομικης ταινιας με 'Back to the Future' στοιχεια με ψιλοξενερωσε με τον τροπο που εγινε, αν και επαναλαμβανω οτι το εργο βλεπεται ευχαριστα!Εχει και αρκετα λαθη στο σεναριο η ταινια...
(για να μην αποκαλυψουμε κατι απο την υποθεση σε αυτους που θελουν να το δουν)...αν θυμασαι, περνούν ''επιλεκτικα'' στο παρελθον, οι αλλαγες που εγιναν στο μελλον!Δειτε το και οι υπολοιποι και το συζηταμε!:iconcool:
-
Για αυτό το λόγο δεν έχω σχολιάσει και εγώ ακόμη την ταινία.
Περνάει καλά η ώρα,σίγουρα αλλά σου αφήνει κενά τα οποία δεν αντικαθιστούνται απο ένα happy end ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει μια ταινία προς το τέλος.
Άν δεν ήταν ο D.W. πιστεύω πως θα ήταν ακόμη περισσότερο κάτω του μετρίου. Πολύ καλός σε αυτό που πρέπει να κάνει.Επίσης ξενέρωσα όταν είδα στους τίτλους στην αρχή οτι είναι παραγωγή του Μπρουκρεμαιχερστοφενστερν (κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα ). Όπως σε κάθε παραγωγή του δεν έλειψαν οι αναφορές στο καλό αμερικανό στρατιώτη,τον ρολίστα προστάτη των νόμων-δάσους-παραλίας-βουνού που γνωρίζει τα πάντα και το FBI του ζητά τη βοήθειά του. Επίσης δεν έλειψαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες που περιμένουν με δάκρυα στα μάτια να σφύξουν τα εγγονάκια τους στην αγγαλιά τους. ΕΛΕΟΣ!!!
-
Όταν είχα δει τον πληροφοριοδότη που άρεσε αρκετά. Ειδικά ο Λεονάρντο παίζει πολύ καλά. Το ξεκαθάρισμα στο τέλος ούτε και εμένα μου άρεσε.
Είδα επίσης το 'The wind that shakes the Barley' (δεν ξέρω πως είναι ο ελληνικός τίτλος ). Καλούτσικη ταινία, τίποτα το εξαιρετικό ούτε σκηνοθετικά ούτε ερμηνευτικά. Αλλά έχει ωραία θέμα, με τον πόλεμο των Ιρλανδών ενάντια στους Άγγλους το 1920 και στην συνέχεια των εμφύλιο μεταξύ των Ιρλανδών.
-
Παω το Σαββατο να δω τον Πληροφοριοδοτι....
-
Δεν θυμαμαι μηπως εχω ξαναγραψει γι'αυτες:
-Lucky number Slevin: καλουλα γενικα, ωραιο τελος
-Brokeback mountain: δεν καταφερα να δω πολυ. Καμμια τετοια με παπαδες θα φτιαξουν?
-Click: πολυ ωραιο, περναει η ωρα ευχαριστα
-Sillent Hill: δεν τρελαθηκα κιολας, θριλερακι
-
Brokeback mountain: δεν καταφερα να δω πολυ. Καμμια τετοια με παπαδες θα φτιαξουν?
και τοσο που ειδες ειναι ανησυχητικο
-
Ειδα χθες το 'Eragon'.
Αρχοντας των δακτυλιδιων σε light εκδοση με δρακους και σπαθια. Καλο ηταν, ετσι για ξεσκουριασμα. Θα εχει και δευτερο μέρος. -
Συμπαθέστατο το Deja Vu.
-
Μόλις είδα το Happy Feet!!! Απίστευτο....
-
Είδα χθες το 'Ουρανία'. Ελληνική ταινία που διαδραματίζεται σε χωριό επί Χούντας. Με εξέπληξε ευχάριστα (δεν έχω την καλύτερη των σχέσεων με τον ελληνικό κινηματογράφο). Πολύ γέλιο και ταυτόχρονα καυτηριασμός καταστάσεων.
Υ.Γ.: Πολύ έξυπνη και η μικρού μήκους ταινία που προβλήθηκε στην αρχή.
-
ειδα το xmen3, εξαιρετικα γραφικα και καλη ταινιουλα να περασεις την ωρα σου...
ειδα το adrift, μια ιστορια 6 ατομων που μενουν διπλα απο το γιωτ τους στη μεση του ωκεανου γιατι δεν εχει σκαλα να ανεβουν..ειχε πλακα...
μολις τωρα βλεπω το σουπερμαν το καινουριο το οποιο ειναι μαλλον τραγικο...θυμιζει χουλκ...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Συμπαθέστατο το Deja Vu.Denzel rockzzzzzz!
-
Ο πληροφοριοδοτης ηταν γ@μω τις επιλογες!
Η 'Ιατρινα' ..... Παταρα!!!!!!
-
Το Σάββατο είδα deja vu. Αρκετά καλό, παρότι μεγαλούτσικο δεν καταλαβαίνεις για πότε περνάει η ώρα. Ο DW όπως πάντα κάνει τη διαφορά. Κατά τα άλλα με εκνεύρισαν κάποια κλασικά κλισέ των Αμερικανικων ταινιών δράσης.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]