-
-
Tουρμποάλογα = ψωράλογα;
1 ατμοσφαιρικό άλογα >> 1 τουρμπίσιο άλογο;
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
χεστηκε η φοραδα στ αλωνι....
40 τουρμποαλογα παραπανω,ισον μερικα δεκατα παραπανω συν περισσοτερη καταναλωση....επιμενω σε σκοντα....το αμαξακι ειναι πολυ τιμιο
οκ, πες όχι στα 200 τουρμποάλογα της skoda τότε....
τα είχαμε με το κιλό τα άλογα μέχρι πρότινος βλέπεις και τα μπουχτίσαμε.εκείνα τα 1400άρια των 75 αλόγων που οδηγούσαν οι έλληνες τι έγιναν?
ΥΓ. α και από όσα διαβάζω δεν μιλάμε μόνο για +40 άλογα σε σχέση με το Skoda....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tουρμποάλογα = ψωράλογα;1 ατμοσφαιρικό άλογα >> 1 τουρμπίσιο ΦΤΗΝΟ άλογο;
-
Γιατί ασχολείστε...;;;; Μερικοί είναι γνωστοί.....!!!!!
-
ντέρμπι η υπόθεση.
εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
40 τουρμποαλογα παραπανω,ισον μερικα δεκατα παραπανω συν περισσοτερη καταναλωση....επιμενω σε σκοντα....το αμαξακι ειναι πολυ τιμιο
τα είχαμε με το κιλό τα άλογα μέχρι πρότινος βλέπεις και τα μπουχτίσαμε.Σωστά, αλλά αν μας τα χαρίζουν, γιατί να πούμε όχι; Μιλάμε για ουσιαστικά δύο ΙΔΙΑ αυτοκίνητα, στην ΙΔΙΑ τιμή, που το ένα έχει ΠΟΛΥ αναβαθμισμένο μοτέρ σε σχέση με το άλλο και ελάχιστα διαφορετική οδική συμπεριφορά (δεν υπερέχει απαραίτητα κάποιο από τα δύο, αλλάζει λίγο η αίσθηση όμως).
Με βάση την απόλυτη λογική, το μόνο που θα μπορούσε να δώσει θετική ψήφο στο Γκολφ θα ήταν το (υποκειμενικό ωστόσο) κριτήριο της εμφάνισης. Λοιπόν; Γιατί Γκολφ και όχι Λεόν;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τα είχαμε με το κιλό τα άλογα μέχρι πρότινος βλέπεις και τα μπουχτίσαμε.Σωστά, αλλά αν μας τα χαρίζουν, γιατί να πούμε όχι; Μιλάμε για ουσιαστικά δύο ΙΔΙΑ αυτοκίνητα, στην ΙΔΙΑ τιμή, που το ένα έχει ΠΟΛΥ αναβαθμισμένο μοτέρ σε σχέση με το άλλο και ελάχιστα διαφορετική οδική συμπεριφορά (δεν υπερέχει απαραίτητα κάποιο από τα δύο, αλλάζει λίγο η αίσθηση όμως).
Με βάση την απόλυτη λογική, το μόνο που θα μπορούσε να δώσει θετική ψήφο στο Γκολφ θα ήταν το (υποκειμενικό ωστόσο) κριτήριο της εμφάνισης. Λοιπόν; Γιατί Γκολφ και όχι Λεόν;
Και της μεταπώλησης, νομίζω.
-
Βάλτο κι αυτό μέσα στην απορία μου: γιατί μεταξύ δύο ΙΔΙΩΝ αυτοκινήτων, το ένα να έχει καλύτερη μεταπώληση?
-
Βάλτο κι αυτό μέσα στην απορία μου: γιατί μεταξύ δύο ΙΔΙΩΝ αυτοκινήτων, το ένα να έχει καλύτερη μεταπώληση?εμπορικότητα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βάλτο κι αυτό μέσα στην απορία μου: γιατί μεταξύ δύο ΙΔΙΩΝ αυτοκινήτων, το ένα να έχει καλύτερη μεταπώληση?
εμπορικότητα
... που μας ξαναγυρνάει στο αρχικό ερώτημα!
Γιατί να πουλήσει περισσότερο το ακριβό; -
εμπορικότητα
Γιατί να πουλήσει περισσότερο το ακριβό;ποιό είναι το ακριβό και ποιό το φτηνό??
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
εμπορικότητα
Γιατί να πουλήσει περισσότερο το ακριβό;ποιό είναι το ακριβό και ποιό το φτηνό??
Μεταξύ δύο ΙΔΙΩΝ αυτοκινήτων με ΙΔΙΑ τιμή, εκ των οποίων το ένα έχει πολύ αναβαθμισμένο μοτέρ;
Ξέρω γω; Εσύ ποιο λες;
-
Cupra και άντε γειά!
-
Μεταξύ δύο ΙΔΙΩΝ αυτοκινήτων με ΙΔΙΑ τιμή, εκ των οποίων το ένα έχει πολύ αναβαθμισμένο μοτέρ;
Ξέρω γω; Εσύ ποιο λες;
Αχ, δυσκολεύομαι, μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού?
Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά το Leon.
Edit: ΚΑΙ εμφανισιακά, συμπληρώνω.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
40 τουρμποαλογα παραπανω,ισον μερικα δεκατα παραπανω συν περισσοτερη καταναλωση....
Καλα τωρα...αυτα να τα λες και τωρα που θα βγαλει και η alfa ''τουρμποαλογα''..που τωρα δεν σου αρεσουν.
Επιτελους θα υπαρχει και κανας κινητηρας της προκοπης!
δεν ειπα οτι ο tfsi δεν μου αρεσει ως κινητηρας,αλλωστε εχω οδηγησει 2 συγκεκριμενα αυτοκινητα που τον ''φοραγαν''...μαλλον δεν καταλαβες τι ηθελα να πω
40 αλογα παραπανω και κατι τρεχει στα γυφτικα...ενω εχεις το ιδιο αμαξι στην ουσια...καλα τα κοροιδα που θα παρουν Α3/Α4 tfsi δεν το συζηταω...πληρωνουν το (υποτιθεμενο) ονομα αουντι
ενω με το octavia RS εχεις ακριβως το ιδιο πλαισιο/μοτερ/αναρτησεις και προσθεσε επιπλεον τους πολυ καλους χωρους και την πολυ καλη τιμη του...
ειναι ξαναλεω ενα πολυ τιμιο αμαξι και αξιζει καιθε cent για την αγορα του...
εγω δεν θα το αγοραζα,οχι γιατι με χαλαει το σημα στο καπω,ισα ισα,λες το σημα vw ειναι κατι το ιδιετερο,αλλα γιατι δεν θεωρω οτι ειμαι στην ηλικια ακομη για οικογενειακο αμαξι....
για να μην αναφερθω στην εμφανιση του λεον τωρα και τρεχω στην τουαλετα να ξερασω...αμαξι για σας τα πιτσιρικια αλλα κυριως για Μπουρναζι και σια....
κριμα γιατι η σεατ ειναι εταιρεια με latin spirit,oχι μονο γιατι ειναι ισπανικη,αλλα και γιατι γεννηθηκε στα σπλαχνα της FIAT....
αλλα εκει που κατεληξε.... -
Περασμένα μεγαλεία....
Η Seat ήτανε ότι και η Lada κάποτε, φθηνά αντίγραφα -φθηνών- Fiat. Και εμένα δεν μου αρέσει η τελευταία σχεδιαστικη γραμμή της αλλά πρίν την VW η Seat ήτανε ένα τίποτα, τώρα έχει μια γκάμα με αρκετά και συνήθως καλύτερα απο τα αντίστοιχα Fiat μοντέλα.
Ποσο λυπηρό είναι όμως το να φανατίζεται κάποιος με μία ΕΤΑΙΡΙΑ, pathetic,
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
40 τουρμποαλογα παραπανω,ισον μερικα δεκατα παραπανω συν περισσοτερη καταναλωση....
Καλα τωρα...αυτα να τα λες και τωρα που θα βγαλει και η alfa ''τουρμποαλογα''..που τωρα δεν σου αρεσουν.
δεν ειπα οτι ο tfsi δεν μου αρεσει ως κινητηρας,αλλωστε εχω οδηγησει 2 συγκεκριμενα αυτοκινητα που τον ''φοραγαν''...μαλλον δεν καταλαβες τι ηθελα να πω
40 αλογα παραπανω και κατι τρεχει στα γυφτικα...ενω εχεις το ιδιο αμαξι στην ουσια...καλα τα κοροιδα που θα παρουν Α3/Α4 tfsi δεν το συζηταω...πληρωνουν το (υποτιθεμενο) ονομα αουντι
ενω με το octavia RS εχεις ακριβως το ιδιο πλαισιο/μοτερ/αναρτησεις και προσθεσε επιπλεον τους πολυ καλους χωρους και την πολυ καλη τιμη του...
εγω δεν θα το αγοραζα,οχι γιατι με χαλαει το σημα στο καπω,ισα ισα,λες το σημα vw ειναι κατι το ιδιετερο,αλλα γιατι δεν θεωρω οτι ειμαι στην ηλικια ακομη για οικογενειακο αμαξι....
για να μην αναφερθω στην εμφανιση του λεον τωρα και τρεχω στην τουαλετα να ξερασω...αμαξι για σας τα πιτσιρικια αλλα κυριως για Μπουρναζι και σια....κριμα γιατι η σεατ ειναι εταιρεια με latin spirit,oχι μονο γιατι ειναι ισπανικη,αλλα και γιατι γεννηθηκε στα σπλαχνα της FIAT....
αλλα εκει που κατεληξε....Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης ή απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δε δίνεις καθόλου σημασία και απλά γράφεις τα δικά σου.
Σύμφωνα με τη λογική σου το ίδιο κορόιδα είναι και αυτοί που αγόρασαν τη GT και όχι την 147 αφού είναι ίδια αυτοκίνητα.
Ακόμα το ίδιο κορόιδα θα είναι και αυτοί που θα αγοράσουν την 149 αφού θα είναι ίδια με το Bravo.
Και το ίδιο κορόιδα θα είναι και αυτοί που θα αγοράσουν το μικρό κουπέ της άλφα αφού θα είναι ίδιο με το Grande Punto. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Περασμένα μεγαλεία....Η Seat ήτανε ότι και η Lada κάποτε, φθηνά αντίγραφα -φθηνών- Fiat. Και εμένα δεν μου αρέσει η τελευταία σχεδιαστικη γραμμή της αλλά πρίν την VW η Seat ήτανε ένα τίποτα, τώρα έχει μια γκάμα με αρκετά και συνήθως καλύτερα απο τα αντίστοιχα Fiat μοντέλα.
Ποσο λυπηρό είναι όμως το να φανατίζεται κάποιος με μία ΕΤΑΙΡΙΑ, pathetic,
μακαρι η φαουβε να γινει καποτε τοσο αξιοπιστη οσο ενα lada niva...
τα pathetic και λοιπες χαζομαρες στους φιλους σου μικρε -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
για να μην αναφερθω στην εμφανιση του λεον τωρα και τρεχω στην τουαλετα να ξερασω...αμαξι για σας τα πιτσιρικια αλλα κυριως για Μπουρναζι και σια....κριμα γιατι η σεατ ειναι εταιρεια με latin spirit,oχι μονο γιατι ειναι ισπανικη,αλλα και γιατι γεννηθηκε στα σπλαχνα της FIAT....
αλλα εκει που κατεληξε....Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης ή απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δε δίνεις καθόλου σημασία και απλά γράφεις τα δικά σου.
Σύμφωνα με τη λογική σου το ίδιο κορόιδα είναι και αυτοί που αγόρασαν τη GT και όχι την 147 αφού είναι ίδια αυτοκίνητα.
Ακόμα το ίδιο κορόιδα θα είναι και αυτοί που θα αγοράσουν την 149 αφού θα είναι ίδια με το Bravo.
Και το ίδιο κορόιδα θα είναι και αυτοί που θα αγοράσουν το μικρό κουπέ της άλφα αφού θα είναι ίδιο με το Grande Punto.μαλλον εισαι ασχετος...
η 147 ναι εχει ιδιο πλαισιο κλπ με την GT αλλα απο κει και περα τι σχεση εχουν?
το ενα ειναι ενα μικρομεσαιο και το αλλο ενα κυριλλατο κουπε...
αναλογως ποσα λεφτα εχεις...διαλεγεις και παιρνεις...
ΝΑΙ τεχνικα ειναι τα ιδια αλλα διαφορετικες κατηγοριες...
το οκταβια ομως με το λεον για παραδειγμα ειναι ακριβως ιδια κατηγορια....
ποια 149 και ποιο μικρο κουπε?ακομα δεν τον ειδαμε,Γιαννη τον βαφτισαμε?ας βγουν και τα συζηταμε τοτε
Για δυνατούς λύτες: Leon CUPRA + Golf GTI