-
Εκανες την καλύτερη κίνηση, μπράβο. Πρέπει να σε δει γιατρός για να κάνει την κατάλληλη θεραπεία.
Ο,τι και να σου γράψουμε εμείς, μπορεί να είναι ανακριβές ή αναληθές.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αν θες έπειτα απ'όλα αυτά, να μοιραστείς τα αποτελέσματα της εξέτασης και, αν προκύψει, την προτεινόμενη θεραπεία, μαζί μας.
-
Για όσους δεν το έχουν διαβάσει συνιστώ το 'The House of Sleep' του Jonathan Coe...
Εξαιρετικά συναφές με τα παραπάνω και πολύ καλό μυθιστόρημα... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Για όσους δεν το έχουν διαβάσει συνιστώ το 'The House of Sleep' του Jonathan Coe...
Εξαιρετικά συναφές με τα παραπάνω και πολύ καλό μυθιστόρημα...Aυτό θέλω να το ξαναδιαβάσω γιατί με την πρώτη ανάγνωση μου φάνηκε πολύ κακό για Coe! Πάνε 2-3 χρόνια, βέβαια..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εξαιρετικά συναφές με τα παραπάνω και πολύ καλό μυθιστόρημα...Aυτό θέλω να το ξαναδιαβάσω γιατί με την πρώτη ανάγνωση μου φάνηκε πολύ κακό για Coe! Πάνε 2-3 χρόνια, βέβαια..
Σωστό κι αυτό...
Η φράση σου έχει μεγάλη δόση αλήθειας Αλλά ως μυθιστόρημα - απόλυτα και όχι συγκρινόμενο με το έργο του Coe - είναι καλό... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εκανες την καλύτερη κίνηση, μπράβο. Πρέπει να σε δει γιατρός για να κάνει την κατάλληλη θεραπεία.Ο,τι και να σου γράψουμε εμείς, μπορεί να είναι ανακριβές ή αναληθές.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αν θες έπειτα απ'όλα αυτά, να μοιραστείς τα αποτελέσματα της εξέτασης και, αν προκύψει, την προτεινόμενη θεραπεία, μαζί μας.
ευχαρίστως, αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο για εξετάσεις, οπότε θα σου πω, ευχαρίστως τα αποτελέσματα
-
Ενας γνωστος μου που ειχε μεγαλο προβλημα κατα την διαρκεια της ημερας, μπηκε για εξεταση,οταν βγηκε του εδωσαν ενα μηχανημα που τον βοηθαει στην αναπνοη με καποιο τροπο, πρεπει να το βαζει το βραδυ,ετσι τωρα ξυπναει ξεκουραστος.
-
παιδιά γύρισα από τον ΩΡΛ και μου είπε ότι έχω πολύποδες, σοβαρό μεν αλλά δε χρειάζεται εγχείρηση,θα κάνω για ένα διάστημα μια θεραπεία λεγόμενη 'έφοδο' με χάπια(αντισταμινικά) να δω πως αντιδρώ στην θεραπεία και ξεκινώ μετα ανάλογα. Μου είπε ότι το είχα για τουλάχιστον 10 χρόνια αυτό.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
παιδιά γύρισα από τον ΩΡΛ και μου είπε ότι έχω πολύποδες, σοβαρό μεν αλλά δε χρειάζεται εγχείρηση,θα κάνω για ένα διάστημα μια θεραπεία λεγόμενη 'έφοδο' με χάπια(αντισταμινικά) να δω πως αντιδρώ στην θεραπεία και ξεκινώ μετα ανάλογα. Μου είπε ότι το είχα για τουλάχιστον 10 χρόνια αυτό.Για να λες ΩΡΛ προφανώς ρινικούς πολύποδες εννοείς (γιατί υπάρχουν και οι πολύποδες του ενδομητρίου , παχέος εντέρου )..
