-
Σε 307 προ facelift, προβληματικά ντούι μπροστινών φλας.
Αρχικά, δεν κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα το λαμπάκι του φλας να μην ανάβει. Στην πορεία και καθώς φθείρονται περισσότερο, δεν ανάβουν καθόλου. Αντικατάσταση με καινούρια ενισχυμένα , με κόστος περίπου 7 euros (τα δύο) -
Clio II 1.4 5θυρο 2004:
Στα 'ψιλά': -'φτωχή' ποιότητα βαφής (για τα λεφτά που πλήρωσα...): 'σπασίματα' του χρώματος σε διάφορα σημεία της οροφής (εκεί που ενώνονται με τις κολώνες) από πολύ νωρίς, 'τρεξίματα' του χρώματος σε ορατά ή μη σημεία.
- Το μπροστινό σποϊλεράκι και ο πίσω προφυλακτήρας (στο κάτω μέρος του) πετσικάρισαν από τη ζέστη (μάλλον...). Το 'χω δει και σ' άλλα Clio.
- Οι μπροστινές πόρτες έχουν αποκτήσει κάποιες κάθετες μικρές 'γουβίτσες', λόγω παραμόρφωσης του αμαξώματος από στρεβλώσεις (γελοία στρεπτική ακαμψία ελέω 5 θυρών, 'ελαστικό' αμάξωμα λόγω ανάγκης να στουκάρουμε μ' ασφάλεια, don't know...). Το 'χω δει και σ' άλλα.
- Στραβοτοποθετημένα (από τότε που το αγόρασα): πλαστικά στην κεντρική κονσόλα, καπάκι ντουλαπακίου ταμπλό και το ίδιο το καπώ (!). Τα πρώτα δύο ΔΕΝ διορθώνονται (κατά RenKa και Mobility), εκτός αν τοποθετηθεί άλλο 'καβούκι' ταμπλό (και πάλι, είπαν, μπορεί να μην 'κάτσει' καλά και το νέο 'καβούκι')... Να μου λείπει το βύσσινο. Το δεύτερο διορθώθηκε. Και σ' άλλα (καινούρια) Clio (εκείνη την περίοδο, τα 'δα με τα μάτια μου) τα ίδια...
- Ενώ δεν ακούγεται τίποτε άλλο από το εσωτερικό, κάποιος απροσδιόριστος και πολύ εκνευριστικός τριγμός (προερχόμενος από την περιοχή του τουιτερακίου-...-έως αριστερού καθρέπτη) εμφανίστηκε στο πρώτο εξάμηνο. Λύση: αύξηση της έντασης της μουσικής, αναμονή αλλαγής του καιρού κλπ.
- 'Τακ' από το τιμόνι (κάπου το ΄χουμε ξαναγράψει παλιότερα...) στο (μαλακό) 'τέρμα' στρίψιμο: ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!
- Καμμένο ένα ή δύο από τα λαμπάκια του τρίτου 'στοπ'. 'Εχω δει πολλά άλλα στο δρόμο να 'χουν κυριότερες λάμπες καμμένες...
Στα 'χοντρά': -στους πρώτους 18 μήνες ζωής (και 9500 περίπου χλμ.) άρχισε ν' ακούγεται το ρουλεμάν της αντλίας νερού. Στα μέσα Ιουλίου 2006 (10300 χλμ. περίπου) αλλάχτηκε η ολόκληρη η αντλία νερού στα πλαίσια της εγγύησης (εκτός εγγύησης θα κόστιζε σχεδόν τα 2/3 του μισθού μου...). Μόνο στο δικό μου εμφανίστηκε τόσο νωρίς (απ' ό,τι μου είπαν...).
- Η ανάρτηση αρχίζει να 'κοπανάει' περισσότερο. Έχοντας πάντα τις εργοστασιακές πιέσεις στα λάστιχα και προσέχοντας τις λακούβες, δεν ανέχομαι ούτε να περάσω έξω από αμορτισερομετράδικο (ή μήπως θα 'πρεπε;)...
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, δεν έχω καν υπόνοιες για βλάβες τύπου 'πολλαπλασιαστή Sagem' ή 'γρύλλου παραθύρου' κλπ. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα (12000 χλμ.), σωστά;
-
Σωστα
Τι μου θύμισες τώρα.Το παράδειγμα που θα φερω δεν είναι ενδεικτικό γιατί αγοράστηκε από εταιρεία που μίσθωνε αυτοκίνητα σε φαρμακευτικες εταιρείες και το φιλαράκι μου το αγόρασε κοψοχρονια για να βγάλει την φοιτητική του ζωή αλλά από τις βλάβες το πούλησε άρον άρονΠρόκειται για το Μεγκαν κουπε το φειςλιφτ 1.4 με τα 100 άλογα και αγοράστηκε με 40.000χιλιομετρα στο κοντερ για 5.000 Ευρώ το 2003 όταν οι αντίστοιχες τιμες στην αγορά κυμαίνονταν στα 10.000-11.000
Λοιπόν έχουμε και λεμε
Παραθυρο οδηγού δεν ανεβαινε μόνο του παρα μόνο με τη βοήθεια του χεριού
Χαλασμενο μοτεράκι για τους υαλοκαθαριστηρες
Δεν λειτουργούσε η υδραυλικη υποβοήθηση του τιμονιου
Πολλαπλασιαστες(το αμάξι δεν κρατούσε με τίποτα ρελαντι χτυπούσες άνετα φραπεδάκι μέσα στο αυτοκίνητο από το κούνημα
Λάμπες καμένες αρκετά συχναΟταν το αγόρασε όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια και μέσα σε 1,5 χρόνο παρουσιασε όλα αυτά τα προβλήματα.Φυσικα το περίμενε οτι το αμάξι θα ήταν καρασχισμένο αλλά και τα 5000 ήταν πάρα πολύ λίγα για την αγορα του αυτοκινήτου
Το έδωσε σε έναν μαντρα 5.000 στα Γιαννενα χωρις να διορθώσει κανενα προβλημα και αφού το εφτασε 75.000 χιλιόμετρα
Από οτι μου είπε το είδε μετά στη μάντρα να πουλιέται προς 8000 στα Γιαννενα -
Ο χρήστης heras έγραψε:
toyota mr2.yπερβολικη καταναλωση λαδιου κ καταστροφη κινητηρα.το 90% των mr2 apo το 2000-3 εχουν αλλαξει τουλαχιστον 2 μοτερ.υπαρχουν κ καποιοι που εχουν αλλαξη πανω απο 6!!!επισημα η toyota δεν εχει δωσει εξηγηση γιαυτο.καποιοι λενε οτι ειναι απο αστοχια υλικου των προκαταλυτων κ αλλοι λογω κακης ψυξης του κινητηρα.μετα το 2003(facelift)λεγεται οτι διορθωσαν το προβλημα.το δικο μου εχει αλλαξει 1 φορα.ολα καλυπτονται απο την εγγυηση της toyota η οποια παραταθηκε για +1χρονο(συνολο 7)μονο κ μονο γιαυτοΕχω εγω mr2 με 90 χιλ και ποτε δεν εχει σπασει το μοτερ μου ουτε σε αρκετα ατομα που γνωριζω που εχουν κανει 120-130 χιλ ..τωρα εσυ εαν βρηκες κανενα σκισμενο με 15-16 χιλ που καιει λαδακι...οτι πληρωνει παιρνεις!!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
toyota mr2.yπερβολικη καταναλωση λαδιου κ καταστροφη κινητηρα.το 90% των mr2 apo το 2000-3 εχουν αλλαξει τουλαχιστον 2 μοτερ.υπαρχουν κ καποιοι που εχουν αλλαξη πανω απο 6!!!επισημα η toyota δεν εχει δωσει εξηγηση γιαυτο.καποιοι λενε οτι ειναι απο αστοχια υλικου των προκαταλυτων κ αλλοι λογω κακης ψυξης του κινητηρα.μετα το 2003(facelift)λεγεται οτι διορθωσαν το προβλημα.το δικο μου εχει αλλαξει 1 φορα.ολα καλυπτονται απο την εγγυηση της toyota η οποια παραταθηκε για +1χρονο(συνολο 7)μονο κ μονο γιαυτοκαι εγω εχω mr2 και δεν εχει καψει σταγονα ποτε.Αυτες οι γενικευσεις καλο ειναι να μενουν για προσωπικη καταναλωση και ειδικα οταν μπλεκεται το ονομα μεγαλων αυτοκινητοβιομηχανιων και λεγονται ανακριβειες, πρεπει να ελεγχονται απο τους διαχειριστες και να απομονωνονται. 90% διαβασα, στανταρ οτι σπανε διαβασα, 6 μοτερ διαβασα
-
Xsara vts 1.6 2002 μοντέλο.
