-
βασικα καντο 1024 απο τωρα..ευκαιρια ειναι γιατι μετα θα πρεπει να ασχοληθεις και η μεταβαση θα κρατησει μερες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι...μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία?
Με το netmod τι γίνεται?Έρχεται το καλώδιο της γραμμής, βάζεις το splitter. Σου δίνει δύο καλώδια, το ένα πάει στο netmod το άλλο στο router (έχει σήμανση το spliter). Στο router συνδέεις το pc.
-
εχω isdn γραμμή και υποτίθεται οτι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες κάποιες πύλες για dsl πάνω σε isdn γραμμές. Το κωλοnetmod δε το γλιτώνω με τίποτα;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εχω isdn γραμμή και υποτίθεται οτι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες κάποιες πύλες για dsl πάνω σε isdn γραμμές. Το κωλοnetmod δε το γλιτώνω με τίποτα;Αναγκαίο κακό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι...μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία?
Με το netmod τι γίνεται?Έρχεται το καλώδιο της γραμμής, βάζεις το splitter. Σου δίνει δύο καλώδια, το ένα πάει στο netmod το άλλο στο router (έχει σήμανση το spliter). Στο router συνδέεις το pc.
router=?
newbie λέμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
router=?modem/router για ethernet σύνδεση με το pc (καλύτερη) ή usb modem.
Τα modem/router τα ελέγχεις με web interface από τον IE (FF για σένα?) συνήθως στη διεύθυνση 192.168.1.1 αφού δημιουργήσεις μια σύνδεση δικτύου προς internet (firewall κλπ).
Τα usb modem έχουν drivers και τα ελέγχεις/ρυθμίζεις από εκεί.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εχω isdn γραμμή και υποτίθεται οτι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες κάποιες πύλες για dsl πάνω σε isdn γραμμές. Το κωλοnetmod δε το γλιτώνω με τίποτα;Για pstn δεν διαθέτουν
Πιο πολύ συμφέρει να το γυρίσεις σε απλή pstn πριν βάλεις DSL. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εχω isdn γραμμή και υποτίθεται οτι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες κάποιες πύλες για dsl πάνω σε isdn γραμμές. Το κωλοnetmod δε το γλιτώνω με τίποτα;
Για pstn δεν διαθέτουν
Πιο πολύ συμφέρει να το γυρίσεις σε απλή pstn πριν βάλεις DSL.Με δυσανάλογο κόστος όμως αυτό της μετατροπής.
Αν υπολογίσουμε τις ευκολίες της isdn, η διαφορά τιμής στα πάγια είναι ελάχιστη. Αν πάλι την isdn την έχει κάποιος μόνο για να σερφάρει και να μη χάνει και τη δυνατότητα κλήσεων, μέσω της 'δεύτερης' γραμμής, τότε αλλάζει το πράγμα. -
@elteo
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ usb modemmodem/router (ME ethernet) και κατα προτιμηση με πανω απο μια ethernet για να μπορεις να κανεις και επεκτασεις (αμα τις χρεαστεις)
προτεινομενες μαρκες:
Zyxel
US Robotics
Linksys
-
j.marr
ότι έχει το πακέτο παιδιά...γιατί θα μου το δώσουν κουτάτο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
j.marrότι έχει το πακέτο παιδιά...γιατί θα μου το δώσουν κουτάτο.
κουτατο ξεκουτατο το modem καλυτερα να ειναι ethernet
αν μπορεις απαιτησε το
-
γιατί ρε τόσο χάλια είναι το usb?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί ρε τόσο χάλια είναι το usb?Μπορεί να σου κάνει ιστορίες... συν του ότι οι USB ports τα φτύνουν συχνά πυκνά.
-
ethernet=σειριακή?
εγώ νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα βολικά τα usb. Με το netmod αλλά κ με ένα Tornado ΙSDN usb modem-άκι δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ethernet=σειριακή?RJ-45
θυρα δικτυου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ethernet=σειριακή?
RJ-45
θυρα δικτυου
αααα...σόρι μπερδεύτηκα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
j.marr
αν μπορεις απαιτησε το
+1
πλήρωσε παραπάνω,και να έχει firewall.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για το skype, ποια η γνωμη σας? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
j.marr
αν μπορεις απαιτησε το
+1
πλήρωσε παραπάνω,και να έχει firewall.
δεν έχουν ethernet...
θα πάρω το usb και βλέποντας κ κάνοντας...
-
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10008042
Σάββα, δες το ADSL-in-a-box PLUS, το οποίο έχει ασύρματο router. Είναι λίγο ακριβότερο μεν, θα μπορείς να σερφάρεις με το laptop σου οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ασύρματα δε.
Edit: κι όταν πάρεις και pc, κάνεις ασύρματο δίκτυο και γλυτώνεις και τα λεφτά του hub.
Edit #2: Eναλλακτικά, στο Stock House του Πλαισίου (στη Μεταμόρφωση) υπάρχουν ράφια ολόκληρα από αυτό:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... RMA-732478
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]