Καλοήθεις όγκοι είναι...Έτσι αντιμετωπίζονται συνήθως οι ρινικοί, τρως μια δόση κορτικοστεροειδή στην αρχή από το στόμα και μετά ακολουθείς τοπική θεραπεία (με κορτικοστεροειδή πάλι )...Προσοχή βεβαίως γιατί τα κορτικοστεροειδή δεν είναι για χόρταση και μακροχρόνια χρήση μπορεί να έχει παρενέργειες...Σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν για πολλά χρόνια χωρίς να τους παίρνεις χαμπάρι... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
παιδιά γύρισα από τον ΩΡΛ και μου είπε ότι έχω πολύποδες, σοβαρό μεν αλλά δε χρειάζεται εγχείρηση,θα κάνω για ένα διάστημα μια θεραπεία λεγόμενη 'έφοδο' με χάπια(αντισταμινικά) να δω πως αντιδρώ στην θεραπεία και ξεκινώ μετα ανάλογα. Μου είπε ότι το είχα για τουλάχιστον 10 χρόνια αυτό.
Για να λες ΩΡΛ προφανώς ρινικούς πολύποδες εννοείς (γιατί υπάρχουν και οι πολύποδες του ενδομητρίου , παχέος εντέρου )..
Καλοήθεις όγκοι είναι...Έτσι αντιμετωπίζονται συνήθως οι ρινικοί, τρως μια δόση κορτικοστεροειδή στην αρχή από το στόμα και μετά ακολουθείς τοπική θεραπεία (με κορτικοστεροειδή πάλι )...Προσοχή βεβαίως γιατί τα κορτικοστεροειδή δεν είναι για χόρταση και μακροχρόνια χρήση μπορεί να έχει παρενέργειες...Σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν για πολλά χρόνια χωρίς να τους παίρνεις χαμπάρι...λές να είμαι γυναίκα από το Nickname μου, αν και σήμερα υπάρχουν πολύ ερμαφρόδιτοί
-
Σήμερα μπαίνω νοσοκομείο , αύριο θα ξέρω τι έχω
-
άρχισα να την παλεύω πήρα ένα μηχανημά CPAP και κοιμάμαι σαν πουλάκι. αλλά θα την κάνω την ρινοπλαστική, που θα πάει.Αφού την ημέρα δυσκολεύομαι να εισπνέω αέρα από την μύτη.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
τελικά έχω και διάφραγμα και θα πρέπει να κάνω επέμβαση, κάτι έχω ακούσει στην Κρήτη, ΣΤΟ ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η. για επεμβάσεις με laser. Εχει κάνει κάποιος?
Exei κάνει το αδέρφι μου τέτοια εγχείρηση στο 'Σωτηρία', διότι το βράδυ αντί για ανάσα ...είχε ένα πράμα σαν πριονοκορδέλα που κόβει κορμούς δέντρων .
Ενας γιατρός που έμοιαζε με τον Λυριτζή τον εγχείρησε . Πολύ καλός και τον πρόσεξε πολύ. Μόνο 3 βράδια κάθισε μέσα.
Το μόνο σπαστικό είναι ότι σου έχουν δεμένη τη μύτη με γάζες για 2-3 μέρες.
Από τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ έχει εξαφανιστεί και μια ευαισθησία που είχε με τις αλλεργίες και με τα 'μπουκώματα' ειδικά την άνοιξη.Μη μασάς, δεν είναι τίποτα σοβαρό
Kαι εγώ για την ιδια ετοιμάζομαι ! Μην την φοβάσε καθολου! Τιποτα δεν ειναι και μετά θα νοιώθεις άλλος άνθρωπος! Απλά το μονο σπαστικό ειναι οι γάζες στην μυτη...Δεν ειναι τιποτα ομως, μην σε αγχώνει!
Εγώ θα την κάνω στα Χανιά σε ιδιωτική κλινική κ θα στοιχίσει γύρω στα 5000ευρώ... Οχι λεϊζερ, δεν μου είπαν καν οτι υπάρχει κάτι τέτοιο!Σχετικά με την ερώτηση του τοπικ, το πρωινό ξύπνημα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα!
Τα ξυπνητήρια χτυπάνε, τίποτα δεν καταλαβαίνω! Τα κλείνω χωρίς να το καταλάβω!
Τωρα τελευταία εχω βάλει ομως το τραγουδι του ΚΑΤΜΑΝ, ο εραστης σου στο ξυπνητήρι, και ξυπνάω γιατί γελάω !
