-
αφού θα ναι το μισό ενεργό αθηνϊκό φόρουμ - κι όχι μόνο- τι να θάψεις;
το θάψιμο μετά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφού θα ναι το μισό ενεργό αθηνϊκό φόρουμ - κι όχι μόνο- τι να θάψεις;το θάψιμο μετά
ναι ρε αυτο εννοουσα..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
αφού θα ναι το μισό ενεργό αθηνϊκό φόρουμ - κι όχι μόνο- τι να θάψεις;
το θάψιμο μετά
ναι ρε αυτο εννοουσα..
Θάψιμο με πμ ΔΕΝ είναι θάψιμο!!
Ρε σεις κανονίστε όταν κοντεύουν οι μέρες θα χρειαστώ καθοδήγηση!
Ούτε που ξέρω πού θα πάμε, καλά καλά δε ξέρω να προφέρω εκείνο το ' Υάδες' πώς το λέτε. Κάνας εθελοντής να στείλει κανένα κινητό να βρεθούμε;
Κανένα hint;;Πάρκιν έχει εκεί κοντά ή να τ αφήσω στην Κόρινθο-προαστιακό;
-
Άφθονο πάρκινκ cavallino.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άφθονο πάρκινκ cavallino.Τώρα εσύ με δουλεύεις...
-
Θα πεί κανείς διεύθηνση του μαγαζιού?
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τώρα εσύ με δουλεύεις...
Κι όμως όχι!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Θα πεί κανείς διεύθηνση του μαγαζιού?Στο Αττικό Άλσος είναι.
-
-
Μα ερχεται απο Κιατο το παλικαρι.
Θα σου ελεγα μετα τα διοδια της Ελευσινας να παρεις την Αττικη Οδο ,στη δια+ση με τη Ε.Ο. Αθηνων -Λαμιας βγαινεις και ερχεσαι προς ΑΘΗΝΑ.
Μετα τη πρωτη γεφυρα (απο πανω σου)βγαινεις προς Αχαρνων.Σε καποιο φαναρι,τριτο,τεταρτο(;) θα δεις πινακιδα αριστερα προς Γαλατσι.
Θα τον παρεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπως παει ,στη κορφη του βουνου θα κανεις δεξια και μετα ......παρκαρεις και τηλεφωνας γιατι εκει σταματουν και οι δικες μου γνωσεις. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα σου ελεγα μετα τα διοδια της Ελευσινας να παρεις την Αττικη Οδο ,στη δια+ση με τη Ε.Ο. Αθηνων -Λαμιας βγαινεις και ερχεσαι προς ΑΘΗΝΑ.
Μετα τη πρωτη γεφυρα (απο πανω σου)βγαινεις προς Αχαρνων.Σε καποιο φαναρι,τριτο,τεταρτο(;) θα δεις πινακιδα αριστερα προς Γαλατσι.
Θα τον παρεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπως παει ,στη κορφη του βουνου θα κανεις δεξια και μετα ......παρκαρεις και τηλεφωνας γιατι εκει σταματουν και οι δικες μου γνωσεις.Ωραίος!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα τον παρεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπως παει ,στη κορφη του βουνου θα κανεις δεξια και μετα ......παρκαρεις και τηλεφωνας γιατι εκει σταματουν και οι δικες μου γνωσεις.εκει αφου κανεις δεξια ανεβαινεις την ανηφοριτσα και κανεις αριστερα .... εκει ( κανεις τον κύκλο του βουνου ) στη πρώτη έξοδο προς τα δεξια
(προς την κορυφη) ειναι το zepelin στη δευτερη προς τα δεξια οι Υαδες εχει ταμπελα.μπαινεις εκει στο παρκινγκ και ακριβως απο πανω ειναι το μαγαζι. -
ΟΚ ξεκιναω
-
Πατέρα, στις 20 είναι η συνάντηση.
-
Δεν πειραζει αστον να παει να ετοιμασει και το χωρο..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν πειραζει αστον να παει να ετοιμασει και το χωρο..έτσι κι αλλιώς ο πατέρας ήταν πάντα επί της υποδοχής
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα εσύ με δουλεύεις...
Κι όμως όχι!
Ε τότε μας μπερδεύεις.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τώρα εσύ με δουλεύεις...
Κι όμως όχι!
Ε τότε μας μπερδεύεις.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Θα τον παρεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπως παει ,στη κορφη του βουνου θα κανεις δεξια και μετα ......παρκαρεις και τηλεφωνας γιατι εκει σταματουν και οι δικες μου γνωσεις.εκει αφου κανεις δεξια ανεβαινεις την ανηφοριτσα και κανεις αριστερα .... εκει ( κανεις τον κύκλο του βουνου ) στη πρώτη έξοδο προς τα δεξια
(προς την κορυφη) ειναι το zepelin στη **δευτερη **προς τα δεξια οι Υαδες εχει ταμπελα.μπαινεις εκει στο παρκινγκ και ακριβως απο πανω ειναι το μαγαζι.Όχι στην κορφή του βουνού αλλά λίγο πιο πριν. Βασικά λίγο πριν την κορφή, ενώ είσαι ακόμα στην ανηφορική ευθεία, πριν πάει ο δρόμος αριστερά υπάρχει σαφώς κόσμος που πάει δεξιά, εκεί πας κι εσύ. Και αμέσως μετά αριστερά.
Και σύμφωνα με την εικόνα είναι σαφές ότι δεν είναι η δεύτερη αλλά η τρίτη έξοδος δεξιά. Η πρώτη όντως για Ζέπελιν ή δεύτερη είναι ενδιάμεση και πάει στο Ζέπελιν από πάνω και η τρίτη, αρκετά πιο πέρα είναι η σωστή για το Αττικό Άλσος.
Το πάρκινγκ σαφώς υφίσταται και είναι επαρκές για να σας χωρέσει όλους. Είναι εμφανές αρκετά κάτω από τη μέση της εικόνας του lkar. Αν είναι μάλιστα άδειο (σπάνιο, πολλοί παρατάνε εκεί λεωφορειάκια) μέχρι και drift show μπορείτε να κάνετε.**Edit **Γελάω μόνος μου με αυτά που έχω γράψει, είναι όλα πολύ σαφή ελπίζω!! Και όποιος δεν τα κατάλαβε είναι σαφώς ηλίθιος....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν πειραζει αστον να παει να ετοιμασει και το χωρο..
έτσι κι αλλιώς ο πατέρας ήταν πάντα επί της υποδοχής
Πλάκα έκανα ρε παιδιάμ απλά δεν εβαλα εμοτικον ο βλακας.
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'