-
Έλα ρε Χάρη, που δεν ξέρεις....
Ροδακινόμηλο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ililias
βγαίνουν και σε γεύσεις αυτά τα σαπούνια;Βεβαιως.Και οταν θα'ρθει η ωρα να βγουν δια της φυσικης οδου τοτε η χεστρα σου θα γινεται ανθοπωλειο.
-
ΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!
-
Κακώς, γιατί το σαπούνι διαπερνά τους πόρους των λαχανικών και το τρώς τελικά!Όντως;!;
Γιατί διαφωνώ επί του θέματος με την κοπέλα μου που τα σαπουνίζει μέχρι αηδίας!
Βέβαια, έχει κάποιο νόημα αυτό; Απομακρύνει τις όποιες ουσίες; Διαλέγεις δηλαδή σαπούνι vs φυτοφάρμακo;
Οκ, ακούγεται αστείο, αλλά έχω άγνοια και ρωτάω μάλλον σοβαρά!
-
Ο.Τ.
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Απλυτα λαχανικα και φρουτα can be deadly. Εγω βαζω και σαπουνι στα φρουτα και πλυσιμο για 2 λεπτα. No kidding...Ας κοροϊδεύουν για το πλύσιμο, εγώ τα πλένω με απορρυπαντικό πιάτων και σφουγγάρι. Όσο περισσότερο φυτοφάρμακο φύγει τόσο καλύτερα. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν γίνεται καμιά ενημέρωση των παραγωγών για το πόσες μέρες πριν πρέπει να ψεκάσουν τα φρούτα (ώστε να μην είναι ενεργό το φυτοφάρμακο όταν το πουλήσουν) ούτε γίνεται κάποιος έλεγχος. Ακόμα ασφαλέστερο να τα ξεφλουδίζεις και ας χάνονται οι πολλές βιταμίνες της φλούδας. Αποφεύγω να τρώω τα αγαπημένα μου σταφύλια γι αυτό το λόγο.
Για τα φυστίκια που (αναγκαστικά) έρχονται σε επαφή με το έδαφος ή βρώμικα πανιά και πλαστικά που χρησιμοποιούνται στο μάζεμα: τα βακτηρίδια που βρίσκονται στο έδαφος δημιουργούν αφυδατοξίνες - ιδιαίτερα βλαβερές και τοξικές - όριο 10 ppb, ναι billion - είναι πολύ βλαβερές. Τα Αιγίνης (Αιγίνης όμως) δεν έχουν ούτε τα μαύρα σπόρια, τα άλλα ποιός ξέρει.
Τα βρώμικα με χώματα λαχανικά είναι ο κύριος λόγος που μπορεί κάποιος να κολλήσει τοξόπλασμα και όχι οι γάτες. Στις έγκυες γυναίκες το τοξόπλασμα προκαλεί μεγάλες βλάβες στο έμβρυο.
Πλύσιμο χεριών με σαπούνι ΤΑΚΤΙΚΑ. Ο κόσμος δεν πλένει τα χέρια του στις δημόσιες τουαλέτες (γιατί είναι 'βρώμικες' ) και τα χέρια που πιάνουν χερούλια, λεφτά κ.α. παραμένουν βρώμικα και είναι ο κύριος λόγος για εντεροϊώσεις. Πριν 40 χρόνια ο κόσμος έπλενε περισσότερο τα χέρια του και πολλές αρρώστιες εξαφανίστηκαν ενώ τώρα ξαναεμφανίζονται.
/Ο.Τ.Οι πλούσιοι δεν είναι παχύσαρκοι, κάνουν δίαιτα, πηγαίνουν στο γυμναστήριο και ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ. Το κάπνισμα και η παχυσαρκία είναι αρρώστιες των φτωχών και της μεσαίας τάξης. Να δω πότε θα τα εμπεδώσω αυτά.
-
Απλυτα λαχανικα και φρουτα can be deadly. Εγω βαζω και σαπουνι στα φρουτα και πλυσιμο για 2 λεπτα. No kidding...
Κακώς, γιατί το σαπούνι διαπερνά τους πόρους των λαχανικών και το τρώς τελικά!
Με αυτη την λογικη οταν ειναι στο χωμα και περνανε καθες λογης ζωντανα και κανουν την δουλεια τους τοτε τα τρωμε ολα. Εγω θα τους ριξω ενα πλυσιματακι. Στην πραγματικοτητα μια σταγονα σαπουνι στο διπλο νεροχυτη (ενας με νερο και μια σταγονα σαπουνι και ενας με απλο νερο). Σε 2-3 λεπτα εχουν πλυθει τα παντα. Η περισσοτερη δουλεια γινεται με την τριβη παρα με το σαπουνι. Ποτε δεν αισθανθει γευση σαπουνιου αλλα βεβαια δεν τρωω την φλουδα.
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ο μέσος όρος ζωής μας σε σχέση με τίς υπόλοιπες δυτικές χώρες γνωρίζουμε που βρίσκετε;
Ακολουθει ανοδική η πτωτική πορεία;Απο οτι θυμαμαι ειναι αρκετα υψηλα, ειδικα για τις γυναικες.
Έχω την πεποίθηση ότι οι πρόσφατες έρευνες έλεγαν 81 για τις γυναίκες και 79 για τους άνδρες με πτωτική τάση λόγω αλλαγής της διατροφής και απομάκρυνσης από την παραδοσιακή κουζίνα.
-
O.T.
Η υπερβολική προσπάθεια αποφυγής βακτηρίων και μικροοργανισμών κάνει τον οργανισμό απίστευτα ευάλωττο.
Όποιος πιστεύει ότι ο οργανισμός δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με κανένα μικρόβιο κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ο οργανισμός ΠΡΕΠΕΙ να έρχεται σε επαφή και με μικροοργανισμούς και με μικρόβια γιατί έτσι γίνεται πιο ισχυρός (μην μου αντιπαραθέσετε υπορβολές χολέρας απλυσιάς).
Η μικροβιοφοβία οδηγεί σε ασθενικούς ανθρώπους.
/Ο.Τ.
-
Άλλο να πλένεις τα πάντα με σαπούνι και άλλο να χρησιμοποιείς αντιβακτηριδιακό σαπούνι (φοβερή βλακεία).
-
Να πω κι εγώ την γνώμη μου ;
Βαμβακέλαιο , σογιέλαιο , καλαμποκέλαιο , ηλιέλαιο και άλλα ....έλαια , βάλθηκαν να αντικαταστήσουν το απόλυτο λαδάκι ελιάς του Θεού . Χτυπιόμαστε μέχρι κάτω που ένα κιλό μήλα έχουν 1.00 έως 1.50 ευρώ , αλλά δεν μας πειράζει που ένα παγωτό 'πύραυλος' έχει 1.70 ευρώ . Είμαστε η πρώτη σε παραγωγή κομπόστας στον κόσμο και η τελευταία σε κατανάλωση . Και είναι πιο νόστιμη και θρεπτική η κομπόστα από τα συσκευασμένα γλυκά , κρουασάν κλπ.
Η βελτίωση της ποιότητας της διατροφής γίνεται σταδιακά αντικαθιστώντας με λιγότερο βλαβερά τρόφιμα τα υπάρχοντα . Όσο βλαβεροί κι αν είναι οι ξηροί καρποί , είναι προτιμότεροι από γαριδάκια ή snaks . Ένας long life χυμός είναι προτιμότερος από ένα ζαχαρούχο αναψυκτικό. Φυσικά απόλυτα σωστή διατροφή δεν υπάρχει αλλά με μικρές και πολλές βελτιώσεις έρχονται μεγάλα αποτελέσματα .Υ.Γ Όσο για το βραδυνό .... μ'έχουν καταστρέψει οι 'κακές παρέες ' και τα τσιπουράδικα .
-
το κακο ειναι οτι μου αρεσει πολυ το κρεας ακομη ειμαι ενταξει σε αναλογια υψους/βαρους αλλά ως λατρης του κρεατος δεν ξερω για ποσα χρονια ακομη θα ειμαι.
-
-
γινετε να βαλουν μπροστα σου μια κοντρα μοσχαρισια ψημενη στα καρβουνα και να μην παρεις ενα ........μεζε; γινετε;......δεν γινετε.........
-
Ο χρήστης kreas έγραψε:
γινετε να βαλουν μπροστα σου μια κοντρα μοσχαρισια ψημενη στα καρβουνα και να μην παρεις ενα ........μεζε; γινετε;......δεν γινετε.........καλα ρε φιλος
που μενεις να ουμ κ σου βαζουν στη μουρη μοσχαρισιες ψημενες
αμα ειναι να ερθω να μεινω κ εγω εκει.. -
πηγαινε Γλυφαδα ειναι μια οδος (δεν θυμαμαι πως λεγετε) στο κεντρο ειμαι σιγουρος οτι την ξερετε, εκει ψηνουν στα καρβουνα και ειναι λογικες οι τιμες. παρτε μια κοντρα μοσχαρισια στα καρβουνα, μια πατατες, χορτα και θα με θυμηθειτε
-
εγω θελω σουτζουκακι
-
μπα.......δεν λενε πολλα τα σουτζουκακια. εαν δεν μυρισεις το κρεας να ψηνετε στα καρβουνα, δεν κοψεις με το μαχαιρι την ζουμερη μπριζολα, δεν νιωσεις το μαλακο κρεας .......δεν εχει νοημα.
οτι δεν εχει κρεας δεν ειναι φαϊ -
φαι ειναι βασικα ο,τι φτιαχνει η μαμα μου..
ολα τ'αλλα που λες ειναι υποκαταστατα
ακομα και νερο στο ποτηρι να μου βαλει θα ειναι πιο ωραιο απο το δικο σας νερο
-
ουτε εμενα μου αρεσουν τα άλλα φαγητα που πουλανε εξω π.χ. σουβλακια, πιτσες, κρεπες, παστιτσιο κτλ κτλ μονο οι μπρι(τ)ζολες στα καρβουνα τα κοτοπουλα τα παϊδακια στα καρβουνα.
-
τι λες ρε συ σουβλακι μετραει ασχημα.. νταξ τα αλλα πιτσες μπεργκερ κλπ που λες αστα για τις φλωρατζες τους ξενους να ουμ
σουβλακι ρισπεκτ (κ εχω να φαω απο το καλοκαιρι γιατι εδω δεν εχει )
Παχυσαρκια στην Ελλαδα