-
lokatzis
ωπα γιατι πηρες φορα με τις βλακειες που λες και τα εμπλεξες.
Ο ΚΟΚ, επίσης, λέει ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προλάβουμε τυχόν δυστύχημα, σωστά; Έκανε τα πάντα ο Kacey; ΌΧΙ. Αλλά εγώ δεν τον αδικώ στη συγκεκριμένη περίπτωση.
το 'τα παντα' που θα μπορουσα να κανω ηταν να κινδυνεψω να τσιμπησω εγω την μπαριερα προσπαθωντας να κοψω και να του δωσω χωρο, με αποτελεσμα να γινω εγω (και πιθανοτατα και αυτος μαζι μου) ενα με τις μπαριερες μετα απο μερικα τετακε. Οποτε διαλεξα 'αμα χωρεσει να περασει, αμα δεν χωρεσει να παει να γαμηθει μονος του'. Τωρα το καταλαβες?
-
Το να πατήσεις φρένο την τελευταία στιγμή (ή λίγο νωρίτερα), όπως θα έκανε το 99,9% των χρηστών αυτού του forum, δε συμπεριλαμβάνεται κατ' εσέ στις δυνατές κινήσεις για αποφυγή του δυστυχήματος;;; Μη μου πεις ότι δεν είχες καταλάβει τι πάει να κάνει. Απλά επέλεξες σε όλη τη διάρκεια των κάποιων δευτερολέπτων να μην υποχωρήσεις. Σεβαστό, αλλά παράνομο βάσει του ΚΟΚ που τόσο σου αρέσει να χρησιμοποιείς (όταν σε συμφέρει).
Μην επικεντρώνεσαι στην τελευταία στιγμή. Το όλο σκηνικό κράτησε κάποια δευτερόλεπτα και δεν ήταν στιγμιαίο. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
λοιπονστο περιστατικο με την μηχανη ο kacey δεν επιταγχυνε (+η λωριδα της μηχανης ''εκλεινε'')
στο περιστατικο του καβουρα ο καβουρας επιταγχυνε (ενω αυτοκινητο πραγματοποιουσε προσπεραση)ο κοκ λεει οτι ο οδηγος αυτοκινητου το οποιο προσπερνιεται απο αλλο οχημα οφειλει να διευκολυνει το αλλο οχημα ειτε μειωνοντας ταχυτητα ειτε διατηρωντας την υπαρχουσα αλλα σε καμια περιπτωση αυξανοντας αυτην.
πουθενα δεν κρινει αν η προσπεραση ειναι νομιμη ή παρανομη....με αυτα τα 2 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ πειτε μου εσεις ποιος ειναι ΛΑΘΟΣ και επικίνδυνος
το εχω παραπονο 1 ΜΙΑ φορα να απαντησει καποιος σε συγκεκριμενο ερωτημα για συγκεκριμενο περιστατικο
γιατι πρεπει παντα μα παντα να απανταμε οπως ναναι και οτι ναναι πιασμενοι απο οτι μας συμφερει με σκοπο να οηγησουμε τον συνομιλητη μας εκει που εμας μας συμφερει, αντι να παραδεχτουμε 1 ΜΙΑ φορα οτι οκ μπορει να εχω και αδικο -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το να πατήσεις φρένο την τελευταία στιγμή (ή λίγο νωρίτερα), όπως θα έκανε το 99,9% των χρηστών αυτού του forum, δε συμπεριλαμβάνεται κατ' εσέ στις δυνατές κινήσεις για αποφυγή του δυστυχήματος;;; Μη μου πεις ότι δεν είχες καταλάβει τι πάει να κάνει. Απλά επέλεξες σε όλη τη διάρκεια των κάποιων δευτερολέπτων να μην υποχωρήσεις. Σεβαστό, αλλά παράνομο βάσει του ΚΟΚ που τόσο σου αρέσει να χρησιμοποιείς (όταν σε συμφέρει).
