-
Κατι τετοια βλεπω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...
Θυμαστε οταν πρωτομπηκαν καγκελα - κωλονακια στους κεντρικους δρομους που υπηρχαν αντιδρασεις?
Δε θελω να φανταστω την κηφισιας - Αλεξανδρας κτλ χωρις καγκελα κ κωλονακια
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ: ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX)!!!!
ΜΗΝ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο NASOS. ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΕΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (C:\DOCUMENT...\TMPMETASPLOIT.EXE) KAI ENA ΠΛΗΚΤΡΟ 'ΟΚ'.
Προφανώς μεγάλε έχεις ήδη τροτζαρισμένο εξπλόρερ. Το λινκ μου είναι μια χαρά.
Μια χαρά είναι το λινκ σου οντως. Θα συνιστούσα πάντως να αποφεύγετε πλέον την χρήση του imgeshack. Ακούγονται διάφορα και, σ'εμένα τουλάχιστον, συχνά πυκνά παλεύει να ανοίξει νέο παράθυρο με ποιος ξέρει τι σκατά μέσα. Να 'ναι καλά ο firefox που δε μασάει από τέτοια.
Ανεβάζετε φωτό στο http://www.xs.to καλύτερα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί είναι ζώο ο τύπος με το hummer?
Τη μαλακία την έκαναν οι παρκαρισμένοι, απο τη στιγμή που δεν χωράει το hummer θα πει πως δεν χωράει ούτε φορτηγό ούτε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Και επίσης είναι γαϊδουριά να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι ο άλλος να παιδεύεται. Ζήλια, φθόνος ίσως...
Τη 'Σμολένσκι' την ξέρεις? dizzy:
Ποιους δρόμους ενώνει και ποιές εναλλακτικές υπάρχουν για να κάνεις το ίδιο αν κυκλοφορείς με φορτηγό, τους γνωρίζεις;Οσο για τα περι φθόνου...
δεν παύει να με εντυπωσιάζει ποτέ η ανθρώπινη ψυχή...Επιδει εχουμε ξανακανει την ιδια συζιτηση, μη το ξαναπαμε απο την αρχη.
Δεν φταιει ο ανθρωπος που υπαρχουν ζωα τα οποια παρκαρουν οπως να ναι οπου να ναι.....
Αν δεν ηταν το Η2 θα ταν ασθενοφωρο που θα μπορουσε να περασει._Τη θυμάμαι τη συζήτηση, όπως θυμάμαι οτι και ποτέ δεν υπήρξε ομοφωνία σε αυτό το θέμα (επι της ουσίας) τελικά.
Για μένα η οδηγική νοημοσύνη (την οποία σχολιάζουμε σε αυτό το forum για να διασκέδάσουμε και όχι να βγάλουμε τα αποθημένα μας ...) έγκειται στο να μπορείς να προσαρμοστείς επιτυχώς στις συνθήκες του περιβάλλοντος.Με βάση αυτό το σκεπτικό, τη συνέυρεσή μου με οδηγό Hummer ο οποίος να πάει να διασχίσει στενάκια όπως η Σμολένσκι με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί για όσα χρόνια μπορώ να θυμηθώ, πάντα θα τη βρίσκω μια ενδιαφέρουσα & διασκεδαστική εμπειρία.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί είναι ζώο ο τύπος με το hummer?
Τη μαλακία την έκαναν οι παρκαρισμένοι, απο τη στιγμή που δεν χωράει το hummer θα πει πως δεν χωράει ούτε φορτηγό ούτε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Και επίσης είναι γαϊδουριά να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι ο άλλος να παιδεύεται. Ζήλια, φθόνος ίσως...
Τη 'Σμολένσκι' την ξέρεις? dizzy:
Ποιους δρόμους ενώνει και ποιές εναλλακτικές υπάρχουν για να κάνεις το ίδιο αν κυκλοφορείς με φορτηγό, τους γνωρίζεις;Οσο για τα περι φθόνου...
δεν παύει να με εντυπωσιάζει ποτέ η ανθρώπινη ψυχή...Επιδει εχουμε ξανακανει την ιδια συζιτηση, μη το ξαναπαμε απο την αρχη.
Δεν φταιει ο ανθρωπος που υπαρχουν ζωα τα οποια παρκαρουν οπως να ναι οπου να ναι.....
Αν δεν ηταν το Η2 θα ταν ασθενοφωρο που θα μπορουσε να περασει._Τη θυμάμαι τη συζήτηση, όπως θυμάμαι οτι και ποτέ δεν υπήρξε ομοφωνία σε αυτό το θέμα (επι της ουσίας) τελικά.
Για μένα η οδηγική νοημοσύνη (την οποία σχολιάζουμε σε αυτό το forum για να διασκέδάσουμε και όχι να βγάλουμε τα αποθημένα μας ...) έγκειται στο να μπορείς να προσαρμοστείς επιτυχώς στις συνθήκες του περιβάλλοντος.Με βάση αυτό το σκεπτικό, τη συνέυρεσή μου με οδηγό Hummer ο οποίος να πάει να διασχίσει στενάκια όπως η Σμολένσκι με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί για όσα χρόνια μπορώ να θυμηθώ, πάντα θα τη βρίσκω μια ενδιαφέρουσα & διασκεδαστική εμπειρία.
Καλα.
Το θεμα ειναι οτι Ζωο δεν ειναι αυτος -εχει κ αυτος μεριδιο ευθυνης μεν- αλλα αυτοι που παρκαρουν οπως να ναι...
Συμφωνεις;
Απο κει και περα....
Εγω θα προσπαθουσα να τον βοηθησω να περασει, αντι να τον εμποδιζω.
Εσυ εκανες κατι αλλο.
Πασο.
Επιλογη σου.
Αλλο ειναι το θεμα μας -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Kλασσικό ζώο επαγγελματίας που έκλεισε την διασταύρωση για τουλάχιστον δύο κύκλους άναψε σβύσεΜάλλον δεν είναι κλασσικό ζώο ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Αν αναλογιστώ το τι οδηγούν και σε τι συνθήκες σε αυτήν την κωλο-πόλη (βλέπετε τα λεωφορεία δεν πηγαίνουν μόνο Εγνατία-Τσιμισκή-Μ.Αλεξάνδρου) νομίζω ότι στέκονται και συμπεριφέρονται πολύ καλά. Ελάχιστες φορές έχω πετύχει ΟΑΣΘατζή να κάνει μ@λ@κί@, πόσο μάλλον εν γνώσει του. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν κάθε προτεραιότητα γενικότερα...
Για το Cherokee τι να πω; Τα ζώα είναι απίστευτα πολλά, όπως και οι 'βιαστικοί' του Cosmos που δεν αντέχουν να μην είναι 20 βήματα από την πόρτα...
Βλέπω κάθε βράδυ μια Cayenne ανεβασμένη σε πεζοδρόμιο ποικιλοτρόπως σε περιοχή που έχει κανονικές θέσεις...λέτε να τον κάνω διάσημο με κάνα photo album στο Internet;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Kλασσικό ζώο επαγγελματίας που έκλεισε την διασταύρωση για τουλάχιστον δύο κύκλους άναψε σβύσε
Ελάχιστες φορές έχω πετύχει ΟΑΣΘατζή να κάνει μ@λ@κί@, πόσο μάλλον εν γνώσει του. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν κάθε προτεραιότητα γενικότερα...
η μόνη λαλακία που κάνουν συχνά πυκνά είναι να περνάνε με κόκκινο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Kλασσικό ζώο επαγγελματίας που έκλεισε την διασταύρωση για τουλάχιστον δύο κύκλους άναψε σβύσε
Μάλλον δεν είναι κλασσικό ζώο ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Αν αναλογιστώ το τι οδηγούν και σε τι συνθήκες σε αυτήν την κωλο-πόλη (βλέπετε τα λεωφορεία δεν πηγαίνουν μόνο Εγνατία-Τσιμισκή-Μ.Αλεξάνδρου) νομίζω ότι στέκονται και συμπεριφέρονται πολύ καλά. Ελάχιστες φορές έχω πετύχει ΟΑΣΘατζή να κάνει μ@λ@κί@, πόσο μάλλον εν γνώσει του. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν κάθε προτεραιότητα γενικότερα...
Για το Cherokee τι να πω; Τα ζώα είναι απίστευτα πολλά, όπως και οι 'βιαστικοί' του Cosmos που δεν αντέχουν να μην είναι 20 βήματα από την πόρτα...
Βλέπω κάθε βράδυ μια Cayenne ανεβασμένη σε πεζοδρόμιο ποικιλοτρόπως σε περιοχή που έχει κανονικές θέσεις...λέτε να τον κάνω διάσημο με κάνα photo album στο Internet;
Κανε κ εσυ ενα ζωο διασημο....
Μπορεις!!!!!!!!! -
Βαρεθηκα να διαβαζω αυτο το θρεντ
Βαρεθηκα γιατι τσαντιζομαι να τα διαβαζωΖΟΥΓΚΛΑ εκει εξω
Καντε αυτο που λεει η υπογραφη μου και θα λυσετε ολα σας τα προβληματα
-
Βασικά αυτό δεν ισχύει για όλους, εγώ αν πάρω μηχανή, στην καλύτερη θα μείνω κανα χρόνο στο ΚΑΤ!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
πήραμε και όντως σωθήκαμε!
-
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Πλακα κανεις.......
Εγω προσπαθω να περασω τροπολογια στη Βουλη, να μπορουμε να περναμε πανω απο τα παπια που κανουν οτι να ναι....
Και λες να παρω μηχανη;;;; -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από Θεσ/νίκη είναι αυτή η φωτογραφία?
Το πρώτο πάντως αυτοκίνητο (λευκό Astra) ειναι με αθηναϊκή πινακίδα... Δώσαμε πάλι το 'σωστό' παράδειγμα στο παρκάρισμα...
Ετσι ειναι....
Η Αθηνα ειναι παντα μπροστα σ αυτο το θεμα....
Η Σαλονικα βγαζει αλλα ωραια πραγματα.....
Με τα οποια ασχολουμαστε σε αλλο θρεντ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το πρώτο πάντως αυτοκίνητο (λευκό Astra) ειναι με αθηναϊκή πινακίδα... Δώσαμε πάλι το 'σωστό' παράδειγμα στο παρκάρισμα...
Ετσι ειναι....
Με τα οποια ασχολουμαστε σε αλλο θρεντναι αλλά μάστορα και το δικό σου μοτόρι στην υπογραφή στο γρασίδιον το έχεις...!
ξέρω δε είναι δικό σου. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αφου η μηχανη θα λυσει ΟΛΑ μας τα προβληματα, λυσε μου την απορια πως θα λυσει η μηχανη το προβλημα μου που λεγεται 'θελω να περπαταω ανεμποδιστος σε αυτη την κωλοπολη που λεγεται Αθηνα'
Νομιζω πως θα το χειροτερεψει κατα λιγο...Νομιζω οτι η μηχανη κανει κατι που λεγεται ας κανω εγω τη δουλιτσα μου γρηγορα και ας πα να **** ολοι οι αλλοι...
Καλη χρονια σε ολους!
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αφου η μηχανη θα λυσει ΟΛΑ μας τα προβληματα, λυσε μου την απορια πως θα λυσει η μηχανη το προβλημα μου που λεγεται 'θελω να περπαταω ανεμποδιστος σε αυτη την κωλοπολη που λεγεται Αθηνα'
Νομιζω πως θα το χειροτερεψει κατα λιγο...Νομιζω οτι η μηχανη κανει κατι που λεγεται ας κανω εγω τη δουλιτσα μου γρηγορα και ας πα να **** ολοι οι αλλοι...
Καλη χρονια σε ολους!
ε όχι φίλε μου...και στο λέει κάποιος που οδηγεί εξίσου το ίδιο και τα 2.
Οταν οδηγώ μηχανή βλέπω τα άπειρα από τους οδηγούς ΙΧ. Πρόσεξε μηχανή όχι παπάκι ντελιβερά. Τόσο που όταν καβαλάω αμάξι διευκολύνω και προσέχω όσο μπορώ τους μηχανόβιους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ετσι ειναι....
Με τα οποια ασχολουμαστε σε αλλο θρεντναι αλλά μάστορα και το δικό σου μοτόρι στην υπογραφή στο γρασίδιον το έχεις...!
ξέρω δε είναι δικό σου.Δικο μου ειναι το γρασιδ' οτι θελ' του καν' ......
Οι φωτο ειναι απο αγγελια....
Το ΣΕΛΩ ΤΟ ΣΕΛΩ ΤΟ ΣΕΛΩ!!!!!!!!!!! -
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από Θεσ/νίκη είναι αυτή η φωτογραφία?Το πρώτο πάντως αυτοκίνητο (λευκό Astra) ειναι με αθηναϊκή πινακίδα... Δώσαμε πάλι το 'σωστό' παράδειγμα στο παρκάρισμα...
Λευκό Astra και Ι** σημαίνει εταιρικό συνήθως, άρα όχι πάλι αθηναϊκός δάκτυλος και συμφέροντα του Κέντρου! Αν περιμέναμε από τους Αθηναίους να χαλάσουν την πόλη...Για κακό, ξέρουμε και μόνοι μας!!!
-
Ζώα ζώα ζώα [#3]