-
Πιο παραξενο κι από παράξενο. (stranger than fiction)
Eμενα δε μαρεσε... Σκυλοβαρεθηκα για την ακριβεια!
Αρκετοι στο σινεμα αντιδρουσαν θετικα όμως γεγονος που με προβληματισε..ΥΓ: Ειδε κανεις την μαυρη λίστα?? Μου αρεσε το τρειλερ..
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Μία ταινία χιμπαγιάτσι, κουγιουμπαγιάτσι, κάπως έτσι τέλος πάντων με συνεχόμενες σκηνές σε fast motion και γεμάτη με κοντινές λήψεις και καλή μουσική (2 ώρες συνεχόμενα όλα αυτά) ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;Θυμάται κανείς; Είχε βγεί και δεύτερη με άλλο όνομα όμως, ιαπωνίζων κι αυτό από ότι θυμάμαι...
Σπάω το κεφάλι μου, ψάχνω σε google και amazon, αλλά είναι από τα serches που άμα δεν ξέρεις το όνομα δεν το βρίσκεις με τίποτα...
Μάλλον λες τα :
koyaanisqatsi (ζωή εκτός ισορροπίας)
Powaqqatsi (ζωή μεταμορφούμενη)
Naqoyqatsi (το 'ιαπωνίζον' : ζωή ως πόλεμος)EDIT : οι λέξεις δεν είναι ιαπωνικές αλλά ινδιάνικες
Ωραία σκηνοθετικά, πολύ καλή η μουσική του Glass, αλλά για 'ψαγμένη' που θέλει να δώσει και λίγο 'κοινωνική κριτική' θα μπορούσε να έιναι πολύ ουσιαστικότερη.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι πολύ όμορφο αισθητικά το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.
Είχε γίνει και live performance στο Ηρώδειο το koyaanisqatsi πριν 3-4 χρόνια νομίζω. -
Είδα το Blood Diamond.
Μπορώ να πω ότι ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ... Είναι πολύ καλά γυρισμένη και παρουσιάζει γεγονότα που πηγάζουν από τον πραγματικό κόσμο, θέλοντας να περάσει και ένα μήνυμα. Θα έλεγα ότι σε κάποιες στιγμές είναι έως και συγκινητική (άντρακλες μην πέσετε να με φάτε , δεν έκλαψα, απλά μπορώ να πω ότι ένοιωσα ένα κόμπο στο στομάχι κάποιες στιγμές )
Παρεπιπτόντως, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι και ο αγαπημένος μου ηθοποιός , ευτυχώς όμως αυτή η ταινία δε βασίζεται στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου ηθοποιού... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είδα το Blood Diamond.
Μπορώ να πω ότι ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ... Είναι πολύ καλά γυρισμένη και παρουσιάζει γεγονότα που πηγάζουν από τον πραγματικό κόσμο, θέλοντας να περάσει και ένα μήνυμα. Θα έλεγα ότι σε κάποιες στιγμές είναι έως και συγκινητική (άντρακλες μην πέσετε να με φάτε , δεν έκλαψα, απλά μπορώ να πω ότι ένοιωσα ένα κόμπο στο στομάχι κάποιες στιγμές )
Παρεπιπτόντως, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι και ο αγαπημένος μου ηθοποιός , ευτυχώς όμως αυτή η ταινία δε βασίζεται στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου ηθοποιού...Διαφωνώ
Μέτρια με τάση προς τα κάτω ...Καλές ερμηνείες και ο DiCaprio και ο Hounsou, κυρίως ο δεύτερος...Πολύ επιφανειακά τα ιστορικά της στοιχεία, ελάχιστες πληροφορίες για το ιστορικό πλαίσιο (που είναι ενδιαφέρον και άγνωστο στον πολύ κόσμο), πιο μακρόσυρτη απ'όσο θα έπρεπε, τραβάει λίγο προσπαθώντας να συγκινήσει χωρίς να το πετυχαίνει σε υψηλό βαθμό...
Ανήκει στην κατηγορία των ταινιών που δεν μετάνιωσα που την είδα αλλά έχει ως κύριο χαρακτηριστικό ότι πολύ γρήγορα θα φύγει από τη μνήμη μου χωρίς να αφήσει κάτι...
Nothing special... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είδα το Blood Diamond.
Παρεπιπτόντως, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι και ο αγαπημένος μου ηθοποιός , ευτυχώς όμως αυτή η ταινία δε βασίζεται στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου ηθοποιού...Διαφωνώ
Μέτρια με τάση προς τα κάτω ...Καλές ερμηνείες και ο DiCaprio και ο Hounsou, κυρίως ο δεύτερος...Πολύ επιφανειακά τα ιστορικά της στοιχεία, ελάχιστες πληροφορίες για το ιστορικό πλαίσιο (που είναι ενδιαφέρον και άγνωστο στον πολύ κόσμο), πιο μακρόσυρτη απ'όσο θα έπρεπε, τραβάει λίγο προσπαθώντας να συγκινήσει χωρίς να το πετυχαίνει σε υψηλό βαθμό...
Ανήκει στην κατηγορία των ταινιών που δεν μετάνιωσα που την είδα αλλά έχει ως κύριο χαρακτηριστικό ότι πολύ γρήγορα θα φύγει από τη μνήμη μου χωρίς να αφήσει κάτι...
