-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καζινάκι.... Zero και τα διπλανά, tierάκια, ορφανά κλπ. κλπ.ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΛΠ!!!!
Παλιά που υπήρχε και το ξενοδοχέιο στο 'βουνό' ήταν πιο ατμοσφαιρικό, ένώ υπήρχαν και βίζιτες που το έκαναν για μάρκες!!!!!
Απο κοινωνιολογικής προσέγγισης βλέπεις τα πάντα!!!!...... ενώ τελευταία έχουν εισβάλει και οι Κινέζοι!!!!
Όσοι παίζουν μηχανήματα είναι οι Νο 1 ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!
Θεϊκές ατάκες
Γιαγιά σε κουλοχέρη προς έταιρη γιαγιά σε διπλανό μηχάνημα που κραταγε το κουβαδάκι με τα κέρματα¨
- Πως πας ???
- Στα κιλά μου!!!!
Θεός που παίζει ρουλετα ενώ έξω πέφτουν αστραπές και κεραυνοί στο βουνό..... σκάει Zero στην ρουλέτα..... και αναφωνεί ο τύπος
'Καταστοφή και μέσα και έξω!!!!'Έχει καταστραφεί κοσμάκης....
το καζίνο πρέπει να έχει ψυχολογική υποστήριξη... αντ' αυτού έχει ΑΤΜ τραπεζών και τελειώνουν οι πιστωτικές σε dtΕπίσης κάποτε έμπαινες με γράβατα και φορολογική δήλωση!!!!!
Το είχα υποψιαστεί ότι είσαι έμπειρος στο σπορ ...Έχω κοληττό (γιατρός φυσικά ) φίλο που ήταν counter και τη χρυσή εποχή (πριν τους πετάξουν έξω και αφού κέρδισαν τα δικαστήρια και τα καζίνο έβαλαν τα μηχανάκια) έβγαζε κάνα 30,000 το χρόνο...Βέβαια ήταν πολύ συντηρητικός στα στοιχήματα, οι άλλοι counters βγάζαν κάνα 100ρικο το χρόνο...Ο σωστός counter : αφαιρούσε από τα κέρδη τα διόδια, έβγαινε να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί και ξαναέμπαινε προτού τελειώσει το 24ωρο για να μην πληρώσει είσοδο, δεν πίνει σχεδόν τίποτα, ειδοποιεί με κινητό τους συντρόφους σε ποιο τραπέζι έχει θετικό counting... Το Blackjack προτού βάλουν τα μηχανάκια να μοιράζουν τα παπούτσια είχε πολύ χρήμα...2 παλικάρια απόφοιτοι λυκείου μόλις είχαν τελειώσει στρατό νοίκιασαν σπίτι στο Λουτράκι, βρήκαν χρηματοδότη, έμαθαν το παιχνίδι και παίζαν από το πρωί μέχρι το βράδι... Δεν θυμάμαι πόσες ώρες το χρόνο παίζανε νομίζω 2000 το χρόνο έκαστος γιατί φυσικά όλα καταγράφονταν και έβγαινε αναμενόμενη απόδοση την ώρα....Πολύ χρήμα, για τα δεδομένα φυσικά του απλού μισθωτού...
Εγώ πάω για διασκέδαση, δεν παίζω πάνω από καμιά 300ρα τη βραδιά και μόνο τα πιο τίμια παιχνίδια που είναι η ρουλέτα με 2,5% περίπου γκανιότα ή Blackjack με basic strategy όπου έτσι παίζει με ενα 49.5-50.5 υπέρ του καζίνο που είναι μια χαρά...(βέβαια αν παίζεις συνέχεια θα μαδηθείς με μαθηματική ακρίβεια)...Το counting πλέον είναι παρελθόν...(τώρα πάνε εξωτερικό όσοι συνεχίζουν)...Τα άλλα παιχνίδια κάτι φρουτάκια, κάτι Poker είναι σφαγεία...Προσοχή στα craps αν ξέρεις έχουν σχετικά μικρή γκανιότα αλλιώς είναι σφαγεία και αυτά...Τώρα πλέον το μέλλον είναι το δικατυακό Texas Holdem Poker, εκεί υπάρχουν φράγκα και κορόιδα πλέον...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τώρα πλέον το μέλλον είναι το δικατυακό Texas Holdem Poker, εκεί υπάρχουν φράγκα και κορόιδα πλέον...