- δύο φορές γρύλος τζαμιού οδηγού (γι' αυτό κιεγώ πήρα skoda τώρα-έχω καλή προϋπηρεσία )
- διακόπτης φλας.Δεν άναβε το αριστερό φλας.Ήθελε άλλαγμα όλος ο διακόπτης και περίμενα 3 μήνες ανταλλακτικό .
- ένα πρωί με άφησε από μπαταρία.Με το δίκιο του βέβαια,γιατί πριν κάτι μήνες είχα μείνει τελείως λόγω ακινησίας .Βέβαια είχαν περάσει σχεδόν 10 μήνες από τότε και δεν έδειχνε ύποπτα σημάδια (πέραν ενός μικρού 'ζορίσματος' όταν έβαζες μπροστά).Όταν λοιπόν μπήκα στο βενζινάδικο,το έσβησα για να βάλω βενζίνη και μετά δεν ξαναπήρε,μου έκανε εντύπωση...
- από τα 20k χλμ έτριζε όλο το αμάξι σχεδόν.Ειδικά το χειμώνα.Απαράδεκτη ποιότητα συναρμογής πλαστικών.
- το κάθισμα του οδηγού ξεκούμπωνε από τη θέση του σχετικά εύκολα.Ήθελε να να κάνεις μπρος-πίσω το σώμα σου με δύναμη για να ακουστεί το τελικό 'κλατς' και να κουμπώσει με ασφάλεια
- απαράδεκτο κιβώτιο.Από την πρώτη μέρα μέχρι τα 60k που το πούλησα τελικά:
α)η όπισθεν έτριζε πάντα και κάποιες φορές δεν την έπαιρνε και σωστά.
β)η 1η για να μπεί (είτε ζεστό το αμάξι είτε κρύο δεν έκανε καμία διαφορά) ήθελε ΔΥΝΑΜΗ.Μιλάμε δεν έμπαινε με τίποτα.Δεν πρόλαβα να αλλάξω βαλβολίνες γιατί το πούλησα για να δω αν θα βελτιωνόταν η κατάσταση.Κιέκανε κιένα 'γκαπ' στο κούμπωμα.
γ)κατέβασμα τρίτης με πάνω από 3500-4000 στροφές ομοίως με (β).Το ίδιο κιαν από νεκρά πήγαινες να βάλεις τρίτη με π.χ. 60 χλμ.
δ)σπανιότερα (αλλά συνέβαινε αραιά και που) σκάλωνε λίγο και η 2α και η 5η
Νομίζω πως το πολύ σφιχτό κιβώτιο ήταν γενικό πρόβλημα στα Σιτροέν πάντως.Και ήταν κάτι που μάθαινες να ζεις με αυτό...
-
PUNTO 1.8 hgt (προβληματα που εχουν παρουσιαστει σε μεγαλο αριθμο αυ/των)
-προβλημα στον μεταβλητο χρονισμο,οταν βαζεις μπροστα την μηχανη για 15 δευτερα περιπου ακουγεται σαν diesel , το εχουν παρουσιασει σχεδον ολα τα μοντελα με το συγκεκριμενο μοτερ στα 40,000 -50,000 κμ ( barchetta, stilo ktl).
-προβλημα στο μοναδα ηλεκτρικης υποβοηθησης του τιμονιου (χανεις την υποβοηθηση)
-σπιραλ εξατμησης (ακουγεται ενα κροταλισμα γυρω στι 3,000 rpm, κατω απο το μοτερ.)
