-
Πριν λίγο έφτασα κι εγώ σπίτι. Ένα έχω να πω για τη σημερινή εμπειρία:
Χάρηκα που γνώρισα επιτέλους διάσημες μορφές του forum, όπως τον ιδιοκτήτη του (Μέγαρα-)Ring Taxi, τον ιδιοκτήτη της μπλε(*) BMW, τον δάσκαλο του drift (ακόμα και τις ευθείες τις έκανε στροφές), τον cmarin, και άλλους.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον λουκεnstern που μου έδειξε κάποια βασικά πράγματα στην πίστα, καθότι ήταν η πρώτη μου επίσκεψη σε αυτήν.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στο φαγοπότι που ακολούθησε. Την επόμενη φορά, όμως, δε μου γλυτώνει!!!(*): κατ' άλλους μωβ
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μολις γυρισαμε κι εμεις!Ηταν πολυ ωραια! (παρολο που δεν βαλαμε τα opcια στην πιστα )
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο ΒΑΣΙΛΗ για τη φοβερη βολτα που μου χαρισε!
Ακολουθησε ο παρακατω διαλογος:(μπαινοντας στην πιστα)
**Michael-Amott:**WOW!Τι επιταχυνση ειναι αυτη..?
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.**Michael-Amott:**Εεεε...μαλιστα...μισο λεπτακι ΒΑΣΙΛΗ...κατσε να συνηθισω λιγακι γιατι.. .(ειχα ξηλωσει τη μοκετα απο το φρεναρισμα εγω )
ΒΑΣΙΛΗΣ: Οκ θα φρεναρω λιγο νωριτερα..**Michael-Amott:**Καλα...παμε γ@μιwτ@ς...δεν μπορω να κρατησω σταθερη την καμερα με τιποτα!!Πως παμε ετσι!!
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.**Michael-Amott:**Φοβερος ηχος ε?Πορωσηηη!!
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ε, ενταξει.ATAKΑ:
**ΒΑΣΙΛΗΣ:**Ξερεις Δημητρη...δεν το πηγαινω και τερμα τωρα...πρωτη φορα το βαζω στην πιστα...Α!Ευχαριστω και τον **syele **για το κρανος του!
Που να μπω εγω με το δικο μου ...θα κολλανε ολα τα πετουμενα στο τζαμι (το πισω ε..)
Θελω εντατικα μαθηματα μου φαινεται...Α!Γνωρισα κι απο κοντα τους kouk(ειχαμε μια μικρη διαφωνια για κατι χρωματα... ), Angel!!!(BMW 630?Με ποσοοοο??? ) και opterio!
Κριμα που επρεπε να φυγουμε νωρις...Αντε και στο επομενο!
Γεια σου Δημήτρη !
Αλήθεια είναι ότι πηγαίναμε πολύ πιο κάτω από τα όρια του αυτοκινήτου, ψέματα όμως σου είπα ... ήταν η 2η φορά που μπήκε η 130 στη πίστα ... είχαμε μπει πιο πριν με τον ΘέμηΠολύ όμορφα περάσαμε, γνωριστήκαμε και με άλλα παιδιά του φόρουμ ... οδηγήσαμε .... γελάσαμε ..... εεεε και φάγαμε
Φοβερό το Miata στη πίστα και ο Θέμης είναι αλλού
Κρατούσαμε τον Παντελή να μη βάλει τα 16άρια (όχι ότι δεν λύσσαξε δλδ)
Μου άρεσε ο driftsabas στο πέρασμα που έκανε στις Κ35-Κ36
Ο chrmes ζήταγε κούρσα για την Κ9 ....
Αυτό το σπρέυ με τα μυγάκια που το πουλάνε ?
Για τους εγκάθετους χρησιμοποίησα και το cruise controlΗ W201 με εντυπωσίασε θετικά ... με λίγο πιο σφικτή ανάρτηση μπορεί να κάνει θαύματα ... πολύ καλά ζυγισμένη.
H 130 χμμμ .... θέλει δουλειά για να πάει γρήγορα.
Εχει πολλά περιθώρια ακόμα ... όπως κι εγώ βέβαια -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να πω ευχαριστώ για την συνοδήγηση στους, chrmes (είχαμε και τι στιγμή μας αλλά ευτυχώς χωρίς επακόλουθα)Α ρε παλιογρουσούζη, το έφαγες το αμάξι...
Χάρηκα πολύ που γνώρισα επίσης νέα πρόσωπα...
και η φίλη μου επίσης...
το μόνο που μένει βέβαια....είναι να την πείσω να μου ξαναμιλήσει...Σ'αυτό σίγουρα έχω κι εγώ ανάμειξη και ζητώ ταπεινά συγνώμη...
