-
Ο χρήστης miss_obelix έγραψε:
Συγνώμη που γράφω στο άσχετο αλλά θέλω να σας πω τον πόνο μου.Από τις 2 Οκτωβρίου έχω κάνει στην forthnet αίτηση για forthnet2play και ακόμα περιμένω.
Και πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι το θέμα είναι στον οτε που δεν τους δίνει κόμβο (αν το λεω και σωστά) και ότι θα περιμένουμε (όσο χρόνο κι αν πάρει) μέχρι να ανταποκριθεί ο οτέ.
Τι να κάνω ρε παιδιά? Πιστεύετε ότι θα βγάλω καμιά άκρη αν πάρω στον οτε?
Ή να προσπαθήσω να κάνω αίτηση σε καμιά άλλη εταιρεία? Ξέρω ότι η forthnet είναι καλή, αλλά...Καμιά συμβουλή να βγάλω άκρη?
Ευχαριστώστη πιο δυσκολη περιοχη της ελλαδας τη τουμπα...
τωρα μας κανανε τη τιμη να μας συνδεσουν...ενα 6μηνο αλλα χωρις καταγγελιες χωρις τπτ...
αν ξερεις οτι βαζουν ευκολα στη περιοχη σου καποιοι αλλοι, βαλε απο τους αλλους...εμεις ειχαμε τζαμπα το 768 για 5,5 μηνες..
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παιδια θελω να κανω καποιες ερωτησουλες!
Ειχα κανει περσυ φοιτητικο πακετο της forthnet...
Τελιωσε η ετησια προσφορα που ειχα πληρωσει και τωρα μου ηρθε λογαριασμος 23ευρω για 768συνδεση...
Τι προτεινετε να κανω μιας και στα ιδια λεφτα παιρνω κατι πολυ καλυτερο!
Να κανω αναβαθμιση η να αλλαξω εταιρεια...?βασικα ,με ενδιαφερει να εχω αμεσα ιντερνετ!Ευχαριστω!
να κανεις πακετο 2play..αμα το κανεις στη φορθνετ θα χεις τζαμπα ως την ενεργοποιηση...η κανε καπου αλλου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ (για όλα φταίει, τελικά! ) αλλά, το πιθανότερο είναι να φταίνε αυτοί και να βρίσκουν μια δικαιολογία.Δοκίμασε να ακυρώσεις την αίτηση. Δες αντιδράσεις.
Από προσωπική εμπειρία σου προτείνω την Netone. Ανταποκρίθηκαν στο έπακρο!
Μπορεί να φταίει ο οτε ε? Και να φανταστείς ότι αυτό το σλόγκαν το βγάλαμε εμείς σαν διαφημιστική. Πέρα από την πλάκα βέβαια δεν ξέρω τι να κάνω. Λες να τους πω για ακυρωση?Δεν είναι κακή ιδέα.
Για την netone μου είπε και ένας συνάδελφος, απλά ήθελα να δω σε ποσο καιρό θα του την ενεργοποιήσουν.
Δεν ξέρω αν γενικά υπάρχει θέμα με τους κόμβους όπως λένε μήπως και το κέντρο των αμπελοκήπων (ζωγράφου μένω) είναι τόσο πηγμένο που μπορεί να έχω γενικώς πρόβλημα? -
Μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ (για όλα φταίει, τελικά! ) αλλά, το πιθανότερο είναι να φταίνε αυτοί και να βρίσκουν μια δικαιολογία.
Δοκίμασε να ακυρώσεις την αίτηση. Δες αντιδράσεις.
Από προσωπική εμπειρία σου προτείνω την Netone. Ανταποκρίθηκαν στο έπακρο!
Μπορεί να φταίει ο οτε ε? Και να φανταστείς ότι αυτό το σλόγκαν το βγάλαμε εμείς σαν διαφημιστική. Πέρα από την πλάκα βέβαια δεν ξέρω τι να κάνω. Λες να τους πω για ακυρωση?Δεν είναι κακή ιδέα.
Για την netone μου είπε και ένας συνάδελφος, απλά ήθελα να δω σε ποσο καιρό θα του την ενεργοποιήσουν.
Δεν ξέρω αν γενικά υπάρχει θέμα με τους κόμβους όπως λένε μήπως και το κέντρο των αμπελοκήπων (ζωγράφου μένω) είναι τόσο πηγμένο που μπορεί να έχω γενικώς πρόβλημα?δε μπορεις να ξερεις ποιος φταιει για τη καθυστερηση στη περιπτωση σου.-
-
Μπορεί να φταίει ο οτε ε? Και να φανταστείς ότι αυτό το σλόγκαν το βγάλαμε εμείς σαν διαφημιστική.Παντως ειναι και μ@μω (συγνωμη για την εκφραση) τις διαφημισεις σε απαντηση γι αυτην της hol.. Πολυ εξυπνη ειδικα αυτη με τον παπαγαλο..
Στα αλλα εχει χρησιμοποιησει το μεσο του ο Οβελιξακος,μην ανησυχεις...
netone? Αν σου κανει καρδια πηγαινε...
δε μπορεις να ξερεις ποιος φταιει για τη καθυστερηση στη περιπτωση σου.-
Λες;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δε μπορεις να ξερεις ποιος φταιει για τη καθυστερηση στη περιπτωση σου.-
Λες;
ναι λεω, γιατι υπαρχει και η μεγαλη πιθανοτητα η 4νετ να μην εχει ελευθερη πορτα στο dslam της...
-
Θα το μαθει φυσικα αν ειναι ετσι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα το μαθει φυσικα αν ειναι ετσι...δε νομιζω...
αν το ψαξει βεβαια, βλ. καταγγελια ΕΕΤΤ & 4ΝΕΤ, τοτε θα το μαθει. Αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια για να κανεις μια κ@λονσυνδεση...
μαθαινεις ποιος σε συνδεει αμεσα και πας σε αυτον.-
-
Πολυ απολυτο σε βρισκω...
-
Κάτι θα ξέρει...
-
MayBe, I'm not so sure....
-
δεν ειμαι απολυτος, ειπα τι ΜΠΟΡΕΙ να ισχυει.
ΑΝ λοιπον δεν εχει πορτες η 4ΝΕΤ ειναι απιθανο να διωξουν τον πελατη ομολογωντας το! Εδω παρουσιαζαν ΕΙΚΟΝΙΚΗ καλυψη (καποιες εταιριες ) για να μαζεψουν πελατες, ειναι δυνατον να τους πουν οτι δεν εχουν καλυψη για να τους διωξουν?
-
Eπιστρεφουμε με νεοτερα λοιπον για τη φιλη μας miss_obelix:Δυνατοτητα Τωρα και Για πολυ καιρο ακομα να εχεις doyble play στην περιοχη σου δεν υπαρχει.Δεν σκεφτηκα βασικα οτι ανηκεις στους Αμπελοκηπους οι οποιοι ως γνωστον ειναι το πρωτο πειραματικο κεντρο του ΟΤΕ οποτε εναλλακτικοι παροχοι δεν (και δεν θα) μπορουν να σε εξυπηρετησουν οσον αφορα ιντερνετ ΚΑΙ τηλεφωνια.Ο λογος ειναι οτι ο ΟΤΕ δεν δινει ικριωματα στους εναλλακτικους (οποτε δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα) και ειναι η αιτια για τον σκοτωμο που γινεται μεταξυ ΟΤΕ και εναλλακτικων στο τεραστιο κεντρο των Αμπελοκηπων.Το μονο που μπορεις να κανεις βασικα ειναι να εχεις ιντερνετ απο εταιρια εκτος ΟΤΕ με double play ISDN αλλα δεν ξερω και δεν εχω ψαξει αν αυτο σε συμφερει.Αυτα.
Υγ:spiros μην κοροιδευεις τον κοσμο ρε...
-
αν τα πραματα εχουν ετσι και η μις οβελιξ εχει ηδη 4νετ τοτε ας μεινει εκει μπας και μπει σε τζαμπα dsl...
-
Χλωμο...
-
why? εκτος αμα εχει συμβολαιο οποτε δε ξερω τι γινεται..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eπιστρεφουμε με νεοτερα λοιπον για τη φιλη μας miss_obelix:Δυνατοτητα Τωρα και Για πολυ καιρο ακομα να εχεις doyble play στην περιοχη σου δεν υπαρχει.Δεν σκεφτηκα βασικα οτι ανηκεις στους Αμπελοκηπους οι οποιοι ως γνωστον ειναι το πρωτο πειραματικο κεντρο του ΟΤΕ οποτε εναλλακτικοι παροχοι δεν (και δεν θα) μπορουν να σε εξυπηρετησουν οσον αφορα ιντερνετ ΚΑΙ τηλεφωνια.Ο λογος ειναι οτι ο ΟΤΕ δεν δινει ικριωματα στους εναλλακτικους (οποτε δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα) και ειναι η αιτια για τον σκοτωμο που γινεται μεταξυ ΟΤΕ και εναλλακτικων στο τεραστιο κεντρο των Αμπελοκηπων.Το μονο που μπορεις να κανεις βασικα ειναι να εχεις ιντερνετ απο εταιρια εκτος ΟΤΕ με double play ISDN αλλα δεν ξερω και δεν εχω ψαξει αν αυτο σε συμφερει.Αυτα.Υγ:spiros μην κοροιδευεις τον κοσμο ρε...
οποτε αν δεν γινεται να εχει double play πως δεχθηκαν την αιτηση της??
επισης στους Αμπελοκηπους που λες οτι υπαρχει προβλημα με τον ΟΤΕ, εγω ξερω τουλαχιστον ενα παροχο που εχει εξοπλισμο εκει και ενεργοποιει πελατες κανονικα!
-
....μπαίνω και εγώ στο κλίμα του thread...
-
spiros
Καθε εταιρια θα δεχοταν απο πριν.... Για πες την εταιρια που εχει πελατες **στο πρωτο πειραματικο κεντρο του ΟΤΕ ** σα να λεμε το απωρθητο.Αφου σου ειπα τι παιζει στους Αμπελοκηπους...
Βασικα εχεις γινει προβλεψιμος γιατι το περιμενα οτι θα επικαλεστεις το επουσιωδες και τραγικο ερωτημα:'Και γιατι δεχτηκε την αιτηση',ερωτηση που εσυ (ισως) δεν επρεπε να την κανεις ΚΑΝ αλλα οκ,πες οτι ηταν πρωι και δεν ειχες ξυπνησει ακομα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
:whistlink:....μπαίνω και εγώ στο κλίμα του thread...
ναι ρε αιδεσιμοτατε, αλλα σφυριζεις φαλτσα!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;