Μην επικεντρώνεσαι στην τελευταία στιγμή. Το όλο σκηνικό κράτησε κάποια δευτερόλεπτα και δεν ήταν στιγμιαίο.μεγαλε επειδη δεν ησουν εκει, ακους αυτο που σου λεω και τελειωνει εδω η κουβεντα. Αμα παταγα και φρενο, τοτε θα ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα φταναμε μαζι στο στενωμα του δρομου οπου δεν χωραγαμε. Α και που'σαι, οταν σε πλησιαζει καποιος απο πισω και πλησιαζετε καπου που δεν χωρατε, περιμενεις οτι εκεινος θα κοψει, δεν κοβεις προκαταβολικα εσυ. Οταν πια καταλαβα οτι θα παει να περασει, και παλι αμα φρεναρα τοτε θα φταναμε σιγουρα μαζι εκει. Αιντε ξεκολλατε.
EDIT:
Α και κατι αλλο. πριν μερικες σελιδες 2-3 ατομα βγηκαν και ειπαν το εξης, οτι 'κομμενο το να κανουν ακρη για μηχανακια που πανε αναποδα', 'την επομενη φορα θα τους περασω απο πανω', 'αμα θελετε να ερθετε αναποδα ελατε και αμα χωρεσετε'.
σε αυτους δεν βγηκες να πεις τιποτα (οπως κανενας αλλος εδω μεσα δεν τους βαφτισε δολοφονους), μονο σε εμενα ξερεις να κανεις κηρυγμα λεγοντας οτι σου κατεβει και κανωντας οτι δεν καταλαβαινεις ενα περιστατικο που εδω και 6 μηνες προσπαθω να εξηγησω...
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ζώο ο συνεργειάς της γειτονιάς που μου τρύπησε το λάστιχο επειδή θεώρησε ότι το σημείο ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στο οποίο παρκάρησα τον ενοχλούσε!!!
Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει. Στην πρώτη περίπτωση είχα παρκάρει από την άλλη πλευρά του μαγαζιού του (είναι γωνιακό βλέπετε).
Ο συγκεκριμένος τρυπά τα λάστιχα όλως όσων παρκάρουν σε ακτίνα 15μ από το μπουρδέλο του. Επαναλαμβάνω, είχα παρκάρει στο δρόμο, μετά το σημείο που τελείωνε η ράμπα του μαγαζιού του. Υπήρχε άφθονος χώρος ακόμα και για μανούβρα. Ούτε είσοδο του έκλεινα, ούτε πεζοδρόμιο καβάλησα, ούτε και εγώ δεν ξέρω τί.
Τα λάστιχά μου είναι ολοκαίνουρια (10 ημερών) και ακόμα δεν ξέρω πώς κρατιέμαι και δεν .......
Αν ενοχλώ, άσε ένα σημείωμα ρε ηλίθιε. Θα πει κάποιος 'ας καλούσε την Τροχαία να το σηκώσει'. Μα πώς? Ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δρόμο ήταν, σε σημείο που επουδενί λόγω δεν αποτελεί πεζοδρόμιο, βιτρίνα, είσοδο, κτλ του συνεργείου του. Αποφάσισε λοιπόν για πολλοστή φορά να το παίξει τραμπούκος και 'έτσι θέλω'.
Δεν σας κρύβω ότι ψάχνω τρόπο να πάρω το αίμα μου, τα λάστιχά μου ήθελα να πω, πίσω!!!Το είχε κάνει ο cmarin παλιότερα, καμερούλα να γράφει και τρελό σκίσιμο μετά...
Εναλλακτικά: μαζεύεστε οι παθόντες της γειτονιάς και του κάνετε μια επίσκεψη όλοι μαζί, όπου του κάνετε σαφές ότι την επόμενη φορά θα υπάρξουν αντίποινα...
