-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
η κοπελα παιζει να φοραει 1-2 νουμερα μεγαλυτερη γοβαΙσως να είναι δωδεκάχρονη,και να της αγόρασε λίγο μεγαλύτερες για να τις φοραει και του χρόνου ρε
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτή η φώτο ήταν στο forum της Lamborghini από κάποια παρουσίαση της νέας Murcielago αλλά νομίζω ότι η θέση της είναι εδώ και συγκεκριμένα στο υπο-topic πελματολαγνεία και φετιχισμός.
ΕυχαριστώΓόβα ή ψηλοτάκουνη μπότα και καλσόν με τη ραφή πίσω... Το απόλυτο φετίχ...
-
Νταξ,βιτσια ειναι αυτα ρε κωστα..Περιεργα μεν,δικα σου δε...
-
Μιλάει ο τύπος που αν η γκόμενα δεν είναι αλειμμένη παντού με selenia, δεν του βαράει προσοχή.
-
Ειμαι μαχιμος στρατιωτης ντινε...βαραω προσοχη όποτε διαταξει ο 'λοχίας'...
-
Η citroen δλδ; Τι στο διάλο, τόσο μαζόχας αδερφέ μου;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτή η φώτο ήταν στο forum της Lamborghini από κάποια παρουσίαση της νέας Murcielago αλλά νομίζω ότι η θέση της είναι εδώ και συγκεκριμένα στο υπο-topic πελματολαγνεία και φετιχισμός.
ΕυχαριστώΓόβα ή ψηλοτάκουνη μπότα και καλσόν με τη ραφή πίσω... Το απόλυτο φετίχ...
+οο απλά να προσθέσω τα περιποιημένα νύχια.....χέρια, πόδια!
-
Tα βαμμένα νύχια των ποδιών μόνο σε μένα δεν αρέσουν;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tα βαμμένα νύχια των ποδιών μόνο σε μένα δεν αρέσουν;Ούτε σε εμένα αρέσουν τα βαμμένα νύχια, είτε σε χέρια είτε σε πόδια.
-
Oύτε σε μένα.
-
Ουφ! Και είχα ανησυχήσει!
-
χερια δεν εχω prob
αλλα ποδια εχω. μπλιαξ σαν κατσιβελες ειναι
-
Aμα δεν ειναι βαμμενα τα νυχια η εστω πολυ περιποιημενα εγω φευγω.Αν,απο την αλλη,ειναι βαμμενα πορτοκαλί,την παντρεύομαι. .-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aμα δεν ειναι βαμμενα τα νυχια η εστω πολυ περιποιημενα εγω φευγω.Αν,απο την αλλη,ειναι βαμμενα πορτοκαλί,την παντρεύομαι. .-Πέστα ρε... αμάν όλοι κοριτσάκια θέλετε;
Κάτι σε κοραλλί σου κάνει ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Aμα δεν ειναι βαμμενα τα νυχια η εστω πολυ περιποιημενα εγω φευγω.Αν,απο την αλλη,ειναι βαμμενα πορτοκαλί,την παντρεύομαι. .-
Πέστα ρε... αμάν όλοι κοριτσάκια θέλετε;
Κάτι σε κοραλλί σου κάνει ;
πωωωωωωωωωωωωωω...τι μου κανες τωρα. Πως θα κοιμηθω εγω;
-
κάτσε να βοηθήσω... ό,τι έχω πρόχειρο :
το ξέρω δεν είναι με κοραλλί.. αλλά δεν βρήκα
-
Καλα ειναι κι αυτα.... Εγω ακομα ψαχνω...Ειμαι σε καλό δρόμο λες;
Κοιτα κατι χειλιαααα.πωωωωωωωωω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΕυχαριστώΓόβα ή *ψηλοτάκουνη μπότα και καλσόν με τη ραφή πίσω... *Το απόλυτο φετίχ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα ειναι κι αυτα.... Εγω ακομα ψαχνω...Ειμαι σε καλό δρόμο λες;Κοιτα κατι χειλιαααα.πωωωωωωωωω
Αχ αυτεσ οι Λατινες!
-
ααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]