-
Η υπαρξη στη Ferrari 2 πιλοτων που συμπαθω και πιστευω στις δυνατοτητες τους, ελπιζω μετα απο πολλα χρονια χρονια χωρις καθαρο Νο.1, ειναι το γεγονος (μαζι με το νεο της image της McLaren και την ελευση του πρωταθλητη σε αυτη) που κανει την επομενη σαιζον πιο ελκυστικη απο την προηγουμενη. Αν υπολογισουμε την προσφατη αποδοση της Ferrari, συν τον παραγοντα Bridgestone, οι συγκεκριμενοι πιλοτοι ειναι αυτοματα φαβορι για το πρωταθλημα.
Χωρις να χρειαζεται να δικαιολογησετε την αποψη σας, επιλεξτε αν θελετε ποιος πιστευετε (οχι ελπιζετε) οτι θα επικρατησει.
Felipe Massa
- Γνωριζει καλα το περιβαλλον, το μονοθεσιο και τον τροπο εργασιας της Ferrari
- Προς το τελος του 2006 οταν πια προσαρμοστηκε και 'μαλακωσε' το στυλ του, δεν ειχε να ζηλεψει τιποτε σε ταχυτητα απο τον 'πολυ' M.Schumacher
Kimi Raikkonen
- Εχει πεισει πολυ περισσοτερες φορες και σε διαφορες συνθηκες οτι εχει στοφα πρωταθλητη με την αποδοση του, και απεναντι στους teammates του και απεναντι σε ανωτερο ανταγωνισμο
- Ειναι γρηγορος 'out of the box', πιο σταθερος και λιγοτερο επιρρεπης σε λαθη
Εγω ψηφισα ΔΞ/ΔΑ και περιμενω με ανυπομονησια τα πρωτα head-to-head το Δεκεμβριο.
-
Η υπαρξη στη Ferrari 2 πιλοτων που συμπαθω και πιστευω στις δυνατοτητες τους, ελπιζω μετα απο πολλα χρονια χρονια χωρις καθαρο Νο.1, ειναι το γεγονος (μαζι με το νεο της image της McLaren και την ελευση του πρωταθλητη σε αυτη) που κανει την επομενη σαιζον πιο ελκυστικη απο την προηγουμενη. Αν υπολογισουμε την προσφατη αποδοση της Ferrari, συν τον παραγοντα Bridgestone, οι συγκεκριμενοι πιλοτοι ειναι αυτοματα φαβορι για το πρωταθλημα.
Χωρις να χρειαζεται να δικαιολογησετε την αποψη σας, επιλεξτε αν θελετε ποιος πιστευετε (οχι ελπιζετε) οτι θα επικρατησει.
Felipe Massa
- Προς το τελος του 2006 οταν πια προσαρμοστηκε και 'μαλακωσε' το στυλ του, δεν ειχε να ζηλεψει τιποτε σε ταχυτητα απο τον 'πολυ' M.Schumacher
Kimi Raikkonen
- Εχει πεισει πολυ περισσοτερες φορες και σε διαφορες συνθηκες οτι εχει στοφα πρωταθλητη με την αποδοση του, και απεναντι στους teammates του και απεναντι σε ανωτερο ανταγωνισμο
Εγω ψηφισα ΔΞ/ΔΑ και περιμενω με ανυπομονησια τα πρωτα head-to-head το Δεκεμβριο.
-
Felipe Massa
Kimi Raikkonen
-
O Raikkonen ειναι οτι πιο γρηγορο υπαρχει αυτην την στιγμη στην F1 μαζι με τον Ισπανο..Ειναι σε μια κλαση μονοι τους..Πιστευω ευκολα θα κερδισει συνολικα τον Massa..
Και πιστευω οτι τον χειμωνα θα συνιθισει και τα Bridgestone αλλα και λιγο πολυ θα προσπαρμοστει στην νεα του ομαδα.. -
Στην αρχή μάλλον ο Μάσσα θα κερδίζει ....
Μετά τα εκτός - ευρώπης GP θα βελτιωθεί ο Φινλανδός και θα δούμε καλή μάχη !!!!! -
Εγω ψηφισα Κιμι γιατι νομιζω πως δεν μπορεις να κανεις συγκριση αυτους τους δυο οδηγους. Ο Κιμι ειναι πολλα χρονια μπροστα
-
Massa. Γιατι ειναι 1 χρονο στην ομαδα και γιατι ερχεται με φόρα αφού εκανε πολυ καλο δευτερο γυρο.
Ο Raikkonen εχει καιρο να διεκδικησει νικη, και θα πρεπει να αλλαξει πολλα από αυτα που ήξερε για να προσαρμοστεί στο νεο του περιβαλλον. Σαφως ειναι μια κλαση πιο πανω απο τον Massa αλλα δεν νομιζω αυτο να φανει στους 5-7 πρωτους αγώνες.Οπως και να εχει 8α ειναι μια σφικτη μαχη και δεν αποκλειεται να ειναι αυτη που θα βγάλει το νεο πρωταθλητη.
-
Δεν υπαρχει συγκριση, Kimi.
-
Αν και ουδείς γνωρίζει πόσο γρήγορα και πόσα εύκολα θα προσαρμοστεί ο Φιλανδός θεωρώ ότι ο Ron δεν είναι τόσο βλάκας να κρατά ένα κουλό οδηγό στην ομάδα και θεωρώ ότι ούτε ο Flavio είναι περισσότερο βλάκας να τον θέλει στην Renault.
Οπότε το φυσικό επακόλουθο είναι ότι ο Φιλανδός από τα μέσα της σαιζόν στην χειρότερη των περιπτώσεων θα πάρει το πάνω χέρι.
-
Δεν τίθεται θέμα, θεωρώ ότι από την πρώτη στιγμή ο Raikkonen θα επικρατήσει.
-
και γω πιστευω οτι ο ραικονεν θα επικραστησει απτην αρχη,ας ελπισουμε οτι θα τους αφηνουν να μονομαχησουν
-
Raikkonen για τον πολύ απλό λόγο ότι στατιστικά έχει πολύ περισσότερες νίκες να επιδείξει και νομίζω ήταν για δύο χρονιές δεύτερος στο Πρωταθλημα των οδηγών.
-
H Ferrari παροδοσιακά είναι ομάδα του ενός οδηγού. Πάνω σε ποιον θα 'πέσουν'; Φυσικά στον Raikkonen. Αυτός είναι το 'όνομα', αυτόν πήραν για αντικαταστάτη του Schumacher, σε αυτόν στηρίζονται για να συνεχίσουν την αυτοκρατορία τους.
Ο Kimi διέλυσε τον Montoya, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον Massa. Άλλωστε ο Massa αποδέχτηκε φέτος το ρόλο του κομπάρσου και αυτό δεν δημιουργεί ψυχολογία νικητή.
Once number 2, always number 2. -
Ψήφισα Μάσσα για να πάω αντίθετα με το ρεύμα. Λογικά ο Κίμις είναι καλύτερος αλλά του χρόνου θα δούμε...
Ας αρχίσει να καίει μηχανές...
-
Με δεδομένο ότι ο Massa θα αρχίσει τεστ πολύ νωρίτερα από τον Raikkonen, ενώ παράλληλα έχει και την εμπειρία χρόνων με Bridgestone, πιστεύω στην αρχή θα κινείται πιο γρήγορα από τον Κίμι. Σε κάποιο σημείο όμως, όχι πολύ αργά, περίπου στον 4ο αγώνα το υπολογίζω, νομίζω ο Κίμι θα πάρει το πάνω χέρι και δε θα κοιτάξει ξανά πίσω.
-
Kimi, εξ αρχής.
Ο Massa είναι καλός δεύτερος, κατ' εμε.
-
Εγώ πάντως δεν πιστεύω στον τόσο μεγάλο χρόνο προσαρμογής.
Σε 50 γύρους μια χαρά θα το πηγαίνει το αμάξι. Δε θα ρίξει καμια 500αριά γύρους πρίν ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Σίγουρα.
-
Kimi Raikkonen
-
Εγώ πάντως δεν πιστεύω στον τόσο μεγάλο χρόνο προσαρμογής.
Σε 50 γύρους μια χαρά θα το πηγαίνει το αμάξι. Δε θα ρίξει καμια 500αριά γύρους πρίν ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Σίγουρα.
-
Μασσα. Ευχη και οχι προβλεψη
Felipe Massa Vs Kimi Raikkonen