-
που θα θέλατε όμως να εκπληρώσετε/ολοκληρώσετε κάποτε ή που πιστεύετε ότι το πλήρωμα του χρόνου πέρασε πλέον και δε γίνεται τπτ...
Εγώ θέλω να μάθω μερικούς παραδοσιακούς χορούς (ειδικά Κρητικούς).
Οταν ήμουν μικρός ντρεπόμουν πάρα πολύ και το θεωρούσα 'χαζό' (τετοιος κεφτές ήμουν) αλλά τώρα το έχω βάλει σκοπό.
Επιπλέον θέλω να μάθω Αρχαία Ελληνικά. Να δούμε ποιός θα είναι αρκετά υπομονονετικός με μένα....
Ωστόσο το πλήρωμα του χρόνου πέρασε για μερικές παρεξηγήσεις που είχανε γίνει και πλέον δεν μπορώ να τις ξεκαθαρίσω, αφού τα άτομα αυτά έχω να τα δω πολλά χρονια...
-
που θα θέλατε όμως να εκπληρώσετε/ολοκληρώσετε κάποτε ή που πιστεύετε ότι το πλήρωμα του χρόνου πέρασε πλέον και δε γίνεται τπτ...
Οταν ήμουν μικρός ντρεπόμουν πάρα πολύ και το θεωρούσα 'χαζό' (τετοιος κεφτές ήμουν) αλλά τώρα το έχω βάλει σκοπό.
Επιπλέον θέλω να μάθω Αρχαία Ελληνικά. Να δούμε ποιός θα είναι αρκετά υπομονονετικός με μένα....
Ωστόσο το πλήρωμα του χρόνου πέρασε για μερικές παρεξηγήσεις που είχανε γίνει και πλέον δεν μπορώ να τις ξεκαθαρίσω, αφού τα άτομα αυτά έχω να τα δω πολλά χρονια...
-
-
-
η γκομενα που γουσταρα στο σχολειο.
-
windsurfing.
-
-
Το ονειρο της πτησης. Η κινηση σε τρεις διαστασεις, η αισθηση της απολυτης ελευθεριας...
Ολα τα παιδακια οταν ειναι μικρα θελουν να γινουν πιλοτοι. Εμενα μου εμεινε το κουσουρι... Τα καλα νεα ειναι οτι το πηρωμα του χρονου δεν εχει ερθει ακομα, οποτε μπορουμε να συνεχισουμε να κανουμε ονειρα. Θελω να πιστευω πως μολις τα οικονομικα το επιτερεψουν, ενα ppl θα το ημπορεσουμε ! -
sttpod, +1...
Α ρε μάνα, δεν με άφησες...
-
sttpod + drdino +100000
-
κι εγω την ειχα αυτη τη μαλακια..
αλλα με αποθαρρυνανε κ με λεγανε οτι επειδη εχω μυωπια ουτε να σκεφτομαι για σχολη ικαρων..
ε νταξ μετα βρηκα γκομενα κ το παρατησαεπισης θα ηθελα ενα σκαφος κ αυτο ελπιζω καποια μερα να το πραγματοποιησω
δε μπορω να καταλαβω πως γινεται σε μια χωρα σαν την ελλαδα να εχουν σκαφος τοσοι λιγοι
γτπ
-
Α, επίσης θα θελα να κάνω κάποτε μια κουβέντα με εκείνην την κοπέλα που έγινε το σκηνικό στην Αγία Πετρούπολη...
Αλλά πιλότος... εδώ ένα c-172 πέταξα για ένα δεκάλεπτο και έκανα μέρες να κοιμηθώ...
-
μία συμμαθήτρια στο γυμνάσιο
δύο συμφοιτήτριες στο πανεπιστήμιο
-
Oι ανεκπλήρωτες επιθυμίες είναι πολύ συχνά και ανομολόγητες...
Πέραν αυτού, σημασία έχει να δούμε το εξής:
Είναι ανεκπλήρωτες γιατί δεν υπήρξαν ακόμα οι κατάλληλες συνθήκες, άρα είναι θέμα χρόνου;
Ή είναι ανεκπλήρωτες, διότι είναι απλώς φαντασιακές, χωρίς καμία πρόθεση πραγματοποίησης, άρα θα παραμείνουν ες αεί ανεκπλήρωτες;Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τελικά στο αν θα καταφέρει να παραμείνει αδιάφορος σε περίπτωση που η φαντασιακή ανεκπλήρωτη επιθυμία βρεθεί συμπτωματικά στο ιδανικό πεδίο πραγμάτωσης...
(Όχι, δεν γουστάρω την πεθέρα μου.) -
Ο χρήστης technik έγραψε:
+
δύο συμφοιτήτριες στο πανεπιστήμιοπαρτι με ουζα
-
Nα 'ξεκινησω' με τερμα γκαζι ενα evo 900+ αλογων......
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
+
δύο συμφοιτήτριες στο πανεπιστήμιοπαρτι με ουζα
χάσμα ηλικίας.
τη μια τη μαθαίνεις, η άλλη παραδίδει ιδιαίτερα
-
Το όνειρο της πτήσης είναι πολύ πιο εύκολο και φτηνό από όσο φαντάζεστε.
Δείτε εδώ
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το όνειρο της πτήσης είναι πολύ πιο εύκολο και φτηνό από όσο φαντάζεστε.Δείτε εδώ
Σε λιγο θα μας πεις να φουνταρουμε και απο γκρεμο για να πεταξουμε εστω και λιγο
HEY MISTER.... WE MEAN REAL FLYING.... ΦΤΕΡΑ, ΠΡΟΠΕΛΛΑ, ΦΛΑΠΣ, ΣΛΑΤΣ, IFR nav.... STARS, SIDS.... πρεπει να συνεχισω? Αλλο να βολοδερνεις στον ανεμο και αλλο να εισαι πιλοτος. Καμια σχεση...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το όνειρο της πτήσης είναι πολύ πιο εύκολο και φτηνό από όσο φαντάζεστε.
Δείτε εδώ
Σε λιγο θα μας πεις να φουνταρουμε και απο γκρεμο για να πεταξουμε εστω και λιγο
HEY MISTER.... WE MEAN REAL FLYING.... ΦΤΕΡΑ, ΠΡΟΠΕΛΛΑ, ΦΛΑΠΣ, ΣΛΑΤΣ, IFR nav.... STARS, SIDS.... πρεπει να συνεχισω? Αλλο να βολοδερνεις στον ανεμο και αλλο να εισαι πιλοτος. Καμια σχεση...
Έτσι... και για μένα η διαδικασία παρακαλώ να έχει arm ejection seat, master arm on, hud power, fmd power on, sms power on, lhp on, rhp on...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
([size=18]Όχι, δεν γουστάρω την πεθέρα μου.)[/size]
Άγγελε με χαλάς πολύ!
Δεν είναι το μόνο σημείο που διαφωνούμε ριζικά, αλλά είναι το πλέον θεμελειώδες!:)Τέλος πάντων, επί της ουσίας:
-θα ήθελα να παίζω κάποιο μουσικό όργανο
-θα ήθελα να μην είμαι κομμένος αριστερόχειρας, με όσα συνεπάγεται αυτό. -
Από μικρός ήθελα να γίνω πιλότος... Καταραμένη μυωπιία..
Και ας λέγαν οι δικοί μου..
Ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία να πετάξω κανένα... Τσέσνα -
Farmakopoios, όπως είπα παραπάνω, μου το δωσε μια πιλότος για ένα δεκάλεπτο και ακόμα το θυμάμαι... ένα άσπρο-κόκκινο 172... είναι απίστευτη αίσθηση...
Ανεκπλήρωτες επιθυμίες