-
εχω το μοτερ ττου 106 1.3 με injection και σκεφτομαι να τοποθετησω sto 205 moy την κεφαλη του 205 rallye με τα διπλα 40aria weber...ποια η γνωμη σας?θα ειναι για αγωνιστικη χρησηοποτε δεν με ενδιαφερει καταναλωση κτλ....
-
εχω το μοτερ ττου 106 1.3 με injection και σκεφτομαι να τοποθετησω sto 205 moy την κεφαλη του 205 rallye με τα διπλα 40aria weber...ποια η γνωμη σας?θα ειναι για αγωνιστικη χρησηοποτε δεν με ενδιαφερει καταναλωση κτλ....
-
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
εχω το μοτερ ττου 106 1.3 με injection και σκεφτομαι να τοποθετησω sto 205 moy την κεφαλη του 205 rallye με τα διπλα 40aria weber...ποια η γνωμη σας?θα ειναι για αγωνιστικη χρησηοποτε δεν με ενδιαφερει καταναλωση κτλ....Φώτη από ήχο δεν λέω... καρμπυρατέρ και πάλι καρμπυρατέρ, αλλά θα άφηνα
το μοτέρ του 1.3 στην ησυχία του και θα έβαζα απλά τον PS εγκέφαλο με τα
λεφτά που θα έδινα για λύσε-δέσε κεφαλές.
Επίσης, τα καρμπυρατέρ δεν θα πρέπει να τα ρυθμίζεις-καθαρίζεις σχετικά
συχνά? -
Γιατί δεν δοκιμάζει με custom εγκέφαλο τύπου 'Weber Alpha' ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Γιατί δεν δοκιμάζει με custom εγκέφαλο τύπου 'Weber Alpha' ?δηλαδη??
-
Κοίτα εδώ:
http://www.webcon.co.uk/newitems/weber_ ... eugeot.htm
Νομίζω οτι υπάρχει και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο Carburattor αλλά και σε καθαρά όλο προγραμματιζόμενο injection
-
αφήστε τα καρμπυρατέρ εκεί όπου ανήκουν...στα μουσεία
-
Ναι...Μαζι με τα καρμπυρατερ,αφηστε και το ενα επιπλεον κιλο ροπης που ειχε το 205 σε σχεση μετα 106...
Φωτη τον εγκεφαλο ξεχνα τον...Μιλαμε για κανενα 1000αρικο μαζι με το προγραμμα που χρειαζεται... -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Ναι...Μαζι με τα καρμπυρατερ,αφηστε και το ενα επιπλεον κιλο ροπης που ειχε το 205 σε σχεση μετα 106...
Φωτη τον εγκεφαλο ξεχνα τον...Μιλαμε για κανενα 1000αρικο μαζι με το προγραμμα που χρειαζεται...otan les xiliariko ennoeis ton karmpyraterato egkefalo poy eipe o montecarlo....mama egkefalo pisteyo oti me 150-200 eyro briskeis...
yg.eimai se netcafe...
-
Δεν ειναι καρμπυρατερατος ο εγκεφαλος αυτος ...
Ειναι ο αγραφος που βγαζει η Weber για αυτο σου λεω 1000αρικο+
Και αν δεις κιολας δεν νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα του(τουλαχιστον οχι στο 19αρι μοτερ) καθως με 4πεταλουδη εισαγωγη και το αναλογο management δινει ουτε 15αλογα πανω...
Απλα δινει σαφως καλυτερη ροπη αλλα για τοσα χρηματα... -
Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο λεω οτι το 8v μοτερ ειναι εντελως ανουσιο να ασχοληθεις δεν βγαζει αλογα με λιγα λεφτα. Θα βγαλει με πολλα λεφτα.
Κρατα αξιοπιστο το μοτερ για οσο αντεξει και ψαξε τα δικα σου ορια.Ναι εχω βρει λυσεις μς καρμπυλατερ στο ιντερνετ μα θελει σιγουρα πανω απο 500 εωρο με αμφιβολω αποτελεσμα.
Η λυση βρισκεται στους παλιατζιδες διοτι με 700ευρο βαζεις το μοτερ 16v απο το 106 και μετα αν δεν σου φτανουν 120 και στροφαρισμα του με πολυ φτηνες το μοτερ κανει παπαδες.
Αν δεν γουσταρεις αυτο μπορεις να βαλεις οποιον σου ερχεται απο τους psa ο κωνσταντινιδης π.χ. εχει απο xantia 2l.
Το εχω ψαξει αρκετα το θεμα διοτι ουτε εγω ουτε κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.
Καλη επιτυχια, αξιοπιστα και ανεξοδα -
Αν εννοεις το ραλλισιο 205 του Κωνσταντινιδη απο τα Γιαννιτσα,εχει μοτερ απο ZX/306 με τα 155 και αγραφο εγκεφαλο.
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
εχω το μοτερ ττου 106 1.3 με injection και σκεφτομαι να τοποθετησω sto 205 moy την κεφαλη του 205 rallye με τα διπλα 40aria weber...ποια η γνωμη σας?θα ειναι για αγωνιστικη χρησηοποτε δεν με ενδιαφερει καταναλωση κτλ....Άν προβείς σε αυτή την αλλαγή, τσέκαρε τον λόγο συμπίεσης πριν δέσεις το μοτέρ. Είναι διαφορετικές οι δύο κεφαλές.
Επίσης τα καρμπυρατέρ θα θέλουν ρύθμιση κάθε τόσο.
Προσωπικά, θα κρατούσα το injection. Με έναν εκκεντροφόρο GrN για το 1.300 (δίνει η Catcams με 230Ε και έχει δοκιμαστεί με καλά αποτελέσματα)
ένα πρόγραμμα Πεζώ σπορ, δυο δέκατα πλάνισμα στο καπάκι και μία καλή εξάτμιση, έχεις ένα ικανότατο μικρό μοτεράκι. -
Απορώ γιατί το ψάχνεις fotis...
Το FMC τελείωσε, νομίζω... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Απορώ γιατί το ψάχνεις fotis...
Το FMC τελείωσε, νομίζω...αν περιμενα να τρεξω στο FMC ...κλαφτα...με το ζορι δεν γινεται τιποτα...
αστους στον υπνο τους.. -
Τί στο διάολο μπορεί να κάνει το carb που δε μπορεί να κάνει το injection;;!!
το '1 κιλό ροπής' λιγότερο δεν είναι ζήτημα carb/injection καθ'ότι οι δυνατότητες του carb είναι υποσύνολο αυτών του injection.
Ρύθμιση κατάλληλη θες. ('εγκέφαλο' όπως το λένε στην πιάτσα)
απο injection σε καρμπυρατερ για αγωνιστικη χρηση....