-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μπράβο παιδιά μου, πείτε μας τον πόνο σας! **Και εγώ το ίδιο κάνω ολημερίς και ολονυχτίς. ** Δεν είναι ντροπή! Θα χάσετε το φως σας αν συνεχίσετε έτσι πάντως!!! Μιλάω εκ πείρας...Όντως πλάκα έχουν τα πειραγμένα quotes...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπράβο παιδιά μου, πείτε μας τον πόνο σας! **Και εγώ το ίδιο κάνω ολημερίς και ολονυχτίς. ** Δεν είναι ντροπή! Θα χάσετε το φως σας αν συνεχίσετε έτσι πάντως!!! Μιλάω εκ πείρας...
Όντως πλάκα έχουν τα πειραγμένα quotes...
Μόνο που εγώ δεν το κρύβω....
-
-
-
Ναι μη χάσετε.
-
Εσύ φταις. Ξυρίστηκες;
-
Οχι βέβαια.
-
Άρα φταίει που έκανα εγώ μπάνιο, οκ.
-
Θέλω να περάσω στο pc mandriva αλλά έχει State of Trance @ di.fm και δεν θέλω να χάσω την εκπομπή...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέλω να περάσω στο pc mandriva αλλά έχει State of Trance @ di.fm και δεν θέλω να χάσω την εκπομπή...Ανοίγω το pc 2, βάζω αυτό να παίζει μουσική και κάνω install mandriva στο pc 1. ΤΡΕΛΑΣΟΥ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέλω να περάσω στο pc mandriva αλλά έχει State of Trance @ di.fm και δεν θέλω να χάσω την εκπομπή...
Ανοίγω το pc 2, βάζω αυτό να παίζει μουσική και κάνω install mandriva στο pc 1. ΤΡΕΛΑΣΟΥ!
Εγω αμα λέω πως το kido έχει κάψει φλάντζα......
-
Με βρήκε στο MSN την ώρα που άκουγα Ella Fitzgerald & Louis Armstrong και μου είπε να βάλω di.fm να ακούσω trance.
Μα είναι δυνατόν?
-
άπαιχτος ο κιντος!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με βρήκε στο MSN την ώρα που άκουγα Ella Fitzgerald & Louis Armstrong και μου είπε να βάλω di.fm να ακούσω trance.Μα είναι δυνατόν?
Aπαράδεκτος . και -
-
Λυπούμεθα, αυτό το κατάστημα πτώχευσε και κλείνει. Οι πελάτες παρακαλούνται να φύγουν.
[εκ της ιδιοκτησίας]
συνέχεια εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21469
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#8]