-
Έχω παλαβώσει με τη πάρτη του!!!
Είναι τρομερός!!! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
100% και στην αγγλόφωνη έκδοση είναι ο Schumacher.
Youtube Videoπολυ μου αρεσε αυτη η ταινια και ειναι 'παιδικο'...χαμογελασα μετά..
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
100% και στην αγγλόφωνη έκδοση είναι ο Schumacher.
Youtube VideoΜονο σε αυτη τη σκηνη.
(νομιζα οτι λεμε για τον πρωταγωνιστη. Στο γερμανικο νομιζω οτι ετσι εγινε)
-
Μόλις είδα το deja vu... Είμασταν μια παρέα 11 ατόμων ('Καλά με σχολικό σας έφεραν?' ήταν η ερώτηση της υπαλλήλου όταν της είπα πως θέλω 11 εισητήρια... ) και οφείλω να ομολογήσω ότι η ταινία άρεσε μόνο στους 4!!! Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ! Είναι απαιτητική ταινία (μην τολμήσετε να αφιερώσετε πάνω από 2secs στο popcorn, θα χάσετε την μπάλα όπως οι περισσότεροι από την παρέα μου... ) με την έννοια ότι θέλει διαρκή προσοχή, πολύ έξυπνο σενάριο, denzel washington πολύ καλός και γενικά αρκετά καλοστημένη! Μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες κατά τη γνώμη μου ταινίες που έχω παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό...Τα υπόλοιπα αφού την δείτε...
Υ.Γ. Θα πέσει πολύ σκέψη όταν γυρίσετε σπίτι από τον κινηματογράφο...
-
Είδα το Nightmare before Christmas! Ναι, με μερικά χρόνια καθυστέρηση, το ξέρω.
Μ' αρεσε πολύ! Φοβερή ατμόσφαιρα και εξαιρετική μουσική!
Εξακολουθώ να βρίσκω το Corpse Bride καλύτερο, όμως.
Είχα δει και το Keane πριν λίγο καιρό. Η ιστορία ενός ανθρώπου που ψάχνει το χαμένο παιδί του, μέσα σε μια αφιλόξενη μεγαλούπολη. Πολύ καλό, αρκούντως καταθλιπτικό, με πολύ καλή ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή. Ειδικά το πρώτο μέρος της ταινίας θα μπορούσε να προβάλλεται ως διδακτικό υλικό για την σχιζοφρένεια...
-
Είδαμε σήμερα το URANYA...
Ωραία ταινία...πολύ καλή!
Ειδικά για ανθρώπους που θυμούνται τα τέλη της δεκαετίας του '60 αλλά και τους μικρότερους. Του γιου μου π.χ. του άρεσε....
Μου έκανε εντύπωση ότι δείχνει τα χρώματα ακριβώς όπως τα θυμάμαι να ήταν τότε. Ο δε πιτσιρικάς, εξαιρετικός!
Προσοχή. Δεν είναι κωμωδία. Έχει πολλές αστείες σκηνές αλλά μέχρι εκει..
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είδαμε σήμερα το URANYA...Ωραία ταινία...πολύ καλή!
Ειδικά για ανθρώπους που θυμούνται τα τέλη της δεκαετίας του '60 αλλά και τους μικρότερους. Του γιου μου π.χ. του άρεσε....
Μου έκανε εντύπωση ότι δείχνει τα χρώματα ακριβώς όπως τα θυμάμαι να ήταν τότε. Ο δε πιτσιρικάς, εξαιρετικός!
Καλό ήταν
Ο πιτσιρικάς, απίστευτος από κάθε άποψη. Μακάρι να γίνει μεγάλος ηθοποιός μεγαλώνοντας. -
Αφού δεν τα κατάφερα σήμερα ('ήταν πολλά τα ουζάκια Άρη!!' ) ,θα πάω να το δω κάποια στιγμή...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είδαμε σήμερα το URANYA...Ωραία ταινία...πολύ καλή!
Ναι καλή ήταν
Το σημαντικό είναι ότι μεταφέρει σωστά το κλίμα αυτής της εποχής -
Μονο σε αυτη τη σκηνη.
(νομιζα οτι λεμε για τον πρωταγωνιστη. Στο γερμανικο νομιζω οτι ετσι εγινε)
Καλα ρε ολες τιε versions θα τις δεις?Ασε και λιγα λεφτα στην ακρη για το 'Happy Feet' με τα πιγκουινακια
γιατι τα καλαντα αργουν...
-
Κι εδω μία, για να το δούνε όλοι.... (το trailer τουλάχιστο.Την ταινία, οποιος θέλει..... )....
-
ειδα χθες το lady in the water...
αυτος ο σιαμαλαν μπορει να πει τη μεγαλυτερη βλακεια και να σου φανει φοβερο ευρημα...
η ταινια ειναι ενα παραμυθι που αμα το δεις ως κανονικη ιστορια θα πεις οτι ειναι χειροτερο απο c movie..και ομως...το ειδα ευχαριστα...
αξιζει να περασεις την ωρα σου..
-
Ο πληροφοριοδότης (ή αλλιώς ο Χαφιές )
Πολύ καλή ταινία. Κλασσικά απίστευτος ο Νίκολσον, έκπληξη (πολύ πολύ ευχάριστη) ο νεανίας, ο Ντι Κάπριο. Θυμάστε το αμούστακο του Τιτανικού; Ε, καμία σχέση, τώρα έχει και γενάκι. Πέρα από την πλάκα, εξελίσσεται σε πολύ καλό ηθοποιό το παλικάρι, μπράβο του.
-
Τι να πω! Και γαμω τις ταινιες!
Καλα ρε μας δουλευεις; Εκανα κοιλιακους απο τα γελια και δεν ηταν κωμωδια!
Σκηνη με διαλογο:
*-Eχεις γατα;
-Οχι!
-Ωραια! Μ'αρεσει αυτο! *
και ακολουθει φιστικιθυμιζει αμεσα το θρυλικο
-Εφερα τις πιτσες
-Δεν παραγγειλαμε πιτσες
-Παραγγειλατε, δεν παραγγειλατε, εγω θα σας πηδηξω -
Τα ψάρια τα 'φερες?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι να πω! Και γαμω τις ταινιες!Καλα ρε μας δουλευεις; Εκανα κοιλιακους απο τα γελια και δεν ηταν κωμωδια!
Σκηνη με διαλογο:
*-Eχεις γατα;
-Οχι!
-Ωραια! Μ'αρεσει αυτο! *
και ακολουθει φιστικιθυμιζει αμεσα το θρυλικο
-Εφερα τις πιτσες
-Δεν παραγγειλαμε πιτσες
-Παραγγειλατε, δεν παραγγειλατε, εγω θα σας πηδηξωΔηλαδή δεν σου άρεσε εννοείς, έτσι;
-
Να μην ειμαι αδικος, ειχε πολυ καλα στοιχεια, αλλα ειχε και κατι σκηνες, ασε καλυτερα.
Γενικα καλογυρισμενη, αλλα αν δεν ηταν Σκορτσεζε θα πηγαινε ακλαφτη.
-
Ναι, συμφωνώ πως μερικές σκηνές ήταν για τρελό γέλιο.
Αλλά οι ηθοποιοί που ανέφερα ήταν πολύ καλοί.
-
Ειδικα ο Λεοναρδος.
-
Ακριβώς....Ο Μπέικον ποτέ δεν μου άρεσε...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]