-
Διάβασα κάποια από τα σχολιά σας, αλλά μάλλον χρειάζομαι επιπλέον στοιχεία...
Ένας γείτονας πουλά ένα golf 1.6 sportline σε πολύ καλή κατάσταση και το σκέφτομαι. Εγώ μέχρι τώρα ειχα μόνο γιαπωνέζικα, που ήταν φοβερά σε θέματα αξιοπιστίας.
Για μένα είναι σημαντικό:
1)να έχω όσο το δυνατόν λιγότερη σχέση με τα συνεργεία, γιατί δουλεύω πολλές ώρες και μου χρειάζεται το αυτοκίνητο.
2)να έχει λογική κατανάλωση και φυσικά να μηναπαιτεί σούπερ αμόλυβδη.τελικά το συγκεκριμένο πληρεί αυτές τις προδιαγραφές; αν όχι, ποιο μοντέλο της VW-audi κοντινό(όσο το δυνατόν) σε τιμή τα καταφέρνει;
δώστε τα φώτα σας -
Ένας γείτονας πουλά ένα golf 1.6 sportline σε πολύ καλή κατάσταση και το σκέφτομαι. Εγώ μέχρι τώρα ειχα μόνο γιαπωνέζικα, που ήταν φοβερά σε θέματα αξιοπιστίας.
1)να έχω όσο το δυνατόν λιγότερη σχέση με τα συνεργεία, γιατί δουλεύω πολλές ώρες και μου χρειάζεται το αυτοκίνητο.
2)να έχει λογική κατανάλωση και φυσικά να μηναπαιτεί σούπερ αμόλυβδη.τελικά το συγκεκριμένο πληρεί αυτές τις προδιαγραφές; αν όχι, ποιο μοντέλο της VW-audi κοντινό(όσο το δυνατόν) σε τιμή τα καταφέρνει;
δώστε τα φώτα σας -
δώστε τα φώτα σας -
Για αρχή πάρε τα δικά μου.
Πλάκα κάνω... μοντέλο; Τιμή;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
-
(spy237 όντως πες τιμή, έτος, χλμ)
-
Ο χρήστης spy237 έγραψε:
... Εγώ μέχρι τώρα ειχα μόνο γιαπωνέζικα, που ήταν φοβερά σε θέματα αξιοπιστίας.
2)να έχει λογική κατανάλωση και φυσικά να μηναπαιτεί σούπερ αμόλυβδη.
....ποιο μοντέλο της VW-audi κοντινό(όσο το δυνατόν)...Δεν καταλαβαίνω κάτι. Αφού είχες γιαπωνέζικο που είναι 'φοβερά σε θέματα αξιοπιστίας' (δικά σου λόγια) και στα ζητούμενά σου αυτό μοιάζει να είναι το βασικό τότε γιατί θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο μη ιαπωνικό αυτοκίνητο??? Γενικά γιατί θέλεις να πάρεις 'VW-Audi κοντινό' (πάλι δικά σου λόγια)??....
Μήπως μας κρύβεις κάτι? Μήπως θέλεις να ξεφύγεις από την ιαπωνική τεχνολογία αποζητώντας πχ μούρη, οδική συμπεριφορά, καλύτερη αίσθηση χλίδας, ποιότητα κύλισης κλπ ή κάτι άλλο κλπ. Αν θέλεις κάτι από αυτά θα έπρεπε να το λες σε αυτά που είναι σημαντικά για σένα γιατί ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε γερμανικό... -
Ο χρήστης spy237 έγραψε:
δώστε τα φώτα σαςφιλε μου εσυ μεινε στα ιαπωνικα οπως ησουν. Φυσικα μην παρεις μεταχειρισμενο με fsi... για μενα αν ειναι να παρεις vw παρε τον μικρο tsi. Απο εκει και περα υπαχουν τοσα καλα μεταχειρισμενα corolla,civic,mazda3 που εχουν και καλη τιμη και αποδεδειγμενη αξιοπιστια. Για αυτα που θελεις μεινε στα γιαπωνεζικα.
-
Κι εγώ θα σου πρότεινα γιαπωνέζικο μετάχειρο... Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω κάτι. Αφού είχες γιαπωνέζικο που είναι 'φοβερά σε θέματα αξιοπιστίας' (δικά σου λόγια) και στα ζητούμενά σου αυτό μοιάζει να είναι το βασικό τότε γιατί θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο μη ιαπωνικό αυτοκίνητο??? Γενικά γιατί θέλεις να πάρεις 'VW-Audi κοντινό' (πάλι δικά σου λόγια)??....
Μήπως μας κρύβεις κάτι? Μήπως θέλεις να ξεφύγεις από την ιαπωνική τεχνολογία αποζητώντας πχ μούρη, οδική συμπεριφορά, καλύτερη αίσθηση χλίδας, ποιότητα κύλισης κλπ ή κάτι άλλο κλπ. Αν θέλεις κάτι από αυτά θα έπρεπε να το λες σε αυτά που είναι σημαντικά για σένα γιατί ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε γερμανικό...Μάλλον πως θέλει να ξεφύγει από την ιαπωνική σχολή και να πάει στη γερμανική για τους λόγους που αναφέρεις. Δεν είναι κακό αυτό.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω κάτι. Αφού είχες γιαπωνέζικο που είναι 'φοβερά σε θέματα αξιοπιστίας' (δικά σου λόγια) και στα ζητούμενά σου αυτό μοιάζει να είναι το βασικό τότε γιατί θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο μη ιαπωνικό αυτοκίνητο??? Γενικά γιατί θέλεις να πάρεις 'VW-Audi κοντινό' (πάλι δικά σου λόγια)??....
Μήπως μας κρύβεις κάτι? Μήπως θέλεις να ξεφύγεις από την ιαπωνική τεχνολογία αποζητώντας πχ μούρη,** οδική συμπεριφορά**, καλύτερη αίσθηση χλίδας, ποιότητα κύλισης κλπ ή κάτι άλλο κλπ. Αν θέλεις κάτι από αυτά θα έπρεπε να το λες σε αυτά που είναι σημαντικά για σένα γιατί ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε γερμανικό...Μάλλον πως θέλει να ξεφύγει από την ιαπωνική σχολή και να πάει στη γερμανική για τους λόγους που αναφέρεις. Δεν είναι κακό αυτό.
Είδατε τι κάνει η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλουν στο φόρουμ!! ξαφνικά γίνανε τα VAG fun to drive. Τύφλα να έχουνε τα Ιταλικά, τα bmw και τα Γαλλικά δλδ.
-
να πάς σε κορεάτικο
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Είδατε τι κάνει η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλουν στο φόρουμ!! ξαφνικά γίνανε τα VAG fun to drive. Τύφλα να έχουνε τα Ιταλικά, τα bmw και τα Γαλλικά δλδ.
Μπάμπη εγώ εννοούσα την ποιότητα κύλισης και κατασκευής περισσότερο, από την οδική συμπεριφορά.
Αλλά ακόμα και έτσι να το πάρεις ένα σύγχρονο VW έχει και καλή (πάντα το είχαν αυτό άλλωστε) και ενδιαφέρον οδική συμπεριφορά. Το ότι άλλαξαν γραμμή είναι καλο για όλους μας. Τα bmw ήταν και παραμένουν fun to drive τώρα έχουμε και γιαπωνέζικα fun to drive καθώς και ford fun to drive. Tα γαλλικά και τα ιταλικά όμως άλλαξαν. Δε χαίρομαι καθόλου για αυτό όμως και το εννοώ!! -
Ο χρήστης spy237 έγραψε:
δώστε τα φώτα σαςΤο FSi ξέχασε το, καίει μόνο super αμόλυβδη.
Αν για εσένα το αυτοκίνητο είναι εργαλείο και η αξιοπιστία ειναι ο μεγαλύτερος παράγοντας θα σου πρότεινα μόνο ιαπωνέζικο, το νέο civic για παράδειγμα. -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Το FSi ξέχασε το, καίει μόνο super αμόλυβδη.
Αν για εσένα το αυτοκίνητο είναι εργαλείο και η αξιοπιστία ειναι ο μεγαλύτερος παράγοντας θα σου πρότεινα μόνο ιαπωνέζικο, το νέο civic για παράδειγμα.Μύθος
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
να πάς σε κορεάτικομονο σε καινουριο εκει και μονο αν τα οικονομικα του δεν του επιτρεπουν τα παραπανω ιαπωνικα
-
Τελικά :
α) τί χρονιά είναι ;
β) πόσο χιλιόμετρα έχει
γ) πόσο στο δίνει ;Γιατί αν στο δίνει 5.000 είναι καλή αγορά, αν στο δίνει 15.000 όχι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το FSi ξέχασε το, καίει μόνο super αμόλυβδη.
Αν για εσένα το αυτοκίνητο είναι εργαλείο και η αξιοπιστία ειναι ο μεγαλύτερος παράγοντας θα σου πρότεινα μόνο ιαπωνέζικο, το νέο civic για παράδειγμα.Μύθος
δεν ξερω τι μπυρα πινεις αλλα να ξερεις οτι σε χαλαει...μυθος η αξιοπιστια των civic; Ρε ikar μπας και ακομα κοιμασαι ή μολις ξυπνησες απο μεθυσι; Σε λιγο θα μας βγαλεις και τα vag ποιο αξιοπιστα απο honda. Ελεος ρε φιλε...παρτο αλλιως...
-
Το 'μυθος' πάει στo :
**Το FSi ξέχασε το, καίει μόνο super αμόλυβδη. ** -
μαλλον ενοουσε πως ειναι μυ8ος τα περι σουπερ αμολυβδης..αυτο εχει μαρκαρει ο ικαρ,μην τρελανεσαι δεν ε8ιξε τα χοντα.και μαλλον δεν εχει αδικο αν κρινω το ιταλικο site της vw οπου στις προτεινομενες βενζινες δεν αναφερει κατι για 100αρα στο φσι..ασε που στην ιταλια δεν υπαρχουν 100αρες παρα μονο η vpower.
αγορά Golf 1.6