-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Η μόνη διαφορά του κινητήρα του S3 και του leon είναι το πρόγραμμα;
Και κάτι άλλο, στο OPC που έχεις, πρόγραμμα+εξάτμιση δεν ξεπερνά τα 300ps ... Aρα λογικό δεν είναι ένα παραπλήσιο και λίγο μεγαλύτερο μέγεθος ιπποδύναμης γιά ένα μοτέρ **ίδιου κυβισμού με μεγαλύτερη συμπίεση με αλλαγή στα ίδια πράγματα **...???
Οχι..!
Η μεγαλυτερη συμπιεση σου δινει καμια 40αρια αλογα δηλαδη?
Στραγαλια τα καναμε παλι...260 περιπου στροφαλο απο το Dynojet...οχι απο το Mustang των 4Τ..εκει εισαι στα 245 max...
Αν και καλο θα ηταν να μη δινεις τοση σημασια σε αυτα!
ΟΛΑ σχεδον τα τουρμπο βαζουν παραπανω αλογα..(γεια σου ρε Ντινο με το OPC σου! )
-
Tα βάφουν σαν το OPC για να νιώσουν λίγη από τη γοητεία του οι ζουλιάρηδες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tα βάφουν σαν το OPC για να νιώσουν λίγη από τη γοητεία του οι ζουλιάρηδες.Δεν σφάξανε. Εγώ το έχω μπλε για να το πετάξω κατευθείαν στον Θερμαϊκό. (αν και τώρα που το σκέφτομαι, καφέ έπρεπε να το έχω βάψει )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
με ΦΠΕ 325;;;;Ναι, είναι ΦΠΕ με ΦΠΑ...
Φυστίκια.Μύγδαλα (στάσου...), Πασατέμπο, **Στραγάλια **έχωωωωω, διαλέχτεεεεε! -
Αυτό δεν είναι κινητήρας...θερμοσίφωνας είναι!
-
Αυτός δεν είναι πιεσμένος;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτός δεν είναι πιεσμένος;Μόνον τα premium έχουν πιεσμένους, οι άλλοι βγάζουν μηχανές παραγωγής ξηροκάρπιων...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Οχι..!Η μεγαλυτερη συμπιεση σου δινει καμια 40αρια αλογα δηλαδη?
Στραγαλια τα καναμε παλι...260 περιπου στροφαλο απο το Dynojet...οχι απο το Mustang των 4Τ..εκει εισαι στα 245 max...
ΟΛΑ σχεδον τα τουρμπο βαζουν παραπανω αλογα..(γεια σου ρε Ντινο με το OPC σου! )
Ποιά 40 άλογα διαφορά ...??? Το OPC βγάζει γύρω στα 245-247 στρόφαλο άρα με βάση των όσων είπα, μιλάμε γιά περί τα 15 διαφορά, που είναι λογικό από 8.8 & 9.7:1 συμπίεση γιά OPC & Cupra αντίστοιχα ... Αν πάρουμε ώς βάση τις μετρήσεις του Mustang η διαφορά μεταξύ των 2 είναι περί τα 12 ps στον τροχό (212 vs 224ps) ...!!! Διαλέξτε και πάρτε ...
Oσο γιά τα στραγάλια (δεν τα δοκίμασα ακόμα... ) που γράφουν 'οι ειδικοί' των 80 μουλαριών εδώ μέσα τις απορίες σας στον Β&Β στη Γερμανία, καθώς και στον ΜΤΜ που ετοιμάζεται να ανακοινώσει παραπλήσια μεγέθη, και μετά καλή χώνεψη και με λίγο υπακτικό 'οι πιεσμένοι' ...
... Αλλοι έδωσαν περισσότερη ... Εγώ μόνο data-facts (και όχι fiction) παρέθεσα...
-
Επειδή μου έπεσαν λίγο βαριά τα παραπάνω, μπορώ να έχω μια soda; Είναι δυσκολοχώνευτα τα στραγάλια...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επειδή μου έπεσαν λίγο βαριά τα παραπάνω, μπορώ να έχω μια soda; Είναι δυσκολοχώνευτα τα στραγάλια...S(k)oda ...???
-
Στην Ελλάδα πάντως μετρήθηκε σε maha με πρόγραμμα μόνο, δοκιμαστική έκδοση και έδειξε 300 και κάτι. Υπερβολικό ή όχι, λίγο με ενδιαφέρει, ενημερωτικά μόνο, πάντως περίεργο δεν μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Επειδή μου έπεσαν λίγο βαριά τα παραπάνω, μπορώ να έχω μια soda; Είναι δυσκολοχώνευτα τα στραγάλια...
S(k)oda ...???
Κι αυτά δυσκολοχώνευτα είναι....
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Και κάτι άλλο,**στο OPC **που έχεις, πρόγραμμα+εξάτμιση δεν ξεπερνά τα 300ps ... Aρα λογικό δεν είναι ένα παραπλήσιο και λίγο μεγαλύτερο μέγεθος ιπποδύναμης γιά ένα μοτέρ **ίδιου κυβισμού με μεγαλύτερη συμπίεση με αλλαγή στα ίδια πράγματα **...???
Η **μεγαλυτερη συμπιεση **σου δινει καμια 40αρια αλογα δηλαδη?
Στραγαλια τα καναμε παλι...Ποιά 40 άλογα διαφορά ...??? Το OPC βγάζει γύρω στα 245-247 στρόφαλο άρα με βάση των όσων είπα, μιλάμε γιά περί τα 15 διαφορά, που είναι λογικό από 8.8 & 9.7:1 συμπίεση γιά OPC & Cupra αντίστοιχα ...
Μπορει και να μην καταλαβες τι εγραψες παραπανω...δεν ξερω...
Το OPC με ΦΠΕ οντως οπως ειπες δεν ξεπερνα τα 300 αλογα...φτανει περιπου στα 285...αρα εσυ απλα και μονο με αυτη τη (συγκλονιστικη ) διαφορα στη συμπιεση των 2 αυτοκινητων περιμενεις 40 αλογα παραπανω? (325 δεν ειπες?)
Υ.Γ.1 Το leon cupra 9.5:1 δεν εχει συμπιεση? (πηγη 4Τ)
Υ.Γ.2 Και το OPC εχει μετρηθει κοντα στα 260 αλογα(258.9 για την ακριβεια, στο EVO), αλλα δεν νομιζω πως ειναι αξια ιδιαιτερης σημασιας τα νουμερα αυτα. -
10.3 συμπίεση
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
10.3 συμπίεσηΠαρακαλω?
Για ποιο αυτοκινητο? -
έτσι γράφει στο seat.com για τον κινητήρα
-
φιλος παντως που δουλευει σε περιοδικο και τα οδηγησε ολα συνεχισε να δηλωνει οπως και εγω ερωτευμενος μονιμα με το golf gti..........
-
Θα έβγαινε καλύτερο το Cupra αλλά τους έκοψαν από τη μαμά εταιρεία.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θα έβγαινε καλύτερο το Cupra αλλά τους έκοψαν από τη μαμά εταιρεία.Και η Skoda(ψε) τα ίδια παθαίνει.... Δεν την αφήνει η VW να βρει προκοπή στην ...premium κλίμακα...
-
Δε χωράνε πολλοί στα premium. 5 είναι και ΖΜπρώχνονται μεταξύ τους.
Για δυνατούς λύτες: Leon CUPRA + Golf GTI