-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Cavallino, το παλικάρι με το pick-up truck πρέπει να το βρούμε για αυτόγραφο, έγραψε ιστορία!
πράγματι, είναι τόσο απίθανο να πιάσεις 4 θέσεις που για μια στιγμή μου φάνηκε για photoshop
Νομίζεις ότι είναι δύσκολο, με καλή θέληση όλα γίνονται. Έχω βάλει φωτογραφία από corolla που το έχει καταφέρει. Αν τη βρω θα τη ξαναβάλω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι όντως κρουνός είναι
Έχει χαβαλέ η όλη φάση με το θέμα των αυτοκινητόδρομων. Όλοι σιχτιρίζουμε για τα ζώα που πάνε όπως θέλουν και **όταν αναφέρω τη λέξη κάμερα, όλοι βρίζουν τις κάμερες. **Αθάνατη Ελλάδα!
η καμερα το μονο που θα κοιταει ειναι η ταχυτητα. Οι περισσοτεροι σκοτωνονται απο αλλα πραγματα εκτος της ταχυτητας. Αθανατε Ελληνα, μαθατε ολοι το 'υπερ-βολικη ταχυτητα' και το κανατε καραμελα...
Εσύ αν βάλεις κάμερα στο σπίτι σου θα σου δείχνει την ταχύτητα των διαρρηκτών μόνο;;
Η δεξιά λωρίδα είναι για να ΜΗΝ προσπερνάς. Από τη στιγμή που κάποιος είναι στη μεσαία χωρίς λόγο και πάει πιο αργά μπορείς να κάνεις τα εξής:
Α. Να κρατήσεις ίδια ταχύτητα με τον αργό ώστε να μην θεωρείται σε καμία περίπτωση ότι προσπερνάς από δεξιά...
Β. Να αλλάξεις 2 λωρίδες και να τον προσπεράσεις από αριστερά...
Γ. Να τον γράψεις στα τέτοια σου και να συνεχίσεις την πορεία σου θεωρώντας ότι απλά κινείσαι σε στοίχους...(μάλλον η σωστή απάντηση)Η δεξιά λωρίδα δεν είναι σε καμία περίπτωση για αυτούς που μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο όπως άκουσα κάπου (γι'αυτό υπάρχει και η λωρίδα επιτάχυνσης εξάλλου), ούτε για τα αργά οχήματα όπως ξανάκουσα. Είναι για ΟΛΑ τα οχήματα που δεν προσπερνάνε. Αν βρεθεί κάποιος πιο αργός στη λωρίδα τότε βγαίνουν στη μεσαία για λίγο. Αν και στη μεσαία είναι πιο αργοί τότε βγαίνουν αριστερά.
Συνεπώς στην αριστερή μπαίνουμε για να προσπεράσουμε κάποιον που θεωρητικά προσπερνάει. Κίνηση σε στοίχους αυτό σημαίνει... (εξαιρούνται περιπτώσεις κίνησης)Αν κάποιος δεν συμβιβάζεται με τον κώδικα, αναγκάζει και τους άλλους να μη συμβιβάζονται...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ή απλά μπορείς να βάλεις χειρόφρενο και να το κατεβάσεις αφήνοντας το συμπλέκτη, δίνοντας ταυτόχρονα λίγο γκάζι.Κάντο αυτό σε Merc με ποδόφρενο (χωρίς SBC Hold) και θα σε παραδεχτώ.
Αλλά καλύτερα να μην έχεις άλλον πίσω σου.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Kάποια αυτοκίνητα έχουν το 'μειονέκτημα' ότι φωτίζεται συνέχεια το ταμπλό. Yaris, GV μου έρχονται γρήγορα στο μυαλόΚαι καποια αλλα -βλ.Ιταλικα- εχουν το μειονεκτημα να φωτιζει μια φορα το χρονο το ταμπλο τους.... Οταν ειναι μεσα στο συνεργειο
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ζώο ο οδηγός ενός κόκκινο οχήματος (μόνο το χρώμα πρόλαβε να δει) που προσπέρασε φίλο μου ο οποίος είχε σταματήσει στα φανάρια στα Ψαχνά Ευβοίας, 3 το πρωί. Το συγκεκριμένο ζώο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα Ψαχνά με σβηστά τα φώτα (!!!!!!!!) και ευτυχώς δεν υπήρξε ατύχημα σε έναν ήσυχο (για εκείνη την ώρα) κατά τα άλλα δρόμο...
Ήταν τόσο μεθυσμένος που όχι μόνο ξέχασε να ανάψει τα φώτα αλλά δεν καταλάβαινε ότι οδηγεί χωρίς φώτα - ούτε μπροστά του δε μπορούσε να δει. Φυσικά σε τέτοια κατάσταση μη περιμένεις να σταματήσει σε φανάρια, μόνο σε κολώνα.
Η σε ελια, μαντροτοιχο, σταση με πεζους..... Αλλα ποτε σε μπλοκο τροχαιας που κανει αλκοτεστ.....
Αυτα τα αλκοτεστ ειναι μονο για τους επισκεπτες με πινακιδες αλλου νομου.... -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Σωστός ο maximos.
Αυτό που θα πρότεινα εγώ στους αρμοδίους θα ήταν να μπουν κάμερες σε διάφορα σημεία των εθνικών δρόμων όπου θα καταγραφόντουσαν πινακίδες αυτών που 'εγκληματούν' καθημερινά. Έτσι θα αποστελλόταν πακετάκι dvd στο σπιτάκι του παραβάτη.
Το ξέρω ότι θα βγουν διάφοροι να πουν τα κουμμουνιστικά τους περί ατομικών δικαιωμάτων κτλ κτλ αλλά είναι η μόνη λύση. Εξάλλου δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα τους πειράξει να βγει το αυτοκίνητό τους σε βίντεο από τη στιγμή που αυτοί θα κινούνται σωστά....Κουμμουνιστης -σαν το Γκλετσο- δεν ειμαι.....
Αλλα καμερες και DVD σπιτι δεν θ δεχτω με τιποτα!
Θα γινουμε σαν την Αγγλια.....
Οπου μετρανε την αποσταση που εχεις διανυσει και τον χρονο που εκανες για να βρουν την Μ.Ω.Τ. και σου στελνουν το τιμολογιο σπιτι....ΓΤΠ κατασταση....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΖΩΟ ο νεαρος μπατσος που πηγε να περασει με κοκκινο στο υψος του Ιπποκρατειου.
Οχι μονο εκανε μαλακια αφου πηγε να πατησει τους πεζους που ειχαν την απαιτηση να διασχισουν καθετα τον δρομο(υπ'οψην πρασινο για τους πεζους) αλλα αρχισε να βριζει μεσα στο Xsara(κλειστα τα παραθυρα).
Οι πεζοι γελασαν κ τους φωναζει απο το μεγαφωνο 'Αν βρισκοσασταν κατω απο τις ροδες μου δεν θα γελαγατε'Μπραβο ρε βαρυμαγκα σκατομπατσε γιατι τετοιος εισαι.Αστα διαλα.
Πλάκα κάνεις; Και δεν κάνατε τίποτα;
Δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά. Ήμουν μαζί με το Βαγγέλη και έτοιμος να ανοίξω παράθυρο και να του τα πω ένα χεράκι, αλλά μέχρι να συνέλθουμε από αυτό που είδαμε, ο τύπος είχε εξαφανιστεί κάνοντας σφήνες...
Άλλη φορά δεν θα είσαι τόσο τυχερός σκατόμπατσε... θα κάνεις τον τροχαίο στις αγελάδες στους Ψαράδες Πρεσπών...
Οχι.....
Θα πει οτι ηταν σε καταδιωξη και θα παρει προαγωγη μετα απο 6 μηνες.... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώο ο τυπάκος με μαύρη προηγούμενη τσέλιγκα, που παρέα με τον φίλο του με τωρινό φόκους έκαναν κρούσιγκ στην όλγας με 40, με ανοιχτά παράθυρα και τέρμα τα σκυλάδικα. Πηγαίναν ο ένας δίπλα στον άλλον, ο τσέλιγκας αριστερά. Σε κάποια φάση χώνεται πίσω από τον φόκους, και εγώ που ακολουθούσα επιταχύνω για να προσπεράσω. Όταν φτάνω δίπλα του, επιταχύνει και μπαίνει μπροστά μου. Εγώ του ανάβω φώτα, οπότε βγάζει την χερούκλα του με τα χαϊμαλιά έξω και μου κάνει τι θέλω. Εγώ κόβω μέρες που 'ναι, είχα και την κοπέλα μου δίπλα. Στο φανάρι περιμένει δεξιά, και κρέμεται ολόκληρος από το αμάξι ζητώντας εξηγήσεις. Ας μην είχα την κοπέλα μου μέσα, θα του εξηγούσα το όνειρο. Αϊ στο διάλο ρε.Πριν αρχησεις τις κορνες, καλεις την αστυνομια και λες τις πινακιδες τους
και πως εχει η κατασταση.....
Αν κανουν καμια μαλακια, θα σαι ΟΚ -
Το παρακάτω ΖΧ το οδηγούσε μια κλώσσα. Μόλις έχω παρκάρει εγώ στο Factory στην Πειραιώς σήμερα το πρωί, και παρακάρει δίπλα πιάνοντας δύο θέσεις.
Εγώ: Δεν το βάζετε κανονικά; Δυο θέσεις έχετε πιάσει...
Κλώσσα: Σιγά μωρέ, έχει κι άλλες θέσεις.
Εγώ: Είναι γαϊδουριά αυτό, το ξέρετε;
Κλώσσα: Κι εσένα τι σε νοιάζει; Κοίτα τη δουλειά σου.
Εγώ: Αυτή είναι η δουλειά μου, να τη λέω στα γαϊδούρια.
Κλώσσα: ...Στο γυρισμό αποφάσια να την κάνω διάσημη.
-
Οι χώροι στάθμευσης των καταστημάτων, ειδικά 'γιορτινές' μέρες, είναι 'περιβόλι' για τέτοια φρούτα. Βλέπεις συμπεριφορές που κάποιες φορές σε κάνουν να μετανιώνεις που υπάρχεις στον ίδιο χώρο με αυτά τα όντα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Το παρακάτω ΖΧ το οδηγούσε μια κλώσσα. Μόλις έχω παρκάρει εγώ στο Factory στην Πειραιώς σήμερα το πρωί, και παρακάρει δίπλα πιάνοντας δύο θέσεις.Εγώ: Δεν το βάζετε κανονικά; Δυο θέσεις έχετε πιάσει...
Σε τέτοιες περιπτώσεις, μου λείπει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ το κόκκινο Λάντα
... να της το έσερνα μέχρι τη μέση της πειραιώς της παλιοπ.......
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Το παρακάτω ΖΧ το οδηγούσε μια κλώσσα. Μόλις έχω παρκάρει εγώ στο Factory στην Πειραιώς σήμερα το πρωί, και παρακάρει δίπλα πιάνοντας δύο θέσεις.Εγώ: Δεν το βάζετε κανονικά; Δυο θέσεις έχετε πιάσει...
ε-γ-ρ-α-ψ-ε-ς μεγάλε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το παρακάτω ΖΧ το οδηγούσε μια κλώσσα. Μόλις έχω παρκάρει εγώ στο Factory στην Πειραιώς σήμερα το πρωί, και παρακάρει δίπλα πιάνοντας δύο θέσεις.
Εγώ: Δεν το βάζετε κανονικά; Δυο θέσεις έχετε πιάσει...
ε-γ-ρ-α-ψ-ε-ς μεγάλε!
Ξερετε...ειμαι τσοπανης/γιδοβοσκος.....απο αυτους με τις καραμπινες
-
Εχθές το βράδυ, κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Στρίβω σε ενα μικρό δρομάκι (Σμολένσκι για όσους την ξέρουν, κάθετη της Ιπποκράτους) προχωράω καμια 15αριά μέτρα, σταματάμε.
Ο μπροστινός, με Hummer ( ) να παιδεύεται 5 λεπτά να περάσει (παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά). Τελικά κολλάει και αποφασίζει να κάνει πίσω. Εγώ έκανα οτι δεν κατάλαβα για να δώ τι θα κάνει, να βγεί απο το όχημα δεν μπορούσε αφού δεν άνοιγε καμία πόρτα, ήταν στον πόντο και απο τις 2 μεριές. Αφού τον άφησα να κορνάρει και να φωνάζει κανα 3λεπτό (ειχε βγεί ο μισός απο το παράθυρο) του λέω
'τι θέλετε'
'Να πάω πίσω δεν χωράω'Εγω εν τω μεταξύ εχω κατέβει και είμαι στο πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του και τα λέμε , αυτός κρεμασμένος απο το παράθυρο.
Τελικά του είπα κάτι πολύ ήπια (για το τι αυτοκίνητο πήγε και πήρε κτλ) αλλά πραγματικά ήταν τόσο αβοήθητος που έπρεπε να του κάνω μεγάλη καζούρα (είχα σκέψεις αργότερα)
Τελικά του πήρε 7-8 λεπτά για να κάνει όπισθεν με μπρος πίσω 4-5 φορές... Οδηγάρα μεταξύ άλλων...
-
βγαίνεις από το αμάξι σου, σκύβεις πίσω από τις ρόδες εκεί που δε σε βλέπει καλά τι κάνεις... και αφού σηκωθείς και μπεις στο αμάξι σου, του λες: 'ίσως έβαλα μια πρόκα εκεί.'
μετά κάνεις όπισθεν και φεύγεις.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Πληρώνουν καλα;ΙΚΑ έχεις;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πληρώνουν καλα;ΙΚΑ έχεις;
ο μισθός είναι τίποτα και ...
ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!
ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ: ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX)!!!!
ΜΗΝ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο NASOS. ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΕΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (C:\DOCUMENT...\TMPMETASPLOIT.EXE) KAI ENA ΠΛΗΚΤΡΟ 'ΟΚ'. ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΚ, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΝΑ TROJAN ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ 'Χ' ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΝΓΗΚΕ Η ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ DEFAULT BROWSER ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ IEFILTER.DLL ΚΑΙ SERVICE.EXE ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ WINDOWS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ RESTART ΣΕ SAFE MODE. ΤΑ ANTIVIRUS ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ, OYTE ΤΑ AD-AWARE ΚΛΠ.SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
-
σε εσενα το κανει μονο;
έντιτ: ναι, σε εσένα μόνο.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ: ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX)!!!!ΜΗΝ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο NASOS. ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΕΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (C:\DOCUMENT...\TMPMETASPLOIT.EXE) KAI ENA ΠΛΗΚΤΡΟ 'ΟΚ'.
Προφανώς μεγάλε έχεις ήδη τροτζαρισμένο εξπλόρερ. Το λινκ μου είναι μια χαρά.
Ζώα ζώα ζώα [#3]