Εχω δοκιμάσει και το εξής καλύτερο βέβαια : Το κινητό με δόνηση στο συρταρι του κομοδίνου, χτυπάει, ο σκύλος μου λυσσάει και στις προσπαθειες του να σπασει το κομοδίνο ξυπνάω και εγώ!!! Για δοκιμάστε το μερικοι-μερικοί!!!!τι έγινε την έκανες τελικά την εγχείρηση? Εγώ μάλλον το βλέπω για τον τέλη Οκτώβριο, να κρυώσει και ο καιρός μιας και θα είναι καλύτερα για την εγχείρηση.
-
Εγώ, και στις 02:00 το ξημέρωμα να πέσω για ύπνο, στις 04:00 σηκώθηκα για να πάω κυνήγι χαλαρά...
Δε συζητώ για το πρωί... για πλάκα σηκώνομαι...
-
Σήμερα ενω ήθελα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω (καθότι σε μίνι διακοπές), με ξύπνησε η καμπάνα της εκκλησίας
Καλά τι έχουν πάθει με τις ηλεκτρικές? Εντυπωσιασμός και μόνο! -
πιστέυετε ότι οι ρινικοί πολύποδες http://xs219.xs.to/xs219/07363/nasal_polypus.jpeg
και η σκολίωση διαφράγματος
http://xs219.xs.to/xs219/07363/Deviated_septum_MRI.jpg
Μπορούν να φράξουν τους αεροφόρους οδούς? -
Ο χρήστης kreas έγραψε:
πρωινο ξυπνημα..........άλλες φορες και τις περισσοτερες ετσι
για ποσο πρωι μιλαμε; 5:00, 6:00
απο 7:00 και μετα παλευετε. μετα της 9:00 νιωθω οτι μεσημεριασε και εχασα την ημερα μουΦοιτητής δεν ήσουνα ποτέ;
Στις 9 είναι ακόμα ξημερώματα
Ξύπνημα με ξυπνητήρι 10-11, πραγματικό ξύπνημα όμως κατά τις 12
Επειδή όμως γενικά υπάρχει πολύ δουλειά ύπνος πάντα μετά τις 2-2:30 και πολλές φορές και 4-5 το πρωϊ.
-
A έτσι εξηγείται.Είχα πάρει μια μέρα τηλέφωνο τον αδερφό μου(φοιτητής στο τνήμα λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά) περίπου στις 11:45 και τι μου είπε το άτομο:
''Τι θέλεις πρωινιάτικα;''
''Τι πρωινιάτικα'',του λέω,''κοντεύει δώδεκα''
''Για μένα είναι πρωί'' μου απαντάει! -
Δίκιο είχε το παιδί...
'Δυστυχώς' ήμουν σωστός φοιτητής 5 χρόνια τώρα, οπότε ξύπναγα 8:30-9:30 για να πάω για μάθημα, επρόκειτο όμως για μαρτύριο μετά τα βραδινά ξενύχτια. Όσες μέρες δεν είχαμε μάθημα λοιπόν σηκωνόμουν 12 ή και αργότερα, ενώ υπήρξαν πολλές μέρες που σηκώθηκα και 3 και 4 το μεσημέρι-απόγευμα. Οκ, είναι ψιλοτραγικό να σηκώνεσαι και μετά από λίγο να νυχτώνει, τέτοιος ύπνος όμως ποτέ ξανά απ' τη στιγμή που παύεις να είσαι φοιτητής!
-
Εγώ πάντως όταν δεν δουλεύω,το παραδέχομαι,είμαι υπναράς,πέφτω και ξυπνάω μόνο και μόνο επειδή με πονάνε τα πλευρά μου από τον πολύ ύπνο.Αλλά αυτό γίνεται σπάνια,06:30 ξυπνάω,θέλω δεν θέλω για να πάω για δουλειά(έτσι όπως βαράνε τα δύο ξυπνητήρια,ας κάνω και αλλιώς).
-
**πρός ειδικευόμενους γιατρούς-χειρούργους **
πώς κόβονται οι ρινικοί πολύποδες από τον μίσχο?
ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ:ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ?