-
H Forthnet με ενημέρωσε σημερα το πρωΐ με SMS για ενεργοποίηση μιας σύνδεσης που εγώ δεν ζήτησα ποτέ Στις 3 του μηνός θα γίνει Τέξας στο μαγαζί τους
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H Forthnet με ενημέρωσε σημερα το πρωΐ με SMS για ενεργοποίηση μιας σύνδεσης που εγώ δεν ζήτησα ποτέ Στις 3 του μηνός θα γίνει Τέξας στο μαγαζί τουςμήπως έκαναν λάθος τον αριθμό του κινητού; κουλό μου φαίνεται να έκαναν τέτοια χοντράδα.
-
Θα μάθω και θα σας πώ...Από αυτή την εταιρεία όλα τα περιμένω πλεόν
-
+1....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H Forthnet με ενημέρωσε σημερα το πρωΐ με SMS για ενεργοποίηση μιας σύνδεσης που εγώ δεν ζήτησα ποτέ Στις 3 του μηνός θα γίνει Τέξας στο μαγαζί τουςπες ότι κάναν λάθος και δώσε το τηλ του funky...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
H Forthnet με ενημέρωσε σημερα το πρωΐ με SMS για ενεργοποίηση μιας σύνδεσης που εγώ δεν ζήτησα ποτέ Στις 3 του μηνός θα γίνει Τέξας στο μαγαζί τους
πες ότι κάναν λάθος και δώσε το τηλ του funky...
μια στιγμη να σου ευχηθω κατι......
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H Forthnet με ενημέρωσε σημερα το πρωΐ με SMS για ενεργοποίηση μιας σύνδεσης που εγώ δεν ζήτησα ποτέ Στις 3 του μηνός θα γίνει Τέξας στο μαγαζί τουςΉ έκαναν λάθος και χωρίς να σου χρεώσουν κάτι θα το 'πάρουν πίσω' ή έκαναν απατεωνιά, οπότε πολύ απλά πες τους ότι δεν έχουν την υπογραφή σου και ότι θα τους πας δικαστικά.
Εκνευριστικό το να σε μπλέκουν από το τίποτα, εν προκειμένω όμως η Forthnet δεν έχει να πατήσει πουθενά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ή έκαναν λάθος και χωρίς να σου χρεώσουν κάτι θα το 'πάρουν πίσω' ή έκαναν απατεωνιά, οπότε πολύ απλά πες τους ότι δεν έχουν την υπογραφή σου και ότι θα τους πας δικαστικά.
Εκνευριστικό το να σε μπλέκουν από το τίποτα, εν προκειμένω όμως η Forthnet δεν έχει να πατήσει πουθενά.
-
Μήνυμα SMS στη 1/1/2008: Πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης προγράμματος 2Play από τη Forthnet στις 15/1/2008.
Αν σκεφτείς ότι η αίτηση έχει γίνει από τις 31/5/2007, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
Είθε η Forthnet και ο ΟΤΕ να είναι πολύχρωμοι και εντοιχισμένοι!
-
υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μετακομισω μεσα στον Ιανουαριο και μονο που σκεφτομαι πως θα πρεπει να ενημερωσω και φορθνετ και να περιμενω ενεργοποιηση στην καινουρια διευθυνση, σκιαζομαι...
Αληθεια, σε περιπτωση που μετακομισεις, αλλα δεν αλλαξεις τηλεφωνικο κεντρο, κανεις μεταφορα της τηλεφωνικης γραμμης, χρειαζεται να ενημερωθει και ο παροχος Ιντερνετ, για να σου μεταφερει την ADSL? εχω ΟΤΕ, αλλα ειμαι Full LLU forthnet (η γνωστη προσφορα του Ιουνιου).. -
αν παραμείνεις στο ίδιο ΚΑΦΑΟ δε νομίζω να χρειαστεί. Μου θελες και forthnet
-
πω ρε γμτ παει και το τζαμπα 768...
-
Μια ερώτηση: για νέες συνδέσεις (δηλ. καινούργιο σπίτι που δεν έχει καν ΟΤΕ) τι πρέπει να γίνει ? Πρώτα σύνδεση με ΟΤΕ και μετά σύνδεση με τον όποιο εναλλακτικό ?
-
αν δεν θες οτε, το λογικο ειναι να πας στον παροχο κατ' ευθειαν, να δεις τι θα σου πουν!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πω ρε γμτ παει και το τζαμπα 768...πάρε κ πες τους ότι δεν βιάζεσαι να στο ενεργοποιήσουν το 2play...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια ερώτηση: για νέες συνδέσεις (δηλ. καινούργιο σπίτι που δεν έχει καν ΟΤΕ) τι πρέπει να γίνει ? Πρώτα σύνδεση με ΟΤΕ και μετά σύνδεση με τον όποιο εναλλακτικό ?Μετακομισα φετος σε καινουριο σπιτι εκανα αιτηση στην Vodafone(ασχετα αν δεν εχω ακομα νετ ) και ο ΟΤΕ δεν μπηκε πουθενα στην μεση.. Φανταζομαι και στις αλλες εταιριες τα πραγματα θα ειναι αντιστοιχα.
-
Στη forthnet σου ζητούν να βάλεις πρώτα τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μετά να κάνεις αίτηση εκεί
-
Ναι η voda ειναι αλλη φαση, το διαφημιζουν κιολας. Ειναι μεσω 3g αν δεν κανω λαθος και μπορεις να το εχεις και στο λαπτοπ ενω εισαι εξω.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι η voda ειναι αλλη φαση, το διαφημιζουν κιολας. Ειναι μεσω 3g αν δεν κανω λαθος και μπορεις να το εχεις και στο λαπτοπ ενω εισαι εξω.καμια σχεση!!!!!
η vodafone σου δινει(σε οσους τουλαχιστων περιμενουν 5-6 μηνες γιατι εγω βαρεθηκα στο 3μηνο και εκανα οτε)ιντερνετ μεσο HOL.
αυτο με το laptop ειναι αλλο ειναι ιντερνετ με 3g με ααααααλλλλλεεεεεεεεςςςςςςςς χρεωσεις!!!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;