-
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ.
Ο 42χρονος γιος εκτελεσε εν ψυχρο τους ανθρωπους με συνεργο τον πατερα του και την μανα του διοτι τους παταγε το τριφυλι.
Λυπαμε που καταργηθηκε η θανατικη ποινη.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ.Ο 42χρονος γιος εκτελεσε εν ψυχρο τους ανθρωπους με συνεργο τον πατερα του και την μανα του διοτι τους παταγε το τριφυλι.
δεν ειναι δυνατον, ΕΛΕΟΣ
-
-
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 272325.htm
-
Διπλό post.Ας διαγραφεί.
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 006_174012
-
Καλα προβλεψα....
και ολα αυτα απο ενα 73 χρονο?
μηπως ηταν μικροτερης ηλικίας?????????ο ενοχος?????5 φορες ισοβια ο τυπος θα φαει φανταζομαι...
με την Βεροια και τον μικρο τι εγινε τελικα?
εκει η super duper αστυνομια δεν μπορει να δρασει?
-
Πάντως για τον γιό , μόλις τον είδα εχθές να δίνει συνέντευξη, αμέσως κατάλαβα οτι λέει ψέματα, βασικά απο τους μορφασμούς του, επίσης μου φάνηκε πολύ σκατόφατσα, δεν ξέρω, απλά βρήκα την όψη του αποκρουστική.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Που εισαι ρε Hunter.Αυτα να βλεπεις και να συμμαζευτεις πια .
Αυτά κι'άλλα πολύ περισσότερα ξέρει ο χάντερ μπαρμπα-ντάπ,για το τί άνθρωποι κυκλοφορούνε στα βουνά.Εχουμε δεί και αρκετα με τα ίδια μας τα μάτια,ακούσαμε και περισσότερα που δεν μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε
Καί τί να κάνεις όμως;Να κλειστείς μεσα στήν γυάλα να μήν πάθεις κακό;
Τους φοβώμαστε κι'εμείς,μας φοβούνται και εκείνοι,και μέχρι σήμερα δεν είχαμε απροσδώκητα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μηπως να μειωθουν ολοι οι βλαμενοι που με την αιτιολογια 'κυνηγος' εχουν οπλα στα χερια
Αυτό θα ήταν μιά καλή αρχή.Σήμερα,όποιος γουστάρει πάει κι'αγοράζει όπλο,και όσα πυρομαχικά επιθυμεί.Γίνεται μιά εξέταση απο νευρολόγο,η οποία φυσικά είναι ανεπαρκής.
Θα μου πείς τώρα ότι μπορείς να αποκτήσεις και παράνομα όπλα και θα έχεις δίκαιο.
Θα μου πείς και πόσοι μπάτσοι δεν θα έπρεπε να κουβαλάνε όπλα,και πάλι θα έχεις δίκαιοή να βρεθει μια λυση οι οποιοι 'κυνηγοι' να μην τα εχουν στα σπιτια/χερια τους οταν δεν κυνηγανε
Σαν τί;Και απο τούς κυνηγούς με τα δηλωμένα να τα μαζεύουνε,ξέρεις πόσα κυνηγετικά υπάρχουν αδήλωτα;Και όλα αυτά βρίσκονται στήν καλύβα του τζομπάνου,κανένα σε κυνηγό άνθρωπο
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Πάντως για τον γιό , μόλις τον είδα εχθές να δίνει συνέντευξη, αμέσως κατάλαβα οτι λέει ψέματα, βασικά απο τους μορφασμούς του, επίσης μου φάνηκε πολύ σκατόφατσα, δεν ξέρω, απλά βρήκα την όψη του αποκρουστική.Μου θυμιζεις την γιαγια μου που εμεινε εκπληκτη οταν εβλεπε στην τηλεοραση στα δικαστηρια κανεναν απατεωνα με κουστουμι και ρολεξ,μα αν τον εβλεπες ηταν τοσο καλοντυμένος
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Μην προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τι συνέβη. Δεν ξέρουμε πολλές παραμέτρους.
Και από έναν μπορεί να γίνει το κακό. Δυστυχώς. Η φυγή του 17χρονου δείχνει ότι το κατάλαβαν αλλά αργά...
οποτε μηπως θα πρεπει να επανεξεταστει η θανατικη ποινη στην ελλαδα
να μειωθουν τα παρασιτα που προκαλουν πονο σε οικογενειες?Δυστυχώς, αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση που έχει να κάνει, κυρίως, με το τι γίνεται στην περίπτωση λάθους!!
Αλλοιώς...είμαι πολύ υπέρ!
αισχος
ωστε ετσι ε..?
ευχομαι πχ να μη την πεσει κανας σατυρος στο παιδακι σου οταν κανεις οικογενεια..
ποσο θα αλλαξεις..Αρχικα ο φοβος της απωλειας και δευτερον η αμφιβολια για την ικανοτητα που εχω να μεγαλωσω παιδια, ειναι που μεχρι τωρα δεν εχω ποτε σκεφτει να αποκτησω στο μελλον.
Δευτερον..το θεμα ειναι να μη στο φαει..αμα στο φαει ειτε τον σκοτωσεις, ειτε οχι το ιδιο ειναι...δεν μειωνεται ουτε κατα 1% ο πονος.
Επειτα..κατι που σκεφτηκα για τη θανατικη ποινη..Αν αυτος ο 42χρονος εχει ενα παιδακι τι θα κανεις? Θα τον σκοτωσεις επειδη σκοτωσε και θα αφησεις το παιδακι ετσι? Δεν θα δημιουργηθουν τραυματα ετσι? παρολλου που δεν θα τον βλεπει το μικρο (συχνα) τουλαχιστον θα μπορει να τον επισκευτεται..δεν ξερω αλλα το να στερησεις ενα ατομο απο καποια αλλα...επειδη αυτος στερησε εσενα απο τα δικα σου, μου φαινεται καπως..
Φυσικα και εν βρασμω ψυχης ολα αυτα αλλαζουν...αλλα ποιος ειπε οτι αυτος που παιρνει τις αποφασεις εν βρασμω εχει δικαιο? Αλλο αν τον καταλαβαινεις και αλλο αν εχει δικαιο..
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
nasos/sti
ήταν κρυμμένος μέσα στις καλαμιές ή κάτι τέτοιο λένε...
αιφνιδιασμός!
σιγουρα ο αιφνιδιασμος ειναι τρομερο ατου αλλα προυποθετει κοτσια-αποφασιστικοτητα-εμπειρια κτλ κτλ
δεν ειναι ευκολο να πιασεις στον υπνο πεντε ατομα.
αν λογου χαριν δεν με επιανε εμενα πρωτο η πρωτη ντουφεκια δεν πιστευω
να ειχα την ιδια τυχη με τα παιδια που χαθηκαν.
φοβαμαι πως ειναι κατι πιο συνθετο απ αυτο που ακουμε,θα ακουσουμε στα μμε.σωστος ο νασος....αμα ακουτε κατι περιεργο απο τα μμε να χετε φιλτρο...
καποιοι περασαν, τους σαρωσαν σε δευτερα και εφυγαν σαν κυριοι...
τι βοσκοι και παπαριες....
Έτσι ρε παιδιά, έτσι! Δηλαδή πυροβολείς με σκάγια κάποιον από απόσταση με τέτοιο τρόπο ώστε να χρειάζεται και χαριστική βολή και δεν θα ακουστεί ούτε μία κραυγή, ούτε τίποτα; Να μας επιβεβαιώσει και ο Νάσος, αλλά εγώ λέω πως αν δεν πυροβολήσεις στο κεφάλι κάποιον, τουλάχιστον να φωνάξει από πόνο προλαβαίνει πριν ξεψυχίσει. Τέλος πάντων, 5 ψυχές χαμένες, από εκεί και μετά, ό,τι και να λέμε εμείς......
Παίδες,μήν παριστάνετε τους βλητικούς και βγάζετε 'πορίσματα'.
Τα φυσίγγια που σκοτώνουνε γουρούνια αρκούν δέκα φορές για να σκοτώσουν άνθρωπο.Αρκεί να τόν βρούνε στόν κορμό του.
Χαριστική βολή μπορεί να ρίξεις και στόν πεθαμένο άμα έχεις τίς αμφιβολίες σου
Τα φυσίγγια που βρήκανε απο τα όπλα τών νεκρών,μπορει να ριχτήκανε στα κοτσύφια
Και εφτά εκατομμύρια άλλα απρόβλεπτα μπορει να συνέβησαν,τυχερά για τόν μέν και άτυχα για τους δε -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ.Ο 42χρονος γιος εκτελεσε εν ψυχρο τους ανθρωπους με συνεργο τον πατερα του και την μανα του διοτι τους παταγε το τριφυλι.
Δεν νομίζω να τους λυπήθούν τόσο για του έδιναν την θανατική ποίνη ....
Οπως θα εξελιχθούν τα πράγματα νομίζω οτό ο δράστης
θα ευχόταν να του δώσουν την θανατική ποινή.. εαν καταλαβαίνεις τι εννοώ -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ.
Ο 42χρονος γιος εκτελεσε εν ψυχρο τους ανθρωπους με συνεργο τον πατερα του και την μανα του διοτι τους παταγε το τριφυλι.
Δεν νομίζω να τους λυπήθούν τόσο για του έδιναν την θανατική ποίνη ....
Οπως θα εξελιχθούν τα πράγματα νομίζω οτό ο δράστης
θα ευχόταν να του δώσουν την θανατική ποινή.. εαν καταλαβαίνεις τι εννοώΟχι θα γλύτωνε.
Το ότι του βγήκε το θράσσος του εκείνη την ώρα και έφαγε πέντε άτομα,δεν σημαίνει ότι θα του έβγαινε και η στενομυαλιά του -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι θα γλύτωνε.
Το ότι του βγήκε το θράσσος του εκείνη την ώρα και έφαγε πέντε άτομα,δεν σημαίνει ότι θα του έβγαινε και η στενομυαλιά του..Μπα... τίποτα δεν θα μείνει 'στενό' πάνω του από δω και πέρα....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Οχι θα γλύτωνε.
Το ότι του βγήκε το θράσσος του εκείνη την ώρα και έφαγε πέντε άτομα,δεν σημαίνει ότι θα του έβγαινε και η στενομυαλιά του..Μπα... τίποτα δεν θα μείνει 'στενό' πάνω του από δω και πέρα....
-
Kapou akousa oti o pateras tous apasxolouse kai o gios tous pyrovolouse!
(kala, paizei +na min isxyei)
-
Ασυληπτο εγκλημα.
Συγχαρητηρια στην αστυνομια για την αμεση διελευκανση του φονικου, εδρασαν επεγγελματικα, απεδειξαν οτι οι Μπαλασκες και οι τραμπουκοι δεν ειναι η αστυνομια.
-
Ασυληπτο εγκλημα.
Συγχαρητηρια στην αστυνομια για την αμεση διελευκανση του φονικου, εδρασαν επεγγελματικα, απεδειξαν οτι οι Μπαλασκες και οι τραμπουκοι δεν ειναι η αστυνομια.
Εν ψυχρώ δολοφονία...