-
Μετά από 2 χρόνια HOL ξαναγύρισα στον OTE λόγω του ότι δεν έχω πλέον Vodafone και θέλω να βάλω και OTE TV και να έχω ένα λογαριασμό. O OTE μου χει δώσει router και στοιχεία σύνδεσης (username, password) από την προηγούμενη βδομάδα αλλά η HOL εξακολουθεί να παίζει κανονικά, οπότε δεν έχω πειράξει κάτι. Όταν κοπεί η HOL θα σημαίνει ότι είναι έτοιμος ο OTE ή υπάρχει περίπτωση (χλωμό) να παίζουν παράλληλα για κάποιες λίγες μέρες?
-
απευθειας θα παιξει, εκτος αν εχεις ζητησει νεο αριθμο απο ΟΤΕ.
-
Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το τηλέφωνο εξάλλου ήταν ΟΤΕ. Μόνο το internet ήταν HOL λόγω παλαιότερης προσφοράς σε συνδρομητές Voda. Οπότε αν επιχειρήσω να συνδεθώ με ΟΤΕ θα δούλεύει τώρα, παρόλο που δουλεύει κανονικά και η HOL? Λίγο περίεργο δεν είναι αυτό?
-
ισχυει η απαντηση μου, θα κοπει η hol και αμεσως θα ενεργοποιηθει το ιντερνετ στον οτε (πλην 'πατατας').
-
ΟΚ. Thanks
-
Βρήκα το καφάο
Σοβαρά τώρα, υπάρχει χάρτης με τα καφάο να χτυπήσω ένα νούμερο καμπίνας να δω πού είναι;
-
η hol μου ζητησε να δωσω πισω τον 'εξοπλισμο' μιας συνδεσης που ειχω διακοψει 1.5 χρονο πριν.
θα το δωσω μιας το εχω κρατησει μαζι με ολα τα καλωδια αλλα τι να το κανουν το παλιο-μεταχειρησμενο ρουτερ? -
Το θέλει το λογιστήριό τους
-
μαλλον περνανε μεγαλη κριση και οι πολυεθνικες
-
Τα δίνουν πίσω για ανακύκλωση και παίρνουν ένα μικρό ποσοστό της αρχικής τους αξίας.
Εννοείται δεν τα στέλνουν ένα ένα, γι αυτό τα θυμούνται μετά από χρόνο +
Όποτε κανονίζουν να στείλουν κιβώτια πίσω, κάνουν modemομάζωμα.Η μεγαλύτερη αστειότητα ήταν το ISDN netmod του ΟΤΕ, που 8 χρόνια μετά μου το ζήτησαν πίσω και αν δεν το είχα το κοστολογούσαν 150 ευρώ οι αθεόφοβοι
-
Πάλι καλά που το 'χω στην άκρη!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ
ένα δάκρυ κύλησε
-
Α, δεν πήγες στη wind τελικά....
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Αποφάσισα να κάνω και εγώ το πειραματόζωο και να δοκιμάσω την τύχη μου με την HOL. Οι λόγοι τρεις- Η τραγική εξυπηρέτηση της Forthnet. Στα 7 χρόνια που ήμουν εκεί τους χρειάστηκα μόνο 2 φορές αλλά μου σπάσανε τα νεύρα (στα όρια της χειροδικίας..)
- Η μεγάλη έκπτωση που έχω στην HOL λόγω συνεργασίας με Voda (+ κάτι παραπάνω)
- Ότι έξω από το νέο σπίτι στα 25 μέτρα υπάρχει ενεργό νέο KV του ΟΤΕ , άρα θα έχουμε VDSL αν τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. (το site της HOL & του ΟΤΕ δείχνει διαθεσιμότητα VDSL)
Καλό μου κουράγιο, θα σας κρατήσω ενήμερους με το θρίλερ.
Η αίτηση έφυγε χτες, παρελήφθη και αναμένουμεΕπειδή το ρουτεράκι που δίνουν φαντάζομαι οτι είναι για τα μπάζα, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Netgear DGN2000 που έχω τώρα ;
Εδώ και δυο μέρες είμαι στην HOL. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμιά εντυπωσιακή διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με τον ΟΤΕ που ήμουν.
[IMG=http://img600.imageshack.us/img600/5555/b70a.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Είδωμεν ... -
είναι πολύ μικρές οι διαφορές μεταξύ παρόχων, το πολύ 1mbit διαφορά
-
Nα δούμε, Μου έστειλαν μήνυμα οτι θα ενεργοποιηθώ εντός της άλλης εβδομάδος, να έχω το όνομά μου στο κουδούνι κλπ.
Πάντως το ΖΤΕ που μου δώσανε μου φαίνεται τελείως της πλάκας, μάλλον θα βάλω το Netgear ..
-
Αν έχεις adsl βάλε ό,τι θες, για vdsl όμως βάλε το δικό τους αλλιώς πρέπει να πάρεις καινούριο. Δοκίμασέ το πάντως, είχα καλύτερο συγχρονισμό και με adsl με το ΖΤΕ
-
ADSL προς το παρόν. Θα το τρέξω κανένα μήνα να δω τι γίνεται και βλέπουμε... Έχω καλομάθει στο Μαρούσι (ήμουν και σχετικά κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ)
Το θέμα μου με το ΖΤΕ ειναι το Wi-Fi για το οποίο δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα.. Ίδωμεν..
-
Χθες έγινε η τράμπα από HOL πίσω σε ΟΤΕΝΕΤ. Περιέργως από τα 5.5mbps πήγε στα 7.8mbps.
-
ADSL προς το παρόν. Θα το τρέξω κανένα μήνα να δω τι γίνεται και βλέπουμε... Έχω καλομάθει στο Μαρούσι (ήμουν και σχετικά κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ)Το θέμα μου με το ΖΤΕ ειναι το Wi-Fi για το οποίο δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα.. Ίδωμεν..
Ενεργοποιήθηκα, την προηγούμενη Τετάρτη, όλα καλά. και ταχύτητες πολύ καλύτερες του αναμενόμενου (~ 15Mbps)
Μακάρι να μείνει έτσι. Εντυπωσιακό οτι από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι την κεντρική πρίζα στο σπίτι δεν έχω πρακτικά καθόλου απώλειες..Ένα προβληματάκι είναι οτι το Wifi του ΖΤΕ ειναι πιο αδύναμο από του Netgear οπότε ψάχνομαι για λύση να εχω internet και στα 2 υπνοδωμάτια.
Έναλλακτικά θα κοίταζα και για Powerline ; Mου έχουν πει εξαιρετικά λόγια για τα Devolo..
-
Εντυπωσιακό οτι από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι την κεντρική πρίζα στο σπίτι δεν έχω πρακτικά καθόλου απώλειες..Ένα προβληματάκι είναι οτι το Wifi του ΖΤΕ ειναι πιο αδύναμο από του Netgear οπότε ψάχνομαι για λύση να εχω internet και στα 2 υπνοδωμάτια.
Έναλλακτικά θα κοίταζα και για Powerline ; Mου έχουν πει εξαιρετικά λόγια για τα Devolo..
Δεν είναι περίεργο να μην υπάρχουν απώλειες. Αντί για powerline βέβαια μπορείς να κάνεις δουλειά και μ'ένα access point ή να χρησιμοποιήσεις το παλιό σου netgear για wifi access point. 'Η ακόμα καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις κατευθείαν σαν router βάζοντας τα στοιχεία σύνδεσής σου, username@hol.gr/password
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;