Note: την επόμενη φορά όμως δε θα τη γλυτώσει, θα τη βάλουμε μέσα, όπως κι εσένα. Οπως επίσης και τη Funis. ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
Αυτό το σπρέυ με τα μυγάκια που το πουλάνε ?
Βασίλη, θα θυμηθώ να σου φέρω την επόμενη φορά...
Το νου σου όμως, βαραίνει το μπροστινό μέρος και πετάει μούτρα.
-
Πολλές φωτό! Μη σπρώχνεστε!
Τα opc, όσο χάλια αυτοκίνητα και να 'ναι , έχουν φοβερό χρωματάκι! Να τα χαίρεστε! Μπήκαν μέσα;
Είχαμε και εξόδους;
-
Ήμουν κι εγώ εκεί αλλά σε ρόλο συνοδηγού και μόνο σ' ένα Focus RS (ο ιδιοκτήτης του δεν μ' εμπιστεύεται στην οδήγηση εδώ και 17 περίπου χρόνια!).
Γνώρισα τον Euripides (ευχαριστώ για τη βόλτα, ήθελα από παλιά να δω πως πάνε αυτές οι άτιμες οι Κορόλες που αποτελούσαν εφηβικό απωθημένο) καθώς και τον chrmes.
Πολύ καλός καιρός και πολύς κόσμος με αρκετά δυνατά και προσεγμένα αυτοκίνητα!
Εις το επανιδείν.
-
-
Κάποια πράγματα που δεν είπα πριν:
α) Χάρηκα για τη γνωριμία με τον Angel και την Katerina K, καθώς και τον τρελαμένο DriftSabas. Δυστυχώς δεν έτυχε να συστηθώ με τα άλλα μέλη που ήταν εκεί σήμερα.
β) Χάρηκα που είδα παλιούς γνωστούς (Μαρινάκης, Βαλατσός κλπ). Η αντίδραση του Βαλατσού όταν του είπα το όνομά μου (δε με είχε αναγνωρίσει): 'Καλά ρε πώς έγινες έτσι? Εσύ ήσουν καλό παιδί!'
(Το ίδιο μου είχε πει όταν είχαμε βρεθεί για τελευταία φορά, όπου ήμουν φρεσκοκουρεμένος/ξυρισμένος).
γ) Οι 2 έξοδοι (μία του Chrmes και μία της κόρης του 224.v) ευτυχώς σχετικά αναίμακτες... Ελπίζω να παραμείνουν έτσι τα πράγματα για την πανέμορφη τρίαινα.
δ) Είχε αρκετό συνωστισμό στην πίστα σήμερα και κάποιες στιγμές ήταν στριμωγμένα τα πράγματα. Καλό θα είναι να προσέχουμε λίγο παραπάνω μέσα στην πίστα και να μην πιέζουμε τον μπροστινό μας όταν δεν πρέπει. Υπήρξαν στιγμές όπου ως θεατές φοβηθήκαμε, βλέποντας κάποια αυτοκίνητα να πλησιάζουν πολύ... Οχι τόσο από 'δικούς μας' οδηγούς, όσο από τα άλλα παιδιά, και δε σημαίνει κάτι ουσιαστικό αυτό βέβαια, καθώς θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. Πάντως χρειάζεται αρκετή αυτοσυγκράτηση.
ε) Επί προσωπικού, η κακή ανάρτηση και τα ανάρμοστα ελαστικά της Xsara σήμαιναν ότι τα χρονόμετρα δε μετρούσαν σήμερα. Μπήκα μόνο για 'ανορθόδοξα γυρίσματα' . Δυστυχώς, δεν ικανοποιήθηκα απόλυτα καθώς δεν μπόρεσα να βρω τις πιέσεις που δουλεύουν με το συνδυασμό αυτό... Πολύ στραμπούληγμα, τα πλαϊνά των ελαστικών μου ταλαιπωρήθηκαν, αλλά τουλάχιστον έκανα κάποια περάσματα αρκετά ενδιαφέροντα...
Πάντως κάθε φορά που μπαίνουμε στην πίστα, μαθαίνουμε και κάτι καινούριο (για την πίστα, το αμάξι ή και τους εαυτούς μας).
Οσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη, σπεύσατε.
-
Νίκο, σου χρωστάω βόλτα!! Δεν ξεχνώ
Βασίλη και Στέλιο, thanks για τις βόλτες!!!
-
Πολύ ωραία περάσαμε!
Άντε να ξαναγίνει σύντομα!! -
Όλα μου την έπσαγαν σήμερα, σε σημείο να γκρινιάζω για τα πάντα!
Φρένα δεν είχα, η πίστα δεν κραταγε όπως έπρεπε, σε αρκετά σημεία διάφορες μικροέξοδοι γεμίζανε την πίστα με χωματα και πετραδακια. Τα παιδιά με τα MX5 προσφέρανε πολύ θέαμα, αν και ορισμένοι δημιουργούσαν πρόβλημα στα αμάξια που θάλανε να γυρίσουν για χρόνο, επίσης απο ένα σημείο και μετά ο καθένας έκανε ότι του κ@υλωνε, και δεν τον ένοιαζε για τον διπλανό του.
Χωρίς να θέλω να κράξω κάποιον, απλά θα τα πώ διότι είμαι σίγουρος ότι θα τα διαβάσουν και διότι εμένα με χαλάσανε σαν άνθρωπο. Ένα Impreza μπλέ δεν έλεγε με τπτ να κανει δεξιά να τον περάσει ένα ταπεινό 106, το οποίο τον έφτανε στις στροφές αλλά φυσικά το subaru του άνοιγε στην ευθεία, αυτό πρέπει να γινόταν πάνω απο 3-4 γύρους. κυνηγητά με αυτοκίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζονταν καν μεταξύ τους σε απόσταση αναπνοής, η πίστα σε κάποιες φάσεις να έχει και 10 αμάξια μέσα και τα 3-4 να κάνουν πάντες -γυρνούσαν δλδ στο 25-30- άρα ΚΙΝΗΣΗ μεσα στην πίστα!
Το κερασάκι στην τούρτα το ακούμπημα ενος ΜΧ5 με ένα σταρλετ, το ποιος φταίει..........δεν θα το κρίνω εγώ απλά να ενημερώσω ότι μέσα στην πίστα δεν σε καλύπτει καμία ασφαληστική, άρα ότι ζημιά πάθεις την βάζεις από την τσέπη σου!!! Άρα προσέχεις τι κάνεις, εκτός αν είσαι πολύ φραγκάτος! Πολλά μπράβο πάντως στο παιδία με το στάρλετ που έκανε δήλωση στο παλικάρι με το ΜΧ5. 10 λεπτά μετά μια Boxster -πιθανώς να είναι του Xktz, απο ότι θυμάμαι ο μόνος που έχει avatar Porsche- το χάνει στην 9, και η καραμπόλα δεν έγινε χάρη στην ψυχραιμία των υπολοίπων 4-5 αυτοκινήτων, Α και πιο νωρίς είχε έρθει μούρη με μούρη ένα πορτοκαλί 106 με ένα ΜΧ5 που το είχε χάσει και αυτός στην 9.
Εγώ να πώ ότι χάρηκα που ειδα αρκετά παιδιά που είχα καιρό να δώ, καί άτομα που γνώρισα πρόσφατα τα ξαναείδα, απο πλευράς οδήγησης όχι μόνο δεν το ευχαριστήθηκα αλλά θεωρώ ότι το περιβάλον ήταν επικυνδηνο και δεν υπήρχε καμία ασφάλεια! Απο εδώ και πέρα, θα έρχομαι και εγώ να με πηγαίνουν βόλτα οι άλλοι!
Τίμο thanks που μου εμπιστεύτικες το σάπιο σου για μερικούς γύρους για να δω το μπλοκέ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
απο πλευράς οδήγησης όχι μόνο δεν το ευχαριστήθηκα αλλά θεωρώ ότι το περιβάλον ήταν επικυνδηνο και δεν υπήρχε καμία ασφάλεια!Πάντα ακουγα την μυθική φράση 'το ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας'
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
απο πλευράς οδήγησης όχι μόνο δεν το ευχαριστήθηκα αλλά θεωρώ ότι το περιβάλον ήταν επικυνδηνο και δεν υπήρχε καμία ασφάλεια!
Πάντα ακουγα την μυθική φράση 'το ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας'
Αυτό δυστυχώς εξαρτάται και από τους οδηγούς, και μερικοί είναι απλά επικίνδυνοι
-
Kατα κανόνα δηλαδή τις μέρες με κίνηση δεν ευχαριστιέσαι πολύ;
-
Είναι λογικό όταν υπάρχουν πολλά αμάξια στην πίστα -σε κάποια φάση μέτρησα περίπου 50 αμάξια στα πιτ και 8-9 μέσα στην πίστα- να είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν όλοι! Το οποίο βέβαια μπορεί να συμβεί και με 10 αμάξια αν 1-2 είναι υπερκάφροι!
Δεν ξέρω εμένα με χάλασε πολύ η συμπεριφορά κάποιον που δεν σεβόντουσαν τους υπόλοιπους!
Α ξέχασα να πω το άσπρο σιέρα και το ασημί λεόν...........τι δύναμη ήταν αυτή που είχαν!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Kατα κανόνα δηλαδή τις μέρες με κίνηση δεν ευχαριστιέσαι πολύ;Ευχαριστιέσαι.
Αλλά, για να το θέσω διαφορετικά, τις μέρες ΧΩΡΙΣ κίνηση, ευχαριστιέσαι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΤο θέμα είναι να συμπεριφερόμαστε σωστά.
-
Πρέπει ΠΑΝΤΑ να αφήνουμε να περνάει κάποιος πιο γρήγορος από εμάς, ΑΣΧΕΤΩΣ του τι οδηγεί. Δεν θα ξεχάσω τον τύπο με μια άσπρη BMW 3xx E36, που δε μου έδινε χώρο να περάσω στην ευθεία παρότι δε μου άνοιγε απόσταση (316 θα ήταν), και στις στροφές ανέβαινε άτσαλα στο φρένο, αναγκάζοντάς με να παλεύω για να μην τον χτυπήσω. Στο τέλος, θέλοντας να μου ξεφύγει ΚΑΙ σε στροφή, έφαγε μια μεγαλοπρεπή τετάκα ακριβώς μπροστά μου, και πέρασα ξυστά (δεν πρέπει να ήταν πάνω από 10cm) από τη μούρη της μπέμπας. Είδα το χάρο με τα μάτια μου. Έλεος!
-
ΠΟΤΕ δεν προσπερνάμε σε στροφή, παρά μόνο σε ευθεία και ΜΟΝΟ αν ο άλλος βγάλει δεξί φλας ή αλάρμ. (κίτρινο ραλί ακούει? )
-
Δεν πλακωνόμαστε στα σβουρίδια στις ευθείες, κλείνοντας το χώρο σε όποιον θέλει να μας περάσει. Δεν πλακωνόμαστε στα σβουρίδια όταν ακολουθεί αυτοκίνητο στα 10 μέτρα. Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Να έχεις ασφαλή απόσταση από τον άλλο, να είσαι σε στροφή, να ντριφτάρεις με την ψυχή σου. Στην ευθεία, τι νόημα έχει; Γιατί να εκνευρίζουμε και να βάζουμε σε κίνδυνο τους άλλους?
Είπαμε, motorsport can be dangerous, αλλά με τα μυαλά μας μέσα στο κεφάλι μας (και όχι από πάνω), όλα γίνονται πιο απλά
-
-
Ποιος ηταν με το Σταρλετ;; Ο βασιλης (σκαραβαίος;;; )
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χάρηκα πολύ που γνώρισα επίσης νέα πρόσωπα...
και η φίλη μου επίσης...
το μόνο που μένει βέβαια....είναι να την πείσω να μου ξαναμιλήσει...Σ'αυτό σίγουρα έχω κι εγώ ανάμειξη και ζητώ ταπεινά συγνώμη...
Note: την επόμενη φορά όμως δε θα τη γλυτώσει, θα τη βάλουμε μέσα, όπως κι εσένα. Οπως επίσης και τη Funis. ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
Σε συγχωρω...
Δεν νομίζω οτι θα υπάρξει επόμενη για την κοπελιά...
-
Michael-Amott, περάσατε μήπως κάποια στιγμή την κυριακή από Εγνατία οδό;;;
-
Καταραμένες υποχρεώσεις...
Για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσα να είμαι εκεί όπως θα ήθελα - και τώρα μου μένει μόνο να περιμένω το επόμενο.
Είδα για λίγο μόνο μερικά από τα παιδιά που δεν γνώριζα, ρε παιδιά μιλάμε καμία σχέση δλδ. Μπορεί μέσα στο φόρουμ να δημιουργούνται ψιλοεντάσεις καμιά φορά, αλλά όταν συναντιέσαι νομίζεις ότι ξαναβλέπεις ένα παλιό φίλο!
Καλά, με το cmarin τι να πω, δλδ. Λες κι έβλεπα τον ξενιτεμένο μου αδελφό...Ο απίθανος αυτός τύπος,
είχε μαζί του μέχρι ... ηλεκτρικό κλειδί για τα μπουλόνια. Τώρα βέβαια, αν δεν ήταν παρών ο chrmes που, με το ειδικό του βάρος, 'ανέβηκε' στο κλειδί και έλυσε το παξιμάδι, ο κύριος της φωτο θα ήταν ακόμα εκεί - το πολύ πολύ με πεσμένη μπαταρία.Στη συνεύρεση μετά αδύνατον να παραστώ, ξεμπλέξαμε κατά τις 17:30...
Πάρτε έναν άλλο τύπο, έτσι γιατί είναι είδος υπό εξαφάνιση: Και μια λεπτομέρεια:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Michael-Amott, περάσατε μήπως κάποια στιγμή την κυριακή από Εγνατία οδό;;;Mπααα...δεν νομιζω...
Αλλους θα ειδες!
:: 4ΤF-TD10 :: 29/10/06 ::