-
Μερικοι πετανε ενα 10ευρω αναβοντας ενα πουρο!
Εγω σημερα αγορασα την ειδικη εκδοση του burn out, ''after dark''!Ανοιγω λοιπον και τι να δω
Πρωτα απο ολα, με ΜΕΓΑΛΑ γραμματα ''ειμαστε κατα τις κοντρας, και θελουμε να διευκοληνουμε το εργο της αστυνομιας κτλ, εμεις απλως καταγραφουμε γεγονοτα που γινονται''Παμε παρακατω.....
Ξεφυλιζω λιγο το περιοδικο, και ολο μα ΟΛΟ το περιοδικο, εχει φωτο απο διαφορους καγκουρες τετρατροχους και διτροχους, να κανουν διαφορα κολπα οπως σουζες(ακρανωτοι φυσικα), παντιλικια, κοντρες κτλ.
Λεζαντες απο κατω του τυπου ''μπραβο μεγαλε'' ''σχιστο το εργαλειο'' κτλ.
Ευτυχως που ειναι και κατα τις κοντρας δηλαδη...Στις φωτο, κατι ατομα, ολοι μαζεμενοι εκεινοι που καμια φορα τους βλεπουμε στο φαναρι και λεμε ''Μα τι καραγυφτας ειναι αυτος?''
Ειδικα μερικοι με μηχανες/μηχανακια, ακρανωτοι καγκουρες, που μου ερχεται να τους δωσω και καμια σφαλιαρα ετσι επικινδυνα που οδηγανε για τους αλλους(edit: Ειμαι λατρης της μοτοσυκλετας για οσους δεν με ξερουν)Συγχαρητηρια στο καγκουροπεριοδικο για τους αναγνωστες που εχει, και με τους χαμπουργκεροαναθρεμενους συντακτες του, που παρακολουθουνε την δημιουργια τους(γιατι αυτο ειναι, παρακεινοντας τα πιτσιρικια να φτιαξουν τα αμαξια τους και να πανε εκει) τρωγοντας ''βρωμικα'' απο τις διαφορες καντινες
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ, ειναι στο editiorial, που γραφει ο συντακτης οτι ολα αυτα τα κανουν γιατι δεν φτιαχνουν οι ''βλακες'' ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ να πανε να ξεδωσουν!!!!!!!
Και τα ΜΕΓΑΡΑ τι ειναι ρε μεγαλε?
Οι ΣΕΡΡΕΣ μηπως?
Ανοιχτα ειναι καθε μερα για αυτοκινητα, με κοστος πολυ κατω απ'οτι με χρηση με μοτοσυκλετα(40 -
Εγω σημερα αγορασα την ειδικη εκδοση του burn out, ''after dark''!Ανοιγω λοιπον και τι να δω
Πρωτα απο ολα, με ΜΕΓΑΛΑ γραμματα ''ειμαστε κατα τις κοντρας, και θελουμε να διευκοληνουμε το εργο της αστυνομιας κτλ, εμεις απλως καταγραφουμε γεγονοτα που γινονται''Παμε παρακατω.....
Ξεφυλιζω λιγο το περιοδικο, και ολο μα ΟΛΟ το περιοδικο, εχει φωτο απο διαφορους καγκουρες τετρατροχους και διτροχους, να κανουν διαφορα κολπα οπως σουζες(ακρανωτοι φυσικα), παντιλικια, κοντρες κτλ.
Ευτυχως που ειναι και κατα τις κοντρας δηλαδη...Στις φωτο, κατι ατομα, ολοι μαζεμενοι εκεινοι που καμια φορα τους βλεπουμε στο φαναρι και λεμε ''Μα τι καραγυφτας ειναι αυτος?''
Ειδικα μερικοι με μηχανες/μηχανακια, ακρανωτοι καγκουρες, που μου ερχεται να τους δωσω και καμια σφαλιαρα ετσι επικινδυνα που οδηγανε για τους αλλους(edit: Ειμαι λατρης της μοτοσυκλετας για οσους δεν με ξερουν)Συγχαρητηρια στο καγκουροπεριοδικο για τους αναγνωστες που εχει, και με τους χαμπουργκεροαναθρεμενους συντακτες του, που παρακολουθουνε την δημιουργια τους(γιατι αυτο ειναι, παρακεινοντας τα πιτσιρικια να φτιαξουν τα αμαξια τους και να πανε εκει) τρωγοντας ''βρωμικα'' απο τις διαφορες καντινες
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ, ειναι στο editiorial, που γραφει ο συντακτης οτι ολα αυτα τα κανουν γιατι δεν φτιαχνουν οι ''βλακες'' ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ να πανε να ξεδωσουν!!!!!!!
Οι ΣΕΡΡΕΣ μηπως?
Ανοιχτα ειναι καθε μερα για αυτοκινητα, με κοστος πολυ κατω απ'οτι με χρηση με μοτοσυκλετα(40 -
Οι ΣΕΡΡΕΣ μηπως?
After πολύ σωστός συμφωνώ 100 % στο 90% του ποστ σου....
διαφωνώ πολύ σε αυτό το κομάτι
[quote]Και τα ΜΕΓΑΡΑ τι ειναι ρε μεγαλε?
Οι ΣΕΡΡΕΣ μηπως?
Εγω παντως παραδεχομαι το συγκεκριμενο περιοδικο γιατι κατορθωσε να διαφημιστει με πανεξυπνο τροπο, χρησιμοποιωντας τους αναγνωστες του... Μοιρασε απο ενα πλαισιο πινακιδας με καθε τευχος, με αποτελεσμα καθε φορα που συναντω 'αυστραλο' στον δρομο να βλεπω και το πλαισιο 'Burn Out' στην πινακιδα του...
