-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλως ....εχεις δικιο !!! Δυσκολο μεν αλλα θα το σεβαστω .....
Αν ομως γινει τιποτα και παρει το πρωταθλημα ο Μιχαλακης θα την σπασω την συμφωνια ......Αν γίνει κάτι τέτοιο, στείλε και pm άμα θες, πάρε με τηλέφωνο, έλα και σπίτι μου να κεράσω κρασάκια!!! Αρκεί να μην το πάρει ο Ιθπανόθ!!!
μην κάνεις τέτοια σχόλια ...γιατί δεν σε παίρνει... ...χμμμ...
-
Ρε παιδια τι τους κανει ο Sato!!! Παμε ρε παιχταρα
-
Μαλλον γινεστε κακοι τωρα ......
-
Ενα μονο θα πω ο Schumi ειναι ο μονος που κινειται συνεχεια κατω απο 1:13:00 !
-
212 2124000
Πάρτε τους τηλέφωνο και εσείς....και ρίξτε τα καντήλια σας. Στις 10 πήγε τελικά η μετάδοση -
Mα γιατί να τους πάρουμε, αφού γραμμένους μας έχουν...
-
Μακράν το καλύτερο Grand Prix της χρονιάς........
Μην το χάσετε με τίποτα -
Εκτος απο τον αχωνευτο , να χαιρεστε κ τον αποτυχημενο σας ...και εις ανωτερα ....
-
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!!!
Πόσα χρόνια, πόσες δεκαετιες μαλλον έχουμε να δουμε ΤΟΣΕΣ προσπερασεις, και τέτοιο πείσμα....
ΑΞΙΟΣ
Michael DON'T go
-
SCHUMI
ΝΟ 1 ....FOR EVER !!! -
Eγω απο livetiming παρακολουθησα τον αγωνα και απο οτι καταλαβα πρεπει να ειχε τρομερες μαχες. Ο schumacher απλα πεταγε αλλα ...
Πειρα και εγω στον alpha τους εκραξα και εγω
-
Όσοι από σας δεν έχετε πάρει δορυφορική για του χρόνου, θα είστε πάντως άξιοι της μοίρας σας. Δείτε το σημερινό στις 10 και αποφασίστε το...
Άντε και του χρόνου...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στις 10 πήγε τελικά η μετάδοσηΒράσε όρυζα... Έτσι όπως πάει μαζί με τα μεταμεσονύχτια τελεμαρκετινγκ θα προβληθεί ο αγώνας...
-
Ρε λετε να μην φταινε τα μονοθεσια, οι αεροδυναμικες και οι πίστες, απλά να έχουν γινει ολοι οι οδηγοι 'λίγο φλωράκια' ???
(Εντάξη, δεν λέω, ασφάλεια, αλλά το σημερινό τι λέει ?)
Οι κακές οι γλώσσες θα πουν οτι ο Michael δεν έκανε αυτόν το αγώνα μπάς και πάρει η Ferrari των κατασκευαστών, αλλά γιατί ήθελε να σπάσει και το ρεκόρ των περισσοτέρων προσπερασμάτων σ'ενα αγώνα πριν αποχωρίσει....
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Στις 10 πήγε τελικά η μετάδοση
Βράσε όρυζα... Έτσι όπως πάει μαζί με τα μεταμεσονύχτια τελεμαρκετινγκ θα προβληθεί ο αγώνας...
+1
-
Το μάθανε μάλλον και δεν απαντάνε! Παίρνω κι εγώ, αλλά παίρνω τα 3 μου!
Τίποτα, ό,τι και να πω είναι λίγο! Τέρμα ο alpha, ΜΑΥΡΟ!!! Και εννοείται ότι θα πέσει mail στο στούντιο! Να δω τι θα πουν, ΑΝ τολμάνε να πούνε κάτι!
Χαλαρά μεταμεσονύκτια θα πάει, ε;
Δεν πειράζει ρε παιδιά, δείξτε το αύριο το GP!
Α-Λ-Η-Τ-Ε-Σ!!!
-
Ο χρήστης Geo_F1 έγραψε:
Παιδιά, στα σημερινά προγράμματα τηλεόρασης των εφημερίδων, γράφει ότι η μετάδοση του αγώνα είναι στιε 21:00...
Στο site του Alpha παραμένει 21.45. Ξέρουμε τίποτα πιό επίσημο κι έγκυρο?Ο Πουρναρακης χθες ειπε οτι η μεταδoση θα ξεκινησει 21:45..
Ποιά μέρα ?
-
Ξεφτίλα...
Κοροιδία...Τα λέμε το 2007.
-
Moλις ξεκινησει η μεταδοση στον Alpha να τους μουρλανουμε στα mail .....
Tους ΑΛΗΤΕΣ !! -
Έλεος ρε παιδιά, έλεος... Ούτε αύριο...
Επίσημο thraed: GP Βραζιλίας-Interlagos