-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ρε παιδιά δεν ξέρω αν αυτό σας φανεί ηλίθιο αλλά θα το ρωτήσω. Πριν το adsl2 ρουτερ siemens που μου βάλανε για την νέα γραμμή 24αρα γραμμή είχε το κρύπτο f200 που ήταν απλο adsl μοντεμ. Εγώ επειδή βαριόμουν να μπαινοβγάζω καλώδια στην αλλαγή άφησα το σπλίτερ από το κρύπτο. Μπορεί το σπλίτερ του ζήμενς να έχει καλύτερη απόδοση στο θέμα του Line Attenuation που είναι πολύ ψηλό όπως μου είπατε;;;(42,5). Αν το αλλάξω υπάρχει περίπτωση να δω καλύτερη επίδοση σε θέμα ταχύτητας;;;
o ρουτερ δεν θελει σπλιτερ, βγαλτο και βαλε το ρουτερ κατευθειαν στη πριζα (στη κεντρικη κατα προτιμηση)
και σε isdn γραμμή με netmod; ...χλωμό νομίζω.
γιατί splitter είχαν οι isdn γραμμές ...όχι οι pstn.
δε καταλαβα οτι εχει και isdn
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες μόλις μίλησα με τεχνικό της φορθνετ...του εξήγησα την φάση και μου είπε ότι το πρόβλημα του L.A. είναι καθαρά θέμα οτέ και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μάλιστα μου είπε ότι είναι θέμα περιοχής κάτι που πράγματι ισχύει αφού φίλος με ίδια ημερομηνία σύνδεσης 3 χιλιόμετρα απόσταση έχει Λ.Α. 5 ενώ εγω 42,5 στην ίδια εταιρεία. Εντάξει δεν μπορώ να πώ ότι έχω διακοπές στο δίκτυο αφού έχει συμβεί μόλις 2 φορές.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο άνθρωπος επικρότησε την επιλογή μου να παραμείνω στον οτε τουλάχιστον στο τηλέφωνο λέγοντας μου ότι είναι καλύτερη επιλογή αν εξαιρέσεις το επιπλέον κόστος.Pasxos, να τον διώξετε τον εγκάθετο...
-
αναβαθμίστηκε σήμερα η γραμμή μου σε 8ρα.. τι 8ρα δλδ, άστα να πάνε, αφού είμαι μακρυά ....
Up Stream 383 (Kbps.)
Down Stream 4877 (Kbps.)noise margin 6 dB απ'τα 18 που είχα στα 2
περιέργως το attenuation από 47 πήγε σε 51. Δοκίμασα με διάφορα routers και Modulation αλλά δεν αλλάζει κάτι
Ti φταίμε εμείς που μένουμε μακρυά απτα dslam ?
-
με 51 μη σου πω οτι ειναι και πολλα τα 4877
δε φταις εσυ που μενεις μακρια, φταει ο ΟΤΕ γιατι τα κεντρα του ειναι λιγα και λαθος κατανεμημενα.
-
δηλαδή εγώ θα πρέπει να παρηγοριέμαι από το χειρότερο;;;
Είχε δίκιο το παληκάρι στη φόρθνετ... -
παιδια, μη σας κοροιδευουν:
οι γραμμες ειναι δεδομενες, σε οποια εταιρια και να πας, η ταχυτητα που μπορεις να πιασεις ειναι σχεδον η ΙΔΙΑ, αφου το καλωδιο σας μεχρι τον ΟΤΕ παραμενει το ιδιο.
-
οπως εχω γραψει γραψει και αλλου 3 μηνες περιμενα την vodafone.αφου στο 3μηνο μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου δωσουν ημερομηνια ακυρωσα την αιτηση και αφου ειχα δοκιμασει και αλλο(τελλας-vivodi)εκανα μια αιτηση οτε και ενα conn-x και βρηκα την ησυχια μου.παραλληλα επειδη 'σπαστικα'με την vodafone εκανα φορητοτητα το κινητο μου μετα απο 5 χρονια συμβολαιου στην cosmote!!!
χθες το απογευμα χτυπαει το κινητο μου απο αποκρυψη και μου λετε ο κυριος ταδε??λεω ναι!!!απο καβα ταδε μου λεει τι ωρα θα ειστε σπιτι να σας φερουμε ενα καλαθι απο vodafone!!!!!!!!!!!!!
ετσι το απογευμα μου φερανε ενα καλαθι με κατι κρασια κατι ελιες κατι σοκολατακια κλπμαζι με ενα γραμμα συνχωρεσης:rtfm:!!!!!!!
στην αρχη ελεγα να το στειλω πισω στον σωκρατη αλλα μετα λεω μ@#$%ας ειμαι!!!
εγινε σε αλλον???? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παιδια, μη σας κοροιδευουν:οι γραμμες ειναι δεδομενες, σε οποια εταιρια και να πας, η ταχυτητα που μπορεις να πιασεις ειναι σχεδον η ΙΔΙΑ, αφου το καλωδιο σας μεχρι τον ΟΤΕ παραμενει το ιδιο.
Ωραία! Θα αρχίσω να διαδίδω ότι μερικές εταιρείες 'κόβουν καλώδιο' (κατά το 'κόβουν δρόμο'), για να δω σε πόσο καιρό θα επιστρέψει η μούφα-πληροφορία σε εμένα!
-
Ήρθε
Από 3/12 ήταν στην μεταφορική, σήμερα ( και 3 τηλέφωνα μετά ) εδέησαν να το φέρουν. Έλεος!:lipsealed: -
για σοκολατακια και κρασια δεν εχω ξανακουσει αλλα εχω ακουσει αρκετα παρομοια περιστατικα με τη vodafone.μονο που το κανουν λιγο αργα και οι περισσοτεροι δεν επιστρεφουν.
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
χθες το απογευμα χτυπαει το κινητο μου απο αποκρυψη και μου λετε ο κυριος ταδε??λεω ναι!!!απο καβα ταδε μου λεει τι ωρα θα ειστε σπιτι να σας φερουμε ενα καλαθι απο vodafone!!!!!!!!!!!!!
ετσι το απογευμα μου φερανε ενα καλαθι με κατι κρασια κατι ελιες κατι σοκολατακια κλπμαζι με ενα γραμμα συνχωρεσης:rtfm:!!!!!!!
στην αρχη ελεγα να το στειλω πισω στον σωκρατη αλλα μετα λεω μ@#$%ας ειμαι!!!
εγινε σε αλλον????Πες τους...καλά κρασιά τώρα .
-
Ειχε κανενας απο τους 'βορειους' προβλημα με την συνδεση απο πριν καμια ωρα μεχρι τωρα?
-
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 6.208
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 47,57 / 169,58
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,5 / 34,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 8,5Σπύρο, κι αυτή μικρή διαφοροποίηση θεωρείται?
Πήρα email, από την Netone, ότι θα αναβαθμίσουν τις συνδέσεις από 18.1 έως 10.2, για να φτάνουν μέχρι και 24mbps!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 6.208
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 47,57 / 169,58
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 8,5Σπύρο, κι αυτή μικρή διαφοροποίηση θεωρείται?
Πήρα email, από την Netone, ότι θα αναβαθμίσουν τις συνδέσεις από 18.1 έως 10.2, για να φτάνουν μέχρι και 24mbps!
και που να θυμαμαι βρε τι ειχες πριν??
για την αναβαθμιση τι χαιρεσαι, δε προκειται να αλλαξει η ταχυτητα σου, το max σου ειναι περιπου 7-8.
-
1.023/5.960
-
βαλε και τα υπολοιπα προηγυομενα στοιχεια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παίδες, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί μέρα με την μέρα, η ταχύτητα download της σύνδεσής μου ανεβαίνει?Τώρα έχω:
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 6.091
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 25,21 / 29,05
Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 19,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 9,5Προχθές ήταν 1.023/6.000!!
-
ναι μικρες διακυμανσεις ειναι, δεν ειναι κατι σπουδαιο.
-
OK.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ναι ρε συ αυτο ελειπε να πληρωνειςτωρα δηλαδη εισαι σε νεο προπληρωμενο πακετο αποτι καταλαβα..την αιτηση την εκανες κατα τη διαρκεια του τρεχουενου πακετου?
Σωστά την αίτηση την έκανα ενώ 'έτρεχε' το 6μηνο που είχα προπληρώσει.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;