Nothing special...+1
-
Απόλυτα δεκτές απόψεις
Γενικά πάντως άκουσα από πολύ κόσμο ότι τους άρεσε η ταινία βγαίνοντας από την αίθουσα...
Παρεπιπτόντως, η αίθουσα ήταν γεμάτη παρότι πήγαμε στη βραδινή παράσταση -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απόλυτα δεκτές απόψεις
Γενικά πάντως άκουσα από πολύ κόσμο ότι τους άρεσε η ταινία βγαίνοντας από την αίθουσα...
Παρεπιπτόντως, η αίθουσα ήταν γεμάτη παρότι πήγαμε στη βραδινή παράστασηΔεν θα απέτρεπα κάποιον να πάει να τη δει αλλά μέχρι εκεί, δεν θα τον παρακινούσα κιόλας
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μία ταινία χιμπαγιάτσι, κουγιουμπαγιάτσι, κάπως έτσι τέλος πάντων με συνεχόμενες σκηνές σε fast motion και γεμάτη με κοντινές λήψεις και καλή μουσική (2 ώρες συνεχόμενα όλα αυτά) ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;
Θυμάται κανείς; Είχε βγεί και δεύτερη με άλλο όνομα όμως, ιαπωνίζων κι αυτό από ότι θυμάμαι...
Σπάω το κεφάλι μου, ψάχνω σε google και amazon, αλλά είναι από τα serches που άμα δεν ξέρεις το όνομα δεν το βρίσκεις με τίποτα...
Μάλλον λες τα :
koyaanisqatsi (ζωή εκτός ισορροπίας)
Powaqqatsi (ζωή μεταμορφούμενη)
Naqoyqatsi (το 'ιαπωνίζον' : ζωή ως πόλεμος)EDIT : οι λέξεις δεν είναι ιαπωνικές αλλά ινδιάνικες
Ωραία σκηνοθετικά, πολύ καλή η μουσική του Glass, αλλά για 'ψαγμένη' που θέλει να δώσει και λίγο 'κοινωνική κριτική' θα μπορούσε να έιναι πολύ ουσιαστικότερη.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι πολύ όμορφο αισθητικά το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.
Είχε γίνει και live performance στο Ηρώδειο το koyaanisqatsi πριν 3-4 χρόνια νομίζω.ΝΑΙ!!
ευχαριστώ!
-
δειτε το chaos DVD αρκετα καλο,μου αρεσε...
επισης με τον DANIEL GRAID μια ταινεια,χαπια,σφαιρες και 2.000.000 λιρες αν θυμαμαι καλα τον τιτλο...καλη ταινια.
-
Eiδα το Cars σε dvd και το Blood Diamond στο cinema μες στη εβδομαδα.
Το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ, ερωτευτηκα τη Sally κ γελασα πολυ με τους Ιταλους.
Το δευτερο μου αρεσε, αλλα μου φανηκε λιγο σαν ταινια απενοχοποιησης του 'δυτικου κοσμου' ανοιγοντας παραλληλα τα ματια σε πολλους για τους εμφυλιους στην Αφρικη. Μου 8υμισε εκπομπες σαν τους 'Φακελους' πριν μερικα χρονια.
Γελασα επισης που χρησιμοποιη8ηκε ο 'Tony Blair' απο την 'Εlisabeth' για τον εκπροσωπο της Van de Kaap. Mαλλον δεν εχει σχεση αλλα εγω ειμαι καχυποπτος. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είδα το Blood Diamond.
Παρεπιπτόντως, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι και ο αγαπημένος μου ηθοποιός , ευτυχώς όμως αυτή η ταινία δε βασίζεται στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου ηθοποιού...+1 και εμενα μου αρεσε πολυ η ταινια. Αν και νυσταζα, ημουν συνεχως στην τσιτα. Μου θυμισε κατι αναμεσα απο 'Επιμονος Κηπουρος' και 'Lord of War'. Καλα πηγαν ο Ντι Καπριο και η Κονελυ (θεα) και ο μαυρος (σαν τον Σεζαρ δεν ειναι?).
Να την δειτε.. -
'Superman Returns'
Καλυτερα να μην γυριζε....
-
να δειτε το the prestige
το προτεινω ανεπιφυλακτα
δυο ωρες ταινια και δεν ξεραμε τι θα γινει στο τελοςςςςςςςςςς
οπως και το
perfume the story of a murderer -
Πάω για την Μαύρη Λίστα...
Για να δούμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάω για την Μαύρη Λίστα...Για να δούμε...
...αν θα εισαι μεσα?
-
Καλό ήταν.
Λίγο ωμό ώρες ώρες, αλλά καλό...
Τι απαίσιο πράμα ο πόλεμος ρε γμτ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
+1 και εμενα μου αρεσε πολυ η ταινια. Αν και νυσταζα, ημουν συνεχως στην τσιτα. Μου θυμισε κατι αναμεσα απο 'Επιμονος Κηπουρος' και 'Lord of War'. Καλα πηγαν ο Ντι Καπριο και η Κονελυ (θεα) και ο μαυρος (σαν τον Σεζαρ δεν ειναι?).
Να την δειτε..Καλη ταινια.Ειδικα ομως η κονελυ εχει μια ιδιαιτερη ομορφια... Οχι σαν τη Σαντρα Μπουλοκ βεβαια...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
'Superman Returns'Καλυτερα να μην γυριζε....
say that again!
-
Superman Returns'
Καλυτερα να μην γυριζε....
-
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]