-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Με το BMW θα πάω μάλλον κ δε γ@μ+×ται, ότι κάτσει. Στην τελική τί την πληρώνουμε την ασφάλεια κλοπής ?
Ισχύει πανευρωπαϊκά η ασφάλεια κλοπής;
Ισχύει ελεγμένο
Καλά να περάσεις Πέτρο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το BMW θα πάω μάλλον κ δε γ@μ+×ται, ότι κάτσει. Στην τελική τί την πληρώνουμε την ασφάλεια κλοπής ?
Ισχύει πανευρωπαϊκά η ασφάλεια κλοπής;
Ισχύει ελεγμένο
Καλά να περάσεις Πέτρο!!!
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη, αν κ έχουμε ΔΡΟΜΟ μπροστά για τον Σεπτέμβριο.
Εδώ πέρα όλοι έχουν τρελαθεί με κάτι ταξίδια σε Καραϊβική, Μαλδίβες, Μαδαγασκάρη, Σεϋχελες (με τρέλες ), κ δε συμμαζεύεται... Προσωπικά προτιμώ ακόμη πιο ευρωπαϊκούς προορισμούς.γενικά όπως κ σε όλους η καθημερινότητα κουράζει, κάθε Σάββατο ματς με την ομάδα, εξετάσεις για υποειδικότητα-εξειδίκευση κτλ. Γμσ τα. Σήμερα αργία εδώ πέρα, κ πάλι πρέπει να κάνω κάποιες εκκρεμότητες. Χθες πριν φύγω, επείγουσα εισαγωγή μια ηλικιωμένη 6 φορές χειρουργημένη στη σπονδυλική, με εμφυτευμένο σύστημα ηλεκτροδίων στην σπονδυλική (25.000€ παρακαλώ ). Ας τα να πάνε... Οπότε κάπου κάπου πρέπει να αλλάζουμε παραστάσεις.
-
καλησπερα στην παρεα,
πηγα πριν μια βδομαδα ενα ταξιδακι ΜΙΛΑΝΟ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. φαγαμε μια κληση για παράνομο παρκάρισμα απο την τοπικη αστυνομια του Μιλανου. μικρο ποσο- 28,9 αλλα δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε πως πληρωνετε γιατι ειναι ολα στα ιταλικα. Θα μου ερθει λετε με προσαυξηση? ειχαμε νοικιασει με sixt.
-
Πραγματικά ρε Πέτραν όταν διαβάζω ποστσ με την καθημερινότητα σου με πιάνει σύγκρυο
-
Ο χρήστης Eki_13 έγραψε:
καλησπερα στην παρεα,πηγα πριν μια βδομαδα ενα ταξιδακι ΜΙΛΑΝΟ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. φαγαμε μια κληση για παράνομο παρκάρισμα απο την τοπικη αστυνομια του Μιλανου. μικρο ποσο- 28,9 αλλα δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε πως πληρωνετε γιατι ειναι ολα στα ιταλικα. Θα μου ερθει λετε με προσαυξηση? ειχαμε νοικιασει με sixt.
με ειχαν γραψει κι εμενα στο Μιλανο.
Με νοικιαρικο και αν καταλαβα καλα μπηκα σε δρομο που δεν επιτρεποταν στο ιστορικο κεντρο της πολης (GPS )
Μου ηρθε χαρτι απο την εταιρια που νοικιασα οπου ειχαν φωτοτυπια την κληση και ζητουσαν εξουσιοδοτηση για να παρουν τα χρηματα απο την καρτα.Τους απαντησα θετικα, αλλα το ποσο δεν το πηραν ποτε
-
Πέτρο καλά να περάσεις και καλη ξεκούραση.
Sent from Corsair's brick
-
καποιος να απαντησει? αν ερθει προστιμο και δεν το πληρωσω τι γινεται? μπορουν να με υποχρεωσουν καπως?
-
Ο χρήστης Eki_13 έγραψε:
καποιος να απαντησει? αν ερθει προστιμο και δεν το πληρωσω τι γινεται? μπορουν να με υποχρεωσουν καπως?Μια φορά με είχανε γράψει στο Como.
Ήρθε λοιπόν μια ειδοποίηση (στα Ιταλικά) ότι θα κρατηθούν χρήματα από τη πιστωτική μου. Και όντως έγινε μετά από ένα μήνα. Επειδή όμως δεν είχα βρει κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο, έκανα decline τη συναλλαγή και η Alpha bank μετά από 2 μήνες μου επέστρεψε τα χρήματα.
Σε μια άλλη περίπτωση, στο Μιλάνο ενώ μας είχαν πει ότι το αυτοκίνητο είχε πληρωμένα διόδια για να μπει στο κέντρο, μας ήρθε κλήση. Αυτή τη φορά μας ζητούσε να τη πληρώσουμε με έμβασμα. Έστειλα ξεχεστήριο μέιλ στη hertz, το αγνοήσαμε και δεν ξανάρθε κάτι.
Νομίζω λοιπόν ότι δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν.
-
το θεμα ειναι οτι αυτο που υπεγραψα στη sixt λεει οτι θα πληρωθουν απο την πιστωτικη τα προστιμα. Αλλα τους εστειλα mail και μου ειπαν οτι στην πιστωτικη χρεωνουν 40Ε για να δωσουν τα στοιχεια μου στις αρχες και οχι το προστιμο. το προστιμο θα ερθει στο σπιτι και πρεπει να το πληρωσω αλλιως. να υποθεσω πως αν δηλωση κλοπη καρτας αυριο για να μου βγαλπυν καινουργια , μετα δεν θα μπορουν να με χρεωσουν ετσι? η τζαμπα κοπος?
-
δηλαδή εάν δηλωσεις κλοπή της κάρτας δεν θα ερθει ο αναλυτικος με τις τελευταιες κινήσεις της στο σπιτι σου?
μεσα στις οποίες κινήσεις θα είναι προφανώς και η ενοικίαση από την sixt?
και btw, σε χρεωνουν για να σε...ρουφιανέψουν στις αρχές??? -
ναι ετσι μου ειπαν.40Ε για το ρουφιανεμα.
το θεμα ειναι οτι αυτοι εχουν κρατησει τα στοιχεια της καρτας μου απ οτι καταλαβα. και την χρεωνουν οποτε θελουν.
αμα δηλωσω κλοπη, η καρτα θα αλλαξει, αρα αν πανε να με χρεωσουν λογικα θα παρουν τα ..
σωστα?
τι εννοεις με τον αναλυτικο? -
Ο χρήστης Eki_13 έγραψε:
καποιος να απαντησει? αν ερθει προστιμο και δεν το πληρωσω τι γινεται? μπορουν να με υποχρεωσουν καπως?οπως σου απαντησα και σε προηγουμενο ποστ, τα χρηματα θα σου τα ζητησει η εταιρια που σου νοικιασε το αυτοκινητο.
Ο δημος δεν εχει καμια δουλεια μαζι σου.
Περιμενεις λοιπον την επιστολη (στα Αγγλικα) στη διευθυνση που εχεις δηλωσει -
Αυτό σου λέω. Το 40 αυτά ευρώ τα έκανα decline και τα πήρα πίσω.
Η κλήση που μου είχε έρθει από Μιλάνο δε τη πλήρωσα πότε.
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
99.99% υπάρχει όρος στο συμβόλαιο. Αν δεν υπάρχει άλλο θεμα
-
ωραια. εκανα αιτηση για επανεκδοση καρτας αρα απο εδω και περα δεν μπορουν να μου την χρεωσουν. το θεμα μου ειναι αλλο. αν μου ερθει χαρτι για κληση, ειτε απο sixt ειτε απο τροχαια Ιταλιας για παραβαση κοκκινου, οριου ταχυτητας κλπ. Και λενε να καταθεσω χρηματα σε λογαριασμο. Πρεπει να το κανω η οχι? Αμα δεν το πληρωσω τι θα γινει? δεν θα μπορω να ξαναπαω Ιταλια? μπορουν να με υποχρεωσουν καπως να τα πληρωσω? πχ μεσω εφοριας η γενικα να μπλεξω με καποιο τροπο?
-
Γιατί να μην την πληρώσεις;
-
Μανγκια
-
Τόσο κόπο έχουμε κάνει να εδραιώσουμε τη φήμη του απατεωνίσκου εντός και εκτός συνόρων. Γιατί να μη διατηρούμε τις παραδόσεις;
-
Ζουλιαρηδες
-
γιατι να την πληρωσω? επειδη εχουν παντου καμερες και γραφουν για το παραμικρο? επειδη οι πινακιδες ειναι ολες στα ιταλικα και δεν ξερεις καν αν μπαινεις σε δρομο που δεν πρεπει? θες κι αλλους λογους? απατεωνες ειναι οι συγκεκριμενοι οχι εγω. οδηγαω 6 χρονια και δεν εχω φαει ουτε μια κληση. ας με ενημερωσουν οταν νοικιαζω το αμαξι οτι δεν μπορω να παω εδω, εκει, οτι οι κιτρινες διαγραμμισεις ειναι μονο για κατοικους, ας βαλουν τις κλησεις στα αγγλικα και να μπορεις να τις πληρωσεις μεσω ιντερνετ. το να τρωω πχ κληση 28Ε για παρκαρισμα, να λεω δεν γαμ. ασ την πληρωσω και να μην ξερω πως επειδη ειναι στα ιταλικα, και να μου ερθει μετα απο 6 μηνες για την ιδια κληση να πληρωσω 100Ε το θεωρεις δικια μου απατεωνια η δικια τους?
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες