-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε καθε Αννα που ξερουμε.
Και στον **Β ** να χαιρεται την Αννουλα του.
-
Χρόνια σας πολλά!
Βασίληδες να τις χαίρεστε!
-
Να ευχυθώ και εγώ με τη σειρά μου σε όλες τις Άννες, και ειδικά στην κοπέλα μου την Άννα κουρνικοβα, αλλά και στην κοπέλα (λέμε τώρα) του Ολύμπιου την Άννα Παναγιωταρέα! Να τη χαίρεσε φίλε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Να ευχυθώ και εγώ με τη σειρά μου σε όλες τις Άννες, και ειδικά στην κοπέλα μου την Άννα κουρνικοβα, αλλά και στην κοπέλα (λέμε τώρα) του Ολύμπιου την Άννα Παναγιωταρέα! Να τη χαίρεσε φίλε!Εσύ πρόσεχε μην ευχυθείς πολύ και μας τα κάνεις χάλια.
(Πού κολλάει η Παναγιωταρέα?)
-
Προσπαθούσα να βρώ μια Άννα....στην ηλικία σου!
-
Xρόνια Πολλά στις Άννες!
Ιδίως στην του ΒΑΣΙΛΗ! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Προσπαθούσα να βρώ μια Άννα....στην ηλικία σου!Τότε την Αννα Πάβλοβα έπρεπε να βάλεις.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Xρόνια Πολλά στις Άννες!
Ιδίως στην του ΒΑΣΙΛΗ!Και του EMMANOYHL! Να τη χαίρεσαι φίλε μου! Και όλη την οικογένειά σου!
-
Nα χαίρεστε τις Άννες σας!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε καθε Αννα που ξερουμε.Και στον **Β ** να χαιρεται την Αννουλα του.
Ναι ρε ειναι και η του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
Αννουλα χρονια πολλα.
-
ΒΑΣΙΛΗ χρόνια πολλά στην Αννουλα σου!!
Ευχες και φιλιά να της δώσεις!!
-
Χρονια πολλα σε ολες τις Αννες. Να ειστε καλα !
-
Χρόνια πολλά σε όλες τις Άννες! Ότι καλύτερο!!!
-
Χρόνια πολλά στις Αννούλες. (των Βασίληδων συμπεριλαμβανομένων )
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλες τις Αννούλες μας (γιατί ως γνωστόν κάθε επτά χήρες ένας …..) !!! Ευχαριστώ και θα μεταβιβάσω τις ευχές και στην δική μου.
-
Χρόνια Πολλά σε όλες τις Άννες!
-
Η Αννούλα σας ευχαριστεί όλους για τις ευχές σας
-
έστω κ καθυστερημένα (ΣΚ απέχω από νετ) εύχομαι χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα στις Αννούλες 'μας'
Φιλικά
Νικόλας -
Σπυρο,να'σαι καλα ,να σ'αγαπανε οσοι σε γνωριζουν.
Α ναι,και σε ολους τους Σπυρους και Σπυριδουλες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
-
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στου Σπύρους!
Ειδικότερα στον Krus! Ό,τι επιθυμείς! Άντε με ένα 6κύλινδρο κάτω απ' το καπώ σου και με ένα IWC στο χέρι σου! (αυτό το δεύτερο καλό είναι; )
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#2]