-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
χεχ
να μην εχω σπιτι,αμαξι κ τιποτα τιποτα...ουτε καν αφμ.
ενα ιστιοπλοικο μονο κ να μενω εκει.Ασε ...το δοκίμασα στο περελθόν..Δε λέει...Μόνο για μερικές μέρες ίσως..
εξαρταται την ηλικια του καθενος κ το τι ψαχνει νομιζω.
Ακριβώς. Νάσο, θέλεις καπετάνιο?
-
γαμω ειναι αυτο
τους βλεπω στη μαρινα αλιμου και ζηλευω
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γαμω ειναι αυτοτους βλεπω στη μαρινα αλιμου και ζηλευω
Ελάχιστοι από αυτούς που βλέπεις έχουν ως μοναδική κατοικία το σκάφος. Οι άνθρωποι που πληρώνονται για να το φροντίζουν το σκάφος, ίσως μένουν μόνιμα μέσα, αλλά δεν είναι και κανόνας. Την είχα κάνει αυτή τη δουλειά παλιότερα, καλά ήταν
-
να κανω ερωτα με κοπελα στο πατωμα ενω ειμαστε αλοιμενοι με μελι και σταφιδες
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
να κανω ερωτα με κοπελα στο πατωμα ενω ειμαστε αλοιμενοι με μελι και σταφιδεςΓιαουρτάκι όχι;
-
Θα σε φάνε τα μυρμήγκια.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιαουρτάκι όχι;
oxi
αλλιως θα το ειχα βαλει στις αηδιες
-
να κανω ερωτα με κοπελα στο πατωμα ενω ειμαστε αλοιμενοι με μελι και σταφιδεςΜαυρες ή ασπρες σταφιδες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαυρες ή ασπρες σταφιδες;
Και το μέλι θυμαρίσιο ή όχι;
-
Το γιαουρτάκι τι είδος; Σαν αυτό που έφαγε Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ της καρδιάς μας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το γιαουρτάκι τι είδος; Σαν αυτό που έφαγε Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ της καρδιάς μας; -
Μας γ@μησες!!!!
πω, δν το περιμενα, και έπεσα από την καρέκλα!
-
το υφος του ειναι ολα τα λεφτα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το υφος του ειναι ολα τα λεφτα...Το ύφος του είναι 'Κακούργοι που πολεμάτε και αδικείτε τον Ψωμιάδη', α λα Νίκος Ξανθόπουλος movie. Με αυτό το ύφος βγαίνει νομάρχης. Τα συγχαρητήριά μου σε όσους τον ψήφισαν....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το υφος του ειναι ολα τα λεφτα...
Το ύφος του είναι 'Κακούργοι που πολεμάτε και αδικείτε τον Ψωμιάδη', α λα Νίκος Ξανθόπουλος movie. Με αυτό το ύφος βγαίνει νομάρχης. Τα συγχαρητήριά μου σε όσους τον ψήφισαν....
Θα κουραστεις να δινεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το ύφος του είναι 'Κακούργοι που πολεμάτε και αδικείτε τον Ψωμιάδη', α λα Νίκος Ξανθόπουλος movie. Με αυτό το ύφος βγαίνει νομάρχης. Τα συγχαρητήριά μου σε όσους τον ψήφισαν....
Ετσι ετσι, να προσθέσω πως μεταξύ άλλων το ύφος ειναι και ένας κεραυνός προς το ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ που ΟΠΛΙΣΕ το χέρι του γιαουρτοβόλου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ετσι ετσι, να προσθέσω πως μεταξύ άλλων το ύφος ειναι και ένας κεραυνός προς το ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ που ΟΠΛΙΣΕ το χέρι του γιαουρτοβόλου
λιγα εχει κανει το κρατος των αθηνων
-
Θα τις φας εσυ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Θα τις φας εσυδεν σε φοβαμαι πλεον.
-
λιγα εχει κανει το κρατος των αθηνων
ελεος με το κρατος των αθηνων...
Ανεκπλήρωτες επιθυμίες