-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μολις εφτασε το sleeptracker μου!On request by Χρηστος Λαππας, θα κανω ενα συντομο review με τις πρωτες εντυπωσεις μου σε δυο-τρεις ημερες...
τι λες τώρα!
με αυτούς που δεν κοιμούνται μόνοι πια τα βράδια τί γινεται;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μολις εφτασε το sleeptracker μου!On request by Χρηστος Λαππας, θα κανω ενα συντομο review με τις πρωτες εντυπωσεις μου σε δυο-τρεις ημερες...
θένκ γιου μαν
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τον χειμώνα πάντως είναι πιό δύσκολα τα πράγματα λόγω της πρωινής ψύχρας.
Καλά την λύση snooze και τηλεκοντρόλ κλιματιστικού δεν την έχει σκεφτεί κανείς; Πρέπει ας πούμε να σηκωθείς 7:30 (λέμε τώρα... )
Βάζεις το ρολόι στις 7, πατάς το ΟΝ του κλιματιστικού και μετά από 2-3 snooze είσαι jet!Δεν πα να χει έξω -10C...
H βαζεις το AC στον χρονοδιακοπτη
Αυτό δεν παίζει δυστυχώς... Έχει χρονοδιακόπτη μόνο για κλείσιμο (σε διαστήματα μισής ώρας μέχρι τρίωρο)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα είναι ενδιαφέρον! Αναμένουμε!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν πα να χει έξω -10C...
Θες να δοκιμάσεις;;; Σε περιμένω!! Λοιπόν πρωινο ξύπνημα και παγωνιά έξω (-7 - -10) ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...
End of story...
Μπά... δεν θα πάρω... έχω πάει φαντάρος..
ευχαριστώ δεν είμαι φίλος... (που λέει και ο τζιμάκος)
-
Λοιπον την επομενη τριτη θα μας πανε για Σαουνα και μετα λεει θα μας πεταξουν σε μια παγωμενη λιμνη. Οπότε παιδια χαρηκα που σας γνωρισα, τα λεμε...
-
Με Σουηδέζες η παγωμένη λίμνη?
Άσχετο: Τον τελευταίο καιρό ξυπνάω στις 12.30-1 και κοιμάμαι στις 3-4. Πως να επαναφέρω το βιολογικό ρολόι στα νορμάλ του?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λοιπον την επομενη τριτη θα μας πανε για Σαουνα και μετα λεει θα μας πεταξουν σε μια παγωμενη λιμνη. Οπότε παιδια χαρηκα που σας γνωρισα, τα λεμε...Το έχει κάνει ο πατέρας μου αυτό στα νιάτα του...
Από τους ~100 βαθμούς της σάουνας στους - πολλούς της λίμνης. Αφού είμαι εδώ και σας μιλάω επιβίωσε... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με Σουηδέζες η παγωμένη λίμνη?Άσχετο: Τον τελευταίο καιρό ξυπνάω στις 12.30-1 και κοιμάμαι στις 3-4. Πως να επαναφέρω το βιολογικό ρολόι στα νορμάλ του?
Ναι για την ηλικία σου είναι λίγο abnormal ...Εγώ σε αυτή την ηλικία κοιμόμουνα 7-8 το πρωί και ξύπναγα μετά τις 17.00...
Με λίγη προσπάθεια θα έρθεις σιγά σιγά κι εσύ στον ίσιο δρόμο -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άσχετο: Τον τελευταίο καιρό ξυπνάω στις 12.30-1 και κοιμάμαι στις 3-4. Πως να επαναφέρω το βιολογικό ρολόι στα νορμάλ του?
Σε ρυθμίσεις-απορυθμίσεις (κυρίως αυτό) βιολογικών ρολογιών έχω master.
Φαντάζομαι εννοείς ότι ξυπνάς 1 το βράδυ ε;
Μια καλή μέθοδος, αλλά λίγο βάρβαρη, είναι να μη πας για ύπνο όταν θα νυστάξεις στις 3-4, αλλά να περιμένεις το βράδυ. Καφέδες, κοκα-κόλες, κάνε ό,τι χρειαστεί. Λογικά θα χρειαστεί να το κάνεις 1-2 μέρες και μετά θα στρώσεις.
Βοηθάει να έχεις δουλειές το πρωί, ώστε να αναγκάζεσαι να σηκωθείς.
-
1 το μεσημέρι εννοώ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1 το μεσημέρι εννοώ..Πλάκα μου κάνεις;
Βάλε ξυπνητήρι 2 ώρες πιο νωρίς και κοιμήσου 2 ώρες πιο νωρίς το βράδυ.
Θες και συμβουλή γι' αυτό;
Εδώ ασχολούμαστε μόνο με σοβαρές περιπτώσεις.Νεολαία...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1 το μεσημέρι εννοώ..