Τώρα μου ήρθε άλλο ένα. Θα πας το βράδυ και θα του περάσεις ένα λουκέτο στην πόρτα ΝΑ με το συμπάθειο. Και θα το επεναλάβεις αυτό όσες φορές θες, κατα βούληση. Ε, ρε γλέντια!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ασχετο.
Στη τροχαια απλα αναφερεις.
*'Με πηγαινε καροτσακι με 10χαω. Ξεκινησα νομιμα προσπεραση και οταν πηγα να ξανα-μπω στη λωριδα μου, επιταχυνε επιτιδες, για να μη μ αφησει να ολοκληροσω την προσπεραση μου'*Μαντεψτε ποιος χανει το διπλωμα του και κερδιζει μερικα Bonus/Malus στην ασφαλεια του.....Αν μπορείς απόδειξέ το...
Χρειάζεσαι μάρτυρες για να το καταφέρεις, αλλιώς για την τροχαία ισχύει το αντιληπτό με το μάτι. Ακόμα και με μάρτυρες όμως δε νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι παραπάνω από συνυπαιτιότητα. Αν το καλοσκεφτείς και οι δύο έχουν κάνει παρανομίες. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζώο ο συνεργειάς της γειτονιάς που μου τρύπησε το λάστιχο επειδή θεώρησε ότι το σημείο ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στο οποίο παρκάρησα τον ενοχλούσε!!!
Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει. Στην πρώτη περίπτωση είχα παρκάρει από την άλλη πλευρά του μαγαζιού του (είναι γωνιακό βλέπετε).
Ο συγκεκριμένος τρυπά τα λάστιχα όλως όσων παρκάρουν σε ακτίνα 15μ από το μπουρδέλο του. Επαναλαμβάνω, είχα παρκάρει στο δρόμο, μετά το σημείο που τελείωνε η ράμπα του μαγαζιού του. Υπήρχε άφθονος χώρος ακόμα και για μανούβρα. Ούτε είσοδο του έκλεινα, ούτε πεζοδρόμιο καβάλησα, ούτε και εγώ δεν ξέρω τί.
Τα λάστιχά μου είναι ολοκαίνουρια (10 ημερών) και ακόμα δεν ξέρω πώς κρατιέμαι και δεν .......
Αν ενοχλώ, άσε ένα σημείωμα ρε ηλίθιε. Θα πει κάποιος 'ας καλούσε την Τροχαία να το σηκώσει'. Μα πώς? Ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δρόμο ήταν, σε σημείο που επουδενί λόγω δεν αποτελεί πεζοδρόμιο, βιτρίνα, είσοδο, κτλ του συνεργείου του. Αποφάσισε λοιπόν για πολλοστή φορά να το παίξει τραμπούκος και 'έτσι θέλω'.
Δεν σας κρύβω ότι ψάχνω τρόπο να πάρω το αίμα μου, τα λάστιχά μου ήθελα να πω, πίσω!!!Το είχε κάνει ο cmarin παλιότερα, καμερούλα να γράφει και τρελό σκίσιμο μετά...
Εναλλακτικά: μαζεύεστε οι παθόντες της γειτονιάς και του κάνετε μια επίσκεψη όλοι μαζί, όπου του κάνετε σαφές ότι την επόμενη φορά θα υπάρξουν αντίποινα...
Τώρα μου ήρθε άλλο ένα. Θα πας το βράδυ και θα του περάσεις ένα λουκέτο στην πόρτα ΝΑ με το συμπάθειο. Και θα το επεναλάβεις αυτό όσες φορές θες, κατα βούληση. Ε, ρε γλέντια!
Σωστόοοοοοοοοοοοοοος!!!
Κάτω από το λουκέτο, κολλημένη προειδοποίηση: 'Καθικάκι, την επόμενη φορά που θα σκίσεις λάστιχο, δεν θα βρεις απλώς λουκέτο, αλλά χτισμένο όλο το μαγαζί γύρω γύρω!'
Δικό μου σημερινό (και όχι μόνο): ΖΩΑ όσοι/ες παίρνουν από πίσω ασθενοφόρα που ανοίγουν δρόμο μέσα στον πηγμένο Κηφισό
Έκλεισα 2 τέτοιους σήμερα, έναν άντρα και μια γυναίκα. Και οι δύο εισέπραξαν χειρονομία 'Τοκ τοκ' α λα Οβελίξ, συνοδευόμενη από την ερώτηση: 'Ηλίθιος/α είσαι?' Ο μεν άντρας, το βούλωσε. Η δεσποινίς με το κίτρινο μεγκάν κουπέ φυσικά, όπως όλες οι καλοαναθρεμμένες δεσποινίδες, την είχε έτοιμη την απάντηση: 'Άντε γ@μ#σου ρε μ@λ#@κα!'
Ήταν τυχερή που δεν ήμουν με το δικό μου αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έκλεισα 2 τέτοιους σήμερα, έναν άντρα και μια γυναίκα. Και οι δύο εισέπραξαν χειρονομία 'Τοκ τοκ' α λα Οβελίξ, συνοδευόμενη από την ερώτηση: 'Ηλίθιος/α είσαι?' Ο μεν άντρας, το βούλωσε. Η δεσποινίς με το κίτρινο μεγκάν κουπέ φυσικά, όπως όλες οι καλοαναθρεμμένες δεσποινίδες, την είχε έτοιμη την απάντηση: 'Άντε γ@μ#σου ρε μ@λ#@κα!'Εγω σε αντιστοιχες περιπτωσεις που εχω κανει παρατηρηση:
- εχω εισπραξει συγγνωμη (!)
- εχω δει αγανακτηση στο προσωπο του 'εξυπνακια', που δεν καταφερε να ακολουθησει το ασθενοφορο παραπερα... τουλαχιστον ομως δε με εβρισε!!
-
Κι εγώ μια έκφραση με χαμόγελο τύπου
-
Παιδιά, αν και είμαι απολύτως ευγενείς με τις γυναικες, αν μου κατσι ποτε κανενα πουτανάκι να μου μιλήσει έτσι, δεν θα τη χτυπήσω φυσικά, αλλα θα την τρομάξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
-
Aυτό το 'κλείσιμο' όσων ακολουθούν ασθενοφόρο πως το πετυχαίνεις;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aυτό το 'κλείσιμο' όσων ακολουθούν ασθενοφόρο πως το πετυχαίνεις;Αφού έχω κάνει στην άκρη, και ΑΜΕΣΩΣ μόλις περάσει το ασθενοφόρο, επανέρχομαι στην κανονική μου θέση μέσα στη λωρίδα, ενίοτε και πιο άκρη αν χρειαστεί για να τον σταματήσω σίγουρα.
Αυτό, ΜΟΝΟ όταν είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το αυτοκίνητο που ακολουθεί το ασθενοφόρο δεν έχει σχέσει με τον ασθενή (πχ. αν τον έχω τσεκάρει γύρω μου από αρκετά χιλιόμετρα πριν). Τα σημερινά ΖΩΑ, τα είχα τσεκάρει από τη Θήβα περίπου που κατεβαίναμε μαζί τον Κηφισό. Μάλλον, τον άντρα απο τη Θήβα, τη γυναίκα από την Κηφισιά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σωστόοοοοοοοοοοοοοος!!!
Κάτω από το λουκέτο, κολλημένη προειδοποίηση: 'Καθικάκι, την επόμενη φορά που θα σκίσεις λάστιχο, δεν θα βρεις απλώς λουκέτο, αλλά χτισμένο όλο το μαγαζί γύρω γύρω!'
+άπειρο
θα φάει τρελό πήξιμο. Αγόρασε 3 αλυσίδες και κάνε τον να βλαστημάει.
-
Παιδιά μπορεί ο καθένας να λέει ότι είμαι δολοφόνος,φονιάς και γαμιάς της γειτονιάς αν αυτό τον συμφέρει να λέει.Αυτό για το οποίο αρκετοί έχετε τσαντιστεί είναι πως τον έκλεισα γιατί μου έσπασε τα παπάρια πολύ άσχημα...
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια σε κάποιον που σε 3 συνεχόμενα φανάρια σου παίζει έντονα φώτα,κορνάρει έντονα και έχει βγάλει και το χέρι έξω και μου κάνει σήμα λες και με πήρε ο ύπνος και δεν ξεκίνησα στο πράσινο...όμως ξέχασα...δεν είχε ανάψει ακόμα πράσινο...
Συγνώμη που αντέδρασα όταν προσπάθησε να με προσπεράσει επιδεικτικά ('και καλά εγώ θα σε γαμήσω τώρα μαλάκα που με καθυστερείς').Συγνώμη που τα πήρα γιατί με πήγαινε καροτσάκι (δεν έβλεπα τα φώτα του-είχε ένα corolla g6) με το που άναβε πράσινο παρόλο που ξεκινούσα με ικανοποιητική επιτάχυνση - ταχύτητα.
Συγνώμη που αντιδρώ κάποιες φορές σε όλα αυτά τα τετράποδα ζώα, πέφτω στο επίπεδό τους και ανοίγω παράθυρα, τους βρίζω, λέω και τίποτα για το σόι τους και το χρέπι που οδηγούν και αν μου το παίξουν έξυπνοι τους κλείνω πριν προλάβουν αυτοί να μου κάνουν καμιά μαλακία.Συγνώμη που απαιτώ ένα χ σεβασμό από τον διπλανό μου.Συγνώμη που είμαι άνθρωπος που σέβομαι τον δίπλα μου μέχρι όμως το σημείο που μου αποδείξει ότι δεν κάνει κι αυτός το ίδιο για μένα.
Συγνώμη αλλά έτσι είμαι και δεν γουστάρω να αλλάξω.Σε όποιον δεν αρέσει, ας μην κυκλοφορεί στους δρόμους...Να πάρει το κουβαδάκι του και να παίξει σε άλλη παραλία.ΥΓ:Τόσα συγνώμη ούτε το βατικανό δεν ζήτησε...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...Σε όποιον δεν αρέσει, ας μην κυκλοφορεί στους δρόμους...Να πάρει το κουβαδάκι του και να παίξει σε άλλη παραλία. -
Έχουμε για σήμερα:
1)Ζωάκι ο παπάκιας στην Βουλιαγμένης που κινούταν στην δεξιά λωρίδα , έστελνε μύνημα στο κίνητο και την ώρα που παρέκαμπτα κάποιο άλλο ζώο που έιχε παρκάρει/κλείσει την μισή αριστερή , έκανε ξαφνικό έλιγμο μπαίνοντας στην μεσαία με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να περάσω στο χιλιοστό απο τον παρκαρισμένο 'συνάδελφό ' του.....
2)Πεζός έγώ έξω απο τα mcdonalds αλίμου, πάω για να πάρω το αμάξι.Ουρά στο φανάρι και ξαφνικά εμφανίζεται απο την στροφή κάτω μια 156 με χίλια, δεν προλαβαίνει να σταματήσει και σκάει σε μια 316 η οποία με την σειρά της σκάει στο μπροστινό terios.Στο τιμόνι της alfa ξανθιά κοπελίτσα....μνημιώδης η αντίδραση του τυπάκου ο οποίος βγαίνει απο την μπέμπα και κατευθύνεται στην 156 αναφωνόντας στην σειρά : 'με πόσα πήγαινες ρε πουλάκι μου?' 'πες μωρή ηλίθια με πόσα πήγαινές?' 'ρε γαμ. την Π$%^α σου με πόσα πήγαινες θα μου πείς?'
3)Ζώο εγώ που πήρα με τα χίλια την μεγάλη αριστερή καμπή της Κατεχάκη 'προσβάλωντας' απο δεξιά ενα ST ο οποίος ζήλεψε την δόξα μου και μου κόλλησε στους 10 πόντους ακόμα και όταν πήγαινα δεξιά με 60...Που την βρίσκουν την όρεξη...... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μην επικεντρώνεσαι στην τελευταία στιγμή. Το όλο σκηνικό κράτησε κάποια δευτερόλεπτα και δεν ήταν στιγμιαίο.μεγαλε επειδη δεν ησουν εκει, ακους αυτο που σου λεω και τελειωνει εδω η κουβεντα. Αμα παταγα και φρενο, τοτε θα ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα φταναμε μαζι στο στενωμα του δρομου οπου δεν χωραγαμε. Α και που'σαι, οταν σε πλησιαζει καποιος απο πισω και πλησιαζετε καπου που δεν χωρατε, περιμενεις οτι εκεινος θα κοψει, δεν κοβεις προκαταβολικα εσυ. Οταν πια καταλαβα οτι θα παει να περασει, και παλι αμα φρεναρα τοτε θα φταναμε σιγουρα μαζι εκει. Αιντε ξεκολλατε.
EDIT:
Α και κατι αλλο. πριν μερικες σελιδες 2-3 ατομα βγηκαν και ειπαν το εξης, οτι 'κομμενο το να κανουν ακρη για μηχανακια που πανε αναποδα', 'την επομενη φορα θα τους περασω απο πανω', 'αμα θελετε να ερθετε αναποδα ελατε και αμα χωρεσετε'.
σε αυτους δεν βγηκες να πεις τιποτα (οπως κανενας αλλος εδω μεσα δεν τους βαφτισε δολοφονους), μονο σε εμενα ξερεις να κανεις κηρυγμα λεγοντας οτι σου κατεβει και κανωντας οτι δεν καταλαβαινεις ενα περιστατικο που εδω και 6 μηνες προσπαθω να εξηγησω...
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. ΠΟΥΘΕΝΑ δε σε κατηγόρησα για το ότι έκλεισες το μ@λ@κ@ που πήγε να σου χωθεί. Αν διαβάσεις τις αμέσως προηγούμενες δημοσιεύσεις μου (αλλά και παλαιότερες), θα δεις ότι σε υποστηρίζω που το έκανες (απλά εγώ μπορεί να μην το έκανα λόγω πιθανών τραβηγμάτων και τύψεων, που εσένα μπορεί να μη σε απασχολούν). Άρα δεν έχω λόγο να κατηγορήσω κάποιον ως δολοφόνο αφού δεν κατηγορώ ΟΥΤΕ εσένα ως τέτοιο.
Η ένστασή μου είναι ότι τόσο εσύ όσο και ο Κάβουρας προσπαθείτε όταν σας ενοχλούν ή σας κάνουν τους ξύπνιους να 'αποδώσετε δικαιοσύνη', αλλά εκείνος δεν έπρεπε, εσύ έπρεπε. Εσύ ίσως χρησιμοποιείς πιο νομότυπες μεθόδους, αλλά η ουσία είναι η ίδια. Αλήθεια, ποια θα ήταν η δική σου αντίδραση σε περίπτωση που ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου σου κόρναρε τρεις φορές με κόκκινο; Πώς θα του έβγαινες από πάνω κάτι που συνήθως προσπαθείς να κάνεις; Θα οδηγούσες την κατάσταση σε ξύλο, οπότε βάσει ΚΟΚ θα ήσουν ΟΚ, οπότε κανένα πρόβλημα;;;Αν πάλι δεν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε, δεν πειράζει. Εγώ δεν συνεχίζω γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες οι υπόλοιποι συμφορουμίστες.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν πάλι δεν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε, δεν πειράζει. Εγώ δεν συνεχίζω γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες οι υπόλοιποι συμφορουμίστες.Ναι σας παρακαλω κοφτε το γιατι πρεπει να φτιαξουμε και σαλατα!
-
@Καβουρας
Αμα σου ειχε σπασει τοσο πολυ τα νευρα, η τον κατεβαζεις κατω και τον αρχιζεις στα μπινελικια, ή αφου πηγε να σε προσπερασει τον αφηνεις να παει στο διαολο. Να ξεκινησει προσπεραση και να τον αφησεις ξεκρεμαστο στο αντιθετο....
@lokatzis
εμ βεβαια, πως να συννενοηθουμε οταν εγω λεω 'δεν ειχα που να παω παρα μονο να κλειστω εγω (με κινδυνο για μενα) ωστε να προσπαθησω να του κανω χωρο', και εσυ μου λες 'καλα εκανες και τον εκλεισες'... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ΚαβουραςΑμα σου ειχε σπασει τοσο πολυ τα νευρα, η τον κατεβαζεις κατω και τον αρχιζεις στα μπινελικια, ή αφου πηγε να σε προσπερασει τον αφηνεις να παει στο διαολο. Να ξεκινησει προσπεραση και να τον αφησεις ξεκρεμαστο στο αντιθετο....
ΟΚ,i got your point.Δεν έγραψα ό,τι έγραψα για να μου πείτε και μπράβο.Μπορεί ο καθένας από εσάς που το διάβασε να με είπε ζώο και μαλάκα και ό,τι άλλο προσφιλές είχε στο μυαλό του εκείνη την ώρα.Μπορεί να είσαι πιο ήπιων τόνων από εμένα,μπορεί γενικά να μην ασχολείσαι με τους πίσω-γύρω σου όταν οδηγείς,όμως εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό.Δεν εκνευρίζομαι εύκολα (και όσοι με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν) και για να με τσαντίσει και να γίνω εκδικητικός απέναντί του σημαίνει ότι δεν ήταν ούτε αγγελούδι ούτε κάποιος που απλά βιαζόταν.Πίστεψέ με έχω κάνει στην άκρη και συγκρατούμαι και δεν αντιδρώ σε πολλούς μαλάκες.Απλά αυτός ήταν πολύ προκλητικός για τα κριτήριά μου.Δεν μπόρεσα να μην πέσω στο επίπεδό του.
Θέλω να πιστεύω ότι γενικά δεν μπορεί κάποιος να μεταφέρει το κλίμα που υπήρχε εκείνη τη στιγμή μέσα από κάποιες αράδες και μάλλον γι'αυτό δεν βλέπω να μου δίνεις έστω και λίγο δίκιο.(ξέχασα να πω ότι δεν ήμουν από πριν κ@υλωμένος καθώς πήγαινα σε πάρτυ γνωστού μου και γενικά είχα μια ευχάριστη μέρα και ήμουν πολύ ήρεμος.)
Θα μπορούσα να τον αφήσω να περάσει,όμως να θυμίσω ότι έχω 1.4lt αμάξι με 79 άλογα και για να κλείσω κάποιον που ήδη ξεκίνησε να με προσπερνάει με μια G6 (ακόμα και η 1.4 είναι πολύ πιο δυνατή από το χρεπάκι μου ),μάλλον εδώ αντιλαμβάνεσαι ότι έπρεπε να με κλείσει για να μπει μπροστά μου.
Ξέρω ότι οι δικαιολογίες είναι σαν τους κώλους (δηλαδή όλοι έχουμε από έναν) και δεν είναι τακτική να απολογούμαι.Ήταν λάθος που τον έκλεισα.Το παραδέχομαι.Παρόλα αυτά όσες φορές κι αν γύριζα το χρόνο πίσω θα το ξανακανα γιατί σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορώ να μην αντιδράσω.Και μην ακούσω κανέναν να πει ότι θα σκοτωνόταν.Με 40 πηγαίναμε και επιτάχυνε.Το πολύ-πολύ να κατέστρεφε το αμάξι του,πράγμα που (δυστυχώς) θα το χαιρόμουν ιδιαίτερα.
Ζώα ζώα ζώα [#3]