-
Leon
για λογους... -
Note αλλά όχι φανατικά όπως θα ψήφιζα πρόπερσι Prius ή Focus, γιατί έχει τρελούς χώρους (δείτε μεταξόνιο) μικρό μήκος και γένικα είναι ένα πραγματικά χρηστικό αμάξι. Με την ίδια λογική θα ψήφιζα τέριος το οποίο πολύ καλό ποιοτικά αμάξι αλλά δεν χωράω και είναι πανάκριβο. Για τους αντισιβικιστές εγώ θα προσθέσω ότι οι 4Τ νομίζω ότι έγραφαν ότι έχει μονό εκκεντροφόρο (που, σε μοτέρ της Χόντα!!), για να έχουν να λένε και άλλα επιχειρήματα εναντίον του. Επίσης δεν καταλαβαίνω τη διαφορά corsa - punto σε ψήφους αφού λίγο πολύ τα ίδια μηχανίκά έχουν (οκ το νέο 5πορτο κόρσα είναι και κακάσχημο) και με χαροποιούν οι ψήφοι του s-max
-
Civic κι ας είχε και άκαμπτο. Μια χαρά είναι και ξεχωρίζει.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Για τους αντισιβικιστές εγώ θα προσθέσω ότι οι 4Τ νομίζω ότι έγραφαν ότι έχει μονό εκκεντροφόρο (που, σε μοτέρ της Χόντα!!), για να έχουν να λένε και άλλα επιχειρήματα εναντίον του.Η Honda απο παλιά χρησιμοποιούσε 1ΕΕΚ με 4βάλβιδες κεφαλές. Και σήμερα χρησιμοποιεί τη διάταξη αυτή ακομα και σε κορυφαίες μοτοσυκλέτες της (CRF 450R) . Έχει υπερ και κατά, δεν είναι αναχρονισμός.
-
To civic μου φαίνεται ένα κοινό αυτοκίνητο με εντυπωσιακό (και αποκρουστικό για μένα) περιτύλιγμα. Gadget, λαμπάκια, καθρεφτάκια κλπ είναι μεν εντυπωσιακά, αλλά αρκετά κάτω στην λίστα των προτεραιοτήτων μου.
S-Max και για μένα, γιατί και τα Suv έχουν ψυχή!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
S-Max και για μένα, γιατί **και τα Suv **έχουν ψυχή!
..και εσύ τέκνον Charmak?
-
ΤΟ 207 βαρύ
Το Clio δεν έχει και τιμόνι
Άσε που είμαι άκαμπτος με τους ημιάκαμπτους....
S MAX ?
Το Grande?
Μπαααα, το βρήκα Terios θα ψηφίσω -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
S-Max και για μένα, γιατί **και τα Suv **έχουν ψυχή!
MTV τα είπαμε; ΜPV;
Αυτά τα αυτοκίνητα για πολύτεκνους, τέλος πάντων!
-
εγω δεν ξερω τι να ψηφισω...
μου αρεσει το σιβικ γιατι ειναι πρωτοποριακο
απο την αλλη μου αρεσει και το εσωτερικο του σιβικ
ασε που ειμαι και οπαδος του ημιακαμπτου του σιβικ
τελικα το αποφασισα απο τα 3 θα ψηφισω σιβικ.
GREEK C.O.T.Y 2007