-
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία...Τα swift τα φτιάχνανε στην Ουγγαρία..Πότε/πώς ακριβώς αρχίσαν να φέρνουν γιαπωνέζικα? Ποιές εκδόσεις είναι από ποιό εργοστάσιο?
Η τιμή 16k λογική ακούγεται, ωστόσο με τον 1 χρόνο καθυστέρηση χάσαν μεγάλο μερίδιο αγορας...Με 18κ πάς πλέον για FR, TSI και CZT
-
Τα Ιαπωνικα εχουν την κεραια στο πισω μερος της οροφης και στο ταμπελακι που ειναι στην κολωνα οδηγου που αναγραφεται ο αριθμος πλαισιου αυτος ξεκιναει απο J (Japan).
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Γιατι οι Group VAG κινητηρες δεν θελουν 100αρα (ακομη και οι παλεοτεροι πολυστροφοι) που δουλευαν πολυ advance ακομη και στα χαμηλα για να αποδοσουν σωστα;Όχι, δεν έχει απαίτηση σε 100αρα
-
Για τους μελλοντικούς κατόχους (16Κ καλή τιμή είναι πιστεύω ότι αξίζει}
http://www.suzukisport.com/english/sale ... index.html
Εχει αρκετά πραγματάκια και πιστεύω σε λίγο καιρό θα εμπλουτιστεί και με νέα αποκλειστικά για το Sport
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία...Τα swift τα φτιάχνανε στην Ουγγαρία..Πότε/πώς ακριβώς αρχίσαν να φέρνουν γιαπωνέζικα? Ποιές εκδόσεις είναι από ποιό εργοστάσιο?Noμίζω πως το έχουμε αναφέρει και στο θέμα για το swift. Εκτός απο όσα είπε ο JIM THEO τα γιαπωνέζικα είναι μόνο τα 5θυρα απο Μαρτιο 06 και μετά νομίζω. Επίσης έχουν για την μπροστινή πινακίδα μιά πλαστική βάση πάνω στην οποία τοποθετείται η πινακίδα κυκλοφορίας.
-
16k χωρίς τα υπόλοιπα έξοδα και το μεταλλικό χρώμα, άρα 17k με το κλειδί στο χέρι.
Και 17.5k για την πλουσιότερη έκδοση. -
Όπως είπε και ο tazz πιο πάνω, όποιος πάρει το 'πλούσιο' με τις 17αρες θα έχει κανει ενα ψιλοέγκλημα.
-
Απο τα παραπάνω συμπεραίνω:
- Το GTI ειναι Ουγγαρία (ως 3θυρο)
- Τα 5θυρα είναι Ιαπωνία (σίγουρα δεν φέρνουν και απο Ουγγαρία?)
Σωστά?
-
Τα 5θυρα με κεραια πισω και αριθμο πλαισιου να ξεκινα απο 'J' ΝΑΙ ειναι ολα Ιαπωνικα!
-
Αν και μικρο, το swiftaki μου αρεσει μεσα εξω. Μενει να δουμε τι θα γραψουν τα ελληνικα περιοδικα...
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Τα 5θυρα με κεραια πισω και αριθμο πλαισιου να ξεκινα απο 'J' ΝΑΙ ειναι ολα Ιαπωνικα!
Ας κάνω σαφέστερη την ερώτηση μου...Καινούργια παραγγελία 5θυρου θα έχει κεραία πίσω? Μπορώ να παραγγείλω ιαπωνικό 'μόνο' ?
-
Aφου θα πάρεις 5θυρο, γιαπωνέζικο θα ειναι
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Ας κάνω σαφέστερη την ερώτηση μου...Καινούργια παραγγελία 5θυρου θα έχει κεραία πίσω? Μπορώ να παραγγείλω ιαπωνικό 'μόνο' ?
Αν θες σιγουρα Ιαπωνικο οπως ειπε κι ο rocsta παραγγελεις πενταθυρο 'special', ετσι απλα!
-
ελπίζω το swift gti να έχει κοντές σχέσεις και όχι σαν του 1.3 που πνίγεται..
-
Kαι δεν βουτηξε κανεις να σωσει το παλικαρι?
Το Autotriti.gr ανακοινωνει πολυ καλες ρεπριζ οποτε δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο προβλημα.
Θα υπαρχει Swift Sport 5d....?
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Θα υπαρχει Swift Sport 5d....?
Swift sport ευρώπης: 3θ
Swift sport ιαπωνίας: 5θ -
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
ελπίζω το swift gti να έχει κοντές σχέσεις και όχι σαν του 1.3 που πνίγεται..swift sport:
1st 3.250
2nd 1.904
3rd 1.407
4th 1.064
5th 0.885
Reverse 3.250Final gear ratio 4.388
Και να οι αντίστοιχες του απλου:
1st 3.454
2nd 1.904
3rd 1.280
4th 0.966
5th 0.757
Reverse 3.272Final gear ratio 4.105
-
Σήμερα στην έκθσεση αυτοκινήτου ρώτησα έναν πωλητή της Suzuki για το Swift Sport. Btw πολύ όμορφο και με πάρα πολύ καλούς χώρους (εκτός του πορτ μπαγκάζ). Η απλή έκδοση με μεταλλικό χρώμα, αισθητήρες και συναγερμό βγαίνει 17.000. Ο πωλητής μου είπε τα εξής:
-Δεν κάνουν κανένα δώρο με το Swift Sport
-Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 200 διαθέσιμα αυτοκίνητα και για τις παραγγελίες ο χρόνος αναμονής θα είναι 4-5 μήνες
-Η ισχύουσες τιμές είναι για τα 200 υπάρχοντα αμάξια. Όταν πουληθούν θα πάρει αύξησηΔεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω ισχύουν αλλά εμένα μου έμεινε μια εντύπωση πως έκανε απλά ότι ήταν δυνατό για να με πείσει να αγοράσω το αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή Λίγο υπερβολικά μου φάνηκαν.
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Σήμερα στην έκθσεση αυτοκινήτου ρώτησα έναν πωλητή της Suzuki για το Swift Sport. Btw πολύ όμορφο και με πάρα πολύ καλούς χώρους (εκτός του πορτ μπαγκάζ). Η απλή έκδοση με μεταλλικό χρώμα, αισθητήρες και συναγερμό βγαίνει 17.000. Ο πωλητής μου είπε τα εξής:-Δεν κάνουν κανένα δώρο με το Swift Sport
-Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 200 διαθέσιμα αυτοκίνητα και για τις παραγγελίες ο χρόνος αναμονής θα είναι 4-5 μήνες
-Η ισχύουσες τιμές είναι για τα 200 υπάρχοντα αμάξια. Όταν πουληθούν θα πάρει αύξησηΔεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω ισχύουν αλλά εμένα μου έμεινε μια εντύπωση πως έκανε απλά ότι ήταν δυνατό για να με πείσει να αγοράσω το αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή Λίγο υπερβολικά μου φάνηκαν.
Η απλή έκδοση με 16άρες ζάντες κοστίζει 15.990. Απ' όσο γνωρίζω, η suzuki χρεώνει το μεταλλικό χρώμα 400 ευρώ. Τέλη κυκλοφορίας, έξοδα προετοιμασίας και έκδοση πινακίδων δε νομίζω να υπερβαίνουν τα 600 ευρώ.
Σχετικά με το χρόνο αναμονής, κάπου διάβασα ότι υπάρχει γενικά πρόβλημα στην Ευρώπη, γιατί η ζήτηση ξεπέρασε κατά πολύ τις προβλέψεις.
-
Αν κατάλαβα καλά τα 17.000 που μου είπε είναι χωρίς τέλη κυκλοφορίας, έξοδα προετοιμασίας και έκδοση πινακίδων. Ακριβό γμτ
Swift sport