-
Φίλε μου παρότι 33(+)χρονος, σε καταλαβαίνω...Δυστυχώς έχει παραγίνει το κακό με τους κάγκουρες 19-27 (περίπου). Όχι βέβαια πως και στις μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν και γαμώ τα ούφο, απλά στις προαναφερόμενες, η καγκουριά-ψευτομαγκιά-μαλακία πάει σύννεφο. Χτες το μεσημέρι είμαι στην αριστερή έξοδο του κηφισού για καβάλας (ρεύμα προς Κόρινθο) και περιμένω στο φανάρι. Κανονικά οι λωρίδες είναι 2. Έλα μου όμως που μου στριμώχνεται από δεξιά αρχικάγκουρας με (και καλά) φτιαγμένο suzuki swift 10ετίας, με 3 μπαρόμετρα στην κολώνα και μουσική στα όρια της υστερίας από το super dooper στερεο-φονικό. Ο τυπάς γύρω στα 22, γυαλάκι ηλίου, μάσημα τσίχλας και να κοιτάει δεξιά - αριστερά για να κόψει βλέμματα θαυμασμού (βλ. οργής)... Μου χει χωθεί λοιπόν έτσι όπως είναι τοποθετημένος σφήνα δεξιά μου. Ανάβει πράσινο και πάει να με κλείσει πεταγόμενος μπροστά μου. Περιθώριο να κόψω αριστερά δεν υπάρχει. Ή σταματάω και δικαιώνω την καγκουριά του, ή συνεχίζω διαγράφοντας κανονικά την αριστερή καμπύλη, περιμένοντας από κείνον να κόψει. Για καλή μου τύχη, έπραξε το δεύτερο...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Δεν εχω γραψει ποτε σε αυτο το topic αν και το διαβαζω παντα.
Τους λογους τους εχω πει,θα τρελαινομουν χειροτερα...
Σημερα δεν αντεχω!!!Θα τα πω να ξεθυμανω
Βολτα για καφεδακι.Αφου αφηνω την παρεα και γυρναω.
Ολα ωραια και καλα.Μουσικουλα,λιγο κλιματισμο,ωραιος ηλιος,μια ηρεμια πολυ ωραια.
Φτανω στα μυκονιατικα,μετα τις 3 γεφυρες,πιανω αριστερη λωριδα αφου η δεξια ειναι λεωφορειοδρομος,εξαλλου διπλα ειχα λεωφορειο.
Στο υψος του στρατοπεδου εχει φαναρια και για να μπεις στο στρατοπεδο αλλα και για ευθεια.Σταματαω εγω αριστερα,ερχεται ενα mazda 3 απο δεξια,σταματαει διπλα μου και απο πισω του το λεωφορειο.
Εκει που περιμεναμε ολοι να αναψει το πρασινο,ερχεται με χιλια ενα σκατοπαιδο,καγκουρας,σιχαμα απο πισω μου και αρχιζε να μου παιζει σαν τρελος τα φωτα!!!
Τρελαθηκα!Λεω,τι κανει ο μαλακας?
Ερχεται κολλαει απο πισω μου και αρχισε να με βριζει με ενα μαλακιστηρι που ειχε διπλα του!!!
Μικρη σημειωση...το φαναρι ακομα ΚΟΚΚΙΝΟ!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΙ!
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!
ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΓΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ????ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑ ΤΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ?Τους εριξα τρελο βρισιδι,κατεβαζω παραθυρο,πιανω δεξια και του λεω να κατεβουμε...Φυσικα εγινε λουις...
Πρωτη φορα εκανα κατι τετοιο...Ειλικρινα αν κατεβαιναν θα επαιρνα την μαγκουρα και θα τους σκοτωνα...
Τι να πω?Και εγω νεος ειμαι αλλα νιωθω ρε γαμωτο οτι δεν κολλαω πουθενα στους ελληνικους δρομους...
Μηπως να βαλω σιδερωστρα,3 εξατμισεις,φιμε τζαμια,κουρτινακια και να πουλαω μαγκια μην σεβομενος καμμια προτεραιοτητα?
Ολοι σχεδον οι 26αρηδες που πετυχαινω τετοιοι ειναι...
Ε ας μπω και εγω στην μαζα... -
Όποτε πετυχαίνουμε κάγκουρα με τον κολλητό μου του λέμε 'Φιλαράκι πόσα άλογα βγάζει? 0-100 σε πόσο? Άνοιξε λίγο να ακούσουμε το μοτόρι. Σεβασμός στον Γάλλο/Ιάπωνα/μπλα μπλα'.
-
-
ega8eto.kid
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
[...] με 3 μπαρόμετρα στην κολώνα
βυθομετρο, καγκουρομετρο και βλακομετρο[...] της υστερίας από το super dooper στερεο-φονικό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όποτε πετυχαίνουμε κάγκουρα με τον κολλητό μου του λέμε 'Φιλαράκι πόσα άλογα βγάζει? 0-100 σε πόσο? Άνοιξε λίγο να ακούσουμε το μοτόρι. Σεβασμός στον Γάλλο/Ιάπωνα/μπλα μπλα'.Τελειο.. μπορουμε και να του λεμε 'φιλαρακι κατσε να σε βγαλω μια φωτογραφια..ναι ετσι χαμογελα'
Και μετά να τον βαζουμε φατσα καρτα εδώ.. πολύ γελιο..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Όποτε πετυχαίνουμε κάγκουρα με τον κολλητό μου του λέμε 'Φιλαράκι πόσα άλογα βγάζει? 0-100 σε πόσο? Άνοιξε λίγο να ακούσουμε το μοτόρι. Σεβασμός στον Γάλλο/Ιάπωνα/μπλα μπλα'.
Τελειο.. μπορουμε και να του λεμε 'φιλαρακι κατσε να σε βγαλω μια φωτογραφια..ναι ετσι χαμογελα'
Και μετά να τον βαζουμε φατσα καρτα εδώ.. πολύ γελιο..
Την επόμενη φορά θα το επιχειρήσω.
-
Λογω νεου καταστηματος, εχω αντηληφθει καγκουρα αγνωστου εθνικοτητας, στην περιοχη του Γκυζη, με χρυσαφι opel tigra το πρωτο μοντελο, και την μουσικη ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ, δυνατα τερμα!!!
Καταλαθος(δεν θα το ξανακανω...) τον πετυχα σε αλλο δρομο πολλα χιλιομετρα μακρια, και ειπα, δεν γινεται αυτος ειναι.....και ηταν
Η κατασταση εχει γινει κωμωδια, μιας και ειναι μονιμα 2-3 τυπακια που ο καθενας εχει την δικη του τρελα
Ο ενας περναει κομματια με starlet προμολεμικο και 15 μπαρομετρα(αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το κοψει), ο αλλος με 156 και Χριστοδουλοπουλο σε μεγαλες στεναχωριες, και ο τριτος ειναι ο τιγρης που κοντραρει καμια φορα με τον 156 στα εσακια των.....hertzΤυχαια ρωτησα εναν φιλο που μενει καμια 500ρια μετρα μακρια απο το καταστημα, και μου ειπε ''αα, αυτος? Τον εχει αχτι ολη η γειτονια, περνα βραδιατικα με την μουσικη παντα τερμα, καθε μερα''
Μαλλον ειναι κουφος(ή κουφαθηκε μετα) ή πρωτη φορα εχει στερεο στο αμαξι
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Λογω νεου καταστηματος, εχω αντηληφθει καγκουρα αγνωστου εθνικοτητας, στην περιοχη του Γκυζη, με χρυσαφι opel tigra το πρωτο μοντελο, και την μουσικη ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ, δυνατα τερμα!!!Καταλαθος(δεν θα το ξανακανω...) τον πετυχα σε αλλο δρομο πολλα χιλιομετρα μακρια, και ειπα, δεν γινεται αυτος ειναι.....και ηταν
Η κατασταση εχει γινει κωμωδια, μιας και ειναι μονιμα 2-3 τυπακια που ο καθενας εχει την δικη του τρελα
Ο ενας περναει κομματια με starlet προμολεμικο και 15 μπαρομετρα(αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το κοψει), ο αλλος με 156 και Χριστοδουλοπουλο σε μεγαλες στεναχωριες, και ο τριτος ειναι ο τιγρης που κοντραρει καμια φορα με τον 156 στα εσακια των.....hertzΤυχαια ρωτησα εναν φιλο που μενει καμια 500ρια μετρα μακρια απο το καταστημα, και μου ειπε ''αα, αυτος? Τον εχει αχτι ολη η γειτονια, περνα βραδιατικα με την μουσικη παντα τερμα, καθε μερα''
Μαλλον ειναι κουφος(ή κουφαθηκε μετα) ή πρωτη φορα εχει στερεο στο αμαξι
Σακουλα με νερο......
Κανει ωραιοτατο ΣΠΛΑΣ!
Και δεν κανει ζημιες!
Και θα σου πω εγω αν θα ξαναπερασει! -
Ο χρήστης After έγραψε:
Λογω νεου καταστηματος, εχω αντηληφθει καγκουρα αγνωστου εθνικοτητας, στην περιοχη του Γκυζη, με χρυσαφι opel tigra το πρωτο μοντελο, και την μουσικη ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ, δυνατα τερμα!!!Γνωστός ο τύπος, τον έχω πετύχει πολλές φορές.
Στην παρακάτω φωτογραφία (την έβγαλα τη Πέμπτη αλλά λόγω των προβλημάτων του φόρουμ άργησα να την ανεβάσω) βλέπετε τον άνθρωπο ( ; ) που καταφέρνει να οδηγεί ( ; ) να καπνίζει να μιλά στο κινητό, ταυτόχρονα.
Μη το βλέπετε και τόσο εύκολο, ρωτήστε και όσους τον ακολουθούσαν. -
Συγνώμη για την θαμπή φωτογραφία αλλά δε πρόλαβε το καημένο το 750 να κάνει auto focus.
Διακρίνετε πάντως ένα πράσινο αυτοκίνητο (xsara είναι) στην αρχή της σειράς και κατά το ήμισυ στο αντίθετο ρεύμα.
Τα καμάρι της περιοχής του και τοπικός ήρωας μάλλον, του Κορωπίου παρά την κίνηση που υπήρχε έβγαινε συνεχώς στο αντίθετο ρεύμα και έδειχνε το πόσο μάγκας είναι. (Φυσικά και μιλούσε στο κινητό, τι τον νομίσατε απολίτιστο που δεν έχει κινητό)
Το xsara ήταν φρεσκοβαμμένο και μάλλον δεν ήταν καν δικό του γιατί μετά από λίγο σταμάτησε σε τοπικό φανοποιείο.Ο οδηγός του χωματουργικού δεν βοηθούσε καθόλου μια και δεν έκανε καθόλου στην άκρη ακόμα κι όταν υπήρχε χώρος
με αποτέλεσμα η ουρά να έχει φτάσει πολλά μέτρα πίσω του
Πότε θα βγει κάποιος κανονισμός ώστε αυτά τα οχήματα να κινούνται ή πάνω σε φορέα, ή ώρες μη αιχμής της κίνησης;
-
Εχθές το απόγευμα προσπαθώντας να γυρίσω σπίτι μετά την δουλειά έχω ψιλοχαθεί σε κάτι στενά και είμαι το 10+ αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση.
Ο δρόμος είναι πολύ φαρδύς και το αντίθετο ρεύμα άδειο.
Ανάβω το alarm λοιπόν και πλευρίζω το μπροστινό αυτοκίνητο προκειμένου να ζητήσω οδηγίες.Ένα 206 με δύο κοπέλες μέσα, κατεβάζω το τζάμι, κορνάρω, τίποτα.
Ξανακορνάρω, τίποτα. Η οδηγός, ζόμπι, με τα μάτια καρφωμένα μπροστά.Φωνάζω στην οδηγό, «Συγνώμη κοπελιάάά.... » τίποτα, μούγκα η οδηγός...
Κάποια στιγμή γυρνάει η συνοδηγός, με κοιτάει, της κάνω νόημα με το χέρι ότι θέλω να ρωτήσω κάτι... ΤΙΠΟΤΑ.....
Η οδηγός εκεί, ΑΚΟΥΝΗΤΗ.Εντωμεταξύ, το φανάρι έχει ανάψει πράσινο, το 206 ξεκινάει και εγώ έχω μείνει μ@λ@κ@ς μες στη μέση του δρόμου προσπαθώντας να καταλάβω τί έγινε.
Μιλάμε, τέτοιο φρούτο οδηγός ΔΕΝ μου είχε τύχει ποτέ.
Τελικά έστριψα στην τύχη και πέτυχα την σωστή κατεύθυνση. (ευτυχώς) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
βλέπετε τον άνθρωπο ( ; ) που καταφέρνει να οδηγεί ( ; ) να καπνίζει να μιλά στο κινητό, ταυτόχρονα.Δεν είναι δύσκολο, εξάσκηση θέλει
-
-
Όχι ορέ δεν είναι μπαρόμετρα αυτά στις κολώνες... εξτρά ρολογάκια είναι... το πράσινο είναι ώρα Νέας Υόρκης, το γαλάζιο είναι ώρα Παρισιού και το ροζ ώρα Λονδίνου... Η επιλογή των φόντων τους είναι αποτέλεσμα πολύωρων προβληματισμών ως προς το τί θα ταίριαζε με το χρώμα του αμαξώματος...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
βλέπετε τον άνθρωπο ( ; ) που καταφέρνει να οδηγεί ( ; ) να καπνίζει να μιλά στο κινητό, ταυτόχρονα.
Δεν είναι δύσκολο, εξάσκηση θέλει
Ε ναι.... οι γυναικες καταφερνουν να κανουν περισσοτερα πραγματα, ταυτοχρονα......
Ειναι φυσικο χαρισμα!!! -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Εχθές το απόγευμα προσπαθώντας να γυρίσω σπίτι μετά την δουλειά έχω ψιλοχαθεί σε κάτι στενά και είμαι το 10+ αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση.Ο δρόμος είναι πολύ φαρδύς και το αντίθετο ρεύμα άδειο.
Ανάβω το alarm λοιπόν και πλευρίζω το μπροστινό αυτοκίνητο προκειμένου να ζητήσω οδηγίες.Ένα 206 με δύο κοπέλες μέσα, κατεβάζω το τζάμι, κορνάρω, τίποτα.
Ξανακορνάρω, τίποτα. Η οδηγός, ζόμπι, με τα μάτια καρφωμένα μπροστά.Φωνάζω στην οδηγό, «Συγνώμη κοπελιάάά.... » τίποτα, μούγκα η οδηγός...
Κάποια στιγμή γυρνάει η συνοδηγός, με κοιτάει, της κάνω νόημα με το χέρι ότι θέλω να ρωτήσω κάτι... ΤΙΠΟΤΑ.....
Η οδηγός εκεί, ΑΚΟΥΝΗΤΗ.Εντωμεταξύ, το φανάρι έχει ανάψει πράσινο, το 206 ξεκινάει και εγώ έχω μείνει μ@λ@κ@ς μες στη μέση του δρόμου προσπαθώντας να καταλάβω τί έγινε.
Μιλάμε, τέτοιο φρούτο οδηγός ΔΕΝ μου είχε τύχει ποτέ.
Τελικά έστριψα στην τύχη και πέτυχα την σωστή κατεύθυνση. (ευτυχώς)σα δε ντρέπεσαι που της έκανες καμάκι ποιος νομίζεις ότι είσαι;;; σιγά μην γυρίσει να σε κοιτάξει
-
-
Την Παρασκευη πηγαμε σε εκδηλωση στη Σχολη Ναυτικων Δοκιμων. Στη Βασ.Κων/νου πετυχαμε τον ΑΓΕΝ κ τον ΣΕΘΑ κ συνεχισαμε συνοδεια. Αλλαζε λωριδα η τετραστερη S-class κ απο πισω σφηνα κ εμεις. Ζωωδης συμπεριφορα κ σιγουρα προβληματικη -για τους αλλους- οδηγηση.. Ευτυχως οι περισσοτεροι μας αφηναν. Μονο με 2 τα3ι 'ηρ8αμε πολυ κοντα', μια εγω, κ μια ο μπροστινος μου.
Ζώα ζώα ζώα [#3]