-
και γω θα συμφωνησω με τον Meco. Κατα των premium λοιπον. Tα λεγόμενα premium δεν δικαιολογουν τα παραπανω χρηματα που ζητουν, και το λεω κατοπιν και δικης μου προσωπικης διαπιστωσης. Ουτε ποιο αξιοπιστα ειναι, τα υλικα που χρησιμοποιουν δεν ειναι απαραιτητα καλυτερα απο τα ποιο mainstream αμαξια, ποιο ασφαλη επισης δεν ειναι... και οταν ερχεται η ωρα του αποχωρισμου θα ψαχνεις με το δικανο καποιον να το αγορασει οσο οσο...
Αν σωνει και καλα παντως επρεπε να ξαναπαρω premium μονο σε Lexus θα κοιτουσα πλεον... οι Ευρωπαιοι premium κατασκευαστες καηκαν για μενα...
-
Ο χρήστης Jurgens έγραψε:
Meco, τι εννοείς 'να αποφύγω τα premium και να αγοράσω κάτι πολύ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά'; Για δώσε παράδειγμα.
TGD, συμφωνώ για το turbo, είναι μεγάλο δέλεαρ. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να παραμείνω κοντά στις 30.000 ευρώ. Οι περισσότεροι έτσι την παθαίνουμε... Ξεκινάμε για το κάτι παραπάνω και καταλήγουμε σε ένα ποσό 3-4.000 παραπάνω.
Εννοώ ότι με 30χιλιάρια που λες αγοράζεις VW Passat, Ford Mondeo, Volvo S40-S60 σε καλές εκδόσεις εξοπλισμού και με δυνατούς κινητήρες.
Μιας και θίγεις και το ζήτημα του turbo, με 30K -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Meco, τι εννοείς 'να αποφύγω τα premium και να αγοράσω κάτι πολύ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά'; Για δώσε παράδειγμα.
TGD, συμφωνώ για το turbo, είναι μεγάλο δέλεαρ. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να παραμείνω κοντά στις 30.000 ευρώ. Οι περισσότεροι έτσι την παθαίνουμε... Ξεκινάμε για το κάτι παραπάνω και καταλήγουμε σε ένα ποσό 3-4.000 παραπάνω.
Εννοώ ότι με 30χιλιάρια που λες αγοράζεις VW Passat, Ford Mondeo, Volvo S40-S60 σε καλές εκδόσεις εξοπλισμού και με δυνατούς κινητήρες.
Μιας και θίγεις και το ζήτημα του turbo, με 30K -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Α γεια σου.
Πολυ καλυτερες προτασεις σε αυτα τα χρηματα.
Και προσθετο και το 2λιτρο accord.Πού είναι περισσότερο καλοφτιαγμένο σε σχέση με το Saab όσο και αν φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψει κάποιος αυτό.
Υπάρχει και το Avensis που είναι επίσης καλοφτιαγμένο και τώρα έχει προσφορές με δερμάτινο σαλόνι κ.λ.π. -
Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι...
Το τελευταίο όμως κριτήριο είναι μάλλον το προσωπικό γούστο.
Όπερ σημαίνει να γουστάρεις, κατά το δυνατόν, το αμάξι από τη στιγμή που κάθεσαι στη θέση του οδηγού και βάζεις μπροστά, κατά την οδήγηση, μέχρι τη στιγμή που το κλειδώνεις και φεύγεις. -
Επαυξάνω
α) για το Accord αλλά δυστηχώς ακόμα δεν έχει έρθει το facelift το οποίο κυκλοφορεί έξω εδώ και 6 μήνες (Ατιμε SARA-VA L ή K-AKI) .
β) για την mainstream Κατηγορία (αν δεν σε βίαζει περίμενε το νέο Modeo)
Παντος το 9.3 λινεαρ έχει κοντά στα 26.000 και οχι στα 30.000
Πράγματι και για εμένα το Passat είναι καλύτερο αν μπορείς να δώσεις 29.600 για το 2.0 Highline αλλά έτσι έχει δίκιο ο φίλος ότι σιγά σιγά ξεφέυγεις απο το προγραμματισμένο κόστος . Για αυτό τον λόγο και πρότεινα το S40 2.0 Μομεντουμ που είναι στα 25.800 Τώρα αν ανέβεις στα 30-35.000 αλλάζει το πράγμα.
Αλλά έτσι έκανα και εγώ, ξεκίνησα απο 28.000 και τελικά έδωσα 35.000 -
Φίλτατοι καλημέρα!Μπορεί να μη συγκρίνεται με την υπεραξία των ΜΒ, ΒΜW ή Audi, αλλά π.χ. μετά από 3-4 χρόνια, απ' ό,τι βλέπω τουλάχιστον, μειώνεται το πολύ κατά 30-35%. Αναμενόμενο.
καιρο ειχα να γελασω, υπεραξια και αυτοκινητο δεν πανε μαζι στην ιδια προταση... μαλλον απαξιωση ηθελε να γραψει ο φιλος...
στο θεμα μας τωρα, μην πετας τα λεφτα σου σε αυτο το αυτοκινητο. καλυτερα βρες ενα ελαφρα μεταχειρισμενο 2.0τ στα ιδια χρηματα η αν θες καινουριο κοιτα καπου αλλου...
-
Ρε παιδιά,
πώς μπορώ να ανεβάσω μια photo μαζί με την απάντηση; -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οδηγίες:Thanx drdino!
-
Μπήκα πάντως εδώ.
[img=http://img505.imageshack.us/img505/415/interior01rk3.th.jpg]
Η αίσθησή ήταν πολύ καλή.
-
Μην μπερδεύεσαι κοιτάς το ΑΕΡΟ
Η απτή ποιότητα είναι μέσο όρο τις κατηγορίας όχι καλύτερη , Ειδικα απο το μέσο του ταμπλό και κάτω (και κάποια του ανώτερου τμήματος ) τα πλαστικά είναι σκληρά και όχι άριστα στην συναρμογή τους.
Ειδικά μετα απο καμιά 20.000 χιλ. το αντιλαμβάνεσαι και ακουστικά
Ποιότητα ποτέ απο FOTO μόνο απο κοντά. -
Φίλε sprsk
Αυτό που δείχνει η φωτό είναι όντως τα καθίσματα του Aero.
Τα υπόλοιπα - ταμπλό, πίνακας οργάνων, μοχλός ταχυτήτων επενδύσεις αλουμινίου στις πόρτες, στη βάση του μοχλού και στο ντουλαπάκι συνοδηγού - τα αποκτά κανείς ακόμη και με το Linear Plus. Έβαλα αυτή τη φωτό γιατί δεν έβρισκα φωτό του Linear Plus.
Όταν λέω μπήκα εδώ, εννοώ ότι μπήκα στην κυριολεξία. Κάθισα στο κάθισμα, έπιασα και ζούληξα τα πλαστικά. Δεν θα σου πω ότι βυθίστηκε το δάχτυλό μου μέσα όπως στο ταμπλό του Α4, αλλά σκληρά δεν ήταν. Από συναρμογή, δεν ξέρω. Αυτό μάλλον φαίνεται με τα ... χιλιόμετρα. -
Κάθισα στο κάθισμα, έπιασα και ζούληξα τα πλαστικά. Δεν θα σου πω ότι βυθίστηκε το δάχτυλό μου μέσα όπως στο ταμπλό του Α4, αλλά σκληρά δεν ήταν. Από συναρμογή, δεν ξέρω. Αυτό μάλλον φαίνεται με τα ... χιλιόμετρα.
Συγνώμη φίλε μου, αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!
-
Γουάτ ντου γιου μην;
-
Απλά μου φάνηκε αστεία η περιγραφή για τα πλαστικά και το ζούληγμα.... Θεοφράστου στυλ!
-
Ο Χάρης;;;;
Μοναδικός!
Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι αυτόν; Θα έπαιρναν 'χρώμα' οι εκπομπές αυτοκινήτου. -
Ναι... τον είδα την τετάρτη στην λαδόκολλα στο πανόραμα με ένα s40...
-
Ώστε S40, έ;
Ωραίος τύπος πάντως ... απ' ό,τι δείχνει στην εκπομπή τουλάχιστον. Μουρλοκομείο! -
Κορυφαίος! Αλλά είαμστε οφφ-τόπικ! Έλα εδώ αν θέλεις...
Saab 9-3 1.8i