-
α) Τα Μεγαρα ειναι ενα χωραφι με ενα δρομο μεσα.
β) Ανακαλυψες περιοδικο που **λεει **οτι δεν κανει/υποστηριζει τις κοντρες αλλα στον δρομο κανουν τα ιδια? Ελα ρε, γινονται τετοια πραγματα???
-
-
Έτυχε κα εγώ τις προάλλες να ξεφυλλίσω ένα τεύχος στο κουρείο και ντράπηκα για λογαριασμό αυτών που ήταν εκεί μέσα.
Το αποκορύφωμα ήταν ένας τύπος από τη Λήμνο με ένα καγκουρεμένο ΤΤ το οποίο ήταν και μερικές εκατοντάδες άλογα ώστε να καταφέρνει να κινείται ταχύτητα στις τεράστιες ευθείες του νησιού...
Tι να πει κανείς. Κατάντια... -
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Εγω παντως παραδεχομαι το συγκεκριμενο περιοδικο γιατι κατορθωσε να διαφημιστει με πανεξυπνο τροπο, χρησιμοποιωντας τους αναγνωστες του... Μοιρασε απο ενα πλαισιο πινακιδας με καθε τευχος, με αποτελεσμα καθε φορα που συναντω 'αυστραλο' στον δρομο να βλεπω και το πλαισιο 'Burn Out' στην πινακιδα του...καλο αυτο, να ξερουμε και πως να τους ξεχωριζουμε...
-
Είδα σήμερα στη Βουκουρεστίου όχημα χρηματαποστολής με πίσω πινακίδα με πλαίσιο Burn-out & δύο αυτοκόλλητα πίσω και στο πλάι. Πολλά άλογα...
-
To έπιασαν το νόημα. Σου λέει, τι θέλει ο πιτσιρικάς? Γυμνές γυναίκες για να κλειδώνεται στο μπάνιο και αυτοκίνητα που να μην έχει ξαναδεί. Τα συνδύασαν, γράφουν και πιασάρικες, 'αλήτικες και του δρόμου' ατάκες, ε, τον κέρδισαν τον πιτσιρικά.
Δυστυχώς όμως, τέτοια έντυπα δεν μεγαλώνουν σωστά (αυτοκινητιστικά) τα παιδιά. Αυτός είναι και ο λόγος που η καγκουριά στους δρόμους θα συνεχίσει ταχύτατα να μεγαλώνει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) Τα Μεγαρα ειναι ενα χωραφι με ενα δρομο μεσα.β) Ανακαλυψες περιοδικο που **λεει **οτι δεν κανει/υποστηριζει τις κοντρες αλλα στον δρομο κανουν τα ιδια? Ελα ρε, γινονται τετοια πραγματα???
+1
τι να πω και εγω που εχω συναντησει και περιπολικο της τροχαιας με αυτοκολλητο burn out δεξια και max power αριστερα στο πορτμπαγκαζ
-
Και εγω πιστευω οτι αυτο που κανουν στα νεα παιδια ειναι πολυ χειροτερο απο αυτο που φαινεται εκ πρωτης οψεως.
Παρεες νεων παιδιων, προκειμενου να αποθανατιστουν απο τους 'δαιμονιους δημοσιογραφους' αρχιζουν τις καγκουριες, χωρις να εχουν εμπειρια και δυστυχως πολλα θα μαθουν με τον δυσκολο τροπο. Αλλα στελνουν και φωτο απο συμμαθητριες τους σε ασεμνες στασεις.
Ειναι μεγαλη η ευθυνη να μπορεις να επηρεαζεις νεα παιδια. -
Γιατί, ταινίες όπως F&F, Gone in 60 κλπ κάνουν τίποτα καλύτερο;;;;
-
Δυστυχώς η κυρίαρχη κουλτούρα αυτή τη στιγμή στους δρόμους αυτή είναι. Βοήθησαν και οι ταινίες, τα περιοδικά, τα παιχνίδια στις κονσόλες... Τώρα μένει να δούμε αν πρόκειται περι περαστικής μόδας ή η καγκουροποίηση θα μας πιάσει όλους!
Θα πάμε αργότερα ν' αγοράσουμε Golf και η βασική έκδοση θα έχει τη...σιδερώστρα στάνταρ!
Πάντως μπορεί κι εγώ να έχω μεγαλώσει πια, αλλά όταν τους βλέπω όλους αυτούς μού έρχεται κάπως! Ίσως ένα χέρι ξύλο στην κατάλληλη ηλικία να ήταν μια κάποια λύση... -
Μόδα είναι θα περάσει βρε.
Μήν κάνετε έτσι για τήν 'εμφάνιση'
Δε πά να έχει και 'άφτερμπέρνερ';Αρκεί να έχει σώας τα φρένας (τού κεφαλιού του)
-
Και οι κάγκουρες είναι ΠΑΝΤΟΥ (το πιάσατε το υπονοούμενο ε?)
-
§
Λέτε να είναι σχέδιο της αστυνομίας να τους αφήσει να πολλαπλασιαστούν και μετά μια μέρα να αρχίσει να εφαρμόζει το νόμο για όλες τις καγκουριές (και φυσικά να εισπράξει πακτωλό χρημάτων) ;
Δε θα ήταν και τελείως φανταστικό αυτό...
§
-
Xωραφι ξεχωραφι, τα Μεγαρα, ειναι μια πιστα!
10000000000000000000000 φορες καλυτερα απο λιμανακια/βουτες κτλ.Εγω περιμενω πως και πως να γινει κανενα track day για να παω με την μοτοσυκλετα μου, και δινω και 60
-
Είναι σα να λέμε κάντε μου δώρο ένα σάκο του μποξ αλλιώς θα σας σαπίζω όλους στο ξύλο.
Burn Out- After Dark