-βασεις μηχανης (κοβονται σχετικα ευκολα) .το προβλημα ειναι εμφανες οταν σε ανηφορικο/κατηφορικο δρομο δεν σου βγαζει ευκολα απο το κιβωτιο την 1η η 2η ταχυτητα
-ΠΡΟΣΟΧΗ (σε αρκετα αυτ/α ) παρουσιαστηκε αυξημενη καταναλωση λαδιου λογω ελλατωματικων ελλατηριων. (οταν λεμε αυξημενη απο το MAX -MIN μεσα σε 3,500 κμ).
-τριγμοι απο τα πισω καθισματα κρααααακ,
-στα εμπρος φωτα περναει υγρασια με αποτελεσμα να θαμπωνουν
-
IBIZA 14. SPORT 101HP ΜΟΝΤΕΛΟ 2001
Παρουσιάστηκαν τα παρακάτω:- 5000 χλμ. Εντονοι θόρυβοι λόγω έλλειψης μονωτικού υλικού στην ηλιοροφή από το εργοστάσιο (διορθώθηκε στα πλαίσια της εγγύησης μετά από προσάθειες του συνεργείου διάρκειας 2 εβδομάδων)
- 14000 χλμ Βραχυκύκλωμα του αισθητήρα στροφών με αποτέλεσμα να βγάλει κόφτη στροφών στις 4500 σαλ (περίπου όπου και εμφανίζεται η μέγιστη ροπή) και φυσικά (βλ. Νόμος του Μέρφυ:twisted: ) αυτό παρουσιάστηκε με τρίτη στο κιβώτιο κατά την διαδικασία προσπεράσματος. Ευτυχώς δεν ερχόταν αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα.
Πριν από αυτό άναβε συνεχώς η λυχνία EPC (ηλεκτρονικό γκάζι) αλλά στο συεργείο δεν μπορούσαν να βρούν τίποτα μια και η λυχνία δεν παρέμενε αναμένη ώστε να υπάρχει ένδειξη. - 31000 χλμ. Αλλαγή δίσκου - πλατώ. Δεν θα έλεγα ότι φταίει ο τρόπος που οδηγώ. Στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (Starlet 1.3 12v mod. 1991 ) αλλαξα στο 114000 χλμ (!!!!). Στην συνέχεια έμαθα για με γενικότερη ευαισθησία των αυτοκινήτων του ομίλου στο θέμα....
- 45000 χλμ. κάηκε η ασφαλειοθήκη που βρίσκεται στο χώρο της μηχανής. Η αιτία είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε πηγή θερμότητας και λιώνουν τα πλαστικά με την πάροδο του χρόνου .
-
να μην πω και για τους γρύλους των παραθύρων
-
Το αγαπημένο μου FIAT PUNTO Sporting μοντ. 02/99
Πάρα πολλοί τριγμοί, ιδίως μετά τα πρώτα 10.000χλμ
Αλλαγή ψυγείου στις 70.000χλμ.
Αλλαγή μπουζοκαλώδια στις 75.000χλμ.
Μετά τις 50.000χλμ έκαιγε περίπου ένα λίτρο λάδι ανα 2000χλμ.!!!
Μετά τις 80.000χλμ. δεν έβγαζε κάρτα καυσαερίων (ο λόγως άγνωστος)Μου είπανε απο (εξουσιοδοτημένο συνεργείο) ότι θέλουνε να το αφήσω μέσα μια μέρα για να το κοιτάξουνε. . .
Το κακό είναι ότι το έδωσα το Νοέμβριο του 2003 σε μάντρα και ούτε που ενδιαφέρθηκαν να το τσεκάρουν. . .Απλά το οδήγησαν και συμφωνήσαμε στα €5500. Πρόσέχετε τι αγοράζετε!OPEL CORSA C SPORT μοντ. 08/2003
Τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει είναι 94.000
Το μοναδικό πρόβλημα μέχρι σήμερα είναι η κρεμαγιέρα. . .
Έχει αλλαχτεί 2 φορές και παρόλα αυτά συνεχίζεται ο θόρυβος.Αμάξι οικογενειακό
ΤΟΥΟΤΑ CARINA E 12/94 (κατασκευή Αγγλία)
Δυνατός και πρόθυμος κινητήρας. Αδιάφορο σύστημα διεύθυνσης.
Τέρας αξιοπιστίας
Να σημειώσω ότι στο εν λόγω αυτοκίνητο μάθαμε να οδηγούμε εγώ με τον αδερφό μου, με ότι αυτό συνεπάγεται. . .
185.000χλμ. πρώτη φορά που μας πήγε σε συνεργείο για αλλαγή αντλίας νερού.
205.000χλμ. ψυγείο
235.000χλμ. βάσεις κινητήρα (χρήση του αυτοκινήτου και σε αγροτικούς δρόμους και εργασίες. . . )
270.000χλμ. Άρχισε η κατανάλωση λαδιού 1λίτρο / 3.000χλμ -
Astra G Elegance 2000
- 45.000 Km αντλία νερού
- 100.000 Km βουλωμένα μπεκ από προβληματική βενζίνη (σε ένα καλοκαίρι γλύτωσα 120
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
το 90% των mr2 apo το 2000-3 εχουν αλλαξει τουλαχιστον 2 μοτερ.υπαρχουν κ καποιοι που εχουν αλλαξη πανω απο 6!!!Μπορείς να μας αναφέρεις και την πηγή απο την οποία άντλισες τα στοιχεία αυτά?
-
Σύρμα;
-
λες?
-
Λέω...
-
θα δειξει συντομα...
-
A. 4xHYUNDAI MATRIX 2005
ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 48000 ΕΩΣ 55000 ΧΛΜ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΧΡΗΣΗΣΣΕ ΟΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
- ΕΛΑΣΤΙΚΑ (ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ) ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ (25000) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ
- ΜΑΚΤΡΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ ΣΤΑ 45000 ΧΛΜ (ΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ)
- R/CD ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
- ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΑΝ ΠΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ, ΤΟ SERVICE ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!
- ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡΟΜΕΤΡΟ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ)
- Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΓΚΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΦΘΑΡΜΕΝΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (..ΚΑΙ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΕΝΑ GOLF PLUS TSI)
- ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ) ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ!!!. ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΑ SERVICE ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ
- ΕΣΠΑΣΕ ΜΙΑ ΓΡΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΩ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ!!!
ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ / ΔΕΝ ΤΡΙΖΟΥΝ / ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ
Β. 2xMAZDA 323 1.5 2000
ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 140000 ΧΛΜ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΑ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ 45000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΟ
ΒΛΑΒΕΣ- ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΤΑΖΕΡΑΣ 2 ΦΟΡΕΣ (ΣΤΟ 140000)
- ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΦΩΤΑ, ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΤΑ 110000 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΣΤΟ 140000)
- ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΟΙΟ... 5 (ΠΕΝΤΕ) ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟΣ, ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΝΕΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΟΣΤΟΣ 17Ε/ΤΕΜ !!!) (ΣΤΟ 140000)
- ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΚΟ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ) R/C ΣΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΟΤΑΝ ΤΕΛEΙΩΣΕ ΤΟ LEASING ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΤΡΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΓΕΡΝΟΥΝ, ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΝΕ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΟ.
Γ. 2xATOS (1 FUN 2000 ME 65000 ΧΛΜ +1 PRIME 2002 ΜΕ 39000)
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ATOS FUN
- ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ AIR CONDITION ΣΤΑ 40000 ΧΛΜ
- ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 60 ΧΛΜ
- ΑΠΟ ΝΕΟ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1/4
- ΒΑΣΕΙΣ ΕΤΑΖΕΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ!!!
- ΔΙΣΚΟΣ ΠΛΑΤΩ ΣΤΑ 60000 ΧΛΜ (ΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑ)
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ATOS PRIME
- ΠΙΣΩ ΕΤΑΖΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΚΟΥΒΑ - ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ VELCRON ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ
- ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ) ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ
- Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 20000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΕΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ FUN ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΑΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
- ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΩ!!! ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ 'ΠΕΦΤΟΥΝ' ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΦΙΞΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ!!!
Δ. COROLLA 1.4 SEDAN 2000, ME MONO ΟΜΩΣ 12000 ΧΛΜ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ- ΑΠΕΙΡΕΣ (ΛΟΓΩ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ) ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ (ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ....
ΟΔΗΓΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ (GRANDE ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΙΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. ΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ 88-00 ΑΠΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. -
Οpel Corsa C, 1000cc μοντέλο 2003
-
Αλλαγή παλάντζας πρώτης-δευτέρας στα πλαίσια της εγγύησης στα 45.000κμ Αυτό εγινε μετα απο δυσκολία στο να μπέι η πρώτη.
-
Βάση μηχανής στα 68.000κμ. Αλλαγή στα πλαίσια της εγγύησης στην Οπελ Δρόμων.
-
Ενας τριγμός, που δε μπόρεσα ποτέ να τον εντοπίσω από πίσω αριστερά και μάλλον ήταν από την καμπίνα.
Αυτάαααα.. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε τον Ιούλιο με 73.000κμ.
**
Citroen Xantia, 1600cc, Mοντέλο 1995**-Τσιμούχες παραθύρων οδηγού στα πρώτα κμ. Εγγύηση.
-Αισθητήρας ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών στα 10.000κμ. Εγγύηση
-Αλλαγή διακόπτη μηχανής στα 120.000κμ. Το αυτοκίνητο εν κινήσει άναβε όλα τα λαμπάκια του ταμπλό, έσβηνε το ραδιόφωνο και δεν μπορούσες να κατεβάσεις τα παράθυρα (!).
-Αλλαγή τρόμπας υψηλής πίεσης στα 190.000κμ με καινούργια γνήσια.
-Αλλαγή αισθητήρα θερμοκρασίας νερού στα 202.000κμ. Κομπιάσματα και τα λοιπά.
-Πρέπει να αλλαχτούν τα ελατήρια των βαλβίδων για τα λαδάκια. Καίει λίγα.
-Αλλαγή κεφαλής υδραυλικού τιμονιού λόγω διαρροής στα 205.000κμ
-Δακρύζει η τσιμούχα του κάρτερ και θα αλλαχθεί με την πρώτη ευκαιρία.
-Αλλαγή μηχανισμών παράθυρου οδηγού 1 φορά (μερικές μέρες μετά από το ακούμπημα ενός ταρίφα)
-Αλλαγή πολυδιακόπτη φλας - φώτων στην εγγύηση στα πρώτα 15.000κμ αν θυμάμαι καλά.-ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΑΚΟΜΑ!!!!Και περναει κάθε μέρα από την τρύπια Λ.Σπάτων...
Το αυτοκίνητο έχει 212.000κμ και συνεχίζουμε κούφια η ώρα!! Το σασί είναι οκ, δεν εχει παρει σοβαρό τρακάρισμα, περα απο προφυλακτήρες που εχουν αλλαχθεί και οι 2 και μια ελάχιστα βαθουλωμένη πόρτα.Στα παραπάνω αναφέρω περιέργες φθορές και όχι φυσιολογικές φθορές (πχ συμπλέκτης στα 130.000κμ κτλ)
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
**
Citroen Xantia, 1600cc, Mοντέλο 1995**...Το αυτοκίνητο εν κινήσει άναβε όλα τα λαμπάκια του ταμπλό, έσβηνε το ραδιόφωνο και δεν μπορούσες να κατεβάσεις τα παράθυρα (!)...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
**
Citroen Xantia, 1600cc, Mοντέλο 1995**...Το αυτοκίνητο εν κινήσει άναβε όλα τα λαμπάκια του ταμπλό, έσβηνε το ραδιόφωνο και δεν μπορούσες να κατεβάσεις τα παράθυρα (!)...
Αυτοκίνητο με προσωπικότητα φίλτατε...
Ομαδοποιημένα προβλήματα των οχημάτων μας - Γράψε κι εσύ!