-
Ε τότε σφυρίζεις αδιάφορα και το κρατάς με τις Ελληνικές.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αν το χεις στο όνομά σου, ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα.
Κανονικά το κάνεις εισαγωγή, το περνάς κτέο και του βάζεις γερμανικές πινακίδες.Δεν έχει κανένα νόημα να το κανεις, δώσε 1000 ευρώ και πάρε ένα πόλο εκεί
Το αμάξι δεν είναι στο όνομά μου.
Την ΕΥΑ την έχεις με ξένες στην Ολανδία;Τότε μαθαίνεις να σφυρίζεις αδιάφορα
Προφανώς και όχι
-
Η πράσινη κάρτα αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου κ όχι το δικό μου. Στην ασφαλιστική Interamerican μου είπαν πως δεν παίζει ρόλο... Εφόσον δεν ήμουν στο τελευταίο συμβόλαιο, δε γινόταν να με βάλουν ως οδηγό. Παρόλα αυτά ασφαλιστικά είμαι κατοχυρωμένος. Ντρίφτερ γιατί το είχες αναφέρει περί εγγραφής του ονόματος οδηγού στην πράσινη κάρτα? Παίζει πρόβλημα με αστυνομία στο εξωτερικό?
-
Η πράσινη κάρτα αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου κ όχι το δικό μου. Στην ασφαλιστική Interamerican μου είπαν πως δεν παίζει ρόλο... Εφόσον δεν ήμουν στο τελευταίο συμβόλαιο, δε γινόταν να με βάλουν ως οδηγό. Παρόλα αυτά ασφαλιστικά είμαι κατοχυρωμένος. Ντρίφτερ γιατί το είχες αναφέρει περί εγγραφής του ονόματος οδηγού στην πράσινη κάρτα? Παίζει πρόβλημα με αστυνομία στο εξωτερικό?πέτρο ο πατέρας μου συστηματικά ξεχνάει να με αναφέρει ως οδηγό στην πράσινη κάρτα, δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα μέχρι τώρα, ακόμα και στα σκόπια που την τσεκάρουν στα σύνορα.
Απλά την επόμενη φορά ζήτησε το, για καλό και για κακό -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η πράσινη κάρτα αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου κ όχι το δικό μου. Στην ασφαλιστική Interamerican μου είπαν πως δεν παίζει ρόλο... Εφόσον δεν ήμουν στο τελευταίο συμβόλαιο, δε γινόταν να με βάλουν ως οδηγό. Παρόλα αυτά ασφαλιστικά είμαι κατοχυρωμένος. Ντρίφτερ γιατί το είχες αναφέρει περί εγγραφής του ονόματος οδηγού στην πράσινη κάρτα? Παίζει πρόβλημα με αστυνομία στο εξωτερικό?
πέτρο ο πατέρας μου συστηματικά ξεχνάει να με αναφέρει ως οδηγό στην πράσινη κάρτα, δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα μέχρι τώρα, ακόμα και στα σκόπια που την τσεκάρουν στα σύνορα.
Απλά την επόμενη φορά ζήτησε το, για καλό και για κακόThanks a lot Drifter!!!
Την επόμενη φορά θα το έχω υπόψη!!! -
άντε καλό ταξίδι πέτρε, καλώδια για μπαταρία, ξύστρα για τα τζάμια, έναν ιμάντα, γιλέκο και βουρ
-
αχρείαστα να ΄ναι... τα πήρα όσα είπες στις τελευταίες σελίδες
είμαι καλός μαθητής δάσκαλε -
άντε καλό ταξίδι πέτρε, καλώδια για μπαταρία, ξύστρα για τα τζάμια, έναν ιμάντα, γιλέκο και βουρTα οικολογικά μη ξεχνάτε ρε
-
Γάντια εργασίας επίσης...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
άντε καλό ταξίδι πέτρε, καλώδια για μπαταρία, ξύστρα για τα τζάμια, έναν ιμάντα, γιλέκο και βουρ
Tα οικολογικά μη ξεχνάτε ρε
μην το κολάζεις το παιδί, δεσμευμένος άνθρωπος είναι
-
μετά από 11,5 ώρες δρόμο, έφτασα τελικά στο ξενοδοχείο.
Διαδρομή Βενετία-Ντύσσελντορφ μέσω Μονάχου:
11,5 ώρες, χλμ 1100-1150 αν θυμάμαι καλά.
καλή διαδρομή κ δε με κούρασε. θα μπορούσα άνετα να συνεχίσω ακόμα 200 χλμ έως Άμστερνταμ
Στάσεις 4 για βενζίνες κ φαγητό.
Δρόμος πολύ καλός... Κ χωρίς χειμερινά περπατιέται σχετικώς άνετα...
Τελικά δεν πήρα καμπίνα... Το πλοίο είχε καμιά 100 επιβάτες. Το βράδυ ξάπλωσα σε έναν τεράστιο καναπέ... ξύπνησα φρέσκος
Μου άρεσε πολύ η Βενετία, από τη μικρή διαδρομή του πλοίου... πολύ όμορφη πόλη...ντρίφτερ αύριο θα πάω ρόερμοντ στο άουτλετ. Θες να έρθεις?
-
Το βράδυ ξάπλωσα σε έναν τεράστιο καναπέ... ξύπνησα φρέσκοςΗ ανησυχία μου σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι, εκτός του να μην κοιμηθώ καλά, το να ξυπνήσω χωρίς λεφτά, φωτογραφική, ταυτότητα, διαβατήριο, κλπ, κλπ και μου χαλάσει με το καλημέρα η εκδρομή. Γι αυτό και πάντα παίρνω καμπίνα
-
άψογος και γρήγορος
είμαι ακόμα ελλάδα πετράν, από δευτέρα επιστροφή στα πάτρια εδάφη Καλή αρχή και τα λέμε
@ σκωτσέζο.
Δεν τα κουβαλάς όλα αυτά μαζί σου, τα λεφτά στις τσέπες, και την τσάντα ώμου για προσκεφάλι
Έχω πάψει να ταξιδεύω με καμπίνα, δε βγαίνω μάνα μου
-
λογικα θα πέρασες κ ξυστά απο μένα, την Α3 δεν ανεβηκες για Duesseldorf??
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
λογικα θα πέρασες κ ξυστά απο μένα, την Α3 δεν ανεβηκες για Duesseldorf??
Ναι, ακολούθησα την Α3. Πέρασα από Νυρεμβέργη κ Φρανκφούρτη.
-
Ενας απο τους κεντρικοτερους άξονες της Γερμανίας!
Τελευταία φορά πασχα ειχα περάσει τη μίση Γερμανία μέσο της Α3 απο Wiesbaden μέχρι Passau!
Τσιμπάς κάτι κ στα πολλά Burger King!
-
Πρώτη φορά θα ξεκινήσω από Ελλάδα για να φτάσω Γερμανία με δικό μου αμάξι. Ή ήμουνα μέχρι τώρα απλά επιβάτης, ή χρησιμοποιούσα αεροπλάνο και νοίκιαζα εκεί ή καβάτζωνα κανενός συγγενή...
Επειδή όμως θέλω να πάρω στο γυρισμό κάποια πράγματα που με το αεροπλάνο δεν παίζει έχω ερωτήσεις...
Το αμάξι είναι στο όνομα της συντρόφου μου(ΔΕΝ είμαστε παντρεμένοι). Θα είναι και αυτή επιβάτης. Το οδηγεί οποιοσδήποτε; Επειδή θα πάω και Βιέννη-Μπρατισλάβα στο γυρισμό, πάω από Σερβία; Αν ναι τι παίζει με διόδια; Συμφέρει περισσότερο από Ιταλία;
Στο γυρισμό με τα πράγματα, τι πρέπει να κάνω στα τελωνεία για να μη μου πάρουν τα ρούχα;;(εκδρομή ρουχισμού στο parndorf...)υ.γ. απαράδεκτο στις οδικές αρτηρίες της Γερμανίας π.χ. στην Α3 που γράφτηκε, να πληρώνεις 70cents το κατούρημα...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το αμάξι είναι στο όνομα της συντρόφου μου(ΔΕΝ είμαστε παντρεμένοι). Θα είναι και αυτή επιβάτης. Το οδηγεί οποιοσδήποτε;
Κανενα προβλημα αφου θα ειναι συνεπιβατης.
-
εφόσον θα είναι κι αυτή μες στο αμάξι κανένα πρόβλημα.
δεν ξέρω τί παίζει με τις τιμές στα καράβια αυτή την περίοδο, αλλά απο θεσσ/κη δεν θα το συζήταγα, από σερβία θα γυριζα.
κανα 40ευρω πρέπει να έιναι όλα μαζί τα διόδια? δε θυμάμαι καλά ρε γμτυγ. τα λεφτά που πληρώνεις για κατούρημα στη γερμανία τα παίρνεις πίσω αν αγοράσεις κάτι απ το βενζινάδικο με το voucher
-
εφόσον θα είναι κι αυτή μες στο αμάξι κανένα πρόβλημα.δεν ξέρω τί παίζει με τις τιμές στα καράβια αυτή την περίοδο, αλλά απο θεσσ/κη δεν θα το συζήταγα, από σερβία θα γυριζα.
κανα 40ευρω πρέπει να έιναι όλα μαζί τα διόδια? δε θυμάμαι καλά ρε γμτυγ. τα λεφτά που πληρώνεις για κατούρημα στη γερμανία τα παίρνεις πίσω αν αγοράσεις κάτι απ το βενζινάδικο με το voucher
Το ξέρω, αλλα δεν πληρώνω 2€ την κοκα-κόλα... Ή 2,5€ το 0,5λ νερό... Είναι σαν να με ξανακλέβουν. Άσε που στο ταξίδι με πιάνει συχνοουρία .
Πάνε-έλα Ελβετία-Φρανκφούρτη(2 άτομα) πλήρωσα 8,4€ για το κατούρημα... Αφού μου ήρθε και να τους χ€σω, αλλά δεν έβγαιναν...
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες