-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
γιατι δεν του ξεφουσκωνες και τα 4 ελαστικα επισωτρα?Γιατι θα τα φουσκωνε μπροστα στο γκαραζ......
-
τουλαχιστον ετσι 8α εκνευριστει και αυτος που θα χασει ολη την ημερα και δεν 8α κανει καμια απο τις δουλειες του κλεινοντας και αλλα παρκινγκ
πειτε με εκδικητικο πειτε με οπως 8ελετε..
καποτε μια κυρατσα παρκαρε το αυτοκινητο της στην εισοδο του κλειστου παρκινγκ μου (πανω στην ραμπα!!!!) μετα τις 10 το βραδυ.
κατεβαινω κατω να βγαλω το αυτοκινητο (κατα τις 11+) και αντικριζω το θεαμα ανοιγω την εισοδο κορναρω 1,2,3,4,5..10 φορες χαμπαρι...κουναω το αυτοκινητο βαραει συναγερμος χαμπαρι...
το αποτελεσμα μετα απο 20 λεπτα αναμονης παω περνω το αλλο αυτοκινητο που ηταν παρακρισμενο στο δρομο (το οποιο ειχε συμφωνα με το trip computer 0,5l βενζινης) και το παρκαρω ακριβως απο πισω τηςκαι αναγκαστηκά μενω σπιτι
την αλλη μερα κατα τις 8 ακουω κορναρισματα...βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω την εν λογω κυρατσα να κορναρει...της φωναζω να σταματησει γιατι ενοχλει...και μου αν ξερω ποιανου ειναι το αυτοκινητο....της λεω φυσικα και μου λεει μπορειτε να ενημερωσετε οτι με εχει κλεεισει...της λεω φυσικα 8α τον ενημερωσω αλλα αφου πρωτα πιω τον καφε μου...
μετα απο 30 λεπτα κατεβαινω κατω και με βλεπει να ανοιγω το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενω απο πισω της και αρχιζει και με λουζει με κοσμιτικα...της εξηγω ηρεμα τι λακαμια εχει κανει και συνεχιζει να με λουζει...οποτε στο τελος της λεω να ακυρωσει οτι εχει να κανει σημερα γιατι το αυτοκινητο δεν φευγει απο εκει....με επιλησε οτι 8α μου το καψει και της απαντησα δεν νομιζω γιατι αν πα8ει γραντζουνια θα την θεωρησω υπευθυνη...μου λεει ναι αλλα αν δεν παρω το αυτοκινητο δεν 8α παω ουτε εγω στην δουλεια μου... η επομενη κινηση ηταν να ανοιξω τον χαρτοφυλακα και να τις κουνησω επιδεικτικα εισητηρια λεωφορειου...εφυγα χωρις να πω κουβεντα.... -
τουλαχιστον ετσι 8α εκνευριστει και αυτος που θα χασει ολη την ημερα και δεν 8α κανει καμια απο τις δουλειες του κλεινοντας και αλλα παρκινγκπειτε με εκδικητικο πειτε με οπως 8ελετε..
καποτε μια κυρατσα παρκαρε το αυτοκινητο της στην εισοδο του κλειστου παρκινγκ μου (πανω στην ραμπα!!!!) μετα τις 10 το βραδυ.
κατεβαινω κατω να βγαλω το αυτοκινητο (κατα τις 11+) και αντικριζω το θεαμα ανοιγω την εισοδο κορναρω 1,2,3,4,5..10 φορες χαμπαρι...κουναω το αυτοκινητο βαραει συναγερμος χαμπαρι...
το αποτελεσμα μετα απο 20 λεπτα αναμονης παω περνω το αλλο αυτοκινητο που ηταν παρακρισμενο στο δρομο (το οποιο ειχε συμφωνα με το trip computer 0,5l βενζινης) και το παρκαρω ακριβως απο πισω τηςκαι αναγκαστηκά μενω σπιτι
την αλλη μερα κατα τις 8 ακουω κορναρισματα...βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω την εν λογω κυρατσα να κορναρει...της φωναζω να σταματησει γιατι ενοχλει...και μου αν ξερω ποιανου ειναι το αυτοκινητο....της λεω φυσικα και μου λεει μπορειτε να ενημερωσετε οτι με εχει κλεεισει...της λεω φυσικα 8α τον ενημερωσω αλλα αφου πρωτα πιω τον καφε μου...
μετα απο 30 λεπτα κατεβαινω κατω και με βλεπει να ανοιγω το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενω απο πισω της και αρχιζει και με λουζει με κοσμιτικα...της εξηγω ηρεμα τι λακαμια εχει κανει και συνεχιζει να με λουζει...οποτε στο τελος της λεω να ακυρωσει οτι εχει να κανει σημερα γιατι το αυτοκινητο δεν φευγει απο εκει....με επιλησε οτι 8α μου το καψει και της απαντησα δεν νομιζω γιατι αν πα8ει γραντζουνια θα την θεωρησω υπευθυνη...μου λεει ναι αλλα αν δεν παρω το αυτοκινητο δεν 8α παω ουτε εγω στην δουλεια μου... η επομενη κινηση ηταν να ανοιξω τον χαρτοφυλακα και να τις κουνησω επιδεικτικα εισητηρια λεωφορειου...εφυγα χωρις να πω κουβεντα....**
Σωστο σε βρίσκω!!** -
Πάρα πολύ σωστός!
-
MAD-MAX-13
-
Πολύ σωστός!!
Εμεις έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με το πάρκινγκ.. Δίπλα μας είναι ένα σιδεράδικο κ όλη μερα παρκάρουν φορτηγα και αυτοκίνητα και μας κλεινουν.. Εχω αρχισει να στεναχωριεμαι γιατι έχει παραγινει το κακό με αποτελεσμα φωνες και ανταρες με τον διπλανό ο οποιος ισχυριζεται οτι δεν μπορει να κανει κατι γιατι ειναι πελατες και προμηθευτες αυτοι που παρκαρουν και όχι τα δικα του αυτοκινητα, με αποτελεσμα πρωτον να γινόμαστε συνεχεια ρεζιλι στη γειτονια από τις φασαρίες και δευτερον να χαλαει η διαθεση του πατερα μου οταν οποτε θελει να βγει ή να μπει πρεπει να τσακωνεται πρωτα για να ξεπαρκαρει αυτος που μας έχει κλεισει..
Εγω δε, αναγκαζομαι και παρακαρω απεξω για να γλυτωνω το τζερτζελο..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολύ σωστός!!Εμεις έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με το πάρκινγκ.. Δίπλα μας είναι ένα σιδεράδικο κ όλη μερα παρκάρουν φορτηγα και αυτοκίνητα και μας κλεινουν.. Εχω αρχισει να στεναχωριεμαι γιατι έχει παραγινει το κακό με αποτελεσμα φωνες και ανταρες με τον διπλανό ο οποιος ισχυριζεται οτι δεν μπορει να κανει κατι γιατι ειναι πελατες και προμηθευτες αυτοι που παρκαρουν και όχι τα δικα του αυτοκινητα, με αποτελεσμα πρωτον να γινόμαστε συνεχεια ρεζιλι στη γειτονια από τις φασαρίες και δευτερον να χαλαει η διαθεση του πατερα μου οταν οποτε θελει να βγει ή να μπει πρεπει να τσακωνεται πρωτα για να ξεπαρκαρει αυτος που μας έχει κλεισει..
Εγω δε, αναγκαζομαι και παρακαρω απεξω για να γλυτωνω το τζερτζελο..
Γιατί δεν βάζετε στο πεζοδρόμιο μπροστά στο πάρκιν ανακλινόμενες μπάρες με λουκέτο;Από αυτές που είναι σαν Π,είναι μέσα στο έδαφος,τις σηκώνεις όταν φεύγεις και τις κλειδώνεις;Με 1-2 τέτοιες στα όρια του πεζοδρομίου,δεν θα μπορεί να παρκάρει κανείς.Άσε που μπορείς να βάλεις και μια κάθετα στις υπόλοιπες,ώστε να μη χωθεί κανείς πονηρός από πίσω. Στην περιοχή μου έχω δει κάποιους που το έχουν κάνει.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο ή πώς παίρνεις άδεια,αλλά γιατί δεν το ψάχνετε λίγο με το Δήμο;Μπορείτε να ισχυριστείτε ας πούμε,ότι σε εκείνο το σημείο περνάνε τα ρολόγια από κάτω και ότι από το βάρος των αυτοκινήτων που παρκάρουν καθημερινά,θα έχετε πρόβλημα...
MAD-MAX-13 πολύ καλό!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο το convention ειναι η λεξη κλειδι που ψαχνεις...και ειπα, σε ολες τις πολιτισμενες χωρες οι ανθρωποι γνωριζουν και το κανουν. Ειναι θεμα παιδειας. Εδω οχι μονο δεν το γνωριζουμε (δεν ειναι το πρωτο πραγμα που δεν εχουμε παιδεια), διαφωνουμε και για το ορθον της σκεψεως με αυτον που προσπαθει να μας το εξηγησει...
Με την ιδια νοοτροπια της αντιδρασης, σε παω οσο στοιχημα θες (που να μην ξανακανω drift στην ζωη μου) οτι αμα εμπαιναν τετοια σηματα εδω, ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι μισοι θα καθονταν οπου τους κατεβει. Τοσο μαλακες ειμαστε σαν λαος.
Η απάντησή μου δεν ήταν αντίδραση ήταν η άποψή μου βάσει αυτών που γνωρίζω.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζώα...
Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Αν βιάζεσαι, σου έρχεται να πηδήξεις από πάνω... ή να τους ρίξεις παραδίπλα!Αφού έχει και μη κυλιόμενες , γιατί πας από τις κυλιόμενες ; Υποτίθεται ότι στις κυλιόμενες δεν κάνει να περπατάμε.
Δεν εχεις ακουσει την ανακοινωση απο τα μεγαφωνα του Μετρο;;;;;;
'ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΑΙ ΔΕΞΙΑ'
3 χρονια στο μετρο η ιδια ιστορια!
Σλαλομ για να αποφυγω τα ζωα!Μεχρι που εκτυπωσα την ανακοινωση σε μια Α4, την πλαστικοποιησα και την κωλουσα στην μαπα οσων εσπρωχνα ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΑ!
Δεν χρησιμοποιώ Μετρό. Στο αεροδρόμιο δεν το αναφέρουν ( τουλάχιστον όχι όταν ταξίδευα συχνά ) και έχει και κανονικές.
Εάν κάποιος με σπρώξει αγενέστετα θα φάει αγενέστατη αγκωνιά στην μούρη ( ναι το έχω κάνει : Δεν σας πρόσεξα , νόμιζα ότι πήγατε να με κλέψετε κτλ ) και ό,τι προκύψει.
-
τουλαχιστον ετσι 8α εκνευριστει και αυτος που θα χασει ολη την ημερα και δεν 8α κανει καμια απο τις δουλειες του κλεινοντας και αλλα παρκινγκπειτε με εκδικητικο πειτε με οπως 8ελετε..
μετα απο 30 λεπτα κατεβαινω κατω και με βλεπει να ανοιγω το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενω απο πισω της και αρχιζει και με λουζει με κοσμιτικα...της εξηγω ηρεμα τι λακαμια εχει κανει και συνεχιζει να με λουζει...οποτε στο τελος της λεω να ακυρωσει οτι εχει να κανει σημερα γιατι το αυτοκινητο δεν φευγει απο εκει....με επιλησε οτι 8α μου το καψει και της απαντησα δεν νομιζω γιατι αν πα8ει γραντζουνια θα την θεωρησω υπευθυνη...μου λεει ναι αλλα αν δεν παρω το αυτοκινητο δεν 8α παω ουτε εγω στην δουλεια μου... η επομενη κινηση ηταν να ανοιξω τον χαρτοφυλακα και να τις κουνησω επιδεικτικα εισητηρια λεωφορειου...εφυγα χωρις να πω κουβεντα....Σωστός και κυρίως ψύχραιμος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kaceyείπαμε ΟΚ!...τι το συνεχίζεις...?
ενταξει ρε παιδι μου, σου απαντησα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
τουλαχιστον ετσι 8α εκνευριστει και αυτος που θα χασει ολη την ημερα και δεν 8α κανει καμια απο τις δουλειες του κλεινοντας και αλλα παρκινγκ
πειτε με εκδικητικο πειτε με οπως 8ελετε..
μετα απο 30 λεπτα κατεβαινω κατω και με βλεπει να ανοιγω το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενω απο πισω της και αρχιζει και με λουζει με κοσμιτικα...της εξηγω ηρεμα τι λακαμια εχει κανει και συνεχιζει να με λουζει...οποτε στο τελος της λεω να ακυρωσει οτι εχει να κανει σημερα γιατι το αυτοκινητο δεν φευγει απο εκει....με επιλησε οτι 8α μου το καψει και της απαντησα δεν νομιζω γιατι αν πα8ει γραντζουνια θα την θεωρησω υπευθυνη...μου λεει ναι αλλα αν δεν παρω το αυτοκινητο δεν 8α παω ουτε εγω στην δουλεια μου... η επομενη κινηση ηταν να ανοιξω τον χαρτοφυλακα και να τις κουνησω επιδεικτικα εισητηρια λεωφορειου...εφυγα χωρις να πω κουβεντα....Σωστός και κυρίως ψύχραιμος.
Ωραια ιδεα.....
-
Δεν έχεις ακούσει την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του Μετρό;;;;;;
'ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΔΕΞΙΑ'
3 χρόνια στο μετρό η ίδια ιστορία!
Σλάλομ για να αποφύγω τα ζώα!Με χρήση του μετρό 1-2 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο χρόνο πρέπει να πω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω ακούσει αυτή την ανακοίνωση.
Τις πρώτες φορές που το χρησιμοποίησα πριν 3-4 χρόνια δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό το να κάθομαι δεξιά έτσι ώστε να αφήνω χώρο αριστερά για όσους βιάζονται. Κάποια στιγμή το σκέφτηκα καλύτερα (δε θυμάμαι αν μου το είπε κάποιος ή μου ήρθε έμπνευση ή κατάλαβα ότι ενοχλώ) και από τότε κάθομαι δεξιά.
Σίγουρα οι περισσότεροι που κάθονται αριστερά το κάνουν λόγω σταρχιδισμού. Όμως, υπάρχουν κάποιοι σαν εμένα που δεν τους το είπε κανείς και δεν τους έχει περάσει από το μυαλό. Γι΄ αυτό η αγενής επικόλληση κόλλας Α4 ή το σπρώξιμο είναι απαράδεκτα! Αν μου το είχε κάνει εμένα κάποιος τον πρώτο καιρό, θα είχα αντιδράσει 'λίγο' βίαια.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
'ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΔΕΞΙΑ'
Σλάλομ για να αποφύγω τα ζώα!Με χρήση του μετρό 1-2 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο χρόνο πρέπει να πω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω ακούσει αυτή την ανακοίνωση.
Τις πρώτες φορές που το χρησιμοποίησα πριν 3-4 χρόνια δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό το να κάθομαι δεξιά έτσι ώστε να αφήνω χώρο αριστερά για όσους βιάζονται. Κάποια στιγμή το σκέφτηκα καλύτερα (δε θυμάμαι αν μου το είπε κάποιος ή μου ήρθε έμπνευση ή κατάλαβα ότι ενοχλώ) και από τότε κάθομαι δεξιά.
Σίγουρα οι περισσότεροι που κάθονται αριστερά το κάνουν λόγω σταρχιδισμού. Όμως, υπάρχουν κάποιοι σαν εμένα που δεν τους το είπε κανείς και δεν τους έχει περάσει από το μυαλό. Γι΄ αυτό η αγενής επικόλληση κόλλας Α4 ή το σπρώξιμο είναι απαράδεκτα! Αν μου το είχε κάνει εμένα κάποιος τον πρώτο καιρό, θα είχα αντιδράσει 'λίγο' βίαια.
Καλα ακουω φωνες... οταν ειμαι στο μετρο
-
'ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΔΕΞΙΑ'
Καλα ακουω φωνες... οταν ειμαι στο μετρο
Δεν ισχυρίστηκα ότι δε γίνεται αυτή η ανακοίνωση. Είπα ότι ΕΓΩ δεν την έχω ακούσει . Και αφού δεν την έχω ακούσει εγώ, θα υπάρχουν και άλλοι.
Είναι τόσο απλό. Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να προσπαθεί να βγάλει τον άλλο τρελό; Τόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούμε; -
Παντως στο μετρο, το χειροτερο ειναι το ντου που γινεται για να μπουν τα κοπαδια στο βαγονι ,πριν φυσικα βγουν αυτοι που θελουν. Και σε αυτο δεν χρειαζεται ουτε ανακοινωση ουτε τιποτα.
Οσο, για τις σκαλες, αν βιαζομαι ανεβαινω απο τις απλες και τελος. -
οντως αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες ηλιοθιοτητες που μπορει κανεις να δει,οχι μονο στο μετρο,αλλα και στα λεωφορεια.
λιγη κοινη λογικη δεν υπαρχει; -
Tι κοινή λογική μωρέ... στοιχειώδης ευγένεια δεν υπάρχει, και το βλέπεις παντού. Κατεβαίνουν οι μαλάκες από τα λεωφορεία και τσουπ, το εισιτήριο στον δρόμο, όταν στην στάση έχει καλάθι.
-
Ζώα-ζώα-ζώα οι απροσάρμοστοι που πάνε με 40 σε ένα δρόμο, ας πούμε σαν την Θησέως και όταν πλησιάζουν στο φανάρι επιταχύνουν επειδή άναψε πορτοκαλί και περνάνε με βαθύ κόκκινο, τη στιγμή που εσύ μένεις μλκς να περιμένεις. Αμάν πια, έχει παραγίνει τελευταία...
-
double post...
Ζώα ζώα ζώα [#3]