Πλάκα μου κάνεις;
Βάλε ξυπνητήρι 2 ώρες πιο νωρίς και κοιμήσου 2 ώρες πιο νωρίς το βράδυ.
Θες και συμβουλή γι' αυτό;
Εδώ ασχολούμαστε μόνο με σοβαρές περιπτώσεις.Νεολαία...
Γεια σου ρε σαρ-master του ύπνου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1 το μεσημέρι εννοώ..Εγώ επειδή το κατάλαβα σου είπα ότι πρέπει πάσει θυσία να φτάσεις να ξυπνάς μετά τις 17.00 ...Τόσο νέος και να χαραμίζεσαι με πρωινό ξύπνημα...(θυμάμαι έναν ολόκληρο Δεκέμβρη στο Πανεπιστήμιο δεν είχα αντικρύσει αχτίδα φωτός)
Στο πρόγραμμα που έχεις τώρα είχα καταντήσει!! περίπου στα 28 μου και με θεωρούσα τελείως τελειωμένο που ξύπναγα τόσο πρωί... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γεια σου ρε σαρ-master του ύπνου. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kid μην ανησυχείς.
θα γυρίσει μόνο τουφίλος μου έκανε ένα πείραμα για ένα μήνα.Κοιμόταν κ ξυπνούσε ότι ώρα του ερχόταν χωρίς να πιέζει τον εαυτό του.Το αποτέλεσμα ήταν ότι υπήρχε μια περιοδικότητα στο αν θα ξυπνούσε στις 9,στις 12, ή στις 3!!!
π.χ. μια βδομάδα ύπνος 3-12,μετά μια βδομαδα 5(6)-2(3) κτλ. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
1 το μεσημέρι εννοώ..
Εγώ επειδή το κατάλαβα σου είπα ότι πρέπει πάσει θυσία να φτάσεις να ξυπνάς μετά τις 17.00 ...Τόσο νέος και να χαραμίζεσαι με πρωινό ξύπνημα...(θυμάμαι έναν ολόκληρο Δεκέμβρη στο Πανεπιστήμιο δεν είχα αντικρύσει αχτίδα φωτός)
Κάτσε να το δει ο manosk αυτό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1 το μεσημέρι εννοώ..
Εγώ επειδή το κατάλαβα σου είπα ότι πρέπει πάσει θυσία να φτάσεις να ξυπνάς μετά τις 17.00 ...Τόσο νέος και να χαραμίζεσαι με πρωινό ξύπνημα...(θυμάμαι έναν ολόκληρο Δεκέμβρη στο Πανεπιστήμιο δεν είχα αντικρύσει αχτίδα φωτός)
Κάτσε να το δει ο manosk αυτό!
'Ιδού απόδειξη τρανή της αθλιότητας και της σήψης του ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου που μοιράζει στα τυφλά πτυχία σε άχρηστους τεμπελχανάδες που ροκανίζουν ως τρωκτικά το δημόσιο χρήμα φορτώνοντας τον άσωτο βίο τους στην καμπούρα του άμοιρου φορολογούμενου'
-
παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο, θα το έλεγα πρόβλημα υγείας, όπως θα έχετε διαβάσει και σε προηγούμενα post σε αυτό το thead κοιμάμαι πολλές ώρες, και τώρα που άρχισα να εργαζομαι, αναγκαστικά κοιμα΄μαι πολύ νωρίς από τις 9.00 μμ. μέχρι τις 7.00πμ. δλδ 10 ώρες και κατα την διάρκεια της ημέρας έχω σοβαρές υπνηλίες σε σημείο να με εχούν πιάσει να κοιμάμαι, ευτυχώς το αφεντικό μιας και έδειξε κατανόηση και πήρα αναρρωτική άδεια για να μπω στο νοσοκομείο να κάνω εξετάσεις περί REM , Οποίος δεν το ξέρει είναι εξετάσεις για την ποιότητα του ύπνου. Το REM είναι από τα αρχικά των λέξεων Rapid Eye Mοvement. έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
-
Mήπως πάσχεις από σύνδρομο υπνικής άπνοιας;
Χονδρικά τελείως: είναι ένα σύνδρομο στο οποίο οι πνεύμονες υποαερίζονται κατά την διάρκεια του ύπνου και αναγκάζεσαι να 'ξυπνάς' αρκετά συχνά (χωρίς να το καταλαβαίνεις). Κύρια συμπτώματα είναι η υπνηλία κατά τη διάρκεια της μέρας και η κούραση.
Δυστυχώς, είναι επικίνδυνο και για την οδήγηση.
Φαντάζομαι θα σε βάλουν σε εργαστήριο ύπνου, για να διερευνήσουν το πρόβλημα.
ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ:ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ?