-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θα έβγαινε καλύτερο το Cupra αλλά τους έκοψαν από τη μαμά εταιρεία.ε δεν νομίζω να θέλει η Φάουβε καλύτερο το Cupra...
-
ξεχνατε οτι το λεον ειναι αυτοκινητο της χρονιας εεεεεε???
απο τωρα σκεφτομαι τους διθυραμβους που εχουν να γραφτουν για το κουπρα...προβλεπω δε να βλεπουμε κανα στεγνο 6 στα 0-100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μπορει και να μην καταλαβες τι εγραψες παραπανω...δεν ξερω...Το OPC με ΦΠΕ οντως οπως ειπες δεν ξεπερνα τα 300 αλογα...φτανει περιπου στα 285...αρα εσυ απλα και μονο με αυτη τη (συγκλονιστικη ) διαφορα στη συμπιεση των 2 αυτοκινητων περιμενεις 40 αλογα παραπανω? (325 δεν ειπες?)
Υ.Γ.1 Το leon cupra 9.5:1 δεν εχει συμπιεση? (πηγη 4Τ)
Υ.Γ.2 Και το OPC εχει μετρηθει κοντα στα 260 αλογα(258.9 για την ακριβεια, στο EVO), αλλα δεν νομιζω πως ειναι αξια ιδιαιτερης σημασιας τα νουμερα αυτα.Eγώ κατάλαβα τι έγραψα, από εκεί και πέρα ότι θέλει ο καθένας πιστεύει ... Και το άσπρο γίνεται μαύρο και αντιστρόφως αν το θέλεις ... Το Cupra έχει συμπίεση 9.7:1 όσο και το S3, μάλλον κάποιο τυπογραφικό ξέφυγε ...
Οσο γιά το OPC οι εκεί πωλητές σε όποιον ενδιαφερθεί γιά το αυτοκίνητο του κατεβάζουν internet-ική χαρτούρα που μιλάει γιά 300-310ps με ΦΠΕ, και να σου πώ δεν το έψαξα γιατί ποσώς με ενδιαφέρει ... Παρεπιπτόντως σου έυχομαι να το χαίρεσαι, να το καμαρώνεις, και σύντομα να έχεις επί του πρακτέου αποδείξεις ότι το Cupra δεν βγάζει όσα λένε οι 'εγκάθετοι του ειδικού τύπου'...
Γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι και εκεί μάλλον Skoda-ισμός επικρατεί...260 άλογα του ΟυΠιΣιου ... ??? Ωρε μπράβο, τι σου κάν' η ωριμότητα ...???
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επειδή μου έπεσαν λίγο βαριά τα παραπάνω, μπορώ να έχω μια soda; Είναι δυσκολοχώνευτα τα στραγάλια...
S(k)oda ...???
Κι αυτά δυσκολοχώνευτα είναι....
Θα σου χρειαστούν μάλλον γιά να ελπίζεις ότι μπορεί χωνέψεις το Cupra, αλλιώς κυάλια ...!!!
-
Πάλι 'εποικοδομητική συζήτηση' βλέπω ανοίξατε!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
φιλος παντως που δουλευει σε περιοδικο και τα οδηγησε ολα συνεχισε να δηλωνει οπως και εγω ερωτευμενος μονιμα με το golf gti..........Και εγώ ερωτεύομαι τα ακριβά δώρα μου ... , ιδίως όταν προέρχονται από αυτά τα χαρτο-γυακο-γραβατωμένα υπαλληλάκια της Karenta & Kosmocar, που αφού καταπιούν το μπαστουνάκι τους σου λένε με ύφος Δουκός του Kent, ότι το GT έχει το ίδιο στήσιμο με το GTi και το Passat 2.0 TFSI έχει την ίδια ανάρτηση με το 1.6 FSI αλλά δεν το έχουν να το δείς ή να το κάνεις test drive, οπότε βολέψου με το 1.6 ...
Οπότε εσύ (τρόπος του λέγειν... ), τους λές άντε να τελειώνουμε με το premium, μόνο μην ξεχάσετε να βάλετε λίγο σάλιο γιά τον έρωτα και με πονέσετε πολύ ...Ολοι τελικά γύρω απ' τον Skoda-δισμό περιστρέφονται ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι 'εποικοδομητική συζήτηση' βλέπω ανοίξατε!Γιατί περίμενες κάτι λιγότερο ... ? Πολύ ρομαντικό σε βλέπω ...
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
φιλος παντως που δουλευει σε περιοδικο και τα οδηγησε ολα συνεχισε να δηλωνει οπως και εγω ερωτευμενος μονιμα με το golf gti..........
Και εγώ ερωτεύομαι τα ακριβά δώρα μου ... , ιδίως όταν προέρχονται από αυτά τα χαρτο-γυακο-γραβατωμένα υπαλληλάκια της Karenta & Kosmocar, που αφού καταπιούν το μπαστουνάκι τους σου λένε με ύφος Δουκός του Kent, ότι το GT έχει το ίδιο στήσιμο με το GTi και το Passat 2.0 TFSI έχει την ίδια ανάρτηση με το 1.6 FSI αλλά δεν το έχουν να το δείς ή να το κάνεις test drive, οπότε βολέψου με το 1.6 ...
Οπότε εσύ (τρόπος του λέγειν... ), τους λές άντε να τελειώνουμε με το premium, μόνο μην ξεχάσετε να βάλετε λίγο σάλιο γιά τον έρωτα και με πονέσετε πολύ ...Ολοι τελικά γύρω απ' τον Skoda-δισμό περιστρέφονται ...
εκκεντροφοροι δεν ειναι αυτοι??
.. το ενα τ' αλογοοοο
να ειναι ασπροοοοο -
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Παρεπιπτόντως σου έυχομαι να το χαίρεσαι, να το καμαρώνεις, και σύντομα να έχεις επί του πρακτέου αποδείξεις ότι το Cupra δεν βγάζει όσα λένε οι 'εγκάθετοι του ειδικού τύπου'...260 άλογα του ΟυΠιΣιου ... ??? Ωρε μπράβο, τι σου κάν' η ωριμότητα ...???
ckosm
Προφανως και δεν εχεις καταλαβει τιποτε απο οσα εγραψα..
Δεν απαντησες σε αυτο που υποστηριξες αρχικα (περι συμπιεσης) και ισως να μην ξερεις να απαντησεις...δεν πειραζει!Τωρα τα ειρωνικα σχολια για το OPC τα αφηνω ασχολιαστα..
(τον λογο δεν καταλαβαινω)Μην ξεχνας οτι βρισκεσαι σε ενα τοπικ οπου συγκρινονται το cupra με το gti...και εσυ μιλας για τη διαφορα βελτιωμενου cupra με βελτιωμενο opc!
Μηπως εισαι εκτος θεματος?
Υπαρχει και αλλο thread στο forum που ασχολειται με τις βελτιωσεις..γιατι δεν γραφεις εκει? -
edit [Krusenstern] Δεν βοηθάς σε τίποτα με τέτοια ποστ φίλε μου. Ευχαριστούμε.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ξεχνατε οτι το λεον ειναι αυτοκινητο της χρονιας εεεεεε???απο τωρα σκεφτομαι τους διθυραμβους που εχουν να γραφτουν για το κουπρα...προβλεπω δε να βλεπουμε κανα στεγνο 6 στα 0-100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμφιβάλλεις ότι το Cupra είναι αμαξάρα, ότι κάνει τα πάντα καλά και ότι πιάνεται ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ από σχεδόν οτιδήποτε στο δρόμο;
-
ΝΑΙ.....
ειδικα σε οδηγικη συμπεριφορα και συγκρινομενο με το γκολφ
ΝΑΙ.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΝΑΙ.....ειδικα σε οδηγικη συμπεριφορα και συγκρινομενο με το γκολφ
ΝΑΙ.
Τι διαφορές έχει στο στήσιμό του με το Golf, ξέρεις;
-
θα βγουν πολλα λαυρακια τωρα
-
edit [kouk]
οσοι ψαχνετε για γρηγορο αμαξι στις 30.000 ειναι ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη!συμβιβασμοι: το απαισιο σουλουπι και οι καποιες παραχωρησεις σε χωρους.
Πέτρο, να σβηνω εντελώς τις δημοσιεύσεις σου?[kouk]
-
-
το ακούσαμε κι αυτό....το GTI καλύτερη συμπεριφορά και πιάνεται από το Cupra...τα 40 επιπλέον άλογα και το ψάξιμο σε ανάρτηση σε σχέση με το GTI, άχρηστα είναι???
-
-
Και εγώ πιστεύω ότι στα χαρτιά τουλάχιστον το Leon Cupra υπερέχει.
Αυτό το ελαφρωμένο κατά 15 κιλά σύστημα της μπροστινής ανάρτησης λογικά θα κάνει τη διαφορά.
Από εκεί και μετά εμφανισιακά το Leon μου αρέσει περισσότερο από το Golf αλλά στο εσωτερικό αν εξαιρέσουμε το κεντρικά τοποθετημένο στροφόμετρο το Leon είναι σημαντικά πίσω σε αντίθεσή με την πρώτη γενιά του, που δεν είχε μεγάλες διαφορές (οπτικά τουλάχιστον) με το Golf.
Τι θα επέλεγα, ειλικρινά δεν ξέρω. Το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα από το εξωτερικό γιατί σαν οδηγός αυτό είναι που βλέπεις όλη την ώρα. Από την άλλη ο δυνατότερος κινητήρας και οι περισσότερο σπορτίφ ρυθμίσεις στην ανάρτηση του Leon δεν με αφήνουν αδιάφορο. συμπερασματικά λοιπόν θα πω ότι θα τα οδηγούσα πρώτα και μετά θα αποφάσιζα.Το επετειακό Golf GTi έχει αντίστοιχες επεμβάσεις στην ανάρτηση? Γιατί αν έχει μάλλον για αυτό θα πήγαινα, αλλά χωρίς τις 18άρες...
-
το cupra ουσιαστικα ειναι ενα μπροστοκινητο s3.
ιδιος κινητηρας, σωθικα, τουρμπο.
πολυ καλα στημενο, με φρενα κλπ ετοιμα.
καμια εκδοση του gti δεν μπορει να το πιασει.
αμα σας ικανοποιει εμφανισιακα και απο χωρους, παρτε το οπως ειστε.(οριστε κουκ φιλε μου, χωρις χαρακτηρισμους )
Για δυνατούς λύτες: Leon CUPRA + Golf GTI