Μεγαλώνει η αγορά, μεγαλώνουν τα κορόιδα...
Και δεν είναι ανάγκη να παίζουν πολλά χρήματα. Φασούλι φασούλι αδειάζει το σακούλι...
-
Ποτε (ουτε και προκειται)
Γενικα δεν με εξιταρει καθολου ο τζογος, βαριεμαι την τραπουλα αφορητα, δεν αγοραζω λαχεια, δεν εχω παιξει στοιχημα ουτε μια φορα.
Απλα βαριεμαι, καταλαβαινω ομως αυτους που πανε εκει αντι για μια βραδυα στα μπουζουκια με συγκεκριμενο budget.Επαιζα ομως ΠΡΟΠΟ οταν ημουν στο Λυκειο.
-
Δεν έχω πάει ποτέ, ψήνομαι όμως, έτσι για τον χαβαλέ. Εννοείται ότι δε θα έχω πάνω μου πάνω από 100 Ε και εννοείται ότι έτσι και τα κάνω 200, έγινα καπνός...
-
Εχω παρει 2-3 φορες σε Λουτρακι και Παρνηθα!
Ωραια ειναι αλλα για λιγο και οχι συνεχεια!
Η βασικη εικονα ειναι γέροι να χανουν τη συνταξη στα φρουτακια, αλλα βλεπεις και ενδιαφερουσες 'μονομαχιες¨ μεγαλων παικτων που τους τα παιρνουν!
-
Συμφωνώ ότι το μόνο 'τίμιο' είναι η ρουλέτα .... το blackjack είναι περίεργο και εξαρτάσαι πολύ και από τους άλλους ... ανάλογα με το που κάθεσαι στο τραπέζι βέβαια!!!!!
Αυτό που θα είχε πλάκα θα ήταν το να βάλουν 'ζάρια' αν και εκεί δεν ξέρω τις πιθανότητες!!!!! Βέβαια για να μην βάζουν στα καζίνο κάτι σημαίνει!!!!!
Ο μόνος τζόγος που με εξιτάρει πάντως είναι δηλωτή τετράδα με στοιχημα μπουκαλάκι στον Πλούταρχο!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Συμφωνώ ότι το μόνο 'τίμιο' είναι η ρουλέτα .... το blackjack είναι περίεργο και εξαρτάσαι πολύ και από τους άλλους ... ανάλογα με το που κάθεσαι στο τραπέζι βέβαια!!!!!Αυτό που θα είχε πλάκα θα ήταν το να βάλουν 'ζάρια' αν και εκεί δεν ξέρω τις πιθανότητες!!!!! Βέβαια για να μην βάζουν στα καζίνο κάτι σημαίνει!!!!!
Ο μόνος τζόγος που με εξιτάρει πάντως είναι δηλωτή τετράδα με στοιχημα μπουκαλάκι στον Πλούταρχο!!!!
Φυσικά και τα καζίνο έχουν ζάρια (κόκκαλα , όχι μπαρμπούτι βέβαια ) , είναι τα craps που ανέφερα πιο πάνω και οι πιθανότητες φυσικά είναι υπέρ του καζίνο...Αν δεν ξέρεις κι όλας καθόλου θεωρία είναι κοφτήρι...Το Blackjack με basic strategy είναι πολύ πιο 'τίμιο' από τη ρουλέτα αλλά θέλει λίγη μελέτη...Η ρουλέτα είναι από default πιο 'τίμια', ενώ το άλλο θέλει και προσωπική δουλίτσα (όχι πολλά πράγματα)...Η basic strategy δεν νομίζω ότι εξαρτάται σε τίποτα από τη θέση του παίκτη : από τη στιγμή που δεν κάνει counting, δεν μπορεί να έχει σημασία η θέση....Με αυτό και μόνο όμως (δηλ basic strategy)το πήγες το παιχνίδι στο 49,5-50,5 περίπου που είναι θαύμα για τα δεδομένα του καζίνο...Όχι για χόρταση όμως
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
το blackjack είναι περίεργο και εξαρτάσαι πολύ και από τους άλλους ... ανάλογα με το που κάθεσαι στο τραπέζι βέβαια!!!!!Έπεσε τηλέφωνο σε επαγγελματία και διορθώνω ότι η θέση που κάθεσαι στο τραπέζι στο blackjack ΔΕΝ παίζει κανένα απολύτως ρόλο ποτέ : είτε κάνεις counting είτε όχι...Με απόλυτη βεβαιότητα....
-
Το κοντινοτερο που βρεθηκα σε καζινο ηταν στις 10-10-96(βραδυα εκλογων αν θυμαστε) και ηταν στο Λουτρακι αλλα στο απεναντι μαγαζι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κοντινοτερο που βρεθηκα σε καζινο ηταν στις 10-10-96(βραδυα εκλογων αν θυμαστε) και ηταν στο Λουτρακι αλλα στο απεναντι μαγαζιΑυτό είναι το καλό του Λουτρακίου Ενώ στην Πάρνηθα τι να βρεις; ειδικά αν είναι κλειστές κι οι ταβέρνες
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
το blackjack είναι περίεργο και εξαρτάσαι πολύ και από τους άλλους ... ανάλογα με το που κάθεσαι στο τραπέζι βέβαια!!!!!
Έπεσε τηλέφωνο σε επαγγελματία και διορθώνω ότι η θέση που κάθεσαι στο τραπέζι στο blackjack ΔΕΝ παίζει κανένα απολύτως ρόλο ποτέ : είτε κάνεις counting είτε όχι...Με απόλυτη βεβαιότητα....
Από τη θέση όχι, από τους άλλους όμως; Αν έχεις κανέναν περίεργο πριν από σένα και σου καταστρέφει το φύλο;
-
Έχω πάει Πάρνηθα 2-3 φορές (πριν την σουλουπόσουν) Λουτράκι και Αγγλία σε συνοικιακό. Η πάρνηθα για τον φούτσο, φαντάσου το τραπέζι που είμασταν (τουλέτα) δεν είχε μηχάνημα να μαζε'υει τις μάρκες! Το λουτράκι πολύ ωραίο σαν χώρος, στην αγγλία για τον φούτσο!
Πάντα παίρνω ένα χ ποσό 100-200 € γεμίζω βενζίνη το αμάξι, και δνε παίρνω εκτός απο δίπλωμα κινητό και τσιγάρα τπτ αλλο μαζί μου.
Βασικά σε κάποια φάση βλέπω κάτι καμμένους γύρω μου και φεύγω.
Δεν με νοιάζει το κέρδος αλλά ο χαβαλές, πάντα πάω με 1-2 άτομα παρέα, όταν φεύγουμε βλέπουμε το ταμείο του καθενός μοιράζουμε τα κερδισμένα -αν και όσοι κερδίσανε- και ξανακάνουμε ταμείο, σπάνια να είναι αρνητικό συνήθως είναι +20-30 € για τον καθένα. Αν βάλεις όμως βενζίνες κλπ κλπ μία η άλλη έρχεσαι.
Έχει χαβαλέ πάντως.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το blackjack είναι περίεργο και εξαρτάσαι πολύ και από τους άλλους ... ανάλογα με το που κάθεσαι στο τραπέζι βέβαια!!!!!
Έπεσε τηλέφωνο σε επαγγελματία και διορθώνω ότι η θέση που κάθεσαι στο τραπέζι στο blackjack ΔΕΝ παίζει κανένα απολύτως ρόλο ποτέ : είτε κάνεις counting είτε όχι...Με απόλυτη βεβαιότητα....
Από τη θέση όχι, από τους άλλους όμως; Αν έχεις κανέναν περίεργο πριν από σένα και σου καταστρέφει το φύλο;
Αυτό εννοώ.......................... δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν τυχόν κάθεται στο τραπέζι αβανταδώρος του καζίνου και καίει χαρτιά!!!!!!! Τρελό θα μου πεις... αλλά την έχεις υποψία!!!! Επίσης ενδιαφέρον έχει το πως κουνάει το χέρι ο γκρουπιέρης!!!!!!!
Παλιά επί ΕΟΤ το τι κλεψιά έπεφτε από γκρουπιέριδες δημοσίους υπαλλήλους ... δεν λέγεται!!!!! Παντελονάκι με ειδικό τελείωμα στην κάλτσα!!! Τώρα έχουν σφίξει τα πράγματα!!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αυτό εννοώ.......................... δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν τυχόν κάθεται στο τραπέζι αβανταδώρος του καζίνου και καίει χαρτιά!!!!!!! Τρελό θα μου πεις... αλλά την έχεις υποψία!!!! Επίσης ενδιαφέρον έχει το πως κουνάει το χέρι ο γκρουπιέρης!!!!!!!
Παλιά επί ΕΟΤ το τι κλεψιά έπεφτε από γκρουπιέριδες δημοσίους υπαλλήλους ... δεν λέγεται!!!!! Παντελονάκι με ειδικό τελείωμα στην κάλτσα!!! Τώρα έχουν σφίξει τα πράγματα!!!!!!Δεν συζητάω για απάτες...Αυτά που λέω ισχύουν προφανώς χωρίς να υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει την τράπουλα και κλέβει...Άλλωστε ΠΟΤΕ δεν μου έχει αναφερθεί περιστατικό απάτης από το καζίνο (την τελευταία 5ετία) από επαγγελματίες παίκτες που βγάζαν άλλωστε πολλά λεφτά από το blackjack...Αυτό που το καζίνο έκανε όταν έβλεπε counter ήταν να κόβει πιο νωρίς το παπούτσι ή να τον βγάζει έξω ουσιαστικά αναιτιολόγητα...Ποτέ δεν μου έχει αναφερθεί περιστατικό αβανταδόρου ή dealer που κλέβει και παρακολουθώ από πολυ κοντά τις εξελίξεις ...
Αν λοιπόν δεν υπάρχει 'απάτη-κλοπή' το ποιος είναι πριν ή μετά από σένα μπορεί να επηρρεάζει μεν το αποτέλεσμα δεν επηρρεάζει όμως τη στρατηγική σου ...Όταν το counting είναι θετικό (πχ από +1 - +3) βάζεις τόσα (δίνεται από τύπο ανάλογα με τι χαμηλό bet παίζεις), αν είναι από +3 - +5 τόσο, από +5 και πάνω τόσο(ανάλογα πάντα και το πόσο συντηρητικός είσαι, βλ. και τον παράγοντα risk of ruin)....Αυτά σε γενικές γραμμές για το counting...
Η δε basic strategy απλά σου υποδεικνύει ανάλογα με το τι φύλλο έχεις εσύ και τι ο dealer, που σταματάς, που συνεχίζεις,που κάνεις double που κάνεις split etc....Ουδεμία σχέση με το ποιος είναι πριν ή μετά ή με τη θέση σου στο τραπέζι... -
Ο τζογος ειτε τρεχει στις φλεβες σου,ειτε οχι.
Και δεν κοιταει ουτε ηλικια ουτε φυλλο.Τωρα αυτο 'για το καλο του χρονου' παω να χασω 1.000Ε στο Λουτράκι δεν το καταλαβα ποτε.Μαλλον τεχνητός καπνός ειναι που κρυβει την εξάρτηση.
-
Tiger
Δεν ειναι εξαρτηση το να πηγαινεις μια δυο τρεις φορες το χρονο....
Εξαρτηση ειναι κατι τελειωμενοι που χανουν λεφτα,σπιτια,οικογενεια κτλ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τωρα αυτο 'για το καλο του χρονου' παω να χασω 1.000Ε στο Λουτράκι δεν το καταλαβα ποτε.Μαλλον τεχνητός καπνός ειναι που κρυβει την εξάρτηση.Γιατί να πας στα μποζούκια και να μην πας στο καζίνο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τωρα αυτο 'για το καλο του χρονου' παω να χασω 1.000Ε στο Λουτράκι δεν το καταλαβα ποτε.Μαλλον τεχνητός καπνός ειναι που κρυβει την εξάρτηση.
Γιατί να πας στα μποζούκια και να μην πας στο καζίνο?
Και γιατί να πάς στα μπουζουκια ανήλικε;;;
(πλάκα κάνω)
Παν μέτρον αριστον, αν μπορεις να κρατησεις το μετρο. Εγω δεν το κραταω οποτε δεν πηγαίνω. Δεν ειναι σωστη η λογική μου αλλά δεν προκαλώ και την ατυχία μου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τωρα αυτο 'για το καλο του χρονου' παω να χασω 1.000Ε στο Λουτράκι δεν το καταλαβα ποτε.Μαλλον τεχνητός καπνός ειναι που κρυβει την εξάρτηση.
Γιατί να πας στα μποζούκια και να μην πας στο καζίνο?
στα καζίνο δεν μπαίνουν ανήλικα
-
Δεν εχω παει ποτε, και δεν νομιζω να παω (Δεν εχω τετοιες παρεες) αλλα και παλι ο τζογος δεν με τραβουσε ποτε.
Καζινο