-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πραγματικα ζουν στον κοσμο τους...λυπηρο...Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι!!!
-
Ενώ εμείς ε;;;;; Πανεπιστήμονες όλοι! Πάρτε ένα μαρκούτσι και μια κάμερα και κατεβείτε στην Ομόνοια και αν μέσα σε 2-3 ώρες δεν έχετε μαζέψει αντίστοιχα τούβλα εγώ θα γίνω ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ενώ εμείς ε;;;;; Πανεπιστήμονες όλοι! Πάρτε ένα μαρκούτσι και μια κάμερα και κατεβείτε στην Ομόνοια και αν μέσα σε 2-3 ώρες δεν έχετε μαζέψει αντίστοιχα τούβλα εγώ θα γίνω ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας...Πιστευω και τη γιαγια μου αμα ρωτησεις πχ ποσες πλευρες εχει ενα τριγωνο δεν θα πει 4...
Απλα φανηκε πως ζουν στον δικο τους κοσμο.Την Αμερικη...αυτο!
Δεν εχουν ιδεα (και δεν τους νοιαζει κιολας) απο τον υπολοιπο πλανητη!(δεν μιλαω μονο για τη γεωγραφια) -
Ενώ εμείς ε;;;;; Πανεπιστήμονες όλοι! Πάρτε ένα μαρκούτσι και μια κάμερα και κατεβείτε στην Ομόνοια και αν μέσα σε 2-3 ώρες δεν έχετε μαζέψει αντίστοιχα τούβλα εγώ θα γίνω ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας...συμφωνω (δεν το εθεσα σαν συγκριση ετσι κ αλλιως, απλα μου φανηκε αστειο, ισως επρεπε να το βαλω στα ανεκδοτα)
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ενώ εμείς ε;;;;; Πανεπιστήμονες όλοι! Πάρτε ένα μαρκούτσι και μια κάμερα και κατεβείτε στην Ομόνοια και αν μέσα σε 2-3 ώρες δεν έχετε μαζέψει αντίστοιχα τούβλα εγώ θα γίνω ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας...
Πιστευω και τη γιαγια μου αμα ρωτησεις πχ ποσες πλευρες εχει ενα τριγωνο δεν θα πει 4...
Δοκίμασε να ρωτήσεις 30 παιδιά 1ης Λυκείου
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
πηρες subaru?
Οχι, ένα πιπερόμυλο Peugeot πήρα...
Michael-Amott
Δεν ξέρω αν οι Αμερικάνοι είναι πιο ηλίθιοι από εμάς, απλά αυτό το βιντεάκι (πέρα από το γεγονός οτι έχει πλάκα) δεν προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων... -
Michael-Amott
Δεν ξέρω αν οι Αμερικάνοι είναι πιο ηλίθιοι από εμάς, απλά αυτό το βιντεάκι (πέρα από το γεγονός οτι έχει πλάκα) δεν προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων...Δεν υποστηριξα το αντιθετο!Ενδεικτικο μιας νοοτροπιας(βλεπε προς το τελος του βιντεο) μπορει να ειναι ομως...
-
*Ο χρήστης *hrdoukas ** έγραψε:
Ενώ εμείς ε;;;;; Πανεπιστήμονες όλοι! Πάρτε ένα μαρκούτσι και μια κάμερα και κατεβείτε στην Ομόνοια και αν μέσα σε 2-3 ώρες δεν έχετε μαζέψει αντίστοιχα τούβλα εγώ θα γίνω ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας...Συμφωνώ κι'επαυξάνω.
Αλλά τί να πώ τώρα ... να αρχίσω να λέω και για τα δικά μας τα χάλια?
Τα ίδια είμαστε, και οι δικοί μας πρόεδροι τον δικό τους πρόεδρο ακούνε -
Οι αμερικάνοι είναι πολύ πιο ηλίθιοι απο εμάς, αν ήταν πιο έξυπνοι τότε θα χρησιμοποιούσαμε αμερικανικά προιόντα, θα τους αντιγρ΄παφαμε, θα είχαν φτάσει στο φεγγάρι κλπ.
Δεν ισχύουν αυτά όμως, σωστά? Άλλωστε όσοι ΗΠΑμερικάνοι ποσταρουν στο φόρουμ αυτό χρησιμοποιούν ελληνικό υπολογιστή, με ελληνικό software κλπ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι αμερικάνοι είναι πολύ πιο ηλίθιοι απο εμάς, αν ήταν πιο έξυπνοι τότε θα χρησιμοποιούσαμε αμερικανικά προιόντα, θα τους αντιγραφαμε, θα είχαν φτάσει στο φεγγάρι κλπ.Δεν ισχύουν αυτά όμως, σωστά? Άλλωστε όσοι ΗΠΑμερικάνοι ποσταρουν στο φόρουμ αυτό χρησιμοποιούν ελληνικό υπολογιστή, με ελληνικό software κλπ...
Σωστάαα...σωστάααα...
Μια βόλτα από το The Mall θα σου δείξει κι άλλες πτυχές του πόσο Ελληνες είμαστε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι αμερικάνοι είναι πολύ πιο ηλίθιοι απο εμάς, αν ήταν πιο έξυπνοι τότε θα χρησιμοποιούσαμε αμερικανικά προιόντα, θα τους αντιγραφαμε, θα είχαν φτάσει στο φεγγάρι κλπ.
Δεν ισχύουν αυτά όμως, σωστά? Άλλωστε όσοι ΗΠΑμερικάνοι ποσταρουν στο φόρουμ αυτό χρησιμοποιούν ελληνικό υπολογιστή, με ελληνικό software κλπ...
Σωστάαα...σωστάααα...
Μια βόλτα από το The Mall θα σου δείξει κι άλλες πτυχές του πόσο Ελληνες είμαστε!!
παραλογο (εως και παραδοξο) θα ηταν αν οι λαοι εμεναν τελειως ανεπηρεαστοι στο περασμα του χρονου, ειδικα σημερα που μπορουν να ειναι πιο κοντα λογω ευκολιας μεσων (αεροπλανο, τηλεοραση, τηλεφωνια, ιντερνετ κλπ)
το να θες να διατηρησεις την εθνικη σου ταυτοτητα και τον ελληνισμο σου, κατι που ειναι χρεος του καθενος απεναντι στον εαυτο του πρωτα απ'ολα, ουδεμια σχεση εχει με τα shopping centers, αν εχεις windows στο pc σου κοκ
μην ειστε των ακρων -
Δεν ειναι οτι ειναι τα αμερικανα ηλιθια,κι εμεις δεν παμε πισω,μας εφαγε η Λαμψη, φειμ στορυ και λοιπες ηλιθιοτητες.
Απλα ειναι το συστημα τετοιο που θελει τον πολυ κοσμακη να κοιμαται τον υπνο του δικαιου.
Αλλο πραγμα να εισαι γνωστης η ακομα και δυνατος επαγγελματιας και αλλο να εισαι κοιμαμενος για να περνανε με τη μεγιστη ευκολια οι 100-200 εταιριες παγκοσμιως τον τροπο δοιηκισης,πωλησης,ρυπανση περιιβαλλοντος κλπ. -
Γιατι ρε ξευτερια κλειδωσατε το θρεντ για την πρεσβεια των ΗΠΑ? Απο την σελ. 2 και μετα ουτε ποστ εκανα. So you cant blame me for it.
Anyway, I am quoting απο τα νεα του HNN μολις τωρα (μιλαω για τηλεοραση οχι σαιτ):
'The State Department says today's attack on the US embassy in Athens Greece was probably not the work of Al Qaeda. Instead Greek officials suspect it was the work of LOCALLY GROWN LEFTISTS'
Με αλλα λογια, απο τοπικους ΧΙΠΠΗΔΕΣ!
Μεχρι και το καναλι των χιππηδων στις ΗΠΑ, CNN 'μας' εχει παρει χαμπαρι.
-
Ο Κρους εγραψε
'Σύνελθε, είσαι αλλού τελείως. Αυτή η ενέργεια, μόνο εις βάρος της Ελλάδας μπορεί να είναι. Και βέβαια, θα σας την ξεπληρώσουμε στήνοντας κ@λο εκεί που σας συμφέρει ΕΣΑΣ. Δεν σας χάλασε, έτσι; '
Ε βεβαια θα μας το πληρωσεται εκει που μας συμφερει. Γυαλια καρφια την κανατε την πρεσβεια. Εμεις θα τα πληρωσουμε?
-
ΙΚΕ:
'Οι περισσότεροι εδώ προσβλήθηκαν όταν ο Γαβρήλ τους είπε πως χάρηκαν με το χτύπημα και στη συνέχεια άρχισαν να λένε πως οι ίδιοι οι αμερικανοί το έκαναν, προβοκάτσια...
Αν αυτό δεν είναι ενδεικτικό τότε τι είναι? Θυμάμαι όταν χτυπήθηκαν οι δίδυμοι πύργοι είχα ακούσει πάρα πολλούς να λάνε 'καλά να πάθουν'. Καλώς -για αυτούς- σκοτώθηκαν 3000+ άνθρωποι, άλλωστε σήμερα πλέον μεγάλο μέρος του κόσμου πιστεύει πως οι ίδιες οι ΗΠΑ 'αυτοκτόνησαν' την 11η σεπτεβρίου.
Αν ο Γαβρηίλ είναι υπερβολικός και σας προσβάλει με όσα λέει τουλάχιστον μην τον επιβεβαιώνετε τόσο εξόφθαλμα.'
Σωστος.
-
Ποιοί την κάναΜΕ;
-
Ρε συ εγω θελω οι σχεσεις Ελλαδος να χειροτρεψουν officially. Γιατι? Διοτι ετσι θα αντικατροπτιζουν ποιο πιστα την πραγματικοτητα on the ground. Δηλαδη οσον αφορα τους πολιτες. Το αξιζετε.
-
miatagreece εγραψε:
πασο ρε παιδια, αλλά η ιστορια με τον 'γενιτσαρισμό' του συγκεκριμενου κυριου σπάει καρυδια πλέον!
Τον παρακολουθω 2 χρονια και δεν του εχω κανει το χατηρι να του την πεσω, αλλα σημερα για πολλοστη φορά απέδειξε το πόσο γενίτσαρος είναι.
Καλά να περνας στην πιο ελεύθερη χώρα του κόσμου!!! Ααα και να μην το ξεχάσω. Μην ξοδεψεις τα πολύτιμα δολλάρια σου στην Ελλάδα! Μας αφηνουν πολλα φραγκα οι ...... τρομοκρατες....Ελα, ελα, μην στεναχωριεσαι και τοσο για την γνωμη μου. Μια γνωμη ειναι αλλωστε.
-
και γω θελω να παρουν την πραγματικη τους διασταση οι σχεσεις Ελλας-ΗΠΑ σε επιπεδο πολιτων
Με δεδομενο οτι ο μεσος Αμερικανος δεν ξερει αν υπαρχει καν η Ελλαδα,θα μας αφησουν ησυχους
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιοί την κάναΜΕ;Καντε κι αλλη ντε. Αντε ντε. Να δω λιγο action.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]