-
Ξύπνησε η μητριά Άουντι και δεν ξαναδίνει τετρακίνηση (μαζί με τούρμπο) στα αποπαίδια της...
-
Τελικά exclucivity ή κανιβαλλισμό θέλει το κοινό;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά exclucivity ή κανιβαλλισμό θέλει το κοινό;Φτηνή τετρακίνηση!
-
Το 'κοινό', από αρχαιοτάτων χρόνων, θέλει 'αίμα'...δυστυχώς!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φτηνή τετρακίνηση!
Οctavia 2.0 FSI 4x4
Αλλιώς υπομονή ένα χρόνο... TSI & Haldex
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φτηνή τετρακίνηση!
Οctavia 2.0 FSI 4x4
Haldex
Αλλιώς υπομονή ένα χρόνο... TSI & Haldex
άντε και σε Toledo
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ξύπνησε η μητριά Άουντι και δεν ξαναδίνει τετρακίνηση (μαζί με τούρμπο) στα αποπαίδια της...καιρός ήταν....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ξύπνησε η μητριά Άουντι και δεν ξαναδίνει τετρακίνηση (μαζί με τούρμπο) στα αποπαίδια της...
καιρός ήταν....
Εγώ γλυκέ μου πρόλαβα και πήρα.
Προσωπικώς, στα @@ μου!Αλλά μου είναι ακατανόητη η οπτική σου γωνία.
Σίγουρα δεν είναι η οπτική γωνία του καταναλωτή. -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=19404
και για οσους ξαφνιασε η καλη τιμη του.... http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 666#720666
και πολυ αμφιβαλω αν θα ειναι 240 αλογα, μαλλον προς τα 265 το κοβω...
-
Eγώ είμαι πολύ περίεργος να δω τί διαφορές θα έχει ο κινητήρας του από του S3. Αν είναι ο ίδιος κινητήρας (όπως οι 210 ίππων των πρώτων S3 με τους 225 ίππων) ...bye bye GTI!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
καιρός ήταν....
Σίγουρα δεν είναι η οπτική γωνία του καταναλωτή.αφού πρόλαβες, μπράβο σου
ο πελάτης της Audi πάντως δε θέλει να έχει turbo+quattro το Οctavia, το Toledo, ζητάει μια -κάποια- αποκλειστικότητα,
κι αυτός καταναλωτής είναι, όπως κι εγώ... -
καιρός ήταν....
εχεις μετοχες της ΟΟΟΟ ...
-
ο πελάτης της Audi πάντως δε θέλει να έχει turbo+quattro το Οctavia, το Toledo...
Μηπως ζηταει και να απαγορευτει καθε αλλο αυτοκινητο να εχει πανω απο 50 ιππους;
-
καιρός ήταν....
ο πελάτης της Audi πάντως δε θέλει να έχει turbo+quattro το Οctavia, το Toledo, ζητάει μια -κάποια- αποκλειστικότητα,
κι αυτός καταναλωτής είναι, όπως κι εγώ...Μα ασχολουνται οι αγοραστες της Audi με τους λοιπους κοινους θνητους?
Και ξεχωρα απο την πλακα, δηλαδη αν τα Audi και τα λοιπα του Group φορανε ιδια μοτερ και συστηματα μεταδοσης, σημαινει οτι ειναι και ιδια αυτοκινητα. Δεν διαφερουν αλλου?
Αρα τι σε κοφτει αν υπαρχουν και αλλα με κοινα μηχανικα μερη? Στο κατω κατω δεν πηρες Bentley, ουτε και μοιραζεσαι καμια δαιστημικη τεχνολογια. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
καιρός ήταν....
κι αυτός καταναλωτής είναι, όπως κι εγώ...Μα ασχολουνται οι αγοραστες της Audi με τους λοιπους κοινους θνητους?
Και ξεχωρα απο την πλακα, δηλαδη αν τα Audi και τα λοιπα του Group φορανε ιδια μοτερ και συστηματα μεταδοσης, σημαινει οτι ειναι και ιδια αυτοκινητα. Δεν διαφερουν αλλου?
Αρα τι σε κοφτει αν υπαρχουν και αλλα με κοινα μηχανικα μερη? Στο κατω κατω δεν πηρες Bentley, ουτε και μοιραζεσαι καμια δαιστημικη τεχνολογια.τα 10000 Ε της διαφορας
-
Εεεεε, δηλαδή η διαφορά ενός Α4 από ένα Octavia5 είναι μόνο στα λεφτά και τα σήματα; Το ότι μοιράζονται κάποια πράγματα δεν σημαίνει πως είναι ίδια! Αλλο πλαίσιο, πραγματική τετρακίνηση (όχι π@π@ριές Haldex...), άλλη ποιότητα εσωτερικού κλπ κλπ!
Αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακά αυτοκίνητα τα Seat και Skoda, αλλά όχι και...ίδια με τα Audi! Ψυχραιμία!
Έχω την εντύπωση πως με κάτι τέτοια οι αγοραστές Seat, Skoda περνάνε τους αγοραστές των Audi, VW για ηλίθιους... -
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Μα ασχολουνται οι αγοραστες της Audi με τους λοιπους κοινους θνητους?
Αρα τι σε κοφτει αν υπαρχουν και αλλα με κοινα μηχανικα μερη? Στο κατω κατω δεν πηρες Bentley, ουτε και μοιραζεσαι καμια δαιστημικη τεχνολογια.τα 10000 Ε της διαφορας
Είναι σαν τους μικροεπεξεργαστές και τα GHz. Η ίδια γραμμή παραγωγής τα βγάζει όλα, αλλά άλλοι περνάνε το τεστ των 2xGHz και τους πουλάνε 2y ευρώ, άλλοι δεν τα καταφέρνουν, τρώνε ένα 'πνίχτη' στα xGHz και τους πουλάνε για y ευρώ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εεεεε, δηλαδή η διαφορά ενός Α4 από ένα Octavia5 είναι μόνο στα λεφτά και τα σήματα; Το ότι μοιράζονται κάποια πράγματα δεν σημαίνει πως είναι ίδια! Αλλο πλαίσιο, πραγματική τετρακίνηση (όχι π@π@ριές Haldex...), άλλη ποιότητα εσωτερικού κλπ κλπ!
Αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακά αυτοκίνητα τα Seat και Skoda, αλλά όχι και...ίδια με τα Audi! Ψυχραιμία!
Έχω την εντύπωση πως με κάτι τέτοια οι αγοραστές Seat, Skoda περνάνε τους αγοραστές των Audi, VW για ηλίθιους...+1
-
για να μην παραξηγηθω, αυτο εννοω και εγω, οτι οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλυτερες απο οτι διαβαζεις σε πινακες χαρακτηριστικων.
αρα κοροιδο δεν ειναι κανεις. Ο audακιας απολαμβανει την ποιοτητα κατασκευης και οι λοιποι ενα τιμιο και ικανο αυτοκινητο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και για οσους ξαφνιασε η καλη τιμη του.... http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 666#720666Ποιον ανταγωνισμό???
Mόνο το clio υπάρχει. Περιμένουμε και το TypeR αλλά δε έχω και μεγάλες προσδοκίες από αυτό σε αντίθεση με το Clio...
Όσο για την τιμή εγώ μάλλον κοντά στα 32 με 33Κ τη βλέπω.ξερετε πολλα μοντελα που να βγαινουν με τιμη 4-5Κ πιο φτηνα απο τον προκατοχο τους
εγω το βλεπω στα +35 !!!!
Για να έχει ελπίδες πώλησης ΑΥΤΟΥΣΙΟ το Cupra δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 29-30.
Αλλιώς θα πάρουν ή το FR ή το GTI και κατά τα γνωστά, στάδια Καλατράβα
και το Astra OPC βγάζει 240 με 30Κ, αλλά από πωλήσεις
LEON II CUPRA 240HP