-
-
-
Οι μοτοσυκλετες που βρισκονται σε συνοδεια, ειναι συνοδεια ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Δεν εχουν το δικαιωμα να κανουν καταδιωξη, παρα μονο προστασια του V.M.P(Very malakas people)Tωρα οσο για τον κυριο Verygift, δεν διαφερει απο τους υπολοιπους πολιτικους
ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ -
Παντως για του στραβου το δικιο ,μηπως τη παραβαση ΔΕΝ την ζητησε ο κ. καθηγητης αλλα τα τσακαλια που τον φυλανε;
Αν και αυτος μαλλον την καλοδεχτηκε αλλιως δεν θα την εκαναν. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παντως για του στραβου το δικιο ,μηπως τη παραβαση ΔΕΝ την ζητησε ο κ. καθηγητης αλλα τα τσακαλια που τον φυλανε;
Αν και αυτος μαλλον την καλοδεχτηκε αλλιως δεν θα την εκαναν.εσύ τι λες...?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν και αυτος μαλλον την καλοδεχτηκε αλλιως δεν θα την εκαναν.Μπορεί και να έχει γίνει έτσι.
Αλλά γιατί να μην έχει γίνει και το πλέον σύνηθες*.Απολαμβάνει το πρωινό του π.χ. ο Κος υπουργός και μετά σηκώνεται και λέει πάμε παιδιά σε 5 λεπτά πρέπει να είμαι σε συνάντηση με τον 'τάδε'.
Από εκεί και πέρα αρχίζουν να κάνουν τα μαγικά οι φρουροί του.
Προσοχή όχι ότι δε τους αρέσει, αλλά αν είχαν περιθώρια χρόνου γιατί να τα κάνουν; Ειδικά αν ο προϊστάμενός τους δεν τους πίεζε.*Προ ετών φίλος μέλος της ΕΛΑΣ και συνοδός φρουρός υπέρ υπουργού με έκανε να φρικάρω λέγοντάς μου πότε τους ειδοποιούσε ότι ξεκινούν και πότε έπρεπε να είναι σε συγκεκριμένο σημείο. Π.χ. αναχώρηση από Λ. Μεσογείων (κοντά στο Ερρίκος Ντυνάν) στις 14:15΄και άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος στις 14:30' γιατί στις 14:40' έφευγε το αεροπλάνο. Σημειώστε ότι τότε η περιφερειακή Υμηττού δεν είχε παραδοθεί στη κυκλοφορία.
-
Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν βιάζεται να πάει κάπου ο Υπουργός. Τι σημαίνει αυτό? ότι πρέπει να κάνει ότι θέλει και να θέτει σε κίνδυνο τι ζωή των άλλων?:rant:
Αν κάνω εγώ το ίδιο θα έχω την ιδια αντιμετώπιση με τον υπουργό? Γιατί ένα σύνταγμα λέει ότι 'δήθεν' είμαστε όλοι ίσοι.Επειδή βιάζομαι τώρα...Να πάρω το αμάξι να πάω να διασχίσω ένα κεντρικο δρόμο κάθετα?
θα κάνει τα στραβά μάτια η αστυνομία αν βρίσκεται μπροστά?:whistlink:
θα με καλύψει η ασφάλεια αν προκαλέσω ατύχημα?
θα μου επιβληθεί ποινή λόγω παραβίασης ΚΟΚ? -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν βιάζεται να πάει κάπου ο Υπουργός. Τι σημαίνει αυτό? ότι πρέπει να κάνει ότι θέλει και να θέτει σε κίνδυνο τι ζωή των άλλων?:rant:
Αν κάνω εγώ το ίδιο θα έχω την ιδια αντιμετώπιση με τον υπουργό? Γιατί ένα σύνταγμα λέει ότι 'δήθεν' είμαστε όλοι ίσοι.1 -Επειδή βιάζομαι τώρα...Να πάρω το αμάξι να πάω να διασχίσω ένα κεντρικο δρόμο κάθετα?
2 - θα κάνει τα στραβά μάτια η αστυνομία αν βρίσκεται μπροστά?:whistlink:
3 - θα με καλύψει η ασφάλεια αν προκαλέσω ατύχημα?
4 - θα μου επιβληθεί ποινή λόγω παραβίασης ΚΟΚ?Ο υπουργος δεν βιαζεται.....
Αργει!!!
Επιδει απολαυσε το καφεδακι του πρεπει να γινει μπουρ...ελο η Αθηνα!Εσυ που δεν εισαι υπουργος.....
1 - τιρεις τους νομους και δεν διασχιζεις καθετα δρομους
2 - η αστυνομια θα σε π...διξει αν σε δει.... Και θα σε που και δολοφωνο!
3 - Αν δεν εισαι υπο επιρρεια.... Κ εχεις μοικτη, θα σε καλυψει... Γιατι οχι;
4 - Και αυτη τη παραβαση θα μετρησει και θα σε γραψουν για 'τριγωνο-πυροσβεστηρα-φαρμακειο-φιμε-προβολακια' -
ε ναι ρε παιδιά λέμε τα αυτονόητα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε ναι ρε παιδιά λέμε τα αυτονόητα...Σωστά τα λέει ο Σάββας.
Εδώ δε δείχνουν ευθιξία σε σοβαρότερα θέματα θα δείξουν σε ένα τόσο δα μικρό κι ασήμαντο θεματάκι.
Το πολύ πολύ να 'αποκαταστήσουμε' παίρνοντας στη 'δούλεψή' μας ή σε 'δούλεψη' φίλου μας και τον μοτοσικλετιστή που τραυματίσαμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. -
Θυμάστε το σκηνικό με τον παυλόπουλο που έσκασε πάνω η μηχανή του αστυνομικού και πήγε στο νοσοκομείο και αυτός και η γυναίκα του πρίν λίγες μέρες στην Βασ. Σοφίας?
Ναι ε?
Ε το ίδιο ακριβώς έγινε σήμερα το μεσημέρι μπροστά μου στη Βασ σοφίας με Ρηγίλλης στις 3 το μεσημέρι. Πετάγετε ένας τροχονόμος σφηρίζει μία και δίνει πρασινο στην Ρηγίλλης πρωτού σταματήσει πλήρως η κυκλοφορία στην Βασ Σοφίας.
Αποτέλεσμα?
Ενας κακομοίρης με ένα παπί έσκασε πάνω σε ένα ιχ που βγήκε μπροστά απο τα ασφαλείας του πολιτικού και έφαγε 2 τούμπες πάνω απο το καπώ και το κόκκινο παπί έγινε κομμάτια.Αποτέλεσμα κανείς δεν φώναξε ασθενοφόρο κανείς δεν έπιασε τον παπάκια να τον βάλει να κάτσει κάπου κανείς απο την συνοδεία δεν σταμάτησε να δει ποιον παραλίγο να **σκοτώσει **γιατί βιαζόταν να περιμένει 10 δευτερόλεπτα να σταματήσει η κίνηση σύμφωνα με του κανόνες της φυσικής.
Βιαζόταν για το καλό μας και για το καλό μας ας σκοτώνετε και κανείς στον δρόμο, Κατά τα άλλα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να έχουμε συνείδηση στον δρόμο και να μην και να μην και να μην...
Αλλο ένα παράδειγμα πρός μίμηση, σκοτώστε και αν σας παίρνει φύγετε όσο ποιο μακριά γίνετε...
ΑΙΣΧΟΣ
-
'Ε άμα δεν μπορώ να κόβω την κυκλοφορία όποτε γουστάρω και πρέπει να περιμένω στα φανάρια όπως οι άλλοι τι σκατά υπουργός* είμαι ρε;'
*..βουλευτής, δήμαρχος κλπ κλπ
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
'Ε άμα δεν μπορώ να κόβω την κυκλοφορία όποτε γουστάρω και πρέπει να περιμένω στα φανάρια όπως οι άλλοι τι σκατά υπουργός* είμαι ρε;'*..βουλευτής, δήμαρχος κλπ κλπ
Το θέμα είναι να κόβεις την κυκλοφορία και να περνάς και όχι να πρίν σταματήσει η κυκλοφορία
-
Θα προτιμούσα το θέμα να ήταν ο σεβασμός και λιγότερη έπαρση των πολιτικών κεφαλών της χώρας προς το σύνολο των πολιτών.
Αλλά τι να κάνουμε, όλοι αυτοί που κυβερνούν ( ; ) τη χώρα μας είναι από 'τζάκια' και είχαν και στα κατσάβραχα που γεννήθηκαν αυτοκίνητα και συνοδείες. -
Με χαρά είδα να αναφέρεται στην παράβαση Παυλόπουλου και ο Ν.Τ. στο τελευταίο τεύχος των 4Τ. Αν δεν γίνει πρωτοσέλιδο όμως δύσκολα του δίνει κάποιος σημασία....
-
Απορρίφθηκαν από την ολομέλεια της Βουλής οι αιτήσεις για την άρση ασυλίας των βουλευτών Νίκου Γεωργιάδη (Κερκύρας - Νέα Δημοκρατία) και Μιλένας Αποστολάκη (Β’ Αθηνών - ΠΑΣΟΚ), ενώ έγιναν δεκτές οι αντίστοιχες αιτήσεις για τους βουλευτές Λ. Λωτίδη (Κοζάνης - ΠΑΣΟΚ) και Ι. Κουτσούκο (Ηλείας - ΠΑΣΟΚ)......
....Οι Λ.Λωτίδης και Ι.Κουτσούκος κατηγορήθηκαν για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ελα χριστε και κυριε...
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Λέτε να αλλάζει κάτι...? πάντως την κλήση δεν την έδωσε τροχονόμος...
-
Ναι θα αλλάξει. Ο Μανωλιός, θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς.
Το άκουσα στο ραδιόφωνο αλλά εκεί δεν είπαν τη λεπτομέρεια περί Λιάπη κ.λ.π.. Ντόρος να γίνεται δηλαδή τίποτα ουσιαστικό.
Όπως και να είναι, τίποτα δε θα γίνει, τίποτα δε θα του κάνουν, τίποτα δε θα αλλάξει. Δυστυχώς. -
Να βρούμε φωτό με λοιπούς ακράνωτους παπάρες και να τις στείλουμε;
-
Kαλα κανουνε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ γιατι ειμαστε ζωα και ετσι πρεπει να μας φερονται..ακομα και τωρα που τα προστιμα ανεβηκαν βλεπω καθημερινα πολλους μαλακες μοτοσυκλετιστες που πανε ακρανωτοι και δεν τους νοιαζει τιποτα..
Δεν εξαιρουνται βεβαια και οι κρανατοι με κρανος απο τα lidl carrefour κλπ των 30 ευρω..
Καλα μας κανουνε, εγω προσωπικα συγχαιρω τους πολιτικους χωρις κρανος, αφου απευθυνονται στους ελληναρες των tdm 900 με akrapovic οι οποιοι θεωρουν μαγκια να μαλακιζονται ακρανωτοι ηχορυπαινοντας ολους μας..
η οδικη ασφαλεια δυστυχως στα μουλαρια δεν εφαρμοζεται..
ΑΥΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΙΣΑ..
Κοι.ΥΠΟΥΡΓΟΙ...