-
Σ' αυτό το θέμα γίνονται συνέχεια προσωπικές επιθέσεις - εκατέρωθεν αλλά περισσότερες προς τον Γαβριήλ. Πολλές φορές όμως δεν είναι αναίτιες γιατί τι να απαντήσεις σε κάποιον που έχει ταλέντο στο να διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα.
O Krus έχει δίκιο, τι να πρωτοσβήσει από αυτό (μη ξεχνάτε το θέμα):
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk off 250.
Έλα ρε, μη μου πεις ότι δεν μπορείς;;;;;;;; Εγώ σε είχα για παραπάνω!
Εσυ ρε ξευτερι ποσα μπορεις?
-
ΟΚ, κι εσύ είσαι brain-less. Δεν θα τσακωθούμε τώρα.
Ο Τσάβες εκτός του ότι σας μπινελικώνει, τί εγκλήματα διέπραξε;
Σκότωσε; Εισέβαλε σε ξένο κράτος; Σας έριξε πυρηνική βόμβα;Κάτσε τώρα και βράσε στο ζουμί σου.
Ενας δικτατορας δεν χρειαζεται να κανει εγκληματα για να ειναι απειλη.
Εκλεγμένος δικτάτορας!...!!!....!? Ξεπέρασες τον εαυτό σου και πάλι.
-
Αυτο που θα εκανα εαν ειχα χρονο θα ηταν:
Θα αλλαζα κατευθηνση και θα γυρνουσα και θα αρχιζα να περπατω προς αυτους. Μετα με ορμη I'd bump on his shoulder. Hard! Και θα λεγα στα Αγγλικα 'Oops, I am so sorry about that sir' και ενω 30 εκατοστα απο την μαπα του** θα **τον κοιτουσα στα ματια με υφος 'θα σε φαω ολοκληρο τωρα ενα κανεις ικ! που λενε και στο χωριο μου καθαρμα!'
Ας εκανε ικ να δεις τι θα γινοταν.
yeah!
Καλα.
τι καλα ρε χεστη?
οι αλλοι σε βριζανε και δεν ειπες ουτε καν 'κοφτε το ρε τσογλανια'!
κο κο κο...
Και χεστης λοιπον ετσι? ΟΚ. Εαν θες την αλλη φορα που'θα μαι Ελλαδα ελα να δεις τι χεστης ειμαι. Ξευτερι!
εδω στο Ελλαντα, καποιον που τον βριζουν επι τοση ωρα και δε λεει κουβεντα (ενω μπορει), τον λεμε χεστη.
επισης χεστη λεμε αυτον που μετα απο μια τετοια 'πραξη' μπαινει σε ενα δημοσιο φορουμ και γραφει 15 'ΘΑ', αλλα την ωρα που ηταν εκει εκανε τη παπια...
τι φοβοσουν καμαρι μου? Μη σε δειρουν στο αεροδρομιο??οσο για τα λοιπα, just pm me oταν θα εισαι Ελλαδα να σου εξηγησω τα περαιτερω
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σ' αυτό το θέμα γίνονται συνέχεια προσωπικές επιθέσεις - εκατέρωθεν αλλά περισσότερες προς τον Γαβριήλ. Πολλές φορές όμως δεν είναι αναίτιες γιατί τι να απαντήσεις σε κάποιον που έχει ταλέντο στο να διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα.O Krus έχει δίκιο, τι να πρωτοσβήσει από αυτό (μη ξεχνάτε το θέμα):
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk off 250.
Έλα ρε, μη μου πεις ότι δεν μπορείς;;;;;;;; Εγώ σε είχα για παραπάνω!
Εσυ ρε ξευτερι ποσα μπορεις?
Λεωνίδα, το 'off' στην πρόταση του Γαβρίλη, το πρόσθεσα εγώ εχτές, για το χαβαλέ. Αν κοιτάξεις το original δικό του, δεν το έχει!
-
Και χεστης λοιπον ετσι? ΟΚ. Εαν θες την αλλη φορα που'θα μαι Ελλαδα ελα να δεις τι χεστης ειμαι. Ξευτερι!
Ρε Γαβρίλη, υπάρχει κανένας που δεν θα τον δείρεις εδώ μέσα; Για να ξέρουμε δηλαδή να μη βγαίνουμε απ' το σπίτι μας όταν έρχεσαι εσύ Ελλάδα.
Που ειπα εγω οτι θελω να δειρω καποιον?
Συγγνώμη χρυσή μου, απ' αυτά που μας λες συνέχεια για τα 400-250 και δεν ξέρω τι άλλα, όπως και για το 'έλα να δεις τι χέστης είμαι', υπέθεσα ότι ο τρόπος σου για να μας το δείξεις, είναι να ρίξεις ξύλο σε μερικούς. Αν έκανα λάθος, να με συγχωρείς!
Δηλαδη για σενα ο μονος τροπος για να αποδηξει καποιος οτι δεν ειναι χεστης ειναι με το ξυλο?
Εαν ειμουν εξω και καποιος με επιτηθη, ναι θα φαει ξυλο, ομως για το παραπανω? Γιατι υποθετεις το χειροτερο αμεσως?
α ειπα και εγω, δεν θελεις να με δειρεις τελικα? Ο πολιτισμος σου δε σου επιτρεπει να πας πιο περα απο να μας τα κλ@σεις δηλαδη?
κριμα
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]