-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει το παρακάτω κλιπάκι, αλλά το χάζευα και είπα να το ποστάρω, μια και δίνει μια καλή ιδέα για το πώς μπορεί να οδηγηθεί ένα καλοστημένο προσθιοκίνητο με μπόλικα άλογα.
Ωραια στρωνει.Το ειχα ξαναδει το βιντεο πιστευω οτι ειναι πραγματικα φοβερο αυτοκινητο.
απο αυτο το βιντεο δηλαδη εσεις βλεπετε οτι το αυτοκινητο οδηγιεται?
Δεν ειναι μονο αυτο Κιουση!!! Εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι μονο απο εκει μπορουν να το δουν.
-
καλα και γω μονο απο βιντεο μπορω να το δω δε το βρισκεις για τεστ ντριβε , ουτε θα με ενδιεφερε κατι τετοιο, το θεμα ειναι οτι εμενα δε μου φαινεται οτι γινεται κατι τρομερο σε αυτο το βιντεο..
προσπαθουν να πεταξουν κωλο, πανε αργα, υποστρεφουν, βγαινουν στα χωματα... τεσπα..
-
τι να δουν αγορινα μου ενα αμαξι που δεν ισιωσε ποτε??
-
καλα και γω μονο απο βιντεο μπορω να το δω δε το βρισκεις για τεστ ντριβε , ουτε θα με ενδιεφερε κατι τετοιο, το θεμα ειναι οτι εμενα δε μου φαινεται οτι γινεται κατι τρομερο σε αυτο το βιντεο..προσπαθουν να πεταξουν κωλο, πανε αργα, υποστρεφουν, βγαινουν στα χωματα... τεσπα..
Ειναι μπροστινοκινητο 300 αλογα.
-
σχετικα με τα περι δημοπρασιας απλα να σας πω και εγω οτι δυστυχως ετσι ειναι....
Ρωτησα γνωστο μου που δουλει στην ford και μου το επιβεβαιωσε ηρθαν Ελλαδα 99 αυτοκινητα και τα πηραν οσοι (φυσικα προλαβαν) αλλα και μεσω ατυπης δημοπρασιας εδωσαν τα περισσοτερα!!!!!!!!!!!!!! Πρωτακουστο παιδες -
αφού κάποιοι τα έδωσαν ......
-
ειδα ενα λευκο στο δρομο, αλλα ειχε κινηση
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει το παρακάτω κλιπάκι, αλλά το χάζευα και είπα να το ποστάρω, μια και δίνει μια καλή ιδέα για το πώς μπορεί να οδηγηθεί ένα καλοστημένο προσθιοκίνητο με μπόλικα άλογα.Το είχα δει και παλαιότερα αλλά πάντα είναι ευχάριστο να βλέπεις ένα καλοστημένο
προσθιοκίνητο να πηγαίνει σαν...πισωκίνητο!Και αρκετά καλός ήχος
ΥΓ λίγο στενός μου φάνηκε ο δρόμος για 'παιχνίδια'
-
ειδα ενα λευκο στο δρομο, αλλα ειχε κινησηγιατί αν δεν είχε θα το πρόφτανες
-
Παιδες αμα ηρθαν στην Ελλαδα μονο 99 εγω γιατι ειδα γυρω στο δεκαπενταυγουστο ενα πρασινο στο parking της παραλιας Κουρουτα στην Ηλεια; Πρεπει να ειμαι τυχερος!!!
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Παιδες αμα ηρθαν στην Ελλαδα μονο 99 εγω γιατι ειδα γυρω στο δεκαπενταυγουστο ενα πρασινο στο parking της παραλιας Κουρουτα στην Ηλεια; Πρεπει να ειμαι τυχερος!!!Καλά στην Κουρούτα εσύ έψαχνες για RS??
Mple forever!! -
Ημουν φιλοξενουμενος στο amore και ετυχε και το ειδα!!!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ειδα ενα λευκο στο δρομο, αλλα ειχε κινηση
γιατί αν δεν είχε θα το πρόφτανες
ηθελα να δω ποσο 300 ειναι τα αλογα του
αν και απ'οτι βλεπω στις ρεπριζ μονο απο κανα φαναρι κατι μπορει να γινει
-
Κιουση φαναρι σιγουρα εκκινηση εισαι μπροστα.Μετα.........
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Παιδες αμα ηρθαν στην Ελλαδα μονο 99 εγω γιατι ειδα γυρω στο δεκαπενταυγουστο ενα πρασινο στο parking της παραλιας Κουρουτα στην Ηλεια; Πρεπει να ειμαι τυχερος!!!
Καλά στην Κουρούτα εσύ έψαχνες για RS??
Mple forever!!το συγκεκριμενο ειναι απο γερμανια δεν ειναι ελληνικο!
-
Παντως αυτο που ειδα εγω ειχε ελληνικες πινακιδες και τελειωναν σε 4366.
-
Aυτο πρεπει να ηταν το δημοσιογραφικο που ειχαν δωσει για δοκιμη στο Drive και εμεινε καπου εκει χαμω απο λαστιχο σκισμενο απο λακουβα και γυρισε με οδικη τελικα καθως πουθενα δεν υπηρχε λαστιχο στην διασταση του...Το χαν γραψει και σε editorial και κατεληγαν οτι οποιος εχει ''περιεργη'' διασταση λαστιχα καλο ειναι να εχει εστω σπιτι του ενα καβατζα ωστε να μπορουν να του το στειλουν...Πικρα και ηττα...Epic fail!
-
Εγω με 195/50-15 ειμαι μια χαρα τοτε. Γι'αυτο δεν αλλαζω αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Aυτο πρεπει να ηταν το δημοσιογραφικο που ειχαν δωσει για δοκιμη στο Drive και εμεινε καπου εκει χαμω απο λαστιχο σκισμενο απο λακουβα και γυρισε με οδικη τελικα καθως πουθενα δεν υπηρχε λαστιχο στην διασταση του...Το χαν γραψει και σε editorial και κατεληγαν οτι οποιος εχει ''περιεργη'' διασταση λαστιχα καλο ειναι να εχει εστω σπιτι του ενα καβατζα ωστε να μπορουν να του το στειλουν...Πικρα και ηττα...Epic fail!Δεν ειναι και για καθημερινη χρηση το rs.Και σε πολλα αμαξια δεν μπορει να υπαρχει τετοια διασταση.Δε θυμαμαι και τι φοραει νομιζω 40αρι προφιλ για Ελληνικους δρομους δεν ειναι ευκολο να το τσουλας.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Aυτο πρεπει να ηταν το δημοσιογραφικο που ειχαν δωσει για δοκιμη στο Drive και εμεινε καπου εκει χαμω απο λαστιχο σκισμενο απο λακουβα και γυρισε με οδικη τελικα καθως πουθενα δεν υπηρχε λαστιχο στην διασταση του...Το χαν γραψει και σε editorial και κατεληγαν οτι οποιος εχει ''περιεργη'' διασταση λαστιχα καλο ειναι να εχει εστω σπιτι του ενα καβατζα ωστε να μπορουν να του το στειλουν...Πικρα και ηττα...Epic fail!
Δεν ειναι και για καθημερινη χρηση το rs.Και σε πολλα αμαξια δεν μπορει να υπαρχει τετοια διασταση.Δε θυμαμαι και τι φοραει νομιζω 40αρι προφιλ για Ελληνικους δρομους δεν ειναι ευκολο να το τσουλας.
αμα προσεχεις τσουλας μια χαρα.. πρεπει να εκαναν μεγαλη μαλακια γιατι τα λαστιχα του δεν σκανε ετσι απλα σε λακουβες και η ζαντα φανταζομαι οτι θα αντεχει
Ford Focus II RS