-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ατσαλινες ρήμες στα μουτρα σου πεταω
και τις σφυρηλατω με σιδερο κ'αμονι
μεχρι να παρεις μπρος το *** σου γ****μαω
σε κανω μπριζολάκια σου βαζω και λεμόνιεισαι πιτσιρίκος και δειξε σεβασμό
οταν ο ΙΚΕ ρημαρε επινες μπιμπερόΥΟ
Νίκος 'ταβανόπροκας ' Κορόμπος
σε
-
το τόπικ αυτό εγινε χαϊτζάκ
δοκτωρα ετοιμασου
γι'άντεροβγαλτη τζακρημες απο ατσαλι πεφτουνε σα βροχη
και αμα δε ρημαρεις
θα φας ζεστό κ@*λί -
γιομπανι βροτ
γαμιεται της λαρισας η μασκοτ
και ο ικε
που κλανει στον καμπινε
και νομιζει πως γραφει ριμες της προκοπης
σου μιλαει ο προκοπης
the real off road animal
οχι βιταρα που κολλαει στις λασπες
ειχα δυο πρωην που τις λεγαν ασπες
αστες βραστες
οπως οι οφ ροαντ διαδρομες του βιταρα
ειναι χειροτερο το αμαξι σου απο ριμες του νταλαρα
αλλα εισαι και απο σταματα
στη μαπα σου θα σκασω μια ντοματαΜΠΙΝΕΔΕΣ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είστε όλοι οφτόπικ.Και δεν χρειάζεται να ρημάρω για να το πω.
drdino kalytera na to skefteis
prin ston polemo ton symoriwn mpeis
giati apo dw den exei gyrismo
me AK-47 etrexw na sw8wta mpatzakia mou gemata aima
kai o laimos mou gematos flegma
pou to etoimazo prassino kai zesto
gia ton prwto mpatso pou 8a dwYO
-
Σε λάθος τοπικ μάστορες
την έχετε πέσει
και από δώ και από κεί
το έχετε ξεχέσειμας πρήξανε οι ρήμες σας
και οι ομοιοκαταληξίες
πάρτε τον πούλο από δώ
παλιοκαταληψίες... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εσυ τωρα στεναχωρηθηκες ετσι;
σε βλεπω το βραδυ να μην μπορεις να κοιμηθεις επειδη τα παιδακια στην αφρικη πεθαινουν απο aids..
αλλα νταξει θα γινει καμια συναυλια make poverty history οποτε θα βοηθησουμε την κατασταση..
με μπροσταρη τον Μπονο των υ2 και τον τζορτζ μπους
παμε γερα..Αποδειξη προσωπικου προβληματος.
Για το θεμα εχει κατι να πεις?
για το θεμα σε ρωτησα αν στεναχωρηθηκες και απαντηση δεν πηρα.
εσυ εγραψες damn, και σε ρωτησα και σε ξαναρωταω: δηλαδη στεναχωρηθηκες πραγματικα; και τι θα κανεις γι'αυτο; σιγα μην ανοιξω φιλοσοφικη συζητηση χωρις νοημα για κατι τοσο σοβαρο. στην πραξη σας θελω.Βεβαιως στενεχωρηθηκα, αν ειναι δυνατον, δεκαδες εκκατομυρια ανθρωποι εχουν Έιντς, πως να μην προβληματιστω και να στεναχωρηθω? Ελεος!
που ακριβως καταλαβες οτι εχω προσωπικο προβλημα μαζι σου;
Εδω ακριβως:
εσυ τωρα στεναχωρηθηκες ετσι;
σε βλεπω το βραδυ να μην μπορεις να κοιμηθεις επειδη τα παιδακια στην αφρικη πεθαινουν απο aids..και εδω:
βασικα πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου, να νομιζεις οτι εισαι τοσο σημαντικος ωστε να'χω καποιο προβλημα μαζι σου..
και εδω:
ελεος ψωναρες ξεκαβαλειστε
φιρμες ναουμ
ολοι μαζι σας ασχολουνται γιατι σας ζηλευουν -
Ο χρήστης skye έγραψε:
@skye
Δε θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου αλλά εξαρχής ήσουν πολύ εριστικός απέναντι στον gavriil1. Έχω και γω διαφωνήσει μαζί του σε άλλο τόπικ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα του τη λέω όποτε μιλήσει.
Έχει κάθε δικαίωμα να γράψει ό,τι έγραψε και συ έχεις δικαίωμα να το σχολιάσεις, όχι όμως και να τον ειρωνευτείς.
Άποψή μου...Κάτι παραπλήσιο και για τον nasos79
δε διαφωνησα μαζι του.
την αληθεια ειπα.
ποσοι απο σας ρε δηθεν τυπαδες δε θα κοιμηθειτε το βραδυ επειδη τα παιδακια στην αφρικη πεθαινουν απο ειτζ;
πειτε μου ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ, και ειλικρινα θα ζητησω συγνωμη και θα παρω και 10 πουσαπς
αφηστε ρε τις υποκρισιες..Και πως εγω εαν κοιμηθω το βραδυ θα βοηθησει αυτους με Ειντς στην Αφρικη ή αυτους που αρνουντε να βαλουν προφυλακτικο ή αυτους που μοιραζοντε συρηγγες?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
that shit is wacky!No doubt!
-
σκυε μπινε στα μουτρα σου κλάνω
σε εριξα αμονι και στο κεφαλι πιανο
ειχες γκομενα την άσπα τσινα
καλυτερα να γ@μαγες
φουσκωτη κουκλα απομίμιση απο τη κίναζαρντοζ μας πας τα ουμπαλα
αλλα ρημαρεις νταξ
σου δινω ενα μικρο ρεσπεκ
αλλα ειμαι σε άλλη ταξη -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Eγω λεω πρωτα να κοιταμε τα δικα μας.Eθνος 17/11/06
PEΠOPTAZ:
ΔHMHTPHΣ KAPAΓIΩPΓOΣ
Eνα νέο κρούσμα AIDS κάθε 16 ώρες καταγράφεται στην Eλλάδα.
Yστερα από μία πενταετία ύφεσης, η επιδημία παίρνει ξανά εφιαλτικές διαστάσεις, με τον ιό να προσβάλλει κυρίως ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες που έχουν
σεξουαλικές επαφές με ετεροφυλόφιλους άνδρες. Aπό τις αρχές του χρό-
νου, μέχρι τα τέλη Oκτωβρίου, δηλώθηκαν στη χώρα μας 485 νέα κρούσματα, αριθμός που μέχρι το τέλος του 2006 θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τα 562, που είχαν δηλωθεί πέρυσι. Tο στοιχείο αυτό δείχνει μία συνεχόμενη «έκρηξη» της επιδημίας, καθώς για
δεύτερη χρονιά ο αριθμός των ανθρώπων που μολύνονται, παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Tα καταγεγραμμένα νέα κρούσματα το 2005 είχαν αυξηθεί κατά 24,87% σε σχέ-
ση με το 2004 και η αύξηση αυτή είχε χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη των τελευταί-
ων ετών.
Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους, η σεξουαλική επαφή, κυρίως ανάμεσα σε άνδρες, αποτελεί τον κύριο τρόπο μετάδοσης της λοίμωξης με τον ιό. H πιο υψηλή συχνότητα
λοίμωξης παρουσιάζεται στην ηλικιακή ομάδα των 25 έως 44 ετών, η οποία και συνιστά
το παραγωγικό δυναμικό της ελληνικής κοινωνίας. Aπό τα 485 νέα κρούσματα AIDS, που δηλώθηκαν φέτος, τα 391 (80,6%) ήταν άνδρες και 94 (19,4%) γυναίκες.
Oσον αφορά τον τρόπο μετάδοσης, το 47% των περιπτώσεων ήταν άνδρες που είχαν σεξουαλικές επαφές με άλλους άνδρες και το 24,3% ετεροφυλόφιλοι άνδρες. Στο σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί μέσω ετεροφυλοφιλικής σεξουαλικής επαφής, η πλειονότητα είναι γυναίκες. Πρόκειται για τη μοναδική κατηγορία μετάδοσης στην οποία ο αριθμός των γυναικών ξεπερνά τον αντίστοιχο των ανδρών.Μην αρχισω να βριζω τους ομοφυλοφιλους παλι.
Wow!
Αναρωτιεμαι τι διαολο αλλαξε και αρχισε ο ιος να αυξανεται παλι?
Το πρωτο πραγμα που μου΄ρεχεται στο μυαλο ειναι 'τα ανοιχτα συνορα' και το αποτελεσμα που εχει αυτο με τους foreigners που περνανε απο Ελλαδα, τωρα, περισσοτερο απο ποτε.
-
zardoz εισαι ωραιοςςςςςςςςς χωσεεεεεεεεεε
και πινω μπιρες πινω μπιρες πινω μπιρες
και χωνω ριμες χωνω ριμες χωνω ριμες
μεχρι το πρωι
το μικροφωνο υπο την κατοχη του σκαι
σα βομβα σκαει
κατεβαινουμε με το γαμηστερο κομματι που σε αφησε σακατη και σου εσπασε την πλατη
και ειμαι λιωμα
μα δεν τα παραταω ακομα
θα μπω μες στο μυαλο σου οπως ο π&&&&ος μες στο στομα.ΓΑΒΡΙΗΛ ειπα ριμα για χρημα
και σου μεινε το χρημα
ξεχασες τη ριμα
και οτι μαυτη
τρελη σχολη μαζι με τον αυνανιστη
η φαση ειναι ζητα νιπινω σφηνακια με τεκιλα
κ σβηνω την πικριλα
με την μπιρα
σε ενα κωλομπαρο χωμενος να χουφτωνω μια ρωσιδα
παλι μπηκα στην πριζα
μακρια απ'την πατριδα
ομως εσενα ρε αδερφι βρηκα -
λουλουδης και σκυε αντι να γραφουν ρημες
μεσα απο τσατ κανουνε cybersex
για να ποσταρουν ρήμες κανουνε πεντε μηνες
και σερνεται το τοπικ σαν βελοσολεξ -
Μήπως έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν και οι προφυλάξεις;;;
Εγώ από την πρώτη φορά που έκανα σεξ (και τώρα έρχεται εγκάθετο σχόλιο από τους άλλους, αλλά δεν πειράζει, μωρά είναι, δεν ξέρουν τι σημαίνει και ξεσκίζουν και ένα σοβαρό θρεντ) ήμουν φανατικός υπέρμαχος του προφυλακτικού. Μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει φορά που να το έχω κάνει χωρίς, και ούτε πρόκειται, αν δεν είμαι σίγουρος τόσο για μένα όσο και για την κοπέλα.
Από τον ευρύτερο φιλικό μου κύκλο, τουλάχιστον το 40-50% το κάνει χωρίς. Μάλιστα, αυτό δεν ξεκινά από το αγόρι με τις διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες, αλλά και από το κορίτσι, που δεν το ΑΠΑΙΤΕΙ.
Αλλά βέβαια, πιο σημαντικά είναι τα θρησκευτικά από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
-
ικε δεν εισαι ιμισκουμπρας
εισαι απομιμα
oυτε καν να νιωσεις δε μπορεις
την αληθινη τη ριμα
σε πιανω απο το χερι σα μικρο παιδακι
και υπουλα τ'αποβραδο
σε οδηγω σε ερημο παρκακι
σου βγαζω το αμανικο τη συριγγα σου βαζω
σε χωνω στον προκρουστη και σε πεταω στο βαζο
τη γκομενα σου χουφτωσα μα ειναι λιγο μπαζο
το σπιτι σου ανοιγω και σου κανω καζο -
egw tis rimes sas tis exw gia kritsini
pinw krasi k akouzw jazz ki as 8elei oti ginei
o logos pou ti rima argisa
kai den tin epostarisaitan epeidi sto spiti mou
kayto gkomenaki ir8e
ti mountza me tempera mou zitise
na valw se xartoni
san na pidaw apo mpalkoni
to exw ksexesei kai ponw
ma den kserw ti na kanw
to kratw omws ali8inw
kai esas sas klanw -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πόσα θύματα του AIDS θα σώσεις αμα δεν κοιμηθείς το βράδυ απο τη στεναχώρια σου?.
oσα θα σωσεις αν γραψεις damn σε ενα φορουμ στην ελλαδα..
αν δεν κοιμηθεις ενα βραδυ απο τη στεναχωρια σου σημαινει οτι σε προβληματιζει.
και ως γνωστον 1o βημα λυσης ενος προβληματος ειναι το συνειδητοποιησεις και να το παραδεχτεις.
ο προβληματισμος ειναι το προηγουμενο βημα πριν απο το να λαβεις δρασητεσπα μεγαλα παιδια ειστε
οσοι εχετε δυο δραμια μυαλο καταλαβαινετε σταντε τι εννοω
βαριεμαι να το αναλυσω αλλοSkye τι να σου πω?
Τουλαχιστον εγω εκανα τον κοπο και ανοιξα το θεμα, εκανα και ενα copy and paste κτλ. Εσυ αμεσως ηρθες και εφερες τον γνωστο αρνητικισμο σου σε ενα θεμα που δεν 'διψαει' για κατι τετοιο.
Τι κανω εγω για το θεμα HIV - AIDS?
OK.
Ειμαι μετοχος εταιριων που προσπαθουν να βρουν την λυση για αυτο. Δηλαδη τις βοηθαω οσο μπορω, αναλογα με την οικονομικη μου κατασταση.
Εσυ τι κανεις? (εκτος του να ειρωνευεσαι και να χτυπιεσαι με σουπερ αρνητικο τροπο?)
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Πόσα θύματα του AIDS θα σώσεις αμα δεν κοιμηθείς το βράδυ απο τη στεναχώρια σου?.
και ως γνωστον 1o βημα λυσης ενος προβληματος ειναι το συνειδητοποιησεις και να το παραδεχτεις.
ο προβληματισμος ειναι το προηγουμενο βημα πριν απο το να λαβεις δρασητεσπα μεγαλα παιδια ειστε
Τουλαχιστον εγω εκανα τον κοπο και ανοιξα το θεμα, εκανα και ενα copy and paste κτλ. Εσυ αμεσως ηρθες και εφερες τον γνωστο αρνητικισμο σου σε ενα θεμα που δεν 'διψαει' για κατι τετοιο.
OK.
Ειμαι μετοχος εταιριων που προσπαθουν να βρουν την λυση για αυτο. Δηλαδη τις βοηθαω οσο μπορω, αναλογα με την οικονομικη μου κατασταση.
Εσυ τι κανεις? (εκτος του να ειρωνευεσαι και να χτυπιεσαι με σουπερ αρνητικο τροπο?)
γραφω ριμες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
skye καραγκιόζη
μου εκλεψες τις ρήμες
και η χριστίνα μαραγκόζη
ραμαρει αυτό που είπεςδεξου τη σαν αντρας
τη ταπα αυτη του ΙΚΕ
και αλλο του γαβρληλη
το τοπικ μη χαλαςεκτός αν εισαι χιπης
μπουλης from san francisco
σαπιος παλιοκουμούνι
οπως ο μπαντυ Αλ
και τρως μαρούλια άπλυτα
γιατι είσαι λιμπεράλΥΟ
Fawwwwwk you're good!!!
-
gavriil1 lyse me mia aporia
an quote 8a kaneis ksexorista gia tin ka8e mia ! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
OK.
γραφω ριμες
Ακριβως.
HIV - AIDS (σελ. 1) - Ριμες (σελ. 2-106)