-
Έχω φέρει αμερικάνους φίλους μου εδώ. Τους έχω γνωρίσει σε άτομα όλων των ηλικιών. Εντάξει, υπάρχουν άτομα που στραβώνουν μόλις ακούσουν το γιου-ες-οφ-έι. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Και μιλάω για άτομα όλων των τάξεων. Χωριάτες που δεν ξέρουν ελληνικά, και σκίζονται να φιλοξενήσουν.
Οπότε μην είσαι σίγουρος, αυτό μόνο. Ξέρω ότι έχεις την άποψή σου, αλλά για όνομα, μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν σου ζητάω να αλλάξεις εντελώς γνώμη, αλλά βάλε στο μυαλό σου μια μικρή αμφιβολία για αυτά που λές.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Χτες διαβασα επισης οτι το CTS Coupe θα παρουσιαστει στην Γενευη τον Σεπτεμβριο ή κατι τετοιο και οτι ειναι περα απο πανεμορφο. Επισης οι φημες για το CTSV ειναι 550 με 600 ιππους. ΠΟυ να αγορασω οτιδηποτε σημερα με αυτα που ακουω για του χρονου.Εν το μεταξυ αυτο γινετε εδω και 4 χρονια.
Kαι γιατί να μη πάρεις τώρα ένα αυτοκίνητο και να το ξαναλλάξεις το 09 που θα έχει βγει το facelift της Κορβετ του 08;
Όλοι οι άλλοι είστε off-topic!
-
miatagreece εγραψε:πασο ρε παιδια, αλλά η ιστορια με τον 'γενιτσαρισμό' του συγκεκριμενου κυριου σπάει καρυδια πλέον!
Τον παρακολουθω 2 χρονια και δεν του εχω κανει το χατηρι να του την πεσω, αλλα σημερα για πολλοστη φορά απέδειξε το πόσο γενίτσαρος είναι.
Καλά να περνας στην πιο ελεύθερη χώρα του κόσμου!!! Ααα και να μην το ξεχάσω. Μην ξοδεψεις τα πολύτιμα δολλάρια σου στην Ελλάδα! Μας αφηνουν πολλα φραγκα οι ...... τρομοκρατες....Ελα, ελα, μην στεναχωριεσαι και τοσο για την γνωμη μου. Μια γνωμη ειναι αλλωστε.
Mα δεν στεναχωριεμαι καλέ μου!
Απλα αναρωτιεμαι πόσο παραπάνω γενιτσαρος μπορεις να γινεις....?
Στην τελικη αφου σου την σπανε τοσο πολλοι οι Ελληνες, περνα καλα στις ΗΠΑ σου και μην δινεις τα δολλαριάκια σου εδω, στους χιπηδες.Τι να κανεις σε μια χωρα με τοσους κακους κατοικους???? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το αντιθετο δεν συμβενει και γιαυτο αξιζετε χειροτερα.
πιστευεις σοβαρα οτι ο μεσος ελληνας (περα απο τους βλαμενους) εχει κατι με τον μεσο αμερικανο??
Οχι πιστευω. Εχει.
Kάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Και αυτό στο λέω καλοπροαίρετα, έχοντας άπειρα συγκεκριμένα παραδείγματα.
O μεσος Ελληνας παρακολουθει τα νεα στην TV και διαβαζει τις εφημεριδες και απο εκει βγαζει ενα συμπερασμα. Το οποιο ειναι μια γενικευση οτι ο μεσος Αμερικανος ειναι καομποης οδηγαει ενα 20αμετρο καντιλακ και μισει τους κουμουνιστες. Και φυσικα μετα εχουμε τους βλαμενους που ενω εχουν μια χαρα λογικη για 99% τα πραγματα οταν ερχεται στους Αμερικανους αμεσως γενικευουν και ισωπεδωνουν τα παντα. (ξερεις φονιαδες των λαων, οτι γινεται στον κοσμο φταινε οι Αμερικανοι κτλ κτλ...)
Νικος
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
miatagreece εγραψε:
πασο ρε παιδια, αλλά η ιστορια με τον 'γενιτσαρισμό' του συγκεκριμενου κυριου σπάει καρυδια πλέον!
Τον παρακολουθω 2 χρονια και δεν του εχω κανει το χατηρι να του την πεσω, αλλα σημερα για πολλοστη φορά απέδειξε το πόσο γενίτσαρος είναι.
Καλά να περνας στην πιο ελεύθερη χώρα του κόσμου!!! Ααα και να μην το ξεχάσω. Μην ξοδεψεις τα πολύτιμα δολλάρια σου στην Ελλάδα! Μας αφηνουν πολλα φραγκα οι ...... τρομοκρατες....Ελα, ελα, μην στεναχωριεσαι και τοσο για την γνωμη μου. Μια γνωμη ειναι αλλωστε.
Στην τελικη αφου σου την σπανε τοσο πολλοι οι Ελληνες, περνα καλα στις ΗΠΑ σου και μην δινεις τα δολλαριάκια σου εδω, στους χιπηδες.Τι να κανεις σε μια χωρα με τοσους κακους κατοικους????Καλε μου? Πως ειναι δυνατον να ειμαι καλος σου αλλα και γενιτσαρος at the same time?
(τσιμπωντας το μαγουλου σο) Καλη μου μιατα εσυ.
Μπορεις να μου δωσεις ορισμο στον ορο γενιτσαρος? I am a little light on the lingo.
Btw on a more serious note, υπερβαλεις με αυτο που λες στο τελος. Εγω δεν θα σταματησω να ερχομαι Ελλαδα ποτε. Αλλωστε δεν νιωθω ως τουριστας οταν ερχομαι. Ολοι οι συγγενοις μου εκει ειναι. Η Ελλαδα ειναι η πατριδα μου.
-
Χτες διαβασα επισης οτι το CTS Coupe θα παρουσιαστει στην Γενευη τον Σεπτεμβριο ή κατι τετοιο και οτι ειναι περα απο πανεμορφο. Επισης οι φημες για το CTSV ειναι 550 με 600 ιππους. ΠΟυ να αγορασω οτιδηποτε σημερα με αυτα που ακουω για του χρονου.Εν το μεταξυ αυτο γινετε εδω και 4 χρονια.
Με τόσο ακριβή βενζίνη καλύτερα να πάρεις κάτι με αρκετά λιγότερα άλογα.
-
miatagreece εγραψε:
πασο ρε παιδια, αλλά η ιστορια με τον 'γενιτσαρισμό' του συγκεκριμενου κυριου σπάει καρυδια πλέον!
Στην τελικη αφου σου την σπανε τοσο πολλοι οι Ελληνες, περνα καλα στις ΗΠΑ σου και μην δινεις τα δολλαριάκια σου εδω, στους χιπηδες.Τι να κανεις σε μια χωρα με τοσους κακους κατοικους????Καλε μου? Πως ειναι δυνατον να ειμαι καλος σου αλλα και γενιτσαρος at the same time?
(τσιμπωντας το μαγουλου σο) Καλη μου μιατα εσυ.
Μπορεις να μου δωσεις ορισμο στον ορο γενιτσαρος? I am a little light on the lingo.
Btw on a more serious note, υπερβαλεις με αυτο που λες στο τελος. Εγω δεν θα σταματησω να ερχομαι Ελλαδα ποτε. Αλλωστε δεν νιωθω ως τουριστας οταν ερχομαι. Ολοι οι συγγενοις μου εκει ειναι. Η Ελλαδα ειναι η πατριδα μου.
Ακριβως και εγω το θεωρω διπορτο. Οταν ερχομαι Ελλαδα αισθανομαι σαν στο σπιτι μου και οταν γυριζω στις ΗΠΑ αισθανομαι ανετα μια και γυριζω στο αλλο μου σπιτι. Οι συγγενεις μου ειναι και τα δυο μερη με την πιο σπουδαια την κορη μου, τον πατερα μου και την γυναικα μου.
Νικος
ΥΓ: Γιανιτσαροι ηταν οι Ελληνες που τους παιρνανε οι Τουρκοι μικρους επι Τουρκοκρατιας και τους κανανε πλυση εγκεφαλου και μισουσανε τους Ελληνες. Γενικα ενας πολυ μικροπρεπης χαρακτηρισμος που ειναι αποδιδεται στην μανια μερικων να μειωσουν και να την πεσουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω φέρει αμερικάνους φίλους μου εδώ. Τους έχω γνωρίσει σε άτομα όλων των ηλικιών. Εντάξει, υπάρχουν άτομα που στραβώνουν μόλις ακούσουν το γιου-ες-οφ-έι. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Και μιλάω για άτομα όλων των τάξεων. Χωριάτες που δεν ξέρουν ελληνικά, και σκίζονται να φιλοξενήσουν.Οπότε μην είσαι σίγουρος, αυτό μόνο. Ξέρω ότι έχεις την άποψή σου, αλλά για όνομα, μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν σου ζητάω να αλλάξεις εντελώς γνώμη, αλλά βάλε στο μυαλό σου μια μικρή αμφιβολία για αυτά που λές.
Οταν ερχομουν πισω στις ΗΠΑ τον Οκρωμρβιο, απο Αθηνα προς Μοναχο στο αεροπλανο, I cant help but overhear πισω μου δυο Ελληνες στην ηλικια μου να μιλανε ο ενας στον αλλον:
'Πως μου την δινουν τα αμερικανακια δεν μπορεις να φανταστεις' λεει ο ενας στον αλλον.
'Να αυτον π.χ. να των φαω δεν θα χορτασω'.
Λεω μπας και μιλαει για μενα.
Βλεπω πισω και κοιτανε και οι δυο εμενα! Λεω μπα δεν μπορει, απο που κι ως που?
Τωρα η επομενη πτηση φευγει σε 35 λεπτα και μολις προσγειωθηκαμε, ειμαστε οριθιοι περιμενουμε να ανηξει η πορτα να βγουμε, ολα αυτα. Εγω μεσ'την βιασυνη, προσπαθω να κινηθω οσο πιο γρηγορα γινετε.
Απο πισω και αυτοι. Σοβαρα μιλαω αρχισαν να με ακολουθουν ακομη και εξω απο το αεροπλαν. Α ρε και να γινοταν αυτο στην Αθηνα τι ξυλο ειχε να πεσει!!!!! Να σου πω εγω πως θα νιωσουν 450 lbs deadlifts και 225 power cleans στην μαπα σου. Αλλα το αεροπλανο για Σικαγο δεν το χανω!
Συνεχιζουν κι αλλα τετοια σχολια 'Ω ρε πως θα θελα να του βαλω την μουρη στο χωμα' και παει αυτο πινγκ πονγκ ο ενας στον αλλον επι 5 λεπτα, τα οποια μου φανηκαν αιωνας. Αρχιζω και τρεχω προς την πυλη διοτι βλεπω το ρολοι και εχω 15 λεπτα πριν φυγει το αεροπλανο και μονο τοτε τους εχασα.
Τωρα φυσικα δεν λεω οτι απο το ενα αυτο περιστατικο βγαζω συμπερασμα, I just wanted to share this with you διοτι νομιζω ειναι και ενδιαφερον. Εαν εγινε σε μενα θα μπορουσε να γινει σε οποιονδηποτε απο ΗΠΑ. Μιλαμε αν και ποτε δεν ειρθαμε προσωπο με πρσωπο, ενιωσα το ΜΙΣΟΣ των δυο αυτων Ελληνων που ειναι της δικης μου γενιας και ενιωσα βασικα τον ρατσισμο ισως για πρωτη φορα στη ζωη μου.
-
Kαι με 2 τσογλάνια έβγαλες συμπέρασμα;
Εγώ δλδ τι να πω που πήγα στο σχολείο στην Αμερική, και την πρώτη μέρα προσπάθησαν να με κολλήσουν στον τοίχο κάτι bullies γιατί ήμουν greek;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Χτες διαβασα επισης οτι το CTS Coupe θα παρουσιαστει στην Γενευη τον Σεπτεμβριο ή κατι τετοιο και οτι ειναι περα απο πανεμορφο. Επισης οι φημες για το CTSV ειναι 550 με 600 ιππους. ΠΟυ να αγορασω οτιδηποτε σημερα με αυτα που ακουω για του χρονου.
Εν το μεταξυ αυτο γινετε εδω και 4 χρονια.
Με τόσο ακριβή βενζίνη καλύτερα να πάρεις κάτι με αρκετά λιγότερα άλογα.
Αντε παλι. Τα αλογα και η καταναλωση δεν ειναι απαραιτητα directly proportional.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δλδ τι να πω που πήγα στο σχολείο στην Αμερική, και την πρώτη μέρα προσπάθησαν να με κολλήσουν στον τοίχο κάτι bullies γιατί ήμουν geek;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι με 2 τσογλάνια έβγαλες συμπέρασμα;Εγώ δλδ τι να πω που πήγα στο σχολείο στην Αμερική, και την πρώτη μέρα προσπάθησαν να με κολλήσουν στον τοίχο κάτι bullies γιατί ήμουν greek;
Τωρα φυσικα δεν λεω οτι απο το ενα αυτο περιστατικο βγαζω συμπερασμα, I just wanted to share this with you διοτι νομιζω ειναι και ενδιαφερον.
-
Και έρχεται ένας, και λέει 'is it true that you greeks are all gay?'
Του λέω, έλα να σου δείξω.
Μετά βέβαια όταν με έβλεπαν με τις κοπέλες, έλεγαν γιό και ρισπέκ. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ δλδ τι να πω που πήγα στο σχολείο στην Αμερική, και την πρώτη μέρα προσπάθησαν να με κολλήσουν στον τοίχο κάτι bullies γιατί ήμουν geek;
Geeky Greek.
-
Kαι με 2 τσογλάνια έβγαλες συμπέρασμα;
Εγώ δλδ τι να πω που πήγα στο σχολείο στην Αμερική, και την πρώτη μέρα προσπάθησαν να με κολλήσουν στον τοίχο κάτι bullies γιατί ήμουν greek;
Τωρα φυσικα δεν λεω οτι απο το ενα αυτο περιστατικο βγαζω συμπερασμα, I just wanted to share this with you διοτι νομιζω ειναι και ενδιαφερον.
Ναι ρε συ, απλά σου λέω ότι δεν είναι ο κανόνας έτσι. Υπάρχουν και αυτοί, δεν το αρνούμαι φυσικά. Και είναι για τρελές φάπες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:rant:Και έρχεται ένας, και λέει 'is it true that you greeks are all gay?'
Μετά βέβαια όταν με έβλεπαν με τις κοπέλες, έλεγαν γιό και ρισπέκ.You know this is true.
Υπαρχει αυτη η πεποιθεση στις ΗΠΑ οτι οι Ελληνες εχουν παθος με τον ομοφυλοφυλισμο (If that's even a word). Ο λογος ειναι οτι βγαινει απο την ιστορια της Αρχαιας Ελλαδας που διδασκουν στα σχολεια που πολλες φορες includes το ποσο encouraged ηταν ο ομοφυλοφυλισμος τοτε. Και σιγουρα αυτο ειναι αληθεια φυσικα.
Επισης το αλλο ειναι οτι και εαν δεν εισαι gay, ενω εισαι Ελληνας (ανδρας) υπαρχει η πεποιθεση οτι εχεις βιτσιο με τον (γυναικειο) πισινο as a default.
-
Έχω φέρει αμερικάνους φίλους μου εδώ. Τους έχω γνωρίσει σε άτομα όλων των ηλικιών. Εντάξει, υπάρχουν άτομα που στραβώνουν μόλις ακούσουν το γιου-ες-οφ-έι. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Και μιλάω για άτομα όλων των τάξεων. Χωριάτες που δεν ξέρουν ελληνικά, και σκίζονται να φιλοξενήσουν.
Οπότε μην είσαι σίγουρος, αυτό μόνο. Ξέρω ότι έχεις την άποψή σου, αλλά για όνομα, μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν σου ζητάω να αλλάξεις εντελώς γνώμη, αλλά βάλε στο μυαλό σου μια μικρή αμφιβολία για αυτά που λές.
Οταν ερχομουν πισω στις ΗΠΑ τον Οκρωμρβιο, απο Αθηνα προς Μοναχο στο αεροπλανο, I cant help but overhear πισω μου δυο Ελληνες στην ηλικια μου να μιλανε ο ενας στον αλλον:
'Πως μου την δινουν τα αμερικανακια δεν μπορεις να φανταστεις' λεει ο ενας στον αλλον.
Τωρα η επομενη πτηση φευγει σε 35 λεπτα και μολις προσγειωθηκαμε, ειμαστε οριθιοι περιμενουμε να ανηξει η πορτα να βγουμε, ολα αυτα. Εγω μεσ'την βιασυνη, προσπαθω να κινηθω οσο πιο γρηγορα γινετε.
Απο πισω και αυτοι. Σοβαρα μιλαω αρχισαν να με ακολουθουν ακομη και εξω απο το αεροπλαν. Α ρε και να γινοταν αυτο στην Αθηνα τι ξυλο ειχε να πεσει!!!!! Να σου πω εγω πως θα νιωσουν 450 lbs deadlifts και 225 power cleans στην μαπα σου. Αλλα το αεροπλανο για Σικαγο δεν το χανω!
Συνεχιζουν κι αλλα τετοια σχολια 'Ω ρε πως θα θελα να του βαλω την μουρη στο χωμα' και παει αυτο πινγκ πονγκ ο ενας στον αλλον επι 5 λεπτα, τα οποια μου φανηκαν αιωνας. Αρχιζω και τρεχω προς την πυλη διοτι βλεπω το ρολοι και εχω 15 λεπτα πριν φυγει το αεροπλανο και μονο τοτε τους εχασα.
Τωρα φυσικα δεν λεω οτι απο το ενα αυτο περιστατικο βγαζω συμπερασμα, I just wanted to share this with you διοτι νομιζω ειναι και ενδιαφερον. Εαν εγινε σε μενα θα μπορουσε να γινει σε οποιονδηποτε απο ΗΠΑ. Μιλαμε αν και ποτε δεν ειρθαμε προσωπο με πρσωπο, ενιωσα το ΜΙΣΟΣ των δυο αυτων Ελληνων που ειναι της δικης μου γενιας και ενιωσα βασικα τον ρατσισμο ισως για πρωτη φορα στη ζωη μου.
Καλα και δεν σηκωθηκες επανω οταν εφτανες και αρχισες να βιαζεσαι και να ελεγες στα Ελληνικα 'συγνωμη ειμαι βιαστικος εχω αλλο αεροπλανο να προλαβω' να δει ποσο θα φρικαρανε που λεγανε ολες τις μα$λακιες και νομιζανε οτι δεν καταλαβαινες. Το εχω δει κανα δυο φορες οταν ανθρωποι κανουν σχολια και νομιζουν οτι δεν τσιμπαω. Οποτε σε ασχετη φαση τους πιανω την κουβεντα και στο τελος τους γεμιζω και τα χαρτια για να μπουνε στις ΗΠΑ. Κολλητοι γινομαστε.
Η παντα φυσικα σε αστεισμο πες τους ρε παιδια πατε στην Αμερικη και αντιπαθειτε τοσο πολυ τους Αμερικανους. Δεν καταλαβαινω.
Νικος
-
:rant:
Μετά βέβαια όταν με έβλεπαν με τις κοπέλες, έλεγαν γιό και ρισπέκ.You know this is true.
Υπαρχει αυτη η πεποιθεση στις ΗΠΑ οτι οι Ελληνες εχουν παθος με τον ομοφυλοφυλισμο (If that's even a word). Ο λογος ειναι οτι βγαινει απο την ιστορια της Αρχαιας Ελλαδας που διδασκουν στα σχολεια που πολλες φορες includes το ποσο encouraged ηταν ο ομοφυλοφυλισμος τοτε. Και σιγουρα αυτο ειναι αληθεια φυσικα.
Επισης το αλλο ειναι οτι και εαν δεν εισαι gay, ενω εισαι Ελληνας (ανδρας) υπαρχει η πεποιθεση οτι εχεις βιτσιο με τον (γυναικειο) πισινο as a default.
Εμα καλα δικιο εχουν. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο αστειο εδω στις ΗΠΑ. Παντα τους λεω προσεξε πως γυρνας κτλ γιατι μπορει να εχω ζησει στις ΗΠΑ τοσα χρονια αλλα ειμαι Ελληνας και ξερεις τι σημαινει αυτο. Παντα το λεω σε αστειο τονο αλλα πολλοι με κοιτανε καλα καλα...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καλα και δεν σηκωθηκες επανω οταν εφτανες και αρχισες να βιαζεσαι και να ελεγες στα Ελληνικα 'συγνωμη ειμαι βιαστικος εχω αλλο αεροπλανο να προλαβω' να δει ποσο θα φρικαρανε που λεγανε ολες τις μα$λακιες και νομιζανε οτι δεν καταλαβαινες. Το εχω δει κανα δυο φορες οταν ανθρωποι κανουν σχολια και νομιζουν οτι δεν τσιμπαω. Οποτε σε ασχετη φαση τους πιανω την κουβεντα και στο τελος τους γεμιζω και τα χαρτια για να μπουνε στις ΗΠΑ. Κολλητοι γινομαστε.
Η παντα φυσικα σε αστεισμο πες τους ρε παιδια πατε στην Αμερικη και αντιπαθειτε τοσο πολυ τους Αμερικανους. Δεν καταλαβαινω.
Νικος
No I dont react very well with assholes like these.
Κατ'αρχην ηταν πισω μου, αρα δεν θα μα'κουγαν εκτος εαν γυρνουσα πισω καπως. Στο αεροπλανο ηταν γυρω στα 7 μετρα πισω μου.
Αυτο που θα εκανα εαν ειχα χρονο θα ηταν:
Θα αλλαζα κατευθηνση και θα γυρνουσα και θα αρχιζα να περπατω προς αυτους. Μετα με ορμη I'd bump on his shoulder. Hard! Και θα λεγα στα Αγγλικα 'Oops, I am so sorry about that sir' και ενω 30 εκατοστα απο την μαπα του θα τον κοιτουσα στα ματια με υφος 'θα σε φαω ολοκληρο τωρα ενα κανεις ικ! που λενε και στο χωριο μου καθαρμα!'
Ας εκανε ικ να δεις τι θα γινοταν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
:rant:
Εμα καλα δικιο εχουν. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο αστειο εδω στις ΗΠΑ. Παντα τους λεω προσεξε πως γυρνας κτλ γιατι μπορει να εχω ζησει στις ΗΠΑ τοσα χρονια αλλα ειμαι Ελληνας και ξερεις τι σημαινει αυτο. Παντα το λεω σε αστειο τονο αλλα πολλοι με κοιτανε καλα καλα...
Μολις προχτες μιλουσα σε μια κοπελα και πως τ'φερε το θεμα για σεξ και Ελληνες και μου λεεει 'oh yeah, and you know what they say about those Greeks and their gay-ness, ha, ha, ha'.
Η απαντηση μου ειναι παντα η ιδια και ειναι απλη: (χαμογελοντας και κοιταζοντα της right in the eyes) Sweetheard, I am not gay and I'd love to prove it to ya! Just say when and where. Now would be great for me. Actually, I can guarantee you that you won't regret it! It'll